Kizlar sevgilinizin instagram acmasina izin verirmiydiniz?
Erkekler siz sevgiliniz varken instagram açarmiydiniz?
Erkekler siz sevgiliniz varken instagram açarmiydiniz?
instagram'ın amacı nedir bana ters
amacı olsa olsa yaptığın güzel şeyleri ( yemek sanat vb ) dünyaya göstermek olabilir ya da sevdiğin akrabalarına arkadaşlarına hayatından ufak kesitler yaşatmak olabilir
ama benim sevdiğim arkadaşım ya da akrabam yok önemsediğim 1 kişi dışında kimse de yok
sağda solda kendimi göstermeye de gerek olduğunu sanmıyorum resimlerim benim telefonumda benim hatıralarım benim özel yaşantım benim onlar başkalarıyla paylaşma ihtiyacı duymuyorum
sevgilim var açmam , olmasa da açmazdım
bir anlamda o geleceğe yatırım yapma oluyor
haliyle insan yetinmeyi bilmeyen bir mahluk
İnstagram açmakla sevgilin olmasının ne alakası var anlamadım. Neden açmasın ki yani kendi hesabı sonuçta?
Ben bisi demem hic sorun degil. Bukadarda kisitli ve dar görmemek lazim bazi seyleri.
Cevap
13Cevap
Bırakın bu saçma alışkanlıkları lütfen ya. :) Madem güvenmiyorsun, neden sevgilim diyorsun? Sevmesini bilmeyenler yüzünü; sevginin değeri de yitip gidecek, çok yazık!
Bunların hepsi güvensizlikten tarafsız düşününce onun da ayrı bir hayatı var ne amaçla kullandığı da ona kalmış devam etmek isteyip istememek de sana ;)
istgram acsın sifresi bil bu daha iyi hem onu sıkmamıs olursun hemde naptıgını ögrenmiş olursun:))
Sifreyi verirmi bilemem
Ozamn skntı
ya ben olmasa da sevgilim olunca kesin açardım bu gözler kimlerin ilişkilerini gördü her gün en az 3 #canımaskim #mutluyuz #yaacoktatliyiz #yerimbiziya selfiesi atarım 😂😂😂
instagram ın amacı kız bulmak mı ya da birilerine kendini kanıtlamak mı olarak algıladın sen. Dünya Senin Etrafında Dönüyor Sanan İnsanlar Görüyorum
Ben izin veririm şifresini ben koyduktan sonra :):):)
Her sosyal ağı kız/erkek ayarlamak olarak mı algılısıyorsunuz napıyorsunuz bilmiyorumki ben siz.
Tabiki karışmam
İnstagram açmakta ne var ki. Sosyal medya. Açardım saçmalamaya gerek yok yahu.
niye açmasınki sevgilimse tapulu malım değil ya. güveni verdikten sonra hiç önemli değil bunlar.
İntagram açmak için sevgilinin olmaması mı lazım :)
sosyal paylaşım sitesi olduğu için sevgilisi olanlar kullanamaz diye bir program yok
Takip ettigi insanlari gordugun bildigin muddetce birak acsin sen acma dedikce daha cazip gelir daha cok acmak ister.
Sevgilisi olmasıyla instagram açması ne alaka?
neden açamasın ki? tabiki açablir
Acmazdim. İsim olmaz.
açar neden açmasın ki güven meselesi bence
Vermedim açmış ayrildik sonu kotu
katiyen olmaz. izin yok.
Sevgilisi olan kız neden açarsa ondan
Nasıl kullandığına bağlı bir şey
Sadece sevgilisi olduğu içindir. Herşeyi değil.
Sevgilin varken burada ne ariyon
Kreş gibi oldu burasi
ben izin vermezdim
ne alaka?
neden açmasın ki
O insan Degil mi?
foto atmak için
yetmiyodurr
sanane qeyf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar