Aksam eve gelmisti iste hg vs dedikten sonra dedimki ikimize tatli aldim. bana almasaydin benim tatlim sensin dedi optu kucakladi sonra yemek yedi cay icti gitti uyudu? Neden saapmadi :(
Cevabın nedir?
Tatli diil jartiyer filan alin, bu kafa bizim kadinlarimizda var, tatli yiyelim, cay içelim, meyve kesiyim diyoruz sonra dunyayi kurtardiktan sonra Sevişen kahramanlar gibi seks istiyoruz. Brad Pitt'in karisi ayni seyleri yapsa emin ol o da gider uyurdu. Biraz hareketlendirmek lazim cinselliği. Illa mumlar yakıp, kirbaclar almaktan bahsetmiyorum. Siz kadinlar daha iyi bilirsiniz hele karşınızdaki eşinizse, onu ne heyecanlandirir, nasil bir ufak erotizm baslatabilinir. :) simdi bana '' benim ki tatli yaninda çay ile havaya giriyor'' diyomuşsunuz di mi? Hahaha :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen cok biliyon yapiyoz heralde onlarida
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılher gece yapmasımı gerekiyo ya da tatlıyı yapması için mi aldın cevizli almadığındandır :) sonuç olarak adam bu geceyi dinlenerek geçirmek istemiş demek ki nasıl olsa her gece sizin
019 Yorumla
Soran+1 yılBu 4. Gece :(
Cevap sahibi+1 yılher gece yapıp monoton bir zevke bağlamaktansa 5 6 günde bir arzularınız doruğa ulaştığında yapıp zevk patlaması yaşamanız daha keyifli bence adam belki ok yoruluyo ya da seni cinsel anlamda özlemek istiyo seks hayatınızı sıradanlaştırmak istemiyo...
Soran+1 yılBenim. arzularim her gece ayni dorukta
Cevap sahibi+1 yılyapcak bişiy yok adamın mesleği demek ki fiziksel ya da zihinsel olarak yorucu bir iş ise bütün gün otursa bile elini kaldıramicak hale gelebilir daha önce hiç seriye bağladığınız oldumu arka arkaya kaç gece yaptınız en fazla
Soran+1 yılNe serisi guldurme beni gece bir kere yapinca sabah uyaninca bile yapamiyo
Soran+1 yılOgretmen meslegi
Cevap sahibi+1 yılçocuklar çok yoruyo olmalı ya da işine çok bağlı biriyse sabah uyanamamaktan traşa vakit ayıramamaktan istemeden disiplinsiz koşullara alet olmaktan korkuyo olabilir ya da erken kalkmanın verdiği uykusuzluk bu saatlerde direncini iyice kırıyoda olabilir haftasonlarıda aynıysa artık ona bişiy diyemicem farklı jestler yap onu farklı bir yerinde öp ya da farklı şekilde öp hiç denemediğin bir kıyafet dene farklılık yarat belki böyle çözebilirsin ya da karakter olarak sevilesi aşık olunası ve evlenilesi birisindir ama vücut olarak cinsellik çağrıştırmıyoda olablirsin
Soran+1 yılEvet dedigin gibi disiplinli kuralli isine bagli gec kalmaktan duzgun yapamamaktan korkar cok yoruluyo tatillerde iyi yaz tatillerinde super hatta
Cevap sahibi+1 yılo zaman mesleğiyle alakalı :) sıkıntı yok iyi bir eşin var
Soran+1 yılEvet cok iyi beni cok seviyo ama bende hep evde aksam kadar omu dusynuyorum gelince ustune atliyorum resmen oda yorgun oluyo biliyorum ama yinede uzuluyorum iste :(
Cevap sahibi+1 yılcinsel arzularını hep ona sakla sabret bekle ve onda patla anladığım kadarıyla biraz ateşli bir bayansın 20 dk lık bir zevk uğruna sabredemeyipte yanlış işler yapma :)
Soran+1 yılYok yapmiyorum zaten yani kastettigin sanal sa. Ama kendime engel olamayip tek basima yapiyorum sonra pisman oluyorum
Cevap sahibi+1 yılsanalsa hadi neyse denebilir hatta yüksek arzuların beni heyecanlandırdı hadi gel sanal deneyelim bile dememek için kendimi zor tutuyorum ama benim dediğim reel bir ilişki yapma sakın eşin dışında her gün her hafta her ay her tatil kendini arzularını ona sakla
Soran+1 yılYok ya tobe de disarda delimisin allah korusun
Cevap sahibi+1 yılo zaman sıkıntı yok sanal için söylediğim cümlelere kızmadın umarım çünkü arzularının boyutu etkiledi beni
Soran+1 yılYoo kizmadim bir defa esime dedimki butun erkekler senin yerinde olmak icin can atardi bu konu icin soyledim cok kizdi sinirlendi birdaha oyle seyler deme sakin dedi
Cevap sahibi+1 yılbelkide şu ana kadar söylediğin ve en hak verdiğim cümlen buydu nedenine gelince geceleri kendimi arka arkaya defalarca tatmin edip yattıktan sonra sabah uyanınca sanki gece hiç tatmin olmamışım gibi sil baştan arzularla uyanıyorum yani benim için aslında bir nimetsin :)
Soran+1 yılBenden daha arzulu biriyle tanisirsin insallah
Cevap sahibi+1 yılinş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi bunu bir erkek yazmış olsaydı, tüm erkekler küfrederdi, öyle karı mı olur, aldatılır yakında, boşa onu falan filan 😀 sana tavsiyem, anladığım kadarıyla hep hazırda bekliyordun, adam da alışmış. Saapmasi için önce heyecanlanması, arzulaması gerek. Bundan sonra sen de hiç hevesin yokmuş gibi davran. 12 yılda zayıf noktalarını öğrenmişsindir, onları uygula,... Kısaca heyecanlandır, anladın?
118 Yorumla
Soran+1 yılBak eskiden acikli secikli giyiniyodum falan ama sonralari firikik vererek saaptim simdilerdede yanlislikla yani bilincli dokunarak geciyorum yanindan ya da elini tutuyorum gozune bakiyorum vs vs
Cevap sahibi+1 yılİşte hep 'al beni, al ben'i dediğin için, caziben gitmiş onun gözünde. Biraz onu istemiyormuş gibi yap. Gerçi, eğer erkek pasifse hiçbir durum kurtarmaz, ancak zorlayabilirsin, o da bir yere kadar... Pasif mi? Yoksa eskiden iyidi de, sonradan mı değişti?
Soran+1 yılPasif
Cevap sahibi+1 yılO zaman değişmez. Hiçbişey işe yaramaz. Bende de var bir tane 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılSeninki kac yillik pasif :)
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim, şimdi düşününce hep böyleymiş de ben başta o aşkla fark etmemişim 😊
Cevap sahibi+1 yılBunu da ilk defa burada dillendirdim gizliliğin verdiği cesaretle tövbe yarabbim 😒
Soran+1 yılBen nisanliyken farketmistim ama ne bileyim bu konunun bu derece onemli oldugunu
Cevap sahibi+1 yılAslında canımı sıkan onun bu durumundan ister istemez psikolojik olarak etkilenmem. Sanki beni istemiyormuş gibi, (ki her zaman sorun bende der) Her kadın arzulanmak ister normal olarak. Demek ki kader böyleymiş 😄
Soran+1 yılAynen ya ayni duygular kiz yoksa ayni adamlami evliyiz :D
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben gizli değilim artık? Nasıl oldu anlamadım. Eyvahhh
Cevap sahibi+1 yılGeri gizli olabilir miyim? Biliyor musun? ya da ne bileyim benim cevapları silebilir misin? 😤
Soran+1 yılBana cevap yazfigin yerde isaret var ona tikla
Soran+1 yılPuan verdigumiz sirada orda bir isaret var yorum yap kutucugunun yaninda tikla ona
Cevap sahibi+1 yılOk tamam 😀😱 panikledim birden😂😂😂
Soran+1 yılKendimi senin yerine koydum da bende sen kadat gerildim ikide bir yeniiyorum sayfayi hala gizlenmemis uyuz ettin :D
Cevap sahibi+1 yılYo şimdi gizli gözüküyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılSanki beni burada tanıyorlar da 😜
Ahahahaha ya siz gibilir olmasa beni kim evlilikten soğutacak :D sen buna mı takıldın şimdi neden şeyapmadı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIyide doganin kanunu bu vucut istiyo iste allah oyle yaratmis ben naapiim :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiz sanıyorsunuz ki, bu tür sözler sadece bir kadını sekse hazırlamak için samimiyetsizce söylenir; ama öyle değildir..
Sen, eşinin kendi içinde gerçekten onun tatlısısın işte. Yani bu şehevi bir şey değil, daha içsel, daha samimi bir şey..
Bunun anlamını çözebildiğiniz zaman, erkek beynini çözmüş olacak ve iyi erkek - kötü erkek ayrımını tam olarak yapabileceksiniz..
Ama sanmıyorum, yok o kafa sizde..01 Yorumla
Soran+1 yılTamam biliyorum o lafi o yuzden kullanmadigini ama gunlerdr yapmayinca bide kucaklayinca falan ben etkilendim ve istedim
Kaç yıllık evlisiniz. Adam bıkmış ya da yorgun olabilir. Sen işi garantiye al. Bundan sonra canın isterse iş dönüş saatinde onun için farklı giyin. Şöyle mini etek ve altına da dantelli Kilot giy. bir de frikikler ile olayı süsle. Bana yapılınca asla Hayır diyemiyorum. Daha fazla detay için bana yazabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kendin neden adım atmadın diye sormak gerek
Yorgun vs olabilir bence bir şeyleri istiyorsan kocanı bekleme kendin harekete geç10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende kocanı bıraz tahrık et onuda mı bız soyleyelım.. tatlısı.. :) belkı o zaman senı saaaparr o neyse :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGuldum :)
Cevap sahibi+1 yılbende bende. hıhıhı :)
Yorgundur birde en son ne zaman yaptınız fazla isteği yoktur birde her zaman aynı şeyler yapıyorsanız sıkılmıstir ama. canınızı sikmayin asla konuşarak cozersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılBu 4. Gun
Soran+1 yılHep boylee
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. iyi tarafından bakıyorum olaya ;
bence iyi bişey yaptı neden dersen bak adamın yorgunluktan enerjisi yok ama bir şekilde senin de gönlünü yapmayı bilmiş... eee bedenide başka sefere :D12 Yorumla
Soran+1 yılIste Bende agzim kulaklarimda caylar yemekler getrdim saapcak diye heveslendim. Dogru haklisin romantik seyler soylese suc soylemese suc ah biz kadinlar yok mu
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ara verin.. Uyanmasına yakın iç çamaşırını indirip oral yaparsan gerisi gelecektir diye tahmin ediyorum. Kadın olarak düşündüm örnek bir yol sana. Devam et. Yol var gidersen..
02 Yorumla
Soran+1 yılCok gittim o yollardan ama simdi biraz o istesin diye bekliyorum. olmuyo
- +1 yıl
İstetmesini bil , ama mast. ya da dışarıda da yapıyor olabilir. Boşaldığında spermi az geliyorsa şüphelen
+1 yılgıt yanına burada ne ısın var gıtsen kovcakmı bı taktık verırdım sana ama gızlısın onun ııcn burdanda yazamam bı ara bulursun benı ok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKazayla tatlıyı üzerine dökseydin. Onu sinirlendirip amacına ulaşabilirdin :)))
09 Yorumla
Soran+1 yılBu gidisle kaynar su dokcem bogazina
Soran+1 yılya da biyerine
- +1 yıl
hep lafta mı tatlısısın :)))
Soran+1 yılYok oyle degil ama benim istedigim kadar da degil iste
- +1 yıl
şu an yine yatıyor olmalı :)
Soran+1 yılElbette horluyo bile
- +1 yıl
Haydı gidip ona sıral ve birlikte horlayın. Gerçi burada daha güzel vakit geçiyor.
Soran+1 yılGidersem rahat durmam yorgun kiyamam eee yaramazlik yapmazsamda uyuyamam ahanda kaldim boyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. neden saapmadı nerden.. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvettt nedennnn
yorgundur ama bunu sana yansıtmamak için böyle davranmıştır. altında bişey arama 10 numara kocan var sahip çık. yoksa başkaları götürür =)
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten ogretmen kizlar pesinde biri kapip gotircek diye korkuyom da
Soran+1 yılYaa zaten hep ben kotuyum annemde oyle diyo oldurrum seni adama iyi davran diyo
+1 yılilla her gün seks mi yapcaksınız * sabırlı ol amca karının * yetmez * neyse slkjkssdlkfslk
00 YorumlaÇok acıklı l*n neyse fiskiye falan idare et şimdilik
00 Yorumlayorulmuş adamcağız, bütün gün ebesi mikilmiştir çalışmaktan.
00 YorumlaYapmak zorunda mı yenge :D Adam belki o an romantik bir şey söylemek istedi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYengen kurban olsun saa bende saapacak sandim heveslendim
çünkü adamı işte akşama kadar şaapmışlar yorgunluktan geberiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha is baslamadu ki oylesine gidip geliyo
+1 yılUlan ahahaha sadfasdfsadf :D Bu siteye girdiğini bilse ayrılır zaten salla gitsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYakimda ben ayrilacam ondan saapmiyo dogru duzgun :(
- +1 yıl
Sağlık olsun ya :D
Soran+1 yılSaglik olsun da sey de olsun
- +1 yıl
ney
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorgundur adamcağız hemen kötüye yormayın be insn bunlar seks kölesi ya da makina değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir kere de cok az ama yani :(
+1 yılyorgundur sanırım iş çıkışı yani. senin gidip yanaşman çaktırman gerek herife. bazıları öyle anlıyor
00 YorumlaSenin eşin çıksa burada dese ki sevgilim bana vermiyor dese ne hissederdin yaptığın çok ayıp bir şey. Eşini burada kızlara rezil ediyorsun.
10 Yorumlaseni aldatıyor cidden demek istemezdim ama olay bu açıkçası
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin kolaysa
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin yorulmuştur uykusu gelmiştir bunda üzülecek ne var?
02 Yorumla
SoranYorgundu ama saapinca daha guzel uyurdu dinc kalkardi
Cevap sahibi+1 yılUykusu daha tatlı gelmiş demek ki onu tercih etmiş. Oda insan evlisiniz diyede çok şey bekleme sanada onada yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgel sen benim yanıma ben seni nasıl şaapıyorum :) kaşınıyor ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblacım yorulmuş adam. Seni çok seviyor bence. üzülecek bişey yok.
00 YorumlaGogus dekolteli bisey giyseydin bari ya da
hemen sende yatip surtunseydin biraz00 Yorumla
+1 yılKonya ya da yakınındaysan yaz özelden. dertleşelim
01 Yorumla- +1 yıl
şu an ne yapmak istediğini çok iyi anlıyorum kardeşim ;) işin bitince haber et
Gizli Üye(30-35)+1 yılişde bu kadın tam aradıgım kadın ya nerdeydin sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerim ben senin şekerini deseydin ya öyle bakmışsın tepkisiz o da uyumaya gitmiş normal yani.
00 Yorumla
+1 yılYorgun adam belki
14 Yorumla
SoranBananeee
- +1 yıl
Sende iki tatlıyıda ye. Hıh.
Soran+1 yılAz once birini yedim simdi oburunude yicem iyiki hatirlattin
- +1 yıl
Afiyet olsun canım ohhh yarasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorgundur Ada'm hergün şaapmak zorundamı...
03 Yorumla
Soran+1 yılBu 4. Saapmadigimiz gece :(
Soran+1 yılYok 12 yil oldu
+1 yılŞeker komasina girmekten korkmustur😂😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılBu yasta ne sekeri yerim ben onun sekerini
- +1 yıl
abla lütfen gizlice yiyişin😁😁😁
Soran+1 yılTaam oldu
+1 yılBilemicem sormak lazim 😒
00 Yorumla
+1 yılyorulmuştur adam rahat bırak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona masaj edecektim dinlendirecektim ama gitti uyudu okuz pardon canim kocacim
- +1 yıl
:D kız git sende gir koynuna adam uyanır bakarsın burada ne işin var sarılığ yatsan bile yeter :)
ee sende biraz yaklaşsaydın arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılHepmi ben gideyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam yorgun nedeni bu ne olsun
11 Yorumla- +1 yıl
ya da baskasi var :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSe niye sapmadinki 😊😅
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime saapcam bende iste oh olsun ona
Cevap sahibi+1 yılGit seni istiyorum falan de adama aska gel az 😆
Şey yapalım mı asko diyeydin ya afsfsfscs
00 YorumlaSen git şimdi şe'yaaaap :)
00 Yorumla
+1 yılsen şaapsaydın illa erkek mi girişimde olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ben girisimde bulundugum icin bszende boyle utanasim tutuyo oda anlamiyo iste
- +1 yıl
utanmanı gerektirecek bir durum yok kocan senin o erkekler istekli kadını sever
Soran+1 yılbir ara cok ustune gittim baska sorunlari olmaya bssladi bana yetmediguni falan dusundu heralde cok geriliyodu ben herseferinde agliyodum vs vs artik o gelmdden gitmemeye calisiyorum
- +1 yıl
bir taktik vericem az gel
+1 yılÇünkü hergün aynı tatlı yenmeezzz:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYedircem ben ona tatliyi
+1 yıltatlının kıvamını beyenmemiş :-)
06 Yorumla
Soran+1 yılTatliyi bile yemedi hee
- +1 yıl
gel özele yemeyenin tatlısını yerler :-)
Soran+1 yılBen onu istiyorum
- +1 yıl
takıntılısın belli :-)
Soran+1 yılHemde cok
- +1 yıl
nasıl bir tatlısın dır yazsana biraz
Sen şaptırsaydın kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılUyurken mi
demekki şeapmak istemiyor sen istiyormusun
03 Yorumla
Soran+1 yılOda istesin banane
beklemiş ama gitmemişsinki:)
04 Yorumla
Soran+1 yılKafasini koymadan horlamaya basladi :(
Soran+1 yılBen hep hazirim ki
Kadinlar bu yuzfen aldatiyor iste
00 Yorumla
+1 yılBaskasi ile olmis olmasin o is :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmaz
- +1 yıl
Emin olma bence :)
Bıkmıştır ya da başkasını yapmıştır gün içinde
012 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle yaa :(
Soran+1 yılEsim 36
Soran+1 yılKeserim onu
Soran+1 yılSanaldami
Soran+1 yılSevgilin
Soran+1 yılBosan bari yazik
Napsın adam heegün evde oturmuyor Çalışıyor
00 YorumlaAhahaha soruya bak ya.
00 Yorumla
+1 yılNiye belli etmednki canim sey yapacagni?
012 Yorumla
Soran+1 yılEder gibi yaptim ama utandim hep ben belli ediyorum
- +1 yıl
Taktik bilmiyomusun peki?
- +1 yıl
Ordmsn?
Soran+1 yılBurdayim
- +1 yıl
Nezamn oldu bu olay?
Soran+1 yılBu aksam
- +1 yıl
şu an uyuyomu daha?
Soran+1 yılEvet hemde horul gurul
- +1 yıl
Eee nye duruyosun pwki?
Soran+1 yılNapayom gururum var benimde utaniyorum
- +1 yıl
Gel bir ozele bir iki birsey anlatcam ise nasl yaricak bak
- +1 yıl
Gelicekmsn
Daha ne istiyon illa s. kmesi mi gerek her dakka
00 YorumlaBelki yetemiyordur
;)00 YorumlaGit eelle biraz al ağzına canlanır
00 YorumlaBence onu doyuran var..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu alın burdan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEsimin yanina koyun
- +1 yıl
aksjdgasd
Üzülme yorgundur belki
00 Yorumla
+1 yılBnce kork ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadigi icin sende gergin ve sinirlisin dimi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet uyuz oldum hep aklimda
Cevap sahibi+1 yılVe uykuda tutmamis seni... sekste en sevdigin nedir su anda ne isterdin
Soran+1 yılNefes alsin yeter modundayim
Cevap sahibi+1 yılYazarmisin bana.
Cevap sahibi+1 yılYaninda birisi olsa kesin atlardin ustune :)
Cevap sahibi+1 yılen son ne zaman seks yaptin
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. naapmadı?
01 Yorumla
Soran+1 yılIste ondan ayni evde yasayan iki ayri cinsin yaptigi seyden :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha abaza.
01 Yorumla- +1 yıl
Madem öyle bize niye ölü balık taklidi yapanlar denk geliyor a. k.
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem