Bak şimdi erkeğin gözü dışarı kaymayacağı zamanı söylüyorum beni iyi dinle erkek hayatını düzene sokana kadar düzgün bir kız aramaz yani düzgün sürekli çalıştığı bir iş düzenli ne bileyim memurluk olur devlet olur adam sırtını rahata dayıyana kadar sağda solda kızlarla yatar kalkar o işi buldumu hayatı düzene girdimi sabah 8 akşam 5 mesaisi belli oldumu artık cebinde düzenli parası vardır şimdi ne eksiktir huzur şimdi düzgün kız aramaya başlar burada kazanan kızlar ise lisede kenarda köşede oturan hiç bişeye karışmayan dersine çalışan haticeler ayşeler kazanır sınıfın popi kızları dilaralar aleynalar erkekler için ara geçiş dönemi olarak kullanılır ve haticelerle ayşelerle evlenilir yeterli açıklamayı yapmış sayıyorum kendimi kolay gelsin iyi günler :D
52 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah cok aciklayici oldu gercekten.
En İyi Cevaplar
+1 yılHer erkeği bir sayarsan paranoyak olursun. Kimi erkekler kadar kimi kızlar da dışarı kayıyor gözler.. Ayrıca dışarı kayan kişi dışarıda kalmalıdır. kahır çekmeye gerek yok.
00 Yorumla
askere gıdıp gelınce ne bılıyım ışı gucu olunca hovardalar adam omuş gıbı yapar ama asla adam olmazlar ama kısıden kışıyede değişiyor az çok adam olcak olan bellı olur halınden gıdısatından dıye düşünyorum ya
00 Yorumla
+1 yıldedem 95 yaşında hala babaannemi rahat bırakmıyor başına vurmuş adamın.. sözün özü yok öyle bir dünya erkekleri anca teneşir paklar bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılVarsin babaanneni rahat birakmasin😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu söylediğine bir zaman belirtmek mümkün değil ama şöyle açıklamaya çalışayım kendimce. bence erkeklerin bazıları gençken hızlı yaşıyor ve 35 yaşlarında falan evlendiğinde her şeye doymuş olduğundan kendini ailesine çocuklarına adıyor bu en güzeli.. bazı erkek tiplemeleri var sefil büyüyorlar hayatları kısıtlamış büyüyüp 25 yaşında evleniyor ama bu tür insalar gözü aç insanlar oluyor ve eşlerini aldatıyor hele ki yaş a geldiğinde iyice çoşuyorlar :D yani önemli olan doymuş bir insanla evlenmek benim görüşüm bu yönde.. ( red )
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
erkekler ne zaman elinde avucundakini rus kizlarina kaptirip ciscibildak kalir, o zaman kedi gibi esinin dizinin dibinde oturur taaakiii yeniden tuylenip, para sahibi olasiya kadar,, biraz eline para gecince yine icindeki hovardalik duygulari yine öne cikar, ve kusu ötmege baslar, yine ayni drami tekrar tekrar yasar durur, :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Erkekler durulmaz Üstelik daha da artarak gözü dışarıda olur.
Belkide en sevimsizi yaş geçtikçe daha gençlere meyletmeye başlar.
"kırkından sonrası teneşir paklar "
Altı doludur boşa söylenmemiştir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Valla nadir olsa da değişen gördüm ccvremde ama değişmek zor her insan için neyse o öyle gidiyor karakter
12 Yorumla
Soran+1 yılKarakter hayata bakis acisi vs onemli tabi. Abaza her zaman abaza 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sevdiği kadar değişebilir...
Ama değiştiği kadar da terkedilir.
Erkek aldatmayı dışarıya bakmayı kesmez...
"Adam" sevdine ihanet etmez "Erkek" değil...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah bigün daha eline hanım eli değmemiş, evlenmeden tanımadığı gelecekteki eşine bağlılığını sorgulayan yere bakarak yürüyen erkeklerden bu millet haberdar olur. Resmen yafta ile dolaşıyoruz. Erkek dedi mi çapkın, abazan ve sadakatsiz oluyoruz otomatikmen. Hey Allah'ım sen büyüksün. BANA HAKETTİĞİM KIZI NASİP EYLE FAZLASINI İSTEMEM.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer bir erkek dısarıda gözleri fıldır fıldır dolaşıyor karısına kıçını dönüyor ve namussuzluk pesinde koşuyorsa o erkek olduğu için değil karaktersiz olduğu içindir.
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılAnca siz bizi değiştirebilirsiniz ben bunu öğrendim
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha 19 yasindasin.
- +1 yıl
Ama öğrendim insanların ne yaşadıklarını bilemezsin sonuçta değil mi?
Soran+1 yılKisiligin anca oturuyorken degisim biraz zor bahsettigim bu degil
- +1 yıl
Peki. Akşam akşam ne sen istersin heralde biriyle ters düşmek nede ben isterim. İyi akşamlar.
+1 yılbir doygunluğa ulaştığı zaman. Buda kişiden kişiye değişir. Mesela biri 25 yasında durulduysa diğeri 70 yaşına gelsin hala durulmaz. Kişilik karakter meselesi bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenip borçlanınca sanırım!!! Tabi gelin hanımın maarifetlerine bağlı!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılBen hiç yaramazlık yapmadım hep durgundum aklım başımda Allah'a şükür
20 Yorumlakalbinde ALLAH korkusu taşıyan bu tür şeyler yapmaz.. keza atalarımız boşuna dememiş 7 sinde ne ise 70 indede odur bu kadar.
00 YorumlaBazıları Ege gibi, bazıları Akdeniz, bazıları da Karadeniz gibidir. En kötüsü de Pasific gibi olanlardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek farklıdır. Tam değişti sanarsın sağ gösterip sol vurur, düzgün kız arama yaşları ileride karakter oturunca 28 den sonra başlar ama o karakter nasıl bir karakter bunu tanımlamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılİşi gücü yerinde ise yaklaşık 28 -29 gibi karakteri tam oturur.
Daha öncede olabilir ama zor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler ne zaman durulur mu? adam olan zaten bu dediklerini yapmaz.
yapan kişi de zaten durulmaz00 Yorumla
+1 yılerkekler zaten yeterince durgun bu ülkede. Sen yabancı ülkelerdeki erkekleri gör
01 Yorumla
SoranHe ok.
Askerden sonra mutlaka çoğu değisir.. ama iyice sapitanlar hep kotu olanlardir..
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım.
+1 yılgerçekten severse o zaman durulur yoksa gözü hep dışarda olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSevse de yapıyor ki erkekler ''İHTİYAÇ '' ya hani
- +1 yıl
ben yapmıyordum benim için dünyanın en güzel kadını oydu gerçek anlada sevince ondan aşka kimseyi görmez gözün
+1 yılErkekler aç gözlüdür. Bu dediklerin hiçbir zaman olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok bunun şerefsizin tekiyse ellisinde bile gözü dışarda olur.. Sadakatliyse 15 yaşında çocuk olsun senden başkasına bakmaz
00 Yorumla
+1 yılBen isimde gucumdeyim ama duzgun bir kiz goremedim daha 😀
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir sey ariyosun ki
- +1 yıl
Ben eski kafaliyim o yuzden sen pek anlamazsin
Soran+1 yılDogrudur ama sende devrine gore dusunmelisin belki de
- +1 yıl
Devri görüyorum boynuzlu erkek ve kadinlar ortalikta geziyor 😀
Soran+1 yılOnlari gormek istiypsan gorursun. Erkeklerin aldatma ihtimali cok cok daha yuksek, aldatacak ladin belli olur zaten doyumsuzdur
- +1 yıl
Fark etmiyo icinde oldumu kahhbelikk erkek kadin fark etmiyo 😇
Soran+1 yılOk devam
- +1 yıl
Sordugun soru cok ergen bir soru.
Ben 4 yildir tövbe ettim mesela.
erkekler derken bende giriyorum hatta senin akrabalarda.
Islenilen gunahi bilsen bile tovbesinden haberin olmaz. Kimsenin gunahina girme bence
Soran+1 yılKimsenin gunahina girmedim ve anlasilan sen de zamaninda cok duzgun degilmissin. Sen de bozulmussun kadinlar neden bozuzamasin neden sonradan durulmasin? Neden duzgun kiz bulammadim diyosun bu haksizlik degil mi? Kendine gore birini bul utopya yaratma kafanda sen de mukemmle degilsin
- +1 yıl
Bak sen kotu bisey demisim gibi usteleme gıcık son yazdığımı iyi oku
- +1 yıl
Ben kadinlari kotulemedim sen gibi 😀
Soran+1 yılEyv
+1 yılYıllardır düzgün bir kadın arıyorum. Zaten durgundum, çapkınlık yapma gibi bir derdim de yoktu. Sadece işime bakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇapkınlık karakter meselesidir..
Yapmayan hiç yapmaz, yapan ömür boyu her fırsatta yapar..03 Yorumla
Soran+1 yılDegisim diye bir sey yok yani
- +1 yıl
Evet kesinlikle...
Belki değişir diye, zamanla düzelir diye asla biriyle evlenmeyin.
Kendinize yazık edersiniz.
Soran+1 yılBilemiyorum yani kafam karisiyor dogal olarak
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Karakteri düzgün olan adam her zaman duzgun bır hayat yaşar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl26 yaşında -_- işimi kuralı 3 yıl oldu kendi halimdeyim :) artık düzgün bir ilişkim ve kısa süre sonra da yuvam olsun istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah bulursun gonlune gore birini
Karsi cinsden beklentilerin karsilanmasina baglidir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılGormus gecirmis adam ne bekler mesela ilerde karsisindakinden
+1 yılBen oldum olası işime bakarım dışarıda gözüm yok :) ama aileden gelen bişey yani biri değişebilir mi emin değilim :)
00 YorumlaBunlar icin erkegin olgunlasmasi lazim 30 u gecince anca
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece yaska da bitmiyor ya. Bazi donemlerden sonra degisiyorlar bence bu da kisisine gore degisiyor
+1 yılTecrübesine göre değisir o. ben simdiden öyle birini arıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Ne yinden tecrubelerden bahsediyosun mesela?
- +1 yıl
Kizların çoğunun boş insanlar olduğunu görünce bu arayış başlar ya da cidden sevdigi birinden ayrılırsa
Soran+1 yılSevdiginden ayrilirsa nasil bir dusunce olusur ki? Bu konuda bir fikrim yok
- +1 yıl
Onun gibi birini ister yani
Benim 110 yasinda büyük annemin bir lafı vardır derki erkeği evine bağlayan karısıdır başkasına yollayanda karışır
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kadinla aalakasi yok bunun.
Soran+1 yılErkek degismek istemezse kadinin ne dediginin ne yaptiginin anlami yok
- +1 yıl
Anlamadigim nokta erkek neden hep cefa çeken oluyor sen kafana göre yasa erkek bile yaptığı zaman o sen nasıl onu yaparsın sen esin eve gelince onune bif tas yemek koy ilgini saygını guvevini ver otur dertleş yatakta kadınlık yap yani kısacası olması gerektiği gibi ol o erkek sana kul olur tersıno yap erkek degişmiyecek bekle
+1 yıltecrübeli birinden bahsediyorsun kısaca bir de ona iyi hissettirecek bir kız olması lazım erkekleri anlamak çok da zor değil aslında
06 Yorumla
Soran+1 yılKizin ne yapmasi lazim ki?
- +1 yıl
biraz anlayış biraz tebessüm erkeğin ona daha yakın olmasını sağlayacaktır kısacası dediğinin olması için kızın her haliyle erkeğin ona bir hayranlık beslemesi gerekir
Soran+1 yılCok zor be
- +1 yıl
neden zor olsun bir karamsarlığa düştün :)
Soran+1 yılErkekler kullanabilecekleri kizlari tercih ediyorlar hayranliklari da kizin saf olmasindan kaynakli oluyor cunku ondan.
- +1 yıl
haklısın ama düzgün kız arayıp bulamayan da çok onu napcaz :) bence kendine saygın için insanlık için iyi olmak elbette iyi yerlere götürecektir herkesi mutlaka çıkacaktır karşına iyi birisi sabırsız olmamak lazım
+1 yılHer Zmana Öyleler Sadece Siz İstisnalara Takılıyorsunuz ;)
00 Yorumla
+1 yılErkegi durdurmanin tek yolu ona kaybettirme duygusunu yasattirmandir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin olgunlaşma yaşı farklıdır. Bunu bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra dicem ama daha da zivanadan çıkanlar var, bilinmez.
00 Yorumla
+1 yılbazı erkekler 70inde bıle degısmez. doygunluk ve karakter meselesı
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevgiliyi bulunca durulur düğün dernek kurulur;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerle ilgisi yok ki. insanların gözü hep dışarı kayar. insan bu hep daha fazlasını ister
00 YorumlaHer insan değişebilir, fakat bunun yeri zamanı şartlara ve şartlara uyum sağlayacak adama bağlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları askerden gelince bazıları evlenince bazılarıda durulmaz
00 YorumlaMervelere gidyrm deyip vermeleri giden kızlar ne zaman duruluyorsa o zaman
012 Yorumla
Soran+1 yılMervelere gitmeyen kizlar napsin?
Soran+1 yılNoluyo o dedigini yapinca? bir sey farkediyor mu
Soran+1 yılYa ben durulurum karsimdaki olay
Soran+1 yılOnlar da cok süzme anne ariyolar baslarina
Soran+1 yılNe icin? Burdan yazabilirsin
Soran+1 yılS*ktir git
+1 yılkişiden kişiye değişen kız erkek ayrımı olmadan olan bisey bu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen cinsiyeti yok aslinda
Gizli Üye(25-29)+1 yılhic degismezler cocuklari oluncada evlenincede erkekler yine ayni erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn hep öyleyim. SapmaM umarım bu arada hiç kız ark olmadı daha😊
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim aradigini bulursun her seyin o kadin olur 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle umuyorum tesekkuredrm
O haltı o da yediyse asla tek insanla yetinmez
02 Yorumla
Soran+1 yılyemeyen erkek mi var pardon da?
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. düzgün kadın zaten arıyorlar... var mı ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılVardir illaki
Soran+1 yılSen herkese boyle onyargitla yaklasirsan zor bulursun. Herkesin bir dengi var.
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılemekli olsun bir önce
06 Yorumla
Soran+1 yılSen daha kucuksun 😊
- +1 yıl
Kime göre?
Soran+1 yılBana gore
- +1 yıl
Sanırım. Ama senden küçükte olsam bazı fikirlerim var.
Soran+1 yılSunu sotlemeye calisiyorum yasindan kaynakli her zaman boyle olacagini saniyor olabilirsin olgunluga erismeyince dusunceler oturmadikca normaldir bu. Dusuncene tabi ki saygiliyim
- +1 yıl
Emekliliği lafın gelişi diye söyledim tabiki insan bazı ihtiyaçları karşılayınca o zev olma durumuna gelir bağımlılık yaşamaz interentte dolaşırsanız 50 60 yaşındakileri hala karı kız aradığını görürsünüz. Saygını için teşekkürler :)
+1 yıl30 yaşlarına gelip evlenmek için kız aradığı zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yıldoydukları zaman (istisnalar vardır)
00 Yorumla
+1 yılsiz ikinci olmayı istemediniz surece :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
bu sözü anladığında cevabı da bulmuş olucan :)
Soran+1 yılBen kabul etmedim hic bir zaman?
+1 yılBen şahsen 40dan sonra bırak mayi düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıl40tan sonra ne yapmayi dusunuyosun
- +1 yıl
Evlenip çoluk çocuğa karisicam
Soran+1 yılSen kirk karsindaki kac yasinda olucak? Kabul edecek mi seni o yastan sonra?
- +1 yıl
Sen merak etme artık kadınlar yaşa değil yaşam biçimine bakıyorlar oda bizde fena olduğundan yani alicimi z çok gülüm sen kafanı yorma
+1 yılGerçek insanı bulana kadar durulmazlar bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Emekli olduğunda heralde😕
00 Yorumla
+1 yılşuanda yaşlıların bile gözü dışarda sen düşün.
00 Yorumla
+1 yılKarakterine bağlı. Karakter yoksunuysa değişmez...
21 Yorumla
Soran+1 yılDogru.
+1 yılAskerden geldiklerinde diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yıl35 yasını beklemelisin en az
02 Yorumla
Soran+1 yıl35 cok
- +1 yıl
işine gelirsee :-)
Kendini bildigi zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılAnladim
+1 yılTeneşir taşı ile tanışınca.
07 Yorumla