Sacma bir konu. Kafana takman tamamen bos gercekden. Her insanin bakis acisi ayri, cok erkek var kendisiyle ayni yasitta beraber olan kadinla, veya kendisinden daha büyük olan. Abim hemen hemen 35 yasinda ve esi 38-39 yasinda. Yasi bir bosversene baska bir sorun vardir sende. Belki cekingensin veya nebilim, ama sorun kesinikle yasinda degildir, bu sadece bir kompleks. Burdaki erkeklerin dedigine fazla bakma, cogu zaten beyinsel gelismemis ve bunlarin dedigine mi bakacan...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo erkeklerin anneside 20 lik kız arıyor yaşı 24 olmuşsa vazgeçiyor kaynana kızı begenmiyor halbuki oglu 34 yaşında vardır düşün
benimde yaşım 30 söyleyince görücü istemiyor09 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım o işin anne tarafı da varsa ooohoo
Cevap sahibi+1 yılvar canım
bizzat başımma geldi kaç defa
halbuki oglu 34 yaşında 20 yaşında kız arıyor 28 yaşı fazla diyor düşün
Soran+1 yılYok artık daha neler yani 28 yaşındaki kızı bulduğuna sukretsin
Cevap sahibi+1 yılannesi begenmiyor oglunun fikri ne bilmiyorum
çirkin degilim ama annesi önce begeniyor
oglunun yaşı geçmiş görmüyor kızın 28 yaşa fazla diyor
Soran+1 yılYa dogurunca 30 yaşında olcak falan diye düşünüyordur
Cevap sahibi+1 yılbilmem
ama annesi falan kötüydü oglu yaşlanmış görmüyor bide asgari ücretli çalışıyor fakirler evleri kira ogluna çalışan kadın 20li yaşlarda kız arıyor düşün
güzel olsakda yaşı sorun ediyor kaynana
Soran+1 yılAllah akıl fikir versin yani ne diyeyim.40 yaşına geldiği zaman bosandirir o zaman yaşlandi diyerekten
Cevap sahibi+1 yıloglunun yaşını geçtimde
hani oglu yakışıklı olsa ya da iyi bir geliri olsa zengin olsa neyse derdik
öyle begenilecek bir tarafı yok kendi oglunu bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendinden başka erkek kalmamış mecbur muşum gibi
Soran+1 yılAman boşver kız
bakın erkekle bayanın yaşı oldugu zaman 40 yaşına gelindiginde kadın dogum yaptıysa özellikle yüzü erken kırışmaya ve yaşlanmaya başlar erkekte 30 yaşında kadın 45 ya da 50 yaşında gibi görünür bunun için erkek kendinden 5 ya da 10 yaş küçük biriyle evlendiginde ölene kadar eşit giderler?
021 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
Soran+1 yılHaklılar o zaman ben olsam bende isterim
Soran+1 yılYasitimla olmaz mi 😂😂
Soran+1 yılDemek ki bütün erkekler yanında genç ve güzel kadın görmek istiyor o yüzden kendinden küçük kızları tercih ediyorlar
Soran+1 yılHaklısın. Peki 18 yaşında ki bir kızın en çok hangi yaş ile ilgilenmesi gerekirr
Soran+1 yılEvet 18im ıstanbul
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya salladim değişmiyor da
Soran+1 yılAçığım 165-48
Soran+1 yılÇok büyüksün abi
Soran+1 yılFazla yaşlı. Benim de beğendiğim bey 25 yaşında o bile büyük geliyor
+1 yılyoo herkes aynı düşünmüyor, elbette büyük kısmı böle düşünebilir ama kadınlarında çoğunluğu kendinden çok büyük erkekle çıkma peşinde. Ama ben şahsen yaşıtım olsun hatta 2-3 yaş büyükte olabilir önce edepli ahlaklı olsun isterim sana öyle erkek denk gelmemiş belliki
14 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin yanında yaşça küçük kız uyuz olmaya başladım artık
- +1 yıl
bir yerde haklısın malesef ama herkes öyle değil.40 yaşındaki adam gider 25 yaşındaki ile evlenmek ister ama birazda suç siz bayanlarda yaşıtlarınız varken olgun erkek diye yüz veriyosunuz çıkıyosunuz onlarda geliyor siizin böle düşünmeemenizede şaşırdım desen yeri aslında
Soran+1 yılValla Ben hicte oyle düşünmüyorum kendimden yaşça büyük birisini istemem.2 yaştan fazlası benlik değil
- +1 yıl
benden sizin gibi düşünüyorum açıkcası benim için 2-3 yaş büyük ya da küçük iyidir. Ama bir bayan olarak bmle düşünmeniz çok hoş tabiki aslında doğru olan da bu tabi yaştan daha da önemli edepli iyi ahlaklı biri olması fakat yaşta bir etken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılSizi çekemiyorlardır o sebepler küçük kızlara yöneliyorlardır
Çekilmiyorsunuz hakkaten
Erkekle kız aynı yaşta olmayacak en az 3 yaş fark olacak aralarında yoksa olmuyor yürümüyor o ilişki17 Yorumla
Soran+1 yılNiçin yürümesin ya?
- +1 yıl
Benden büyük olanlara ilgim vardır ama aynı yaşta olanı istemem
Hatta benden büyüklere sempatim var
Kızlar büyüdükçe hele de erkekle aralarında yaş farkı yoksa çekilmez oluyorlar
Soran+1 yılSeninle aynı düşünen çok kişi var uzucu
- +1 yıl
Sen neden öyle olmadığını düşünüyorsun?
Soran+1 yılBence yaş farkı problem. Ben 30 yaşında belki bara gitmek isticem o 40 yaşında piknik yapalım dicek
- +1 yıl
10 yaş çok onda haklısın ben 10 yaş fark olsun demedim ki
3-6 yaş fark olursa iyidir bundan fazlası iki taraf içinde sıkıntı o konuda haklısın
Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca Ali Ağaoğlu 70 yaşında 20 yaşında ki kızla sevgili oluyorsa eee bu da normal olsun hem kız 18 yaşına geldiğinde küçük sayılmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılAli ağaoğlu zengin zengin
Soran+1 yılHayir yani o kizin onunla birlikte olma nedeni bariz belli o yuzden dedik
+1 yılÇünkü biz geç olgunlaşırız o yüzden kadın daima bizden genç olmalı
26 Yorumla
Soran+1 yılAl ışte ya evde kaldim galiba
- +1 yıl
Ama 30 35 yaş kesimi seni beğenebilir ben şahsen 25 üstü ylr düşünmüyorum
- +1 yıl
Kız 25 altı olmalı çünkü ilişkilerde duygusallıkta bizler geç olgunlaşırız bayanlar daha olgun yalıt olunca uçurum oluyot oda erkeğe ters yani ben her zaman baskın olmalıyom
Soran+1 yıl30-35 ne ya :( bide tabi 19 yaşındaki kızın hayatında fazla erkek olmamistir düşüncesi de olabilir
- +1 yıl
Yok o düşünce yok tamamen bu nedenle yani senle sevgili olabilir yaşıtın ama evliliği daha küçük le düşünür şahsen ben 25 üsti bir kızla yapamam
Soran+1 yılHaklıdır kendince ne diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yaşıtları da 30 yaşlarındaki erkeklerle çıktığı içindir :)
30 Yorumlao yaştaki kızı yola sokarsın buyudulermi derenin alıtından çok sular geçiyor seni pek takmazlar 19-20 lik bende bulsam kaçırmam
210 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı büyüdükçe sorunlar artmaz mi
- +1 yıl
ERKEK BUYUKSE SORUN OLMAZ BEN BİZZAT YAŞADIM BEN 30 YAŞINDAYIM BENİM BENDEN 10 YAŞ BENLE YAŞIT HATTA BENDEN 1 YAŞ KÜÇÜK KIZ ARKADAŞLARIM OLDU FAKAT SÖZ DİNLEMEZLER HELE HAYATI HAREKTLİ İSE BİRAZDA AİLENŞİN YETİŞTİRME TARZINA BAĞLI AHLAK YONUNDEN GÜÇLÜYSE O ZAMAN FARKETMİYOR BİRDE GEÇMİŞİ KÖTÜ İLİŞKİLERLE DOLUYSA O İNSANIN KAFASINDAKİ SIKINTI ÖMRÜ BOYUNCA CIKMAZ
Soran+1 yılKüçük olunca daha iyi oluyor yani sen büyütüyorsun sanki
- +1 yıl
ŞÖYLE İYİ BUYUKSUN SENİ SAYIYOR KENDİNE GÖRE YETİŞTİRİYORSUN GENELDE O TÜR EVLİLİKLERDE SIKINTI OLMAZ ERKEK KIYAMIYOR BİRDE DAHA ÇOK SEVİYOR VE SAHİPLENİYOR BİR KADIN NE KADAR OKURSA OKUSUN KARİYER SAHİBİ OLURSA OLSUN ERKEĞİ SIRACAN İŞÇİ İSE VE ONU EZİP ÜSTE ÇIKIYORSA O EVLİLİKTE MUTLULUK OLMAZ SEVGİLİYKEN ZATEN HİÇ CİDDİYET OLMAZ TECRÜBELİ BİR ERKEKTEN GENÇ BİR KIZ HERŞEYİ DAHA ÇABUK ÖĞRENİR TABİ ERKEK YAVŞAK DEĞİLSE HALA OYLE ADAMLAR VARKİ ÇALIŞMAZ ETMEZ SORUMLULUK NEDİR BİLMEZ
Soran+1 yılBenim bir tanıdigim var kız 18 yaşında çocuk 25 diyorum olmaz kendine yazık edersin 7 yaş fazla bir fark zaten oda seni istemez evlenmez seninle küçük bulur reddeder siz öyle şeyler dediniz ki şu an o kızı uzdugum için baya pismsn oldum
- +1 yıl
fazla değil çünkü belli yaşa gelince şu anda uyuşur ama ilerde uyuşmaz psikolojiler değişiyor benim yaşıt sevgilim vardı lisedeyken çok seviyordum ben askere gitmeden evlendi 11 sene geçti aradan şimdi bakıyorum bepğenmiyorum iyikide evlenmiş diyorum kadın kısmı çabuk çöker en az 7-8 - 10 yaş fark olmalı aldatan adamlar neden aldatıyor ya da boşananlar bu yuzdun işte cinsellik diye geçme kadın çabuk çöker tabi erkeğin nasıl davrandığna bağlı erkek gerçekten iyi dürüst bir insansa eşine iyi davranıyorsa ikisi aynı yaştada olsa yaşlanmaz
Soran+1 yılBir erkek gözünden bakınca aslında kendinden yaşça küçük kız gerçekten avantaj böyle düşünmemiştim çok haklısın hak verdim
Soran+1 yılUzun biraz özel den yazsam
bilmiyorum ama 20 yaımda olmama rahmen 14 gösteriyorum -_-
21 Yorumla
+1 yılçünkü aynı yaştaki hatunlar her zaman problemlidir nazlıdır triplidir.
18 Yorumla
Soran+1 yılKüçükler öyle değil mi sanki?
- +1 yıl
değil tabi tersine dönüyor o zaman o erkeğin peşinde koşuyor.
Soran+1 yılBir kız neden kendinden büyük erkeğin peşinden koşsunki ya genç değil mi önünde bir sürü deikanli var
- +1 yıl
olgun erkek çekiciliği. erkekler de kendi yaşıtlarıyla uğraşmak istemiyor bir de yeni nesil daha özgür sekste falan sorun yaşatmıyorlar. ama yaşıtlar genelde Kezban uğraşmaya değmez.
