+1 yılSen sevgiden yana kullan oyunu, zararlı çıkmazsın. Etrafındakiler en fazla konuşur durur ama sizin içinizi bilen sizden başkası değildir. Sevginizin mahremiyetine dil uzattırma uzanan dillerin de haddini bildir ya da duymazdan gel. Unutma herşey tiple olsaydı kimse kimseyle yaşantısını birleştirmezdi. Bak ne güzel seviyorum diyebiliyosun. Ben kendi etrafımda ne birbirine yakışan ama anlaşamayan tipler gördüm biblo gibilerdi ancak iş iki dirhem muhabbete geldiğinde güzel güzel anlaşmaya geldiğinde beceriksizin teki olup çıkarlardı. Sen yüreğini dinle etrafı sallama.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cok onemli bisey seviyorum diyebilmen. Sana bisey açıklayım belki bakisini da degistirir. Kadinlar erkeklerden goruntu olarak daha ondedir! Neden; cunku kadınların evrimi erkeklerin otesindedir. Bunu kil tüy oranina bakarak anlayabiliriz. Evrim gelistikce hayvanlikta cikip kendi turumuze dogru evrimlesiriz. Siz bizden evrimde ondesiniz buda demekki zaten siz guzelsiniz biz daha guzellesiyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim bakis aciniz farkli
+1 yılBana da aynısını dediler eski sevgilim için. 5 sene boyunca anlaşmışsın, kimseyi takmamışsın, harika biri de diyorsun. Bundan sonra kimseye laf söz düşmez. Bir gün o bütün güzeller yakışıklılar çirkin dedikleriyle aynı toprağa girecek :)) Eğer seviyorsan kaybetme derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim haklisin
+1 yılAmaan boşver ne güzel kızlar bakmaz
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Cok yakisikli bir abi vardi. Allahin gucune gitmesin guzel sayilmayan bir ablayla evlendi. Herkes ayni sana dedikleri seyi soyledi. Ama o abinin ne kadar kotu yonu varsa o abla adam etti onu. Herkes simdi nerden bulduysa iyi ki tanisip evlenmissin diyo abiye. O yuzden dis gorunus sadece onyargi verir. Bu kisiyle Mutlu bir aile mi yoksa her gun kavga etcegin bir david beckham mi?😉
60 Yorumlasana birşey diyimmi. en yakın arkadaşım kız arkadaşıma tipsiz dedi diye kaşını patlattım ve konuşmuyoruzda kızla ayrılsamda. ben şu an birini seviyorum aynısı onun içinde geçerli. sevdiğime bir laf etsinler dünyayı yakarım sen gene sabırlısın. seni kıskanıyorlar kanma sakın
20 YorumlaBence ayrıl, senin gibi beyin yoksunu birinden kurtulmuş olur. Gider Berkecanlarla çıkarsın, 2 gün sonra tekmeyi yiyince. Adam gibi bir erkeği kaybettiğin için arkadaşların seni teselli eder.
27 Yorumla
Soran+1 yılCanini sikma ayrilmam :D
Soran+1 yılHaklisin dusunmem bile yanlis. Hic haketmiyor boyle dusunmemi
Soran+1 yılAyni durumda kesinlikle degildir inan :) neyse ben de sanirim cevremi degistirmeliyim. Tesekkur ederim
Soran+1 yılHahah yamam aklima gelirse soylicem :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı mevzuyu ben de yasadım uzun bir ilişki ve aynı durumlar gercekten cok da severdim. ama malesef ki aktif bir cinsel hayatımız olmamasına ragmen ileriyi düşünerek diyorum. hiç bir şekilde bir çekici gelmiyordu bana yani arzu duymuyordum öpüşmek falan içimden gelmiyordu ama karakter kişilik olarak dört dörtlük insandı. sevgiliyken hersey güzelken ilerde evliyken sıkıntılar hatta ciddi sorunlar oluşturacağını düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBana cok tatli geliyor. Yani cekici gelmemek derken bizim de aktif cinsel hayatimiz yok ama elini tutabiliyor kokusunu icime cekebiliyor opebiliyorum. Tabiki de beni aman aman ceken bir tipi yok. Ama mimikleri falan cok sempatik geliyor. Ilerde yine de sorun olur mu diyosun? Peki sen nasil birakabildin severken? Pisman oldun mu
Cevap sahibi+1 yılçok çok düşündüm gerçekten çok detaylı düşündüm pişman olmamak için gerçekçi de oldum göz ardı ettigim şeyleri açık açık göz önüne getirdim ve bitirdim. bazı seyleri kaybediceksin bunu göze almalı ve kendini hazırlamalısın. ama pişman mısın diye soruyorsan hayır değilim çünkü en doğru kararı verdim bundan eminim. ilerde onu ve kendimi üzeceğime şimdiden daha acısız yaşadım.
+1 yılen yakın arkadaşım yanına sanada dendiği gibi pekte yakışmayan biriyle sevgiliydi annesi babası kuzenleri bende dahil çocuğun ona yakışmadığını söylüyoduk şu an evliler ve çok mutlular çocuk onu çok seviyo haddinden fazla değer veriyo tip herşey demek değil seni seviyo ve sana değer veriyosa gerisini salla gitsin
10 Yorumlasen asiksin seviyorsun bunu anladik. peki o seni seviyormuydu? o cok yakisikli olsaydi sen cirkin olsaydin. sana bakacakmiydi? bakacakti dersen tamam haklisin. bakmazdi dersen safsin demek
11 Yorumla
Soran+1 yılBakacakti bakardi eminim
Bir insanla 5 sene geçirmek kolay değil, demekki arada sevgi, güven var bunlar günümüzde bulunmuyor kolay kolay. Kızların arasında kıskançlık vardır bunu sende biliyosun, bir insanın huyu, kalbı güzel olsun cidden. Sana tavsiyem ayrılmak gibi bir hata yapma ayrılırsanda çok pişman olucaksın bunu bil.
10 Yorumla
+1 yılBende ayni durumdayim hatunumun kisiligi cok iyi ama tip olarak biraz sikintili elmasla hamambocegi diyorlar bize fakat aldirmiyorum ya sikinti yapma ister istemez kuruntu yapiyorsun biliyorum ayni durumdayim
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu anlatamiyorum. Bana cirkin gelmiyor ama milletin dedikleri ister istemez icimi s*kiyor. Sevmemekle alakali degil ki icini seviyorum zaten
- +1 yıl
Biliyorum kardesim
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey dış görünüş degil. İnsanları umursama. Bazıları yazmış ama Sadece bu soruyu kendine sordun diye beyin yoksunu degilsin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Oyle diyenlerin hepsi cunku iliskilerinde harikalar. Takmadim
- +1 yıl
Bu soru çok normal. Sevgilim kötü birimi=sevgilim cirkin mi. Bence iki sorunun hic fark yok.
Belkide o da senin icin; biraz saf mı, acaba biraz yalancımı, beni gercekten seviyormu vs vs bunlardan birini kendisine sordu. Bilemezsin
Soran+1 yılCok haklisin. Insanlar iliskilerini hic sorgulamiyr mu anlamiyorum. Neden bu kadar tuhaf karsiliyorlar
Tip önemli bir faktör tabi ama 5 yıl çıkmışsın sırf tipi yüzünden ayrılırsan çok büyük ayıp edersin çocuga. Onu çıkmadan önce düşünecektin ama şunuda ekleyeyim ki ruhlar aleminde yaşamıyoruz neden bu kadar çirkin biriyle çıktın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Hayatina kimsenin mudahale etmesine izin verme. Cevrenin etkisinde kalma. Eger karalari cevren verecekse sen o zaman kuklasin... yani kendin yasayacagin hayata kimsenin mudahale etmesine izin verme...
20 Yorumla
+1 yılKaraktersiz insanlarla arkadaslik yapma, degistirmen gereken bir sey varsa o da arkadaslarindir.. Sevdiginle mutluluklar..
40 YorumlaSen seviyorsan kimsenin ne değiği seni ilgilendirmez ve unutma senin güzelliğinde bir yere kadar tabiki samimi olmak gerekirse bende çıkmadan güzelliğine filan bakarım ama sen sevmişsin yani iş işten geçmiş 5 sene az zaman değil bu kadar zaman sonra seviyorsan gerçekten kimsenin dediğinin önemi olmamalı senin için.
10 YorumlaDışı güzel içi kötü olmasındansa dışı kötü içi güzel olsun. Sen insanlığına bak gerisi önemli değil. İnsan sevdiğinin yanında olmasına huzurlu olmasını bakıyor. En önemlileri bunlar anlaşıyorsanız da bunda kimseye laf düşmez. Çevreni bu konuda uyar.
10 YorumlaOyle diyenleri hayatindan cikar ya da sevgilini hayatindan cikar. Secim senin.
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi cikaramam cok seviyorum. Haklisin bunlari diyenlerle arama mesafe koycam
Çok öyle çift görüyorum şaşırıyorum ama nasıl birbirlerini bulmuşlar diye ama çok mutlular demek ki tip önemli değil bence yakışıklı olup senu sürekli aldatacagina çirkin olsun yanında olsun dimi
10 Yorumla
+1 yılkafanı karıştırmalarına izin verme sende aslında böyle dusnuyorsndr ama takmıyorsndr senın icin tip önemli degldr onlar söleynce daha cok gözne batmaya başlamıştr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu seviyosan böyle laf edenleride susturmayı bileceksin başkasının bir laf etmeye hakkı yok yani
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
+1 yılilerisini de düşünüyorsanız tabiki nasil biri olduğu daha önemli. Bunların etkisinde kalmayiniz cok günaha girmişler.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler sanirim dusunmem sacmaydi :)
- +1 yıl
Sizi anliyorum yani sizin bir sucunuz yok etkileniyoruz insaniz Iliskimiz güzel yorumlansin istiyoruz. cevrenizdekiler yazikki neyin kiymetli olduğunu bilmiyorlar.
seni aldatma ihtimalı daha düşük için rahat mis :D daha yakışıklı görünecegi bir imaj degişikligi yapabilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılYok giyimine karisamam kendi ozgurkugu :)
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Sevgilini bırakırsan İlahi adalet sonra bir sevgili bulursun hayat zehir olur ah alma bedel ödersin benim gibi
18 Yorumla
Soran+1 yılSen neden terk ettin
Soran+1 yılHadi ya :( direnseydin keske askin icin. Nasil bieakabildin seviyorsan
Soran+1 yılInsallah dogru insani bulursun. Iyi insanlar cok azaldi artik
Soran+1 yılInsallah gonlune hitap eden birini bulursun
+1 yılBüyüklerimiz ne demiş?
Gönül bu, ota da konar, b*ka da,,,
Şunu unutmamak gerekir ki,
Asil güzelliğin gönül güzelliği olduğunu herkes anlayacak fakat bazıları için iş işten geçmiş olacak...10 Yorumlabaşkalarının ne düşündüğü mü önemli senin hissettiklerin mi tipi için çıkıyosan bir insanla hiç çıkma daha iyi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de ayni sorun var cevre baskisi yuzunden iliskiye baslayamiyorum bile :(
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa napicaz bu cevremizi :(
Milletin ağzı torba değil ki büzesin.. Sen çok yakışıklı birini de bulsan bu insanlar konuşur. Susturamazsın. O yüzden takma kafana. Yüzü güzel olacağına kalbi güzel olsun ✌
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığım çocuktada tip yok, aynı şeyleri söylüyorlar. En son biri at hırsızı gibi onun neyinden hoşlanıyon diye sordu. Umursamadım, sende umursama. 5 yıl olmuş, bırakılmaz
20 Yorumla Gerçekten seviyorsan başkalarının ne dediği umrunda olmazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılayrıl bence bu ikileme düştüysen zaten sevmiyorsundur
26 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum susturmaya da calisiyorum onlari. Ama sanki yanlis bisey yapiyormusum gibiler. Ayril demesi cok kolay oluyor inan bana
- +1 yıl
sevmiyorsun bu ikileme düşen insan sevmem
- +1 yıl
sevmez
Soran+1 yılEvet haklisin 1 2 hafta cikip aldatanlar seviyor cunku. 5 yil bir insan sevmeden cikar. Farkindaysan ayrilsammi yazmiyor soruda. Ayrilmanin a sini dusunmuyorum. Nasil susturayim diyorum
- +1 yıl
sevgilim çok çirkin diye başlık açmışın daha neyin tribi bu
Soran+1 yılYine de sagol yorumun icin
İnsanları susturamazsın o yüzden sevgilinin yanında olup onlara tipin her şey olmadığını göstermen lazım. Yok o laflara bırakıp gidersen 5 yılı sen yaşadın o adamın halini bir düşün. Kendine gelir mi sence?
10 Yorumlaİşte siz kızların sorunu bu dışardan gelen her tepkide sevdiğiniz insandan uzaklaşabiliyosunuz sonra sırf yakışıklı diye ciğeri beş para etmez birine kapılıp anladığınızdada feryat ediyosunuz başınıza gelenleri fazlasıyla hakediyosunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTip herşey değil
Ama kişinin sevgilisi /eşi yanına yakışmalı diye düşünüyorum12 Yorumla
Soran+1 yılIste onlar da boyle diyor. Inan bana cirkin gelmiyor. Onlara da sevdigimi soyluyorum ama artik baban seni buna vermez durumuna bile getirdiler olayi
- +1 yıl
Seviyorsan kulak asma sende
sevgiline nasıl çirkin diyosun :D Sevgilini seviyor isen isterse boklu piliç olsun takma kimseyi dediklerini sen kendi hissettiklerine yoğunlaş Allah korusun yüzüne bir şey olsa sevgilin aynı şeyi der mi?
00 Yorumlabence ona sahip çık o da senin gibi güzel bir kıza sahip olduğu için senin için en iyi şeyleri ister ve yapar gönlü güzel se daha ne istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılResmini gösterme sende.. Seviyosun işte takma kimseyi boşver herşey tip değil. Yalnız bu kadar içerliyosan senin sevginde bir eksiklik var bence..
