Eski sevgili neden mutlu musun diye sorar?

sevgilimle 1 bucuk ay ayri kalmistik (benim bi hatam inatciligim yuzunden) beni terketmisti.Bu arada ayri ulkedeyiz. sonra geri donmek istedi seni seviyorum canim gulum falan dedi ama ben mesafe koydum araya arkadas gibi konustum boyle 2 ay gecti. Bigun bana boslukta oldugunu bi kizdan hoslanip hoslanmadigindan emin olmadigini soyledi.Bende tamam sizi mutluluklar dedim oda 2 dakkada hemen mutluluklar diledin ya ne diyim sana sen bilirsin canin sIkilirsa veya bi sorunun olursa mesaj atman yeterli dedi bende kizdim hoslaniyorum diyon ne soylememi bekliyosun dedim oda emin degilim bosluktayim o tartismamizdan sonra eskisi gibi olamadik dedi (bu arada bunlari ciddi soyledi zaten suphelerim vardi son zamanlarda) kizda 4 yas buyuk kendinden. neyse ben bunu fbdan sildim numarasinida sildim. aradan 1 .5 ay gecti mesaj attim nasilsin falan die iyim dedi okulumu sordu sonra mutlumusun dedi bende :ilk baslarda degildim ama zaman herseyin ilaci derler ya dogruymus zamanla geciyo baska caren yok zaten mutlumuyum bilmiyorum hayat devam ediyo cok cok mutluda degilim uzgunde sen dedim oda him iyi ole ya zamanla hayatta oyle yada boyle bir sekilde devam ediyo bazen keske yn yana olsaydik yada mesefa bukadar fazla olmasaydi dedigim zamanlarda oldu ama yapacak bisey yok dedi bende evet aynen benimde oyle dusundugum zamanlar oluyo ama yapacak bisey yok dedim oda oyle ya nedesek bos dedi ve uzulen adam yapti :( shala seviyormu
Eski sevgili neden mutlu musun diye sorar?