- +1 yıl
@oreo123 daha akıllı ya da tripli sonuçta tavırlarını tarzlarını sevmiyoruz
- +1 yıl
istisnalar kaideleri bozmaz @oreo123
ben 32 yaşında bir kadından hoşladım o da bana yapamayız dedim. bence farketmemeli yaş
10 YorumlaBiraz kabaca olabilir ama kadınların SKT'leri erken geldiği için ne kadar küçük o kadar uzun süreli kullanım düz mantık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende durum biraz farklı benim hoşlandığım kız benden büyük kendimi tanıtıp açılsam mı bir karar veremedim :P
01 Yorumla
Soran+1 yılOda farklı bir durum
yaşıtım olmalı kıskanç adamım ben şimdi benden küçük olursa erken ölünce kocaya gider falan mezarımda ters dönerim
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaahaha
Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. 10-15 yaşa kadar normal bence kadınlar türkiyede erken yaşlanıyor bence
20 Yorumla
+1 yılHehe sanada 35 üstü erkekler kalıyor bu yüzden dertlisin
12 Yorumla
Soran+1 yılOf valla dert oldu
- +1 yıl
Çıkış yolun benim kategorimdeki erkeklerde parlak çocukları rahat bırak
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar da ki büyük erkek sevgisi ile birbirlerini tamamlarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da ayrı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk bakımından o yaşlarla eşit oluyorlar çünkü.
10 Yorumla Kandirmasi mi kolay ne bence en fala 4 ya da 6 yas olmali
04 Yorumla
Soran+1 yılKandirmakla alakalı oldgunu düşünmüyorum farklı bir şey bu ya
Soran+1 yılHaa evet yani o yaşta ki kızın hayatında az erkek olmuştur doğrudur
bnmde 24 kızın yası önemlı degıl.. kucuk ler daha kolay sadece sanırsam
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum, ben 34 düm ve 21 yaşında bir kıza ilgi duyuyorum, sanırım erkeklerin geç kızların erken olgunlaşmasından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBence siz yanınızda genç kadın güzel kadın görmek istiyorsunuz da o yüzden
Cevap sahibi+1 yılama bazı erkeklerde zamanla yıllanıyor, güzel kadın görmek dert değil, önemli olan dinç biri, kadınlar daha çabuk çöküyor bu bir gerçek
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyin büyüğü makbul ama iş kiz olunca küçük iyi oluyo sanırım :)))
20 Yorumla
+1 yılbence bunu bu kızların büyük erkek takıntısı nedir diye sorabiliriz. hem daha doğru olur
20 Yorumla
+1 yılBüyük kızda sevsek olmuyo. O zaman kimi sevicez biz 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar kendilerinden büyük erkeklerden hoşlanır ken iyi ama
20 YorumlaAraba alır gibi az kullanılmış bakıyorlar :D
41 Yorumla
Soran+1 yılHahahaahah
Kil olurum öyle erkeklere😁
10 Yorumla
+1 yılE daha genç. Kim daha yaşlısını ister ki
10 Yorumla
+1 yılGençken alıp yetiştirmek daha iyi geliyor herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende 30lara bakıcan :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( yapma bunu
- +1 yıl
Senin gene bir sansın var bana bak yaşıtım olan kızlar olgun erkek diye yırtınıyor yasımdan küçükler gözümde çocuk gibi duruyor yasımdan büyüklere ben zaten abla diyorum :D
Soran+1 yılSenin işin iss
+1 yılseksde daha iyi oluyor fresh vücutlar:)
20 YorumlaOnlar daha ergen ya skecek beyefendi
20 YorumlaBen, benden büyüklerden daha çok hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılbendede tam tersi çoçuklarla uraşmak istemiyorum
20 Yorumlayaşlı dana taze ot sever. Çin ata sözleri
20 Yorumla
+1 yılVla ben 18 yasndym ama 22 29 yas kizlara takiliom
10 Yorumlasenıde 35 40 lılar alır bu duzen boyledır
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah ne diyorsun ya 😂😂😂😂
Soran+1 yılBen hoşlanmıyorum
Bende olgun seviyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Ben 25 altına bakmıyorum :)
00 Yorumlakızlarda genelde buyuk terchinde
20 Yorumla
+1 yılLolita tarzini cok seviyorlar
10 YorumlaHihaho💁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç ve çıtır aşkı...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük mü!!! Dedeni terletr onlar!!
00 YorumlaEvde kaldın 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılKaldım vallahi ne olcak böyle yaa 40lik adamla mi evlencem
+1 yılçıtır arıyolar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkimmis onlar ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne