Bu anlattıklarına göre normalin üstünde ilgilisin; her eş adayının beklentilerinden yüksek. Allah bir yastıkta kocatsın kardeşim; evlatlarınızı da size bağışlasın.
Ama burada tek bir ihtimal kalıyor; Ya psikolojik destek almadı, ya de özeli ile ilgili bir sorunu var ve bunu gurur meselesi yapmış. Aldatılma vs aklımın ucundan geçmedi ki öyle olsa mutlaka renk verir, pişmanlıkla ilgisi iki katı anormal olur vs vs.. Ama bunun içinden çıkacak tek sonuç bu. Evlilik Danışmanı, Psikiyatriye bile gitseniz birlikte, size eksi verilebilecek hiç bir şey yok. Başka da açıklama kalmıyor. Umarım kısa zamanda düzelirsiniz.14 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkürler. Özeli ile ilgili bir sorun var derken ne gibi mesela?
Soran+1 yılRica ederim.. En iyi cevaptı çünkü ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılbelkide adam.. öyle bir adam degil kişiligi uygun degil
siz üzerine düşmeye devam edin.
Bazı kişilikler bu tür durumlarda soguk ve ne yapacaklarını bilmez halde olurlar.
Sebebleri ise daha önce görmediklerinden dolayı
Eşinizin kişiligi böyle ise sizi aldatmadıgından eminseniz..
o halde sorun yok bence14 Yorumla
Soran+1 yılAilesi soğuk doğru dürüst ev yemeği bile yememiş. Çoğu şeyi bende gördü benim ailemle benim ile. Başka şehre bile gitmemiş. Ünv hayatı olmuş kızlar falan birazda abarttığını düşünüyorum. Çoğu şeyden mahrum kalmış aslında. Aslında oda çok yakışıklı dikkat çekebilcrk biri
Soran+1 yılYani bilmiyorum çözemiyorum onu hareketlerini
Soran+1 yılEşim için mi diyorsunuz ayrılamaz çoluk çocuk devap eder diye
- +1 yıl
şimdi soguk bir ailede büyüyen
sonrasında hızlı bir universite hayatı yasayan.. birisi ise
şimdi duraganlık dönemli yaşıyor sanırım..
mahrum kaldıgı icinde bu gibi durum ona yabancı
ya da veyahutt
acaba tercihlerimi farklı
+1 yılbir süre uzak durur gibi yap kaç yani sende ondan ondada sendeki psikoloji uyanır insanları cok iyi anlarım eşin ilgi göstermenden artık sıkılmıs ve bunu sürekli yaptıgın için artık sennın normal istediğin şeyler bile ona anormal gibi gelir. Bir süre sana aç kalmasını sağla seni istesin elbet gelir yanına al cocukları uyut cocukların yanında uyu sana sorar neden uyumuyorsun deki senin gösteremediğin hissettirmediğin sıcaklıgı bana cocuklarım hissettiriyor de anlar o zaman birkaç gün öyle devam et o artık sana onları yapıcak
10 Yorumla
Cok ustune dustugun icin oluyor bunlar. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor. Her insan ne kadar ilgi istesede ilgi gosterdigindede hep kacar bu boyledir.
Biraz uzak dur bakim seni kaybedecegini düsunsun.
Trip felan atma surat felan aama sadece eskisi gibi olma bir süre anlasin degerini40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılÇok harika bir kadınsın minyon tipin, yaşını göstermiyor olusunla gerçekten harika olduğunu düşünüyorum ve oldukça tahrik edici buluyorum. Kesinlikle düşüncen doğru alakasız bir erkek bile aşırı meyil gösterir. Kocanın durumu sağlık problemi de değil ki buna aile danışmanı psikolog da dahil. Evlendiğinden beri bu şekilde olması gerçekten şaşırtıcı ama gerçek bunu yaşayan tek kişi sen değilsin. Peki ilişkiye girdiğiniz zaman sana ilgisi nasıl seni tatmin etmek için çaba sarfediyor mu birde sevismerinde tutku var mı yeterince yapabiliyor mu senin beklentilerini?
