Ben pek sevmem ve beğenmem Rihanna'yı ama yinede adama bakınca çok tuhaf oluyorum adam kro gibi dişlerini altın, taş falan kaplatmış olması tipi falan çok itici çok çirkin değilmi ya. Normalde siyahi erkekleri beğenirim çok karizmatik oluyorlar misal Dwayne Johnson, Jason Darülo, Will Smith gibi ama Rihanna nasıl bir yoklukta olabilir :) ya koskoca Amerikada :D
Rihanna 'nın yeni sevgilisi Travis Scott sizce nasıl?
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ten renkleri uyuşuyor. Bir ara feci dayak yemişti rihanna sevgilisinden belki o yüzden çok yakışıklı olmayan, ona değer verecek erkekleri tercih ediyor. Bir ara da Karim Benzema ile beraber olduğunu duymuştum. Benzema tipsiz olmasa da rihanna ile beraber olacak kadar yakışıklı görünmüyor. Bazı kızlara çok yakışıklı erkekler çekici gelmiyor. Ortalamaları tercih ediyorlar sanırım. Bir kız konu açmıştı bu konu ile ilgili.
Ben rihanna'yı da öyle çok güzel bulmuyorum evet aşırı erkekler banada itici gelir daha çok karizmatik adamlar dikkatimi çeker ama bu bu adamda ne karizma ne sempatiklik nede yakışıklılık göremedim :D
Evet bazı insanlar için yakışıklı değil ama bir karizması, sevimliliği var dersin ama bu kişide bende böyle bir şey görmedim ama belki rihanna görmüştür. Zevk işte. Daha önce rihanna sevgilisinden dayak yemişti feci şekilde belki o yüzden yakışıklı ya da karizmatik olmadığı için kendisini kaybetmemek için elinden geleni yapacak, onu kraliçesi gibi görecek erkeklerle ilişki içinde olmak istiyordur. Baksana son resminde rihanna'ya tam teslimiyet içinde gibi değil mi :D
Rihannayla travis sevgili değiller zaten Rihanna sevgilisinin olmadığınıda yaptığı röportajlarda belirtti sadece yeni arkadaşı. şuanlık bir erkek istemiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın gayet güzel. Güzel diye yanında onun gibi biriyle gezmek zorunda değil güzellik görecelidir. Adam evet çok iyi değil ama beğenmişse adama çirkin diyemeyiz
En İyi Cevaplar