Sevgilim olduğunu aileme söyleyemiyorum :(

benim ailem böyle şeylere çok karşı annemle babam görücü usulu evlenmişler aşk yaşamaya felan çok karşılar bende onların böyle düşünmlerine karşıyım 1 senedir sevgiliyiz beni çok seviyo bende onu çok seviyorum onun bütün ailesi akrabaları arkadaşları beni biliyo tanıyo ama ben bi türlü aileme söyleyemiyorum annem ne olursa olsun bana anlat diyor ama biliyorumki söylersem görüşmeme asla izin vermicekler telefonumu bilgisayarımı herseyımı alırlar hatta belkı okuldanda alırlar ve siddet görürüm. sevgilimi cok seviyorum oda aileme anlatmamı istiyo ama söylyemem ailem cok anlayissiz hep kendi dedikleri olsun istiyo sevgilim baska sehirden benle bulusmaya gelicekti bi bahane uydurmustum annem izin vermiyorum bi yere gitmiyosun dedi arayıp bilet alma falan dedim :(( benı cok kırdın dedi :( telefonuda kapalı ne yapıcam bilmiyorum birbrimizi seviyoruz bana diyokı istersen söyle ben her türlü yanındayım asla senı bırakmam artık onlarda bilsin diyo ama aileme söylersem hersey cok kötü olur herseyimi elimden alırlar ve görüsmeme asla izin vermezler :(( ne yapacam smdi :((
Sevgilim olduğunu aileme söyleyemiyorum :(