27 yaşında üniversite okumadı ama benden kültürlü, (ben kimya mühendisliği öğrencisiyim) çocuk 1,85 boyunda, sarışın yeşil gözlü , yakışıklı maaşı iyi, 10 yıldır aynı işte çalışıyor, kızlar beni kenara çekip aramızı yap diye yalvarıyor; aramızı yap diye. valide 8-9 kere birilerini ayarladı nuh diyo peygamber demiyor. adam facebook dahi kullanmıyor; işten geliyo odasına çekilip kitap okuyor sadece... bu gidişle bana sıra gelmeyecek :(
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
:D Aynı ablamla benim gibi ablamın yaşı geldi 35'e dayandı hala evlenmiyor ben 26 yaşındayım onu bekliyorum evlenmek için sen düşün gerisini biz en iyisi onları hiç beklemeyelim derim yoksa bizde çürüyeceğiz :( :/ :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim 2-3 yılım var okul bitecek, askerlik ve en az 1 yııl çalışmam lazım; hatta aday adaylarım da var :) ama insan yiğen sevmek istiyor :D
Hayırlısı olsun adına benim 12 tane yeğenim var ama ablam evlenmeyi hala hiç mi hiç düşünmüyor zaten biz aramızda anlaştık yuvadan önce ben gideceğim :D Sen acele etme güzelce hayatını oturtmaya çalış evlilik şartlar müsait olunca daha kolay bir hale geliyor :) Güzel insanlar karşınıza çıkar umarım abin ve senin için hayırlı olanı arzu ederim.. :)
Yeğenlerimi göndereyim sana onları sev şimdilik bizim takım dünyanın her yerinden siyahisi bile var :D
En İyi Cevaplar