Okulun en güzel kızı ve ben

Arkadaşalr lise sondayım 18im 1 sene kaldım sadece sormayın neyse ben 12.sınıfım 11lerde bir kız var kız okulun en güzel kızı sarışın mavi gözlü çok güzel hatta aşırı derece güzel bir kız fiziği olsun yüzü olsun gözleri olsun vs vs neyse ben bu kızla söyle tanıştım 5 ay önce çok güzelsin demiştim bu sağol dedi gitti sonra ben buna resimini alabilirmiyim rica etsem dedim kız bana marry me dedi bu aynı gün oldu tanıştığımız gün kız benden tanıştığımız ilk gün hoşlanmaya başladı sonra oturduk hayeller kurduk kızı daha çok etkiledim çıkmış demeyelimde 1 ay flört ettik tabiki okulun en güzel kızı olduğundan tüm erkekler kızın peşinde her anını boş kolluyor sonra bu bana sen sürekli başka kızlarlasın gözün dışarda dedi ayrıldık pek konuşmadık ama hala beni seviyordu ve şuandada seviyor kimseyle çıkmıyor okulda kimseye yüz vermiyor yani bilmiyorum bende seviyor gibiyim kızı birde okulun en güzel kızı olunca tabi seviyorum ama pek çıkasım gelmiyor tekrar yani sevsemde eski duygularımı hissetmiyorum ona karşı mesela okulda herkes onunla çıkmak için can atar ben mesajlarına cevap vermem yanına pek gitmem yani herkes onunla çıkma isterken benim onu soyuylaştırmam kendime karşı neden oalbilir acaba ha seviyormuyum seviyorum ama çıkmak için tekrarda can atmıyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Okulun en güzel kızı ve ben