00 YorumlaHerseyden önce bir iliskiyi en iyi yalnızCa iliskinin icinde olanlar analiz edebilir..
Unutmayın.
En iyi çözümler iyi bir iletişimle mümkün...
Eşinle Oturup açık açıK konusacak ve çöze ceksin bu sorunu.
İkimiz ve çocuklarımızın geleceği icin bu sorunu çözmeliyiz diyerek başlayabilirsin...
Herseyi konusun...
Evliliklerin en büyúk düşmanı iletişim kopukluğudur...00 Yorumla
+1 yılBu tür sorunlar her ailede olabilecek şeyler. o yüzden anlattıkların gayet yaşanabilecek şeyler. Eşinle bu dureumu konuştun mu neden böyle davrandığını söyledin mi? Ve kusura bakmazsan sormak zorundayım: haftada kaç kez birlikte oluyorsunuz. Oluyorsanız öncesinde anında ve sonrasında neler düşünüyor nasıl davranıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılHafta da 1 rutin. Beni redediyor sanki görevmiş gibi haftada 1 . Ön sevişme yok sarılma yok ön sevişme olarak ben ilgileniyorum bsşta onada izin vermiyodh yeni yeni alıştı sonrası özüne dönüyor fatklılık yok
- +1 yıl
yani hiç zevk bile almıyor.. Çok yazık. Anlattığın gibi bir kadınsan, gerçekten ona fazla gelmişsin de bu saatten sonra yapılacak birşey kalmamış. bir çocuk değil iki çocuk yapmışsın. peki bu adamın dışarda gözü varmı? metres falan gibi ya da sosyal medyada karşılaştığın olmsuz bir durum.
Soran+1 yılİphone arkadaş bul ekli bizde o yükledi birbirimizin konumunu görebiliyoruz. Ev iş araba ve modifiyeyle ilgileniyor gittiği yer belli eve geliş saati belli çocuklarıyla ve eviyle çok ilgili. Face hep erkek dolu hepsi modifiyeci geçmişine baktım bir gün bilgisayarından olumsuz bişey yoktu akşama kadar araba bakmış. Sadece bir iki tane önerilerdeki kızların profillerine bakmış değişik tipler onun haricinde bişeyini yakalamadım çok şükür teli ortada. Bide benden çok korkuyor kızdığımda alttan alır o konularda hakkını yiyemem
- +1 yıl
evinin geçimine dirayetine karşı tutumu yani ev reisli, ği nasıldır.
Soran+1 yılÇok baskın değil hemen hrmen eşitiz. Hatta çoğu şeyi bana sorar. Sadece o çalışıyor ben zaten çalışamam o getiriyor ben saklıyorum
- +1 yıl
yani iletişiminiz herşey yerinde ama bir ilgisi zayıf doğru mu anlamışım?
+1 yılablacım, ne yaptığından ziyade kiminle yaptığın önemlidir. bir kadın isterse dünya güzeli olsun, yürekten sevilmiyorsa bazen yaptığı şeyler itici gelebilir. seni üzmek istemem, ancak aranızda ki sevgi ve bağdan kaynaklı bir kopukluk olabilir. cünkü sevişmek, en çokta sevmekten gelir
10 Yorumla
+1 yılsevgisini gösterme şekli farklı olabilir telefonu ortada gizli saklısı yok diyorsun demek ki yapısı boyle bence kendini yorma olan sana olur, biz kadınlar takıyoruz böyle şeyleri haklisin ama belkide eşin bu mizaçta biri eğer dayanamıyorum diyorsan al karşına konus değişmesini ve bunun için çaba harcamasını rica et
00 YorumlaSenin gösterdiğin bu kadar ilgiye boylesine ilgisiz kalan bir eşe hayret etmemek inan elde
değil nedendir bilemem özverili ilgili eşine bağlı kadinlarahepvurduymaz ilgisiz erkekler denk gelirken senin konumundaki erkeklerede aynı eßin gibi bir kadinlar denk. geliyor uyumsuzluk var. Aynı bende senin gibiyim eşin gibi benimde eşim ilgisiz bir tuhaflik var10 Yorumla
+1 yılUmarım benimde senin kadar düşünceli ve zeki bir eşim olur.
Senin soruna gelicek olursak, eşin büyük ihtimal seni sevmiyor. Gerçekçi düşünmek gerek. Üzgünüm ama bu buyuk ıhtımal bu sekilde. Aldatıyor demiyorum. Senin yapman gereken, buraya yadığın çoğu şeyi onunla bir yerde yemek yerken yüzüne karşı söylemek. Karşılığında alacağın tepki zaten her şeyi belli edecektir.01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum , sevmesem aynı sofrada nasıl yemek yiyim senle diyo. Sevmesem takmam dışarda vakit geçiririm istediklerini yapıyorum evle ilgileniyorum daha ne istiyosun diyo zaten sinirleniyo çok konuşamıyoruz. Bende çok düşündüm bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım seviyosa evine bağlı ihanet etmeyecek bir insansa zamanla yoluna girer ya o sana uyar ya da sen alışır böyle devam edersin ama mutlu olursunuz önemli olan da bu. Yazdıklarını okudum temizliğe bile yardım eder eve bağlı demişsin bunlar da çok güzel şeyler. Sadece cinsel anlamda sorunlar varsa çözülebilir değişik bir insanmış bu konuda 😄 fanteziye açık değildi sonra neler neler varmış içinde dedin o kısmı açar mısın? bir de kalktığı halde sana yanaşmayıp gece boşalmasını anlamadım
10 YorumlaYa k. b ama kocanin gay oldugunu dusunuyorum mumkun degil o dediklerini yapiyosa hayatinda baska bir kadin dahi olsa sana yaklasir iki kadini birden yaparim diye dusunur inslh aldatmiyordur ama blne bilim erkeklere ilgisi olabilir mi acik acik sor
24 Yorumla- +1 yıl
doğru bir yaklaşım...
Soran+1 yılGay olduğunu düşünmüyorum. 2 yıl boyunca fantaziye hep soğuk durdu benim zorumla yeni yeni bsşladı. Bu sefer bir başladı ben şok oldum dedim bu adamın içinde neler varmış nasıl durmuş bu zamana kadar.. Yani kafam çok karışık çok değişik
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin için yaşa o kadar çok fedakarlık yapmayı her erkek anlamıyor maalesef
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece seni anlatmissin ama adamin bir derdi veya sıkıntisi var mi biliyor musun ki 2 yilda 2 cocuk madem yaklasmiyor sana afedersin bu cocuklari kim getirdi.. bir anda Aaaa iki tane cocuk ne guzel mi dedi adam sanki.. birazda karsindakini dusun derdini sor konus.
00 Yorumla
+1 yılEşin seni aldatmıyor fakat eve geldiğinde belli ki biraz fazla yoruluyor dinlenmek istiyor bu durumda senin enerjin yerinde olabilir fakat o yorgun olduğu için dinlenmeyi seçiyor olabilir. vede eşinize yaklaşmanın başka yollarını deneyin bence yatarken bile sarılmanız onun hoşuna gitmeyebilir çünkü erkekler sarılarak uyumayı tercih etmezler kendimden bilirim :D
00 Yorumla
+1 yılAdamin bir derdi var bnce. ya da icinde unutamadigi biri var. okurken asik olmayan ve severek evlenmemis bir erkek gordum
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için o çok ısrarcıydı. Tanışmaya bile emrivaki geldiler ailesiyle. Yani beni sevmeden evlendiğini sanmıyorum annesi beni ağlaytı diye birdaha bu eve gelme sen benim karımı ağlatamazsın diyen biri.. Sevmeyen adam ailesinede paspas ederdi beni diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum sonrasında sevmemeyemi başladı soğudumu bilmiyorum..
- +1 yıl
Sevdi blkide cok asikti sana ama acele verilen kararlar sonra pisman olunur bazen. ya bir derdi vardir ya da birsey oldu diye dusunuyorum icinde yasiyor bunu. bunu ogrenmen seni rahatlatacaktir
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. ne yaparsan yap adam sana doymuş artık 2 tane çocuk yapmış sen adriana lima gibi olsanda aynı tabak aynı pilav adam tadını biliyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılDoymak farklı bişey. Sevgili gibi olalım demiyorum. Eşine doyabilirsin ama yanağından öpücekse onu itmezsin öyle değil mi? Yatağın ta ucuna gidip yatmazsın? Aşk heycan bitebilir ama sevgi bağlılık kalır. Ve bunlar insan için ihtiyaçtır. Bunlar olmazsa evde ortak 2 çocuğu olan iki insan oluruz yanlızca...