10 YorumlaBosver kimseyi takma eminim ki arkadaslarin yanindakiler icin ugrasiyorlar yakistrdiklari biri var dedin ya tum meselede o.. Birileri icin ayirmasinlar seni seviyorsan adam gibi sev kimseyi dinleme.
10 YorumlaSenin sevgine laik ve sevgisini yeterince sana gösterip seni yerlere göklere sığdırmayan biriyse tabikide çirkinliğin ve yakışıklılığın önemi yok bence :/
10 Yorumla
+1 yılKeşke herkes senin gibi olsa boşver milleti ne derlerse desinler.
10 YorumlaOkadar cirkin anlattinki sevgilini sanki dusmanin. samimiyse seviyorsa seni kimseyi dinleme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Dinleme kimseyi sen, seviyor musun evet onlar önemli değil kimse önemli değil
20 YorumlaBoyle boyle kaybediyorsunuz zaten. Kelin ilaci olsa basina surer. Bakma sen millete. Bozma huzurunu
10 YorumlaBen seviyorsam konu kapanmıştır sevgilin hakkında bu şekilde konuşma hakkını nerden biliyorlar sende etkileniyorsan hiç seviyorum cart curt yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılInsaniz etkilenmek normaldir. Emin ol sen de etkilenirdin. Kimse kimsenin iliskisini tam anlamiyla yasamadan bilemez. Sevgim hakkinda ancak ben yorum yapabilirim. Sen sevmedigin biriyle bir 5 yil cik o zaman?
Soran+1 yıl5 yildir habire konusuyorlarsa beynine giriyor sen reddetsen de. Ayrilmayi zaten dusunmuyorum
Soran+1 yılYoo anliyorum yasamadan bilinmiyor. Neyse tesekkurler yine de
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes haddini bilsin. tipsizse birak terket nasil kendinle odullendirirsin onu. vermissindir sen bir de
01 Yorumla
Soran+1 yılInan bana birkez bile o isin lafi gecmedi. Bu kadar mukemmel biri
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan kimseyi dinleme sevenin düşmanı çok olur.
10 Yorumla Benim gibi sevgilin olsa dahami iyi. ? Capkiniz kizim biz birakma cocugu
22 Yorumla
+1 yılÇirkin diyorsun ya, o dediğin çirkinlik onun yanında kaldıkca senin yüreğine geçmiş. Çirkin- lafından anladığınız anca fizik ve yüz güzelliği
10 YorumlaEvlilik düşünüyosan hiç bozma ilişkini yoksa bir üst modele geç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kendi işinize bakın diyebilirsin erkeğini savun :) erkekim de atıl kollarına :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan bana sen bırakıp gidersin, o ise öyle birisini bulur ki. Sessiz sakindim. Tipim var fakat birisi beni bırakmıştı. Hayatım değişti. şu an sevgili olmadığım halde cinsel ilişki yaşadığım kızlar var.
10 Yorumla
+1 yılOnemli olan kalbinin guzellıgı canım benim sen onu gercekten seviyorsan zaten tipini bosver kalbine bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. bence bırakma onemlı olan tiğ degıl bak insanlar kıskanc olur dınleme onları cok pisman olursun
20 Yorumlaherşey tip onlar için demekki sen kalbinin sesini dinle bence onları kafana takma
10 YorumlaÇevrendeki insanlara cevap vermek senin elinde sonuçta. Ben birinin sevgilim hakkında böyle konuşmasına izin vermezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç kimseyi takma ve etkilenme. Herşey tip degildir tipi iyi olan herkeste karakterli değildir.
Ne kadarda guzellige kapilmis cahillik..20 YorumlaObseni seviyor sende onu seviyosan sıkıntı yokta aradaki farkta önemli yanı
10 YorumlaMilletin dediğine göre hayat yasacaksak ayvayo yedik it urur kervan yürür merak etme.
10 Yorumlabence çevreni değiştir sevdiğin insana saygı duymayandan iyi bir arkadaş olmaz
10 Yorumlasanane de geç. demekki sevmiyosun ki sesini çıkartmıyorsun. sevsen öyle dedirtmezdin. kuzenin veya en yakın arkadaşın olsa dahi sanane ben böyle seviyorum seni ilgildendirmez diyip geçersin istersende hiç uzatma sanane de geç.
00 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten çok sevseydin her haliyle dünyanın en yakışıklı insanı olurdu senin için.
00 Yorumla
+1 yılOnlara deki onunla yatacak olan siz misiniz yoksa ben miyim o zaman susarlar
10 Yorumladile kolay 5 yıl onlar seni kıskanıyor bariz ortada
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne