Kendimi hayır demesine hazırlarım hayır derse başlarım kahkaha atmaya size şaka yaptık olum evlenmiyoruz amaç sevdiğimiz sevmediğimiz insanlarla birlikte olmak başka türlü hepinizi buraya toplayamazdık demeyi çok isterdim. Ne demek hayır diye üstüne yürümeyi de isterdim. Oldu o zaman kanka görüşürüz amcamlara selam söyle dikkat et kendine.. En iyisi ben ortamı terk edeyim.
Al derim git derim davetlilerini al git derim davetiyeyi al bir yerine sok derim ananı babanı kötü gelin eline bırak derim bu gelinliği düğününde sana giydirip göbek atsınlar derim senin o sakal tıraş ı olduğun jileti parçalarım derim o Boxer larını sana yedirtirim derim.
O an rezil olduğuma mı yanayım, evet demeden adamın beni baş yolda bırakmasına mı yanayım, nasıl tanıyamadım diye düşünerek kendimi harap ederim ilk 1 ay toparlanamam sanırım sonra erkeklere güvenemez bir daha da evlilik fikrine yaklaşmazdım :D
Düsüncesi bile kötü yaa.. Yikilirim.. bir daha toparlanamam heralde. O an orada düsüp bayilacagimdan eminim. Sonrasini da hayal edebiliyorum. Bitik bir ben..
Gözlerinin içine bakarım şaka ise derhal kes mahiyetinde. Yok şaka değil ise dalga mı geçiyosun l*n sen benle derim meydan muharebesini başlatırım heralde. Benim aile mi sülalemi rencide etmek kimsenin haddine değil
Zarifçe kalkıp karşısına geçip orta parmağımı gösterdikten sonra rahat ve dimdik olarak o ortamı terk ederim. Benden sonraki hayatını zahir etmek için planlarımı kurmaya başlamışımdır.
ALLAH belanı versin bana gelen sana gelsin yarrrr derim giderim :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alir yuzune bir tokat geciririm heralde cocuk oyuncagi değil yaa bu onca hazrlik yapilirken akli nerdeymis beyfendinin kafasini kirarim bak simdi bile sinirime hakim olamiorum bide gercek olsa parcalarm heralde kBzvanab
Nasıl soru bu ya. Filim mi çekiyorsun. Nikah masasından kalkan olmuş mudur? Hem nikahın acelesi ne? Hele bir evlenin ortalık durulsun gider işlemlerinizi yaparsınız...
Dugunume zaten oyle bir olasilik olmasina karsi yanimda silah getirmeyi dusunuyorum. Oyoe yaparsa kafama sikarim oracikta o da vicdan azabi cekerek ölür
ne b*k yere o kadar masraf yaptık it der tokat atardım :p sonra o şaka derdi ama ben masadan kalkardım yalvarması lazım ki tekrar oturayım :D ama umarım böyle bir şey olmaz :/
cidden sevdiğim biriyse ve onunda sevdiğini biliyorsam zaten böyle bir şey olmaz fakat bu durumda hayır derse herhalde hayatım o andan itibaren değişir.
En İyi Cevaplar