Kızlar, Bayanlar, eşim lezbiyen olabilir mi?

Kızlar bu gibi sitelere bayların üye olmasını doğru bulmuyorum ama belli düşünceler başımı ağrıtmaya, beni bunalıma sokmaya başladığından tükürdüğümü yalamak durumunda kaldım. Eşimle 4 yıllık evliyiz, ufak tefek tartışmalarımız dışında birbirimize karşı gayet saygılıyız, cinsel hayatımızda başlarda normaldi, sonraları eşimin isteklerimin karşısında sürekli başım ağrıyor, halsizim yanıtlarının karşısında cinsel hayatımız normal denilemeyecek kadar anormalleşti, ve bu dönemlerde eşimde garipliklere rastladım.Örneklerimin genel olacak. Beraber dizi izliyoruz, Kiralık Aşk hanım başlıyor Defne ne güzel Ömer ne şanslı, Ah o defne ahh aslan o aslan l*n orda barış ardunç denen herif var defne ne anasını satayım. defnede defne ben o kızı erkek halimle beğenmiyorum. Mesela bir gün buna dedim gel senle güzel bir film izleyelim, beyoğlu atlas sinemasından bir filme gitmek istedi. bende konu nedir bilmiyorum gidek tamam dedim filmin adı mavi en sıcak renktir. film başladı benim hanım o mavili bayanı gördü, iç geçirmeye başlıyor, oh negzel insanlar kimler ile sevişiyor acaba bu sahneler gerçek mi bu filmin yönetmeni olmak isterdim, asıl mesleği sigortacılık sen ne ara yönetmenliğe el attın ya, sıçarım o mavinin rengine affedersiniz. film çıkışı bir yere gidip oturalım dedim, tamam diyor chaplin cafe varmış burada oraya gidelim, iyi dedim gittik işte mekanda tamamen gay lez var. bizide arkadaş sandılar sanırım yanıma gelip benle tanışmak istedi iki üç herif benim hanım hiç ses çıkarmıyor böyle bir şey olabilir mi? başkası olsa namusuma göz dikti diye o adamı orada parçalar, hanım ne yaptı? oradan iki üç kızın facesini almakla meşguldu, oradan çıkınca tartıştık beni neden buraya getirdin sen diye, sen foşik bir homofobiksin diyor. neyse uzatmadım, ve bu günlerde de karşı komşumuz meral hanım sürekli bize geliyor çay muhabbet dedikodu kurabiye ayağına, kadın barajları ve yeşili yok etmeye yemin etmiş öyle çay tüketiyor arada espriler yapıyor bir çaya bir sana tiryakiyim aysel hanım diyor, aysel eşim aysel gülüşüyorlar komşum sende benim için değerlisin diyor benimki yine gülüşmeler bende içimin şişmesinden mütevellit az hava alayım diye bakkala sigara almaya gitmeye karar verdim. bakkala gelmişken kararan içim ferahlasın diye bir yoğurt aldım sonrasında ekmek. binanın önüne gelip mahalledeki insanları kestim ekmeğin ucunu yiyerek sonrasında yukarı çıkmaya karar verdim. ben sessiz insanımdır, evede ses çıkarmadan girdim ekmeği, yoğurdu neyin koydum, sonra ayıp olmasın diye salona geçtim. o da ne. içeri girdiğimde dry humping yapıyorlardı beni gören meral hiç bozuntuya vermeden toparlandı benim hanıma kız aysel ne kilo alması gel kucağıma bir daha otur anlayalım kilolu musun değil misin dedi, kadın kantarlık işlevini benim hanım üzerinde denemeye niyetlenmiş demek hayret ettim. Sonra bana dönerek Faruk bey eşiniz bana takmış ben zayıfım diye, bende doğru dedim ortada birileri birşeylere takıyor ama ben seyirci kalıyorum dedim, hayvan gibi şey yapıyorsunuz meral hanım diyemedim. uzun lafın kısası kısa zamanda bu kadar yıpratıcı durumda karşı karşıya kalışım nedeniyle düşünmekten kendimi alamıyorum eşim lezbiyen olabilir mi? lezbiyen ise ne yapmalıyım? ilişkimiz kurtarılabilir mi? yoksa bunlar benim yanlış anlamalarım olabilir mi? teşekkürler.

Tabi ki manyak mısın
Hayır, yanlış anlaşılma.
Biseksüel.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bilmiyorum ne yapacağımı, bugünde Güler Duman albümü almış ne oluyor anlamıyorum.