Sevgilinin kız arkadaşı sorunsalı...Yorumları bekliyorum kafayı yiyeceğim...

2 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim yakın 2 tane kız arkadaşı var.Bu kız arkadaşlarını bizim ilişkimiz başladıktan sonra edindi yani öyle çocukluk arkadsı falan değil şu an toplasak 10 aylık bir arkadaşlıkları var.kızların ikisi yakın arkadaş.kızlardan 1tanesi sevgilime sürekli mesaj atıyor işte resimlerini montajlayıp kendi fotorafına yapıştırıp altına sen cansın anlatılmaz yaşanırsın falan demiş. ilk başta sorun etmedim bişey demedim ama sonra baktım ki sevgilim telefonunda çocuklarla ilgili bir konu geçmiş çocuk yapmakla ilgili işte bi kadın olarak daha fazla ileriye gidemem anlatamam herşeyi falan demiş sana bişey olursa ben naparım sonra falan demiş. Yaa nebileyim çocukluk arkadaşı olur bir yıllıkları geçmişleri falan olur anlycam.

-

Ama sadece 10 ay o da okulda gördüğü kadarıyla. Kızla tanıştımda,ama gözüm hep üstündeydi sevgilime bakıyor sürekli ben hep böyle gördüm ya boşuna değil bu kuruntu değil hissediyorum ya anlıyorum kadın kadını anlamaz mı.. sonra kızla konuştum aramanı falan istemiyorum onu beni yanlış anlama benim erkek arkadaşlarım yok onunda olmasını istemiyorum diye tatlı dille anlattım kırılmasın diye güzellikle konuştum gülücükler yolladım bilmemne. anlaştık sende haklısın falan dedi. ama bu kızın diğer arkadaşı bir paylaşım sitesinde şunları yazmış " ondan nefret ediyorumm,hah konuşmycakmışız sen kendin buna inanabiliyomusun ya,gerizekalı kıskançcc senden nefret edioruz biliosun dimi billlll,ohh çok sevndm nefret ettiğimi biliyomuş,salakk sizi ben barıştırdım" falan gibi cümleler kurmuş.en son cümle sevgilimle aramızın bozuk olduğu dönem bu kızla dertleşmiş o yüzden bunu yazdı.

-

Ne hakla sizi ben barıştırdım diyebiliyor ya? Ya bu kız beni tanımıyor muhabbet bile etmedik neymiş ben arkadaşını üzüyomuşum. beni tanımadan nasıl bu kadar hakaret boyutuna girebilir ya nasıl nefret ediyorum falan diyebilir. ben bağırmadım çağırmadım güzellikle kıskanıyorum elimde değil anla dedim.Nedir şimdi bu ? Ne amacı bu kızların? toplasan 10 aydır okulda tanıdıkları okuldan konuşup ettikleri çocuğu nedir bu sahiplenmeler? 2 yıllık sevgilisine hangi curretle çocukluk arkadaşlarını vermiycekmiş gibi tavırlar? Bu durumda ne yapmam gerekiyorr?
Güncellemeler
+1 yıl
ohh sevgilime o kızdan hoşlanmıyorum istemiyorm konşmanı dedim ilk başta ne alaksi var falan dedi sonra peki dedi teşekkür ederim bana değer verdiğin için teşekkr ederm dedim ne teşekkürü bu kadarınıda yapamıycaksak dedii. zaten kızın arkadaşı içinde ben onu kendi irademle sildim senin söylemene gerek yoktu benm sevglme bunu dyen biri benim için zaten bitmiştir ama diğerinin suçu yoktr falan dedi.sonuç olarak ikisinide bitirmeyi kabul etti ohhhhhhhh şükürler olsun allah kimseye yaşatmasın amin:D
Sevgilinin kız arkadaşı sorunsalı...Yorumları bekliyorum kafayı yiyeceğim...