+1 yılBence bu adam seni sevmiyor, üzgünüm ama... Çok bariz bu. Görücü usulü mü evlendiniz? Başka biri falan olmasın hayatında? Dediğin kadar güzel ve seksi isen böyle olması anormal.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulüyle değil çok severek evlendik hatta onun zorula ben daha erken diyordum. Sevgiliyken daha iyiydi tabiki. Bu arada istediğim ne varsa alır evine çok bağlı ilgili temizlikte bile yardım eder tek sorun anlattıklarım
- +1 yıl
O zaman sana karşı isteksiz, ama bu durumda normal değil. Neler yapıyorum arzulamıyor diyorsun hiç normal değil :/ başka bir kadın olma ihtimalini düşün bence dikkatli ol
+1 yılAşk bitmiş, seni artık sevmiyor olabilir. Aldatmasa bile aklında başka bir insan olabilir. Her şeyin güzellik olmadığının kanıtısın sanırım. Başka bir problemi de olabilir konuşmayı deneseydin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Fazla alaka adamın g*tünü kaldırmış olsa gerek.. Ben öyle anladım durumunuzu.. Tabii gay filan değilse seninkisi.
15 Yorumla
Soran+1 yılGay olduğunu düşünmüyorum. 2 yıl boyunca fantaziye hep soğuk durdu benim zorumla yeni yeni bsşladı. Bu sefer bir başladı ben şok oldum dedim bu adamın içinde neler varmış nasıl durmuş bu zamana kadar.. Yani kafam çok karışık çok değişik
Soran+1 yılÇok haklısın. Hele ilk zamanlar işe giderken çoraplarını giydirirdim aklıma geliyo deli oluyorum nasıl bu kadar aptal olabiliyorum diye...
Soran+1 yılpardon yanlış anlamışım. Bilmiyorum gay olabilceği hiç akşıma gelmedi. Öyle bişey sezmedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sogumus olabilir ve ortada bebekler var diye bırakmak istememistir. Belki kalbini başkasına kaptirmistit
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok çekiniyor , korkuyor bişeye hayır dediysem yapmaz bilmiyorum ne desem uymuyo duruma
Peki severek mi evlendiniz? Belki artık o eski hissi hissetmiyordur. Sevgi geride kalmıştır onun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverek Evlendik. Her evlilik sevgililteki gibi yürümez sms yaptıkları normal değil. Psikolojisini çözemiyorum
Görücü usulü mü evlendiniz belki kalbinde hâlâ eskilerden biri vardir yani sevmediği çok belli 😕
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu aşık olduğundaki halini çok iyi biliyorum :) çok duygusal biri ister istemez belli ederdi. Onun tek aşkı arabası , modifiye
Soran+1 yılBilmem ki olabilirmi böyle bişey. Sorsam çok sinirlenir manyakmısın der kabul etmezki olsa bile
- +1 yıl
Ama bence durum bu. Kabul edecek cesareti olsa ilgi duymadığı cinsten biriyle evlenmez hissettiği şekilde yaşardı zaten. Başka bir kadin olsa onu da seni de idare eder onca yaptiğin şeye karşı duyarsız kalamazdı. Ama yatağın diğer ucuna gidiyor hafta bir oluyor öptürmüyor falan . Tuhaf yani değil mi. Bence adamın içi kabul etmiyor gerçekten erkeklere ilgisi varsa seni midesi almiyordur doğal olarak
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şeyi anladım da ''2 çocuk dünyaya getirmeme rağmen vücudu hiiç bozulmamış , doğuma girerken bile röfleli ojeli , bakımlı bir bayanım. ''
deme gereği neden duydun orda takıldım.08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkekler diyceklerdiki , bakımsızmısın , 2 çocuk doğurmuşsun gözüne hitap etmiyosundur soğumuştur , oje sür kendine bak , gibi şehler yazıcaklardı ben önden açıklama yapma gereği duydum. Eşim ilgisiz deyince erkekler direk cinselliği ve görünüşü öne sürüyorlar...
