Eşim için daha ne yapmalıyım? Neden bu kadar ilgisiz?

Merhaba , 23 yaşında 2 yıllık evli 2 yılda 2 çocuk dünyaya getirmeme rağmen vücudu hiiç bozulmamış , doğuma girerken bile röfleli ojeli , bakımlı bir bayanım. Benim önceliğim bebeklerim ve eşim bu hayatta. Minyon tipli olduğum için hala küçük gösteriyorum kimse 2 çocuk annesi olduğuma inanmıyor. Eşimi çok seviyorum. Kahvaltısı , yemeği , ütüsü hiç eksik etmedim. Lohusalık hamilelik hiç hissettirmedim sadece karnım şişti fiziğim güzeldi ama eşim çok ilgisiz. Yani evlendiğimizden beri onu öpmemi sarılmamı istemiyor , yatağın ta ucuna gidip yatıyor. Öyle şeyler giyiyorum ki yanına yatarken hiç heycsn vermiyor ona. Sevmeyen bir erkek dahi olsa duramaz diye düşünüyorum. Fantazi sevmiyordu zorla 2 yılda anca başlayabildik benim zorumla. Bir erkek neden böyle davranır? Ben o işten geldiğinde kafası şişmesin diye çocukları uyutup süslenirken oturma odasında çocuk bezi bile bırakmıyorum etkilenmesin diye süsleniyorum beni anne gibi görmesin diye uğraşırken neden o hsla böyle. O kadar yoruldum ki artık çaba göstermekten. bir insanı öpmek için yanaştığınzda kafasını çevirip sevmiyorum yılışıklığı dese istemese ne hissefersiniz bu yaptıklarınıza karşın? Not : söylediklerim gerçekten abartısız yazdım krndimi abartarak övmedim herşey olduğu gibi beni tanımıyorsunuz benim tek amacım fikir almak. Bu arada eşimin çalıştığı yer evimize çok yakın gidip dolaştığı yerleri biliyorum telefonu hep ortada herşeyi ortada , en yakın arkadaşları 3 abim. Onların ne kadar deli olduğunuda biliyor bana yanlış yapcağını sanmıyorum. Fikirlerinizi brkliyorum şimdiden teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şunu yazmayı unuttum.. Birde uzun süre yani 1 hafta kadar birlikte olmuyoruz mesela ben her gün gene bir atakta bulunuyorum sırnaşıyorum onda bişeyler uyanıyor görüyorum hemen arkasını dönüp yüzüstü yatıyor. Sabah kalkıyorum işe yollamak için bir bakıyorum o uyuyor üstü ıpıslak kalk duşa gir diyorum uyandırıyorum. Buda kafamı çok kurcalıyor.
Eşim için daha ne yapmalıyım? Neden bu kadar ilgisiz?