Sevgilimin bacağında morluklar var?

Sevgilim 4 aydır yaz tatilindeydi, işim var diyerek benimle aşağı yukarı hiç konuşmadı o sırada, bende üzerine hiç gitmedim, tatilden geçen hafta geldi. Dün bir belediye parkında bulunan kafede oturuyorduk, bacağında sarımtrak iki tane hafif morluk gördüm, ne olduğunu sorduğumda bana bir itirafta bulunması gerektiğini söyledi, tatilde bu bir çocuğa tutulmuş fakat çocuk p*çin tekiymiş, sevgilim bunun çekiciliğine dayanamayıp bir şeyler yaşamış., hatta o sıra benden ayrılıp o çocukla birlikte olmayı düşünmüş ve çocuğa böyle bir teklifte bulunmuş. Çocuk sevgilimi ne ilişkisi be deli misin diye terslemiş ardından da küfür etmiş, bacağına da tekme atmış. Benim ağrıma giden, benim elini tutarken bile canını acıtıyor muyum acaba diye düşündüğüm, öpmeye kıyamadığım yüzüne bakamadığım kıza, nasıl olur da vücudunu morluklar içinde bırakabilecek kadar cani olur bir insan? Neden sevgi suistimal edilir, neden sadakate değer verilmez ve bir erkek onu sevdiğini söyleyen bir kıza bunu nasıl yapabilir?
Sevgilimin bacağında morluklar var?