Cevap sahibi+1 yılanladım canım.
Üzülmüyorsun bu duruma değil mi?
Soran+1 yılŞimdi daha îyiyiz çok şükür. Bebekleri bıraktım onunla başbaşa sahile gittim ve uzun ızun konuştuk içtenlikle problem olmadığını söyledi daha dikkat ediyor. Şimdilik böyle :)
Cevap sahibi+1 yılbebekleri bırakacak birileri var mı?
belki libidosu düşüktür.
neye bağladı durumunu?
Soran+1 yılEvet. Babaanne var. Kendiside bir düşündü gerçekten niye böyle îsteksizim dedi çalışma hayatına yordu inan allıma bile gelmîyor ypruluyorum dedi. Çünkü 2-3 iş birden idare ediyor
Cevap sahibi+1 yılsen doğumlardan sonra hormonal olarak isteksiz olurdun normalde.
uykusuzluk, yorgunluk da var iki çocuk..
Nasıl etkilenmedin? bende anneyim sonuçta canım.
Cevap sahibi+1 yılokuduğunda mesajımı döner misin?
Cevap sahibi+1 yılnasıl oldu son durum?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun... işin zor... ama unutma hayat ne ondan ne bir başkasından ibaret değil o yüzden o kadar üstüne düşme...
00 Yorumla
+1 yılRuhsal sorunları var (hakaret etmiyorum, tıbbi açıdan cidden var bence) doktora gitmeyi tavsiye etseniz?
Ya sizi sevmiyor ya da size anlatamadığı sorunlardan dolayı iç huzuru yok.00 Yorumlasenin ki ileri derecede öküzmüş. birde bu anlattıklarının arasında 2 çocugu ne ara ve hangi çabayla yaptınız aceba allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk çok istiyordu 2. Kaza oldu. Çocuklarına evine bağlı istediklerimi alır. Temizlikte bile yardım eder tek sorun anlattıklarım
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yıl:) ne yapmışsın öyle bu ilgiyi fizige versen fizik profesoru olurdun
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm oysaki el üstünde tutulası bir eşsin. Sebebini bilemiyorum eskiden beri mi böyeydi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgililik evlilik faklı şeyler. Zaten sevgililikteki gibi olalım demiyorum ama neden yatağın ucuna en ycuna gidip yatar insan neden kendini öptürmez. Ben pis kokan bakımsız itici biri değilim ki neden.
- +1 yıl
Ben zaten aynı şey olduğunu iddaa eden herhangi birşey yazmadım. Sanıyorum çok fazla üstüne düşmüşsün ama gene de böyle olmamalı yanağından bile öptürmeyecek kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. kocan gay ya da biseksuel olabılır toplum baskısından dolayı bunu gizlemek için evlenmıs olabılır eğer ilk gunden berı böyleyse.
18 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanda böyleydi ama bu kadar değildi mesela işten geldiğinde hoş geldin deyip sarılcağım zaman istemiyosu "aşkım bir dur yorgunum " hep aynı cevap. Kucağına yatıcam aşkım bir dur çok yedim hep bir mazereti vardı ama artık istemiyorum bir dur sevmiyorum yılış yılış demeye başladı. Ben çok yılışık biri değilim
Soran+1 yılGay diycem eskiden p*rno izlediğini yakalamıştım yani erkeklere karşı bişeyini görmedim bir değişik isteği var cinsellikte onuda söylemeye utanıyorum o
- +1 yıl
sana karsı cınsel isteksızlıgını gay olması ya da aseksuel olmasına bağladım. anal seks demek ıstıyorsn galıba bu ters ilişki isteği gaylikten gelıyor olabılır belkı baska bır erkegı hayal ederek yapıyordur böyle seyler yakalamadım dıyorsn cunkı en yakın arkadasları 3 abim her zaman onlarla berbaber onlardan korkup cekındıgı ıcınde olabılır. hangı abınle daha samımıysen bu konuyu ona acabılırsın sana karsı isteksızlıgınden bahsedersen en yakın arkadası olarak suphelendıgı bır durum varsa söyleyecektır ya da onun hakkında bır dusuncesı olupta yok ya ıkı cocugu var adamın dıyerek konduramadıgı bır durum varsa hersey daha kolay anlasılır diye düşünuyorum.
Soran+1 yılEn küçük abime danışabilirim bunu. Diğerleri büyük konuşamam bir deniycem. Başka bir erkeği hayal ediyordur dediniz iğrenç midem bulandı resmen. Ama büyük kalça büyük göğüs seviyor yani erkeğe ilgisi olduğu halde bhnlarlada ilgilenirmi. Saçlarını uzat diyor bana saçlarımı çekiyor
- +1 yıl
ortada bır belırsızlık var bıseksulde olabılır ılk tercıhı erkek olup kadın olarakta cok seçici olup sadece bahsettıgın kadınlara ılgı duyabılır. abınle konustugun zaman hersey netliğe kavuşacaktır ya da daire biraz daralacaktır. son care olarak parayla birisinı tutup tabı bu kısı erkek olacak ona karsı bu yonde yakın davranıp gercek dusuncelerını öğrenecek :)
Soran+1 yılAklıma gelmemişti :) modifiyeci ve facebookta hep arabacılarla sohpet ediyor aslında öyle birini bulsam takılsa ona belki konuşturur. Ama nasıl bulurum nasıl güvenirim bilmiyorum
- +1 yıl
bir sekılde ogrenırız demokrasıde careler tukenmez :) kucuk abınle konus once senınle ıs bırlıgı yaparsa o yadımcı olur zaten ya da sahte bır facebook profılıyle sansını denersın ya da yatakta çözebılırsın durumu zarf cümlelerıyle uzun zamandır yatak odamızda heyecean yok 3. bır kısı mı alsak renklendırmek ıcın ılıskımızı dıye kızarsa bayan bır arkadası kasttım dersın once bır agzını ara 3. kısı erkekte olabılır de duruma gore bakalım erkeğe yeşil ışık yakarsa zaten durum anlaşılacak :)
- +1 yıl
ya sakın hemen gay gibi düşünme.. ve gidip abinle falan konuşma bu konuyu. her erkege bu konu öyle açılmaz. çıkmazlara sokma işi.. bu adam açıkca belli senden soğumuş. istersen dünya güzeli ol. zamana bırak biraz.. biraz geri çek kendini ondan bakalım sana adım atacakmı. kaçan taraf olmayı dene. çok fazla verici taraf olmuşsun her konuda.. evlilik bayağı gelmiş biraz kendisine çocuklarda olunca bir amaç istek kalmamış tek hobisi zevki arabalar olmuş. ayrıca bu tür hobiler bazen bir kadının önüce çok rahat geçebiliyor. genelde çocuk olunca erkek kenara itilir bu tersi olmuş. sabırlı ol derim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence insanlar evlenmeden önce cinsel kapasite testine tutulmalı. ya da 2 kişiyle evlilik yasalaşmalı. Herkez kapasitesindekiyle evlenmeli ondan sonra niye aldatıyorsun. Bu be evlendik hala abaza geziyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle. Evliliğin temelini oluşturan şeyler bunlar
+1 yılÜzüldüm sana kadın. Seni sarıp sarmalayacak alnından öpecek bir erkek değil maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki yilda iki cocuk , acelen neydi , cocuk olunca ayrilmasi zorlasiyo keske birz ertleseydin cocuk meselesini ozaman aryilmak daha kolay olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılBence senden önce birine askimis olmamış sen mecburi evlilik olmuşsun gibi
00 Yorumla kısacası malsın ki mal gibi biriyle evlenmişin k bakma müstehak sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu eşin niye böyle anlamadm.. biraz soguk dur bakalım belki değerini anlar..
00 Yorumla Biraz onu ilgisiz bırak bu yaptıklarını yapma hiç ilgi gösterme neden böyle olduğunu düşünür belki
00 Yorumla
+1 yılcinsel tercihi değişmiş olmasın ne bilim bir erkek falan.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çabalarsan böyle boşa gider sen istediğin kadar parçala kendini nankörler... kıymet bilmiyolar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılAykırılıklar sevmiyordur. Yapısal olarak senin istediğine uygun değildir. Bir format attır , belki düzelir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi aykırılıklar
Sana karşı soğumuş olabilir bence fazla üzerine gitme kendi haline bırak kaçan kovalanır:)
00 Yorumla
+1 yılFarklı hislere kapılmış olabilir mi? ya da tercihlere?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Daha sana önerilebelecek bişey yok kızma ama kocanın gay oldugunu dusundüm hatta daha ne yapıcan ki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıyor olabilir seni. ve o profıldekı sensen senı yatagın ucunda bırakan eşin ben akılna s*cayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılTel ortada ev iş araba modifiye başka bişeyi yok çoğu mahalle ortamı arkadaşları çevresi kave. Evede ilgili. Ve abimlerden çok çekiniyor bilmiyorum yaparmı. Onun affının olmıycağını çocuklarımı alıp hiç birşey demeden çekip gideceğimi çok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman konusmalısın gercekten oturup sorunun ne oldgunu konusmalısın. evlılık bteblir boylr durumlarda yanı yaık cocuklara.
başka sorunları olabilir sorun sen değilsindir konuşmayı dene psikologdan yardım alın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO nasil erkekmis ya anlattigina gore var bir durum ona
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi gosterme biraz kopek gini davran kole gibi davran bende senin tarzin kadinlari sevmiyorum ilgi cek
00 YorumlaSeks istemeyen erkek yapmışlar mk. Ben kadın bulamıyorum adam buluyor yapmıyor. Seksdemi yapmıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı erkekler cinselliğe pek önem vermez ya da sizden sıkılmış
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken birlikte oluyorduk ben daha çok ısrar ederdim o zaman bile naz ederdi bana şakayla karışık azgın kadın sapık kadın derdi. Halbuki herşey normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım çok üstüne düsüyosun bırak o senle ilgilensin tabi eve geldiğinde hoşgeldin de güler yüz gösterr ama araya böyle bir mesafe koy ne bilim sanki takmıyomus gibi nenoluyo desin
00 Yorumla
+1 yılRomantik değilse seksi sevmezse boş insanın içinde olacak
00 YorumlaAnlaşılan eşin seni sevmiyor sanki. Aklını karıştıran birileri olabilir.
00 Yorumla
+1 yılo zaman otur karşına çek konuş neden ilgisi kaydı senden?
00 Yorumlaçok ilgi göstermişsin
bu kadar duyarsızını ilk defa duydum şaka gibi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. bazıları da bulmuş bunuyor işte
30 YorumlaBence çözülebilir bır durum. Erkek bu yola gelir
00 YorumlaÇocuğu erken yapmışsınız.
00 YorumlaEvlenmeden önce de mi böyleydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar değildi ama yinede sevmezdi çok yılış yılış öpüş öpüş. Şimdi hiç yok
+1 yılMaddi sıkıntı olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDırumumuz iyi
- +1 yıl
Seni begenmiyordur belki cinsellikte
Soran+1 yılSırf o seviyor diye 1 yıl protein ile beslenip kalça geliştirdim spor ile hemde küçük bebeğim vardı bunlarla uğraşıyordum :) karnım çatlamadın diye kremlerimi bile sürerdim kendimi beğenmişlik olmasın ama bir erkeğin beğenemiyceği biri değilim eminim bundan..
- +1 yıl
Senden başka var mı : ? :D
+1 yılfarklı yaklasıcam 3. çocuktan korkmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa eşin senden nefret ediyor. ya da eşin gay
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere karşı bir ilgi bişeyini görmedim yakalamadım. Değişik bir kadın gördüğünde çaktırmadan bakar bile yskalarım. Gay biri bu şekilde olabilir mi yani hem kadınada ilgisi olabilir mi
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılBence aldatıyor ya da bir sağlık sorunu var
00 Yorumla
+1 yılo kadar çok neden arama bir nedeni var
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
bazen tutmaz, çoluğun çocuğun da var ayrılamazsın devam eder gider işte
- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri