METROBÜS
VAPUR
TREN
TRAMWAY
BİR PARK OLABİLİR KÜÇÜK RASTGELME OLASILIGI YÜKSEK OLAN BİR YER
VS...
bu sekilde biri gelirse dürüst olucam ilk tipine bakarim sonucda icini bilemem adamin eyer tipi müsaitse zaten biraz konusmalarindan anlarim nasil biri oldugunu az cok yani gerci ruh halimede bagli ama tanisma ihitmali olabilir ama simdiye kadar olanlarin hicbirine sans vermemis biri olarak cevapliyorum
e niye sans vermedin gerçekten merak ettim?
gelenler apaçi falanmıydı yani hiç kabul etmedigine göre...
yok yabanciydi yani türk deyildi
e ozmn salla tabi peki ya türk olanlar?
türk olmadi gibi birsey
vayyy okadar iyiyim diorsn :)
iyi olmamla ne ilgisi var bu durum kötü bile benim icin ben ne yapiyim yabancilari
yabancıların ilgisini cekecek kadar farklısın işte daha ne... türkleri hayli hayli çekersin :)
bu yönden bakmadim hic olaya neyse hayirlisi olsun
sen nasıl düşündün? Merak ettigimden...
orali olmam tanismam sapikmi playboymu belli olmaz bu devirde artik. ustelerse kafasina yer cantayi ayakkabiyi artik ne denk gelirse elime
pekala...
cocuk iyi giyimli uzun biri olsa hafifte tip koyalım biraz vucududa olsun o cocuk gelse, onun hakkında ne düşünürsün ama samimi bir şekilde sana yaklaşsın gözlerine baktıgında anla mesela bu senaryoya göre ne düşünürsün?
cocugun cevabı:evet sizi gorunce bir anlık ne yapacagımı unuttum ben cenk diye elini uzatsın?
adamda madem vaktiniz yok ben numaramı vereyim,ama şunu belirteyim ki sizinle tanışmak istiyorum?
belki 1000 de 1 i tadarsın yada benide 1001 yaparsın?
gelişme var :) ortaya attım kime çekersen ister bana ister sana :)
güldün :) ya bu bir gelişme
güldürdüm buda bende bir gelişme :D
sonucta tanısmaktan kaçmadın yada kacmak istemedin buda bir gelişme :D
teveccühünüz ya yapmayın :P
bak cümleye geliorm :)
belki bende çok inatcı biriyimdir ve inatçıları çok çekici bulurum :F
Grup üyelerinden yardım alınmaz. Evet sokak açılışları kabul edilebilme ihtimali en düşük olan açılışlardır. Ama kız potansiyeli de en yüksek olan yerler sokaklardır. Fiziğinin bir albenisi olması şarttır sokak açılışları için. Vede sohbeti devam ettirebilmek önemli...
Birader tam da alt konuya ben bu cümleyi yazacaktım biliyormusun ?
peki, sen birini görsen nasıl tanışırdın? olayları vermek istiyorum
kafede 7 kişilik kızlı erkekli bir grupta olsun
metrobüste tek başına bir kız olsun
vapurda 2 kişi arkadas olsun
Sokakta; -Sizinle daha önceden tanışmıştık galiba, hatta üzerinizde de aynı elbise vardı.
+ Hayır, sanmıyorum.
- Ya bak. Aslında şu anda hayatımın fırsatını ikinci defa yakalıyorum. Birincisinde bu fırsatı kaçırdım ve ikinci fırsatta da kaçırırsam adım gibi biliyorum ki; bu benim ömrü hayatımın en büyük pişmanlığı olacak. Şu anda çok ama çok şaşkınım... Sadece birinci seferde yapamadığımı bu sefer yapmak istiyorum. (Yüzünde şaşkınlık olmalı) Ses tonunu iyi ayarlamak gerekiyor...
gerçekten çok başarılı...
peki ya diger orneklerde?
Mesela Toplu Taşıma Araçlarında. Kitap okuyorken kız sayfayı çeviriyor. Tam sayfayı çevirecekken,
-Ben daha o sayfayı bitirmedim ama.
+ (Gülümseme)
Veya;
Ortam kalabalıksa ve kızın dikkati sana doğru yönlenmişse; -Buranın manzarası o kadar güzel ki, insan havasızlıktan boğulacağını bile unutuyor.
Açılışlarda duyguları iyi yansıtmak lazım. Gerisi senin muhakeme yeteneğine kalmış...
dostum türk filmi misali oldu olacak
sen karşıdan hızla gel kızla çarpışın es kaza
-ee ne demişler .aşk tesadüfleri sever
geçen izledim o filmi... o neydi ya öyle! duygulandım yemin ederim.
yani düşüncemle dalgamı geçiyorsun sen? zekasız!
Cevap
4Cevap
kes,inlikle sapıktır, aklı ucmustur, ya ben cok güzelimdir ya kendisi cok abaza.. ben cok güzel olmadıgıma göre.. e yani..
tamam geldi ve sizin cok guzel oldugunuzu ve tanısmak istedigini söyledi bu arada isminide söyleyip elini uzattı ?
e napsın adam sizde varya, pes yani
hayır pokerstar bu düşünce sadece ve sadece dışardan bakıldıgında aklını fikrini kadın vücüduyla bozmus kişilere yapılır ki bu cok dogal bir davranıs.
Ayrıca ne kızlar görüyorum yolda yiyecek gibi bakiyorlar sana resmen seni arzuluyorlar ya onlara nedemeli? al sana erkek türünün yansıması...(kızlar acısından)
bak ama hayata cok olumsuz bakıyorsun ki bu dini inanc göstergesidir.Bence olumsuz düşüncelerden kurtul.Çünkü nasıl bakarsan öyle görürsün nasıl görürsen öyle yaşarsın.
sorarsan hayır denerler
denersen şansın olur
madem bu işlere kalkışacan, onlardan tavsiye almaman gerektiğini de öğrenmen lazım
yolda görüp tanışmaya çalışıyosa kesinlikle kılık kıyafet (tarzı)
ama yolda bunu yapıyosa kesin abazadır diye düşünür her kız rahatsızlık verici olabilir
mümkün değil.hırlısı var hırsızı var.iti var köpeği var.bu devirde kolaymı öyle.ancak tanıdık aracılığıyla tanışılır
pardon ikizler takke alırmıydınız dese mesela 3 dünya savaşı vahşet üstüne vahşet dimi
lütfen arkadasım bak 21 yasına gelmişsin böyle şeylere gerek yok
:D gögüsleri büyük mü die . öyle bi ihtimal olablir .
cekici duruyorsa %30 ihtimalle tanısabılırız :D
cocugu uzun boylu atletik biri yapalım ihtimal :)
birde kısa boylu ama çok yakışıklı?
1.70 kısa mı La yaren ;:D o damı kaybetti
en fazla?
:) ee modellerin senle cikma ihtimali kalmadi ozmn :) adamlar 185 ten basliolar
zaten gelmezde :) bi an içimden geçti yazdım
yareen yapmala 1.70 ben :D
Hicirseye bagli degeeel
Yani? Ben İlahim diyorsun?
devamlı karşılaşılan bi cafe / bar daha mantıklı
cocuk seni gördü ve begendi hayatı seni aramakla geçemez ki? Belki seni o an tanıması gerekecek? belki kader ona bu fırsatı birdaha tanımayacak? bunları dusunup anı yasamak gerekli diye düşünüyorum sence?
pekala şu an yapabilecegim en iyi hamleyi yapıp soruyorum.
Cocuk dediki vaktim yok numaranı istedi... güvenmiyorsanda tel numarandan birşey kaybetmessin en azından tanısmıs olursun?
ozaman numara verme olayını çözdük senle?
ne yani? ozmn o sana versin sen caldir :) napsın daha
hiçbir ihtimale baglı degıldır
çok saçma bir cevap verdiginiz için teşekkürler ve hayatınızda başarılar dilerim :)
Takip edilmek daha kötü değil mi? hadi vakti olsun ve etsin diyelim ki kız kartalda otursun erkekte beylikdüzü ne anlamı kaldı takibin :D
Ayrıca vakti yoksa?
bak şimdi,dürüst olarak cevap ver çünkü söyleyeceklerin benim için çok degerli.
bu kişi çalıştıgın veya okudugun yerden olsa ilk olarak dış görünüşüne bakmayacak mısın?
birşeyler olacaksada bunlar üzerinden olamayacak mı?
ayrıca bu sadece 2 3 hafta bakışmaktan sonra olmayacak mı?
bunlara istinaden,dışardan seni aynen senin düşüncenle begenip yanına gelen biri niye itici geliyor?
Ayrıca bunu belirtmek istiyorum adam gelip direk elinden tutmadı sadece tanısmak istedi belki senin düşüncelerini
bile begenmeyecek?
evet tabii dusuncelerımı begenmeyebılır ama sana bak cıddı anlamda soyluyorum kı ben cok guzel bı kız oldugumu dusunuyorum ve boylede tepkıler alıyorum o cok yanı nasıl soylıyım yakışmıyoduk ve yakısıklı degıldı ama benım onda buldugum bısıyler vardı anlatabılıyormuyum yani demek ıstedım en basta herşey tıp degıl ama tabii bırazda olması gerekıyor. ayrıca kesınlıkle 2 3 hafta bakışmayla olur dedgn gbı pat dıye degıll
e tabiki herşey tip degil başlangıc için bir köprü o zaten dışardada böyle bir dünya var ama şu konuyu çözemedim o 2 3 hafta olayının sırrı nedir o 2 3 neler oluyor
bunlar gerçekten twttr ve facebooktan rahat anlasılacak şeyler gibi?
sana tanısma sırasında bunları verse için rahat eder mi?
Peki neden?
bak güzel bir noktaya degindin benim bunuyapacagım kişi burda yazanların dışında bambaşka insandir,amaç ise ben sizin dünyanızda ne var onu merak ediyorum.Ve vakit ayırıyorsun bu önemli birşey.
birde bu kadar incelersen daha cıkmadan detaylar içinde kaybolursun :/ öyle değil mi?
ne güzel en azından olgun düşünebiliyorsun.
peki sana son birşey daha sorsam
mesela begendigin kişiyi 2 3 haftalık sürecte izleyeceksin
hangi olaylar o cocugu senin gözünde 0 yapar?
"her konuşmada bana bişeyler soylemye calşması " bundan kastın ne tam olarak? Anlayamadım da
yanıma gelme olayını gecin bi siz.
ne demek istiyorsun ya:(
öyle . ben istersem tanısırım . elalemin adamı yanımakadar gelemez.
10de 000.1 dimi kızlar
Mesela ?.,.,.,
Mesela vapurdasın gelip yanına oturdu sinemadasın cıkısta geldi vs... gibi
bu gelen kişide öyle birşey olacakki o kişi senle tanışmak isteyecek ve kabul edeceksin o olan şeyler ne olabilir onu soruyorum
kızlar öyleir kolin27 selam vereni cepte sanarlar halbuki o erkek dısardan 1000 kişi bulabilir sadece dogru kişiye gitmesi gerekli :)
çok iyi yaparsın ya,
3 sene sonra dersin aşık olmak istiyorum ama malesef güllerin en güzel olanlarını teptin artık elinde rengi solmuşlar kaldı...
öyle oluyor ya ben demiorm kader bize böyle yapio :(
banada oldu yani :S napalım eşşeklik bedava oldugu için :)
öyle deme ya bak üzüldüm şimdi :( ama napiyim bende sen öyle deyince üzüldüm
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar