Kız beni seviyor mu sevmiyor mu ilk defa aşık oldum yardım edin :(

bi kız var okulda bu kızla çok iyi arkadaşız ama kız herkesle çok iyi anlaşabiliyo hoş sohbetler kurabiliyo vs. böyle bi kişiliği var. Önceleri bana çok yakın davranıyodu mesela sadece bana gözlerini göz kırpmalar sonra yanından ayrılmamı istememe birlikte bişeyler yapma konuşma yanımda oturma yada benim bulunduğum ortamlarda bulunma isteği gibi hareketlerde bulunuyodu.mesajlaşırken hep komiklik yapma şımarıklık gibi olaylarda bulunuyodu mesajlarıma cevap anında geliyo kelime hatası yaparsa tekrar aynı mesajı düzelterek atmalar sonra ben ne istersem onu yapmaya çalışmlar... birsuru şeyler yapıyodu sonra bi çocuk ona çıkma teklifi etti onunla çıkmaya başladılar 2-3 ay sonra sonra ayrıldılar çıktıkları zaman ben ona önemli bişeyler haricinde hiç mesaj atmadım saygı ve üzüntüden dolayı şimdi ise mesaj atıyorum cevap ya geç geliyo yada hiç gelmiyo yada bazen hemen cevaplıyo sonra sataşma seyrekte olsa yapıyo bu aralar. Birde önceden telefonunu çantada bırakırdı şimdi ise hep elinde bişey yazıyo kontrol ediyo . Önceleri olduğu gibi göz teması nadirde olsa kuruyoruz ama yukardada belirtiğim gibi kız herkese çok içten davranıyo acaba kız beni seviyomu yoksa kendi kuruntum mu yada çocukla çıktıktan sonra beninle neden ilgilenmiyo eskisi gibi umarım anlatabilmişimdir derdimi teşekkürler
Kız beni seviyor mu sevmiyor mu ilk defa aşık oldum yardım edin :(