+1 yılSeni sevip sevmediğini sen bilemezsin bilemiyorsun daha doğrusu hayat böyle adi bir hayat... bak iki ay olmuş ben ilişkinin onuncu ayında öğrendim iki yıl önce dediği kızla benimle sevgili olmadan dört gün önce yatmış... tiksindim sonra 18 aya yakın hazmetmeyi denedim olmuyor olmuyor olmuyor yıl yakınken dön unut gitsin... hele ki yalan varya geçmiş ya da eski sevgiliden 2000 kat beter çocuklarını doğuracak kadın sana daha ilk günden yalan söyleyen biri mi olmalı sence? Onu evde bırakıp ise gidebilecekmisin huzur içinde? Evli adamın karısina saygı duymayan kadın sen kocası olunca sana mi saygı duyup sadık kalacak? Kaç oğlum kurtar kendini benim halime bak ben iki yıl sonra akıllananlar ayrıldım
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir durum olmuş gerçekten. Bazî durumların olduğunu biliyorum. Ona karşı önyargılı da olmamalıyım ki bana herseyi teker teker anlatabilsin. şu an onunla yasadigim bir problem yok bunun dışında. Beni sevdigini gözlerinden bana bakisindan ve benim icin aglayan birisi oldugundan biliyorum. Aşık bana o çünkü. Ben bazı şeyleri göremesem bile bütün arkadaşlarım bu kız seni çok seviyo diyo. Ama evet dediklerine benzer cok şey duydum çevremden ona göre hareket edicem çok sağol.
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin🙏🏼
En İyi Cevaplar
2 yıl önce ayrılmıştır sonra bazen konuşmaya devam etmiştir 10 gün önce tamamen kesmiştir; sevgilini alıp karşına her şeyi bir bir anlattır yargılamadan kötü bir şey söylemeden sadece dinle, kendi kafasında bir mantığı vardır onunda yaptığı işlerinde; sonra da tamamen sil at kafandan her şeyi geçmiş bitmiş ölmüş yok olmuş sonuçta artık siz varsınız ve geleceğiniz.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapmak istiyorum gercekten. Karşımda olsun bana anlatsın istiyorum bunları. Birbirimizi seviyoruz zaten kesin önyargı ile kestirip atamam. Yüzyüze konuşamam diyo ama anlatcam kendimi ona seni dinliyorum dicem. Şimdilik konuyu kapatmam gerekir heralde uzatmadan? Bulustugumuzda karşımda anlatsın herşeyi gecmis gecmiste kalsı dimi
Soran+1 yılEvet çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum sana gercekten..
Soran+1 yılEvet aklımda kalan tüm soru işaretleri sonlanmalı aynen haklısın..😊
Kardeş merhaba , Bu işlerde en sağlıklısı , birşeyler biliyorsan bunu sevgilinle paylaşmaktır. Konuşup sorunu beraber çözmeniz giderebilir kafandaki soru işaretlerini sadece. Onunda illa ki bir cevabı vardır bunlara yalan söylediyse. Konuştuktan sonra artık duruma göre ilişkiniz devam eder ya da sana yanlış gelen birşeyler olursa sonlandırırsın. Kuru sevgi her zaman yetmez çünkü. Saygılar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba hacı, aynen kafamdaki soru işaretleri sonlansın istiyorum kafam temiz olmalı bu konuda. Yoksa ilerlemek zorlasir bizim icin.
+1 yılAnlattıklarından gördüğüm kadarıyla karaktersiz biriyle karşı karşıyasin. İlerde çok daha beter yalanlarınà şahit olup üzülmeden ayrıl derim. Başlarken yalan söyleyen insan sonra ne yalanlar söyler. O öyle biri değil deme sevgin gözünü kör ediyor emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bende inan ki dostum göremiyorum belki de gercekten olabilir. Benim onu karsima gecip konusmasina ihtiyacım var herseyi anlatsın istiyorum hepsi bu.
- +1 yıl
Sen bilirsin dostum ama sen ona inanmak ikna olmak istiyorsun anladigim kadariyla. Sen bunu istedikten sonra o dünyanın en yalancı insanı da olsa ikna eder. İnşallah uzulmezsin
Soran+1 yılİnşallah dostum üzülmek istemiyorum artık mutlu olmalıyım onunla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler i ilk buluşma da sormak lazım ilerde Zan altında kalmamak için sen ona ilk buluşmada daha önce birlikteliğin oldu mu sevgili flört diyecektin o da evet derdi. Peki cinsel anlamda birliktelik yaşadın mı diye soracaktın. Sevgiline güven bence belki kız o konu hakkında konuşmak istemiyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk onları en basında aynen. Geçen farklı oldugunu söyleyince benim sinirler koptu gitti. Güvenmek istiyorum aynen bitirmek kolay cunku anlatcak bana tüm olanlari baska yolu yok
Karsina al adam akilli konus. Konusmadan halkedilmez. Suphe adami yer bitirir. Ve kafanda kuracagin hikayeler sinuu belki ondan nefret bile edeceksin. Yalan soylenediginu biz bilemeyiz. Anlattiklarinda bir karmaşıklik var fakat bu karmasikligi sadece sevgilin sayesinde cizersin. Bu yuzden oturun sessiz bir yere sakince sorulsr sor sorgular gibu degil ogrenmek icin sor. Kolay gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorgular gibi sorarsam zaten yalan söyleme ihtimali çok yüksek olur. Sakin olucam ve bazı şeylerden emin olup konuşcam hazırlıksız belli belirsiz şeylerle onun karşısına çıkmıcam. Bakıyorum hareketlerine tavırlarına bunlardan kendini ele vericektir zaten. Vermedi mi bildiklerimi derim yüzüne anlatır o da bana herşeyi teker teker
+1 yılHiç pollyanna gibi davranmicam. On günde uzun bir ilişki bitip yenisi başlayamaz. Eğer başlıyorsa da senden öncekini sevmemiştir. E bir de adamın evlilik durumu var. Madem sevmemiş neden evli adamla ilişki yaşıyor. Sevmişse on gün aradan sonra hemen seninle nasıl birlikte olabiliyor? Çok mantıksız.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yazmışsın benimde aklim almıyo tüm bu çeliskiler cok tuhafima gidiyo..
- +1 yıl
Şüphen varsa bitir yoluna bak. Daha iyisi çıkar karşına.
+1 yılbence sevdiğinden eminsen sorgulama. kızlarda böyle gelgitler olur arada. gerçi her insanda olur. demekki sana söylemek ve ilişkinizi zedelemek istemiyor. öncesini salla. sonrası seni ilgilendirir. demekki senden sonra bıraktı. ve sana aşık olunca öyle bişey söyleme gereğinde bulundu
13 Yorumla
Soran+1 yılİlerisini görelim istiyorum aynen gecmis bitmistir. Acaba diyorum aklinda halen o var mı eger ki böyle bir durum varsa kendimi sevgimi kullandırrma niyetinde hic degilim. Yalan söyledi sonucta belki de bunun gibi neler söyledi. Ona guvenmek istiyorum seviyorum onu o da beni seviyo aglicak kadar en ufak bir durumda. Bakalim artik
- +1 yıl
sadece güvennn.. koşulsuz şartsızz. sevirsa sende kalır.. sevmiyorsa yaptığından utanır. utanmıyorsa kaybeder olur biter..
Soran+1 yılGüven olayı olmadan ilerlemek olmaz. İlişki yaşıyosak en temelinde olmalı aynen
+1 yılSana tavsiye kimseyi geçmişi ile yargılama bu bir ikincisi ise hayat bir araba gibi dikiz aynana hep bakarsan yolunu göremezsin ve yalnış hata yaparsın ve kaza yaparsın dikiz aynana bakma yoluna bak fırsatlarını değerlendir seviyor seviliyorsan anı yaşa iki günlük dünya neden niçinlerde kalma para bulursun kızda çok bulursun ama gerçek anlamda bir sevgi bulmak çok zor ilişkinizin değerini bilin birbirnize sahip çıkın bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgimize sahip çıkmak taraftarıyım ama aklıma takılan 2 yıl süren uzun bir iliskinin pesinden benimle baslamasi yeni iliskiye. Aklı orda olamaz mı sence? Çok güzel yazmissin valla..😉😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç hoşuma gitmedi bu iş başka yalanları da olabilir
Mutlaka o na sonuna kadar güvenmelisin iyi bir ilişki için aklın da soru işaretleriyle yürümez yapman gereken onu bol bol denemelisin eğer 1 yalanını daha yakalarsan
yol yakınken dön güvenini tazelerse mutluluklar dileyelim.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hocam bende onu deneme yoluna gidiyorum acele etmeden açık vermesini bekliyorum. Yakalarsam onu yakarım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Bugün bunu söyleyen yarın başka bir yalan söyler. Ben olsam yalanını ya da bunu söylemesini sağlayacak bişeyler derim olmayan tanıdık hikayesi gibi vs. Eğer gerçeği söylerse affederim sonuçta insanız hata yapabiliriz. Ama eğer söylemezse açıkça söylerim ve olan olur.
Tabii burada söylememe sebebi seni kaybetme korkusu ve insan kaybetmemek için her şeyi yapar bunu unutmamak lazım14 Yorumla
Soran+1 yılİşi oraya getirmek istiyorum illa ki bir açık vericektir bunu sağlamanın peşindeyim. Bakalım artık bir aklım da sonuçta eski diyorum bitti gitti. Ama sence eskisi evli olmasa bile 2 yıllık ilişkinin hemen benimle yeni ilşkiye başlamsı ne kadar doğru aklı hala onda olabilir mi? Sonuçta daha çok yeni
Soran+1 yılAynen yanlış oldugu kesin bence de olmamalı..
+1 yılYani eski sevgilisinin gerçekten evli olmadığından emin ol ben bir erkek olsam evli bir adamla ilişkisi olmuş bir kızla ilişki istemezdim tabi belki adam kızı kandırdı bunu bilemeyiz emin ol sonra karar ver
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmadığını varsayalım hadi 2 yıl süren ilişkinin peşinden 1 hafta sonra ilişkiye başlamak ne denli sence ve aklı orda illa ki kalmıştır diye düşünüyorm
- +1 yıl
İlla ki kalır çünkü açık konuşacağım iki yılda çok şey paylaşılır ve bir hafta unutmak imkansizdir gibi geliyor bana...
Soran+1 yılEvet ya uzun bir süre 2 yıl. 1 haftada nasıl unutulsun ki..
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sevse ne değişir yalanlar üstüne kurulan ilişkiden hayır gelir mi?
Gözlerine bak gerçekleri söylemesini iste yalan söylediğini fark edersen ayrıl derim cesareti olmayan dürüstlük yerine yalanı seçmiş insandan hayır gelmez11 Yorumla
Soran+1 yılYalanlar üstüne kurulu bir iliskiden hayır gelmez. Bugün bunu söyleyen yarın daha da söyler yalan. Yüz yüze onun herseyi anlatmasını isticem zaten başka yolu yok, yalanı farkettigim anda bitmistir olay..
+1 yılBence beklemelisin. Hesap sorunca kimse bir anda her şeyi açığa dökmez. Gerçekler, yavaş yavaş ortaya çıkar. Sevgisinden eminsen bekle. Belki vicdanı el vermeyecek ve en sonunda her şeyi itiraf edecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında evet aceleci davranırsam yine yalanla gelebilir bana.
+1 yılSevgilinin yalan söylediğini düşünüyorsun? sevgilin direk yalan söylemiş... Bu konu çok sinirini bozmadıysa ve onun seni sevdiğine cidden inanıyorsan geçmişi sorgulama... Önemli olan senden sonra yanlış yapıp yapmadığı...
16 Yorumla
Soran+1 yılSinirimi bozmadı aklım almıyo bu durum benim. Kız arkadaşımın böyle bir yanlışta bulunduğunu kabul etmek istemiyorum ben. O beni gerçekten seviyo inanıyorum buna bende onu seviyorum. Sence geçmişin üzerine gitmeli miyim ne dersin yoksa şu an mutluyuz orayı irdelememek mi? He bir de çocuk burada değil zaten uzak bir sehirde görüşmüyolar yani. Benim için gözyaşı dökmüş birisinden bahsediyorum ufacık bir kiskanclik durumunda..
- +1 yıl
İnsanlar hata yaparlar cahillik yaparlar, mühim olan bu hatalardan dönmüş olmak. Sonuçta hatalardan dönmüş. Sevginizi geçmiş yüzünden yıpratmayın. Eğer sevgilin bu durumdan pişmansa, hatalı olduğunun farkındaysa ve seni de seviyorsa, sevgine sahip çık.
Soran+1 yılEvet ben bunun yüzünden sevgilimiz heba olsun istemiyorum yoktan yere. Sonuçta bu elektriği kolay yakalamadık onunla nerdeyse 2 ay oluyo iliskimiz. Bir de ek olarak profilinde bir adam gözüküyo eski bir resimde bisiklet üzerinde. Bunu ona sormak istiyorum kim diye eski sevgilisine benziyo ama
- +1 yıl
Sor tabiki, ama suçlarcasına sorma, sadece sor. İnsanın kalbine sevgi kolay kolay düşmez, değerini bilmek lazım, kaybetmemek lazım. Aslında bakarsan sevgiler hep değmeyecek şeyler yüzünden heba oluyor...
Soran+1 yılAynen öyle kolay olmuyo bu sevgiyi yakalamak olayı. Bu yüzden yanlış yapmak istemem. Onu sormam gereken soruları sorucam suçlamadan tabi ki pekala anlastik çok teşekkür ederim gercekten yardımcı oldugun icin..☺️
- +1 yıl
Rica ederim umarım her şey güzel olur :)
+1 yılonun herşeyi anlatmasını söyle karışma herşeyi sonuna kadar düzgünce anlatsın belki sebebi vardır belki kandırmıştır adam yani bence dinle ve sert davranma güzelce sevecen yaklaş ona eğer sert olursan korkar yalan atar
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yok sert çıkmam onun samimi bir sekilde bunları anlatmasanı istiyorum sadece. Yalan atarsa anlarım ben onun sevecen yaklaşıcam evet haklısın
- +1 yıl
önyargılı olma ama hep belki bilmiyodu belki zorladı diye düşün o zaman insanlığından bişey kaybetmezsin ama eğer önyargılı olursan o ne derse desin haklı bile olsa yalan söylüyo diye bırakırsın ve sende pişman olursun onunda artık gururu kırılır
Soran+1 yılNeye zorladı diyosun anlamadım? Yok önyargım yok ama olan belli şeyler var orda netim. Onun bana anlatması gerekiyo bu olanları onda sonra hersey daha iyi ilerler. Gururunun kırılmasını asla istemem dikkatli olucam bu konuda da evet
2 seçeneğin var kıza güvenip bekleyebilirsin ya da ilişki dahada uzamadan dahada bağlanmadan bitirebilirsin. Bir şans vermelisin bence alıp karşına yüz yüze anlat demelisin. Bu olayda kafamdaki senaryo şu şekilde adam sevgiline evlilik sözü verdi ama başkasıyla evlendi sevgilinde hala seviyordu onu konuşmaya devam ettiler. Sana bunu söyleyemedi evli birini sevdiğini tepkinden çekindi.
13 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmek istiyorum ona ve bu durumun oldugunu dusunuyorum. Onun gururunu kirabilirim bilgisi olmadan birkiktelik yasamis gibi duruyo. Bakalim simdilik takipteyim biseylerden yalan yakalarsam suratina vururum teker teker..
Soran+1 yılAynen dostum bakalım artık saglamayalım bu durumu anlatsın herseyi evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum sende kısmen de olsa kendimin 1 yıl önceki halini görüyorum , laf olsun diye değil , gerçekten sevdiğine emin olmalısın. Bende seviyor diyordum , kuzenine annesine felan benden bahsetmişti vb. sonu hüsran oldu , kesinlikle seviyor diye cevap verme , sevdiğine tamamen emin ol
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki hocam emin olmaya çalışcam evet buna da ihtiyaç var sanırım. Bazı şeyleri oluruna bırakma kararı aldım simdilik. Yoksa hersey daha zor oluyo kaybetme korkusundan arınıp onunla konusmaya devam edicem sonra üzülen biz oluyoruz hep..
Cevap sahibi+1 yılKendini simdilik cok kaptırma dostum , ben halen kendime gelemedim tam olarak , ondan sonra sevgili felan yapmadım daha , benim gibi bir enkaz daha olmasın :)
Soran+1 yılEyvallah dostum herseyin farkına vardım ve o şekil davranıyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılKaybedecek olsak bile onurlu bir kaybetmek olur kardeşim :)
Bence fazla üstüne gitme kızın üstüne gittiğin için sana yalan söylemştir. Kısacası kız hatırlamak istemiyrdur sende öküz gibi hatırlatırsan yaşadıklarını tabiki de sana yalan söyler...
12 Yorumla
Soran+1 yılHocam bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum olan bitenleri bunu istiyorum ne olup bitti belli ki kötü şeyler olmuş. Kız arkadaşımın yanında olup bunları ondan ögrenmeliyim
2 ayda yani ikna oldun. BENİ ÇOK SEVİYOR.
Kıza ipleri zaten vermişsin. Ne derse inanacaksın her türlü.11 Yorumla
Soran+1 yılİpleri vermekle ne alakası var bu durumun?
+1 yılSana yamamıs kendini kardeş kaç kurtar kendini bu kız pek tekin değil
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki önceki çocuk evli degildi diyelim ne dersn?
seeni kaybetmemek için yalan soylemiştir sonra vicdan yapmıştır
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı aslında evet olabilir halen yalan söylerse bana işler o zaman değişcek ama..
KOnusmayı kesmistir kızla, yeni birisini bulmus 1 sene sonra da evlenmistir
11 Yorumla
Soran+1 yılKonusmaları benle olmadan 10 gün önce bitmis. Ağustosun başı 2015in nasıl olabiliyo aklım almıyo adam evlo oldugu halde ya da bilmiyo muydu bunu kız arkadasim acaba bunu onunla konusmam gerekiyo onu kırmadan. Nasıl olmali sence
+1 yıl2 ayda hangi sevgiden bahsediyosun kardeşim. aç gözünün önünde adamın profilini gevelerse boşver gitsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapıcam gercekten dostum. Böyle böyle konuş dicem konuşur o da zaten bisekilde ama dogru konusmadigini anladigim an hersey kötü olur..
- +1 yıl
kardeşim sakın yumuşak davranma insanlar yalan söyleme konusunda artık çok profesyoneller üstüne git herşeyi sorgula geçimşi olmayan insandan gelecek bekleyemezsin.
Soran+1 yılAynen kardeşim bunlar önemli şeyler sonuçta oyun oynamıyoruz ki yalan söyledigini anladığım bitiririm ugrasamam bana yalan dolan söyleyen birisiyle. Sevgimizi hakeden insanlara vermeliyiz bu hayatta kesinlikle..
- +1 yıl
çok doğru işte bazı insanlar suistimal ederken bazı insalar değerini biliyor önemli doğru insanı bulabilmek.
Soran+1 yılOnun doğru insan olduguna inanıyorum aslında ama şu olay benim midemi bulandırdı acikcasi bilmiyorum yalandan nefret ediyorum ben ne icin soylenirse söylensin..
+1 yılolayı ayrıntılı bir şekilde sevgilinden dinle eğer aklına yatmazsa o adama falan sor ki evli adam büyük ihtimal öyle bişi yok falan der ama ilk dinle derm
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım kız arkadaşım anlatsın istiyorum kendi ağzından. Açık vericek diye bekliyorum kendimi biraz geri çektim bu ara..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılal karşına konuş , kafamda tereddütler var en baştan anlat de
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekil yapıcam bütün tereddütlerim bitmeli artık
Nasil emin olabiliyosun sevgisinden. Nasıl guvenebiliyosun yalan söylemiş birine.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni acayip kıskanıyo mutlu oldugunu gözlerinden görebiliyorum bunu. Ve benim için ağlamış bir insandan bahsediyorum. Bana sıkı sıkıya bağlı. Öncesi için ne dersin bu sorunlar için peki?
+1 yılBaştan sana yalan söylemesi kötü. Birde adamın o olduğundan emin misin? aynı isim soyisimde bir sürü insan var. Bence bunu bize sorucağına git kızla konuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet eminim onun olduguna. Bütün noktalar onda birlesiyo. Kız arkadasimi kırmadan nasıl konusmaliyim sence? Yardimci olursan sevinirim gercekten bir kız gözüyle onun gururunu onurunu kırmadan konusmam gerekiyo. Birlikte devam etmek istiyorum cunku. Evli bir adamla birlikte olmadigina inanmak istiyorum ben..
bence senı kandırıyo takıp et bakalım bı acık daha verır * bence çok da ugrasmaya değmaz gıbı
13 Yorumla
Soran+1 yılBazı noktalarda emin olmadan onu sorgulamak istemiyorum aynen takipteyim açık vericek gibi duruyo bakalım artık hayirlisi nolucaksa olsun..
Soran+1 yılİnşallah sabırsız biriyim zaten benim icin uzun olması sorun olur
+1 yılBence ısın aslını astarını öğrenmelisin. Yanı dusun dusun ısın ıcınden kendı basına cıkamazsın dostum.
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi başıma çıkamam haklısın dostum ama acele davranıp yanlış biseylerle karsisina cikmak istemem acik vericek illa ki..
+1 yılBelkide evli olduğunu düsündüğü için ayrılmıstı ve sen üzülme diye bunu sana anlatmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılBu da olabilir kızın gururunu kırmak istemem hocam aynen..
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Kardeşim yoruma çok açık bir olay ama ben olumsuz düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen dostum her tarafa gelebilir olay. Ama ben bunu onun ağzından duymak istiyorum. Yalansız dolansız bana herşeyi açıklasın anlatsın istiyorum. Şuandan rahatsız degilim onunla eski sonucta o..
Bence sevmiyo. Sadece yaralarına yarabandı oluyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle degil iliskimiz şu an . Öyle oldugundan tek an suphem olmadı ne benim nede arladaslarimin
+1 yıl10 gün önce biten baska biriyledir ya da sevgilin evli bir adamla beraberdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi belli onda netim şüphe yok. İmkanı yok buna her an onunlayım ayrı kaldığımız an çok çok az yok gibi nerdeyse. Benim derdim eski sevgili mevzusu benden öncesi orayı anlatsın aklımda bisey kalmasın istiyorum soru isareti
- +1 yıl
eski sonuçta neden bu kadar takıyosun ki şimdi sadece seninleyse sorun etme bence
Soran+1 yılBana eskiyi farklı anlattığını dusunuyorum ondan heralde takıyorum kafama neyse bana onu anlatmalı..
+1 yılOna neden evli ve baba olan bir adamla beraber olduğunu sormalisin
13 Yorumla
Soran+1 yılBundan emin degilim ona bundan şüphelendigimi nasıl dile getirsem bilemiyorum onu kırmak istemem. Bu olaya kadar çok mutluyduk biz cunku
- +1 yıl
Emin olmadan sorma iliskiniz boşu boşuna harap olmasın
Soran+1 yılAynen dikkat edicem buna da teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyorsa seni sevmiyor demektir kendini kandırma..
14 Yorumla
Soran+1 yılBelki önceden olanları anlatmaya utanıyo konusmak istemiyo. İleriye bakiyo olamaz mı
- +1 yıl
olamaz yalan varsa saygı yok saygı yoksa ilişki yok
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karisik😓
- +1 yıl
karışmaz anlatıyoruz işte sen beni dinle :D
Yalan söylemiş zaten ve bu yalanların arkası da kesilmez bence
111 Yorumla
Soran+1 yılBunun üzerine soğudum zaten böyle bişeyin ardı kesilmiceğini düşünüyorum aynen. O yalanları suratına teker teker vurucam bunu kolluyorum bana açık ve net olucak yoksa kapıyı gösteririrm..
Soran+1 yılAdamın evli olmadigini varsayarsan ne dersin peki? Sonucta yine yalan söylemis olmasi büyük sorun yaratıyo.
Soran+1 yılOndan emin olamıyorum şimdilik çocuk evli olmayabilir de
Soran+1 yılHerşeyden emin olmam gerekiyo öyle karşısına boş çıkmak olmaz dimi?
Soran+1 yılşu an değil diyorum evli aynı ad soyadlı birisi çıktı çünkü :D bekar olduğunu düşünüyorum yani ama hala araştırıyorum napalım
Soran+1 yılYalan söyledi ama napim iste olanları anlattım😓
Evli birinle iliski yaşamış ben uzak dururdim sahsen
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmama ihtimali de var simdi. Ne dersin simdi peki
+1 yılyüzüne karşı açık ol konuş bence. İma bir işe yaramaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet açık olmadan sonra konuşmanın bir anlamı kalmaz haklısın
+1 yılOna inanmadığını böyle devam ederse bitirmenizin gerektiğini soyle
13 Yorumla
Soran+1 yılDevam etmek istiyorum gecmiste olup biten salak saçma bisey üzerinden bitirmek derdinde degilim. Ama bunu söylerken ona onurunu kırmadan yapmam gerekir heralde nasıl davranmalıyım sence
- +1 yıl
Bence açık sözlü ol ya sen ya o üzülür
Soran+1 yılEvet öyle olmalıyım aynen tesekkür ederim
sal gitsin c*ckold değilsen hayır gelmez o sevgiliden
10 YorumlaBende evlenmiştim onceden de, biraz empati yapsın , nabza göre serbet ver
10 YorumlaÖnce s2kiyosun sonra tokatı koyup giyin git diyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Seni sevmiyor sanırım.
14 Yorumla
Soran+1 yılYanılıyosun bu konuda gerçekten seviyor..
Soran+1 yılYalan söylemiş oluyo bana bu konuda. Benim istedigim yalansız dolansız olsun iliskimiz. Dostum evli birisyle beraber olmuşsa nasıl kabul edilebilir :(
+1 yılSeni aldatir. Seni aldatmadan ayril ayril sadece
14 Yorumla
SoranÖyle birisi değil sanmıyorum ne dersem yapar, benim istemediğim konularda kendini hemen degistiriyo bana bağlı sanmam. Allah korusun
- +1 yıl
Evli birisiyle birlikte oluyorsa yapar evli birisiyle birlikte olmus yapar
Soran+1 yılEmin değilim ondan da bilmiyorum ki
- +1 yıl
Sen istedigini yap
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılayrılma ama o kıza bir süre çok güvenme derm
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı düşünmüyorum evet açıkcası. Ben belli bişeylerin oldugunu anladığımdan üsteledim bu konuda onu ve haklı çıktım neticesi de. Eski sevgilisinin ismini söylememi istedigimde face e falan mı bakıcan demişti. Napıcam bilmiyorum eskisine baktığımı bilmiyo benim kız faceden
- +1 yıl
aynı ad soyadda başka birisine bakmş olmayasın? yargısız infaz yapma bence en iyisi güzellikle karşına alıp anlayışlı bir şeklde herşeyi konuşman
Soran+1 yılYok hayır o kişiyle aynı yanlış degil eminim o noktada. Cunku bütün parçalar biraraya geldiginde (şehir, ad, iş) o kişi oluyo. Karşıma geçsin bana anlatsın istiyorum olan bitenleri içimin rahatlaması lazım mesajla olucak is de degil dimi ama
+1 yılyalan dolu bir hayatı var gözüküyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle duruyo hocam malesef ben gelemem yalanlar üzerine kurulu hicbiseyden hayir gelmez sonucta
turkıyede maldan cok ne var..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldun bravo hee😂👏🏼
+1 yılgeçmişi bırak yoksa biter
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle fazla üstelemek de zarar olabilr aynen
+1 yılYalanla yürümez bu işler
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde bundan dolayı içim daralıyo. Geçmiste olsa bana herşeyi dosdoğru anlatmalı bence yalansız. Sence bu konunun üzerine gitmeli miyim ne dersin şu an her ne kadar mutlu olsak da içim içimi yiyo bu konu için :/
biraz daha araştır en iyisi..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim elimde kesin bişeyler olmadan bunu konuşmam yanlış olabilir gibi haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYa bir şey oldu yalan konuştu 2 yıl önce ayrıldı. Ya da evli adamla ilişkisi vardı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Nerden biliyon sevdigini
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni asırı kıskanması, hayaller kurması bir sürü, benim icin aglıyo olması..
bir terslik var ama :o
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sen ne diyosun bu konuya peki? Onun gururunu kırmadan bu konuyu konusup onumuze bakalim istiyorum. Yardimci olur musun?
+1 yılSeviyorsanız sorun yok😌
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyoruz birbirimizi ama neden bir insan bu konuda bana yalan söyler ki ne olursa olsun. Sence bu konunun üzerind gitmeli miyim içimde sıkîntı olusturdu bu durum benim adıma :/
wow wow neler neler ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli durumu için mi bunu dedin? O konuda emin olduğum söylenemez kız arkadasımla yüzyüze karşıma alıp konusturmam gerek sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Senin kızın geçmişi kirli gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum fazla sevgili yapan öyle çok arkadasi olan birisi degil. Belli başlı kız arkadasları var bildigim o kadar
+1 yılbişey yapamazsın yalan söylemiş olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bişey yapamam? Sonuçta ben onun sevgilisiyim şu an ve mutluyuz. Acaba diyorum ki geçmişi hiç ellemeyip, onumuze mi baksak? Ne dersin
- +1 yıl
oluruna bırak
Soran+1 yılKafamı kurcalıyo bu konu anlamıyosun sen. Konusmam gerekmez mi bunu sence bu kadar önemli bir konuyu
- +1 yıl
sen bilirsin söyle o zaman
Şöyle ona bunları sor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yüzyüze bana anlatmalı bunları simdilik kapatcam konuyu buluştuğumuzda anlatıcak mesajla olcak sey degil bu belki yalan söylicek
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkça konuş kendisiyle
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu unutamadan sana gelmiş aç gözünü be kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılGözüm açık çok şükür takipteyim onun ger hareketini emin olmadan bazı seylerden onu sorgularsam haklyken haksız duruma dusebilirim. Öncesiyle alakalı biseyi bana yansıtmadı daha hic
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyice sorgulamalısın bu zamanda güven olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle güven çok önemli hele ki bu dönemde
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılPembe yalansa affet siyah yalansa defet.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Evli mi? . s
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamın profiline baktığımda evet evli duruyo..
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat