Ailemin baskısından bıktım..! Artık evde kalmak bile istemiyorum..

Annem ve babam herseyi cok abartıyolar mesela haftasonu cok yakın bi arkadasımla cafeye gidecektik bende anneme söyledim haberi olsun diye izin vermedi bir sürü laf söyledi bağırdı beddua etti adımı o... cıkardı ya.Bazen üvey annemmıs gibi davranıyo izin vermedi bende tamam dedim baktım aksam babama söylüyo bide abartarak söylüyo babamda üstüme bağırdı böyle yaparsan seni eve tıkarım dısarı adımını atamazsın felan ya sankı cok kötü bi yere gidicem dedim altı üstü bi cafeye gidicektik hepsi bu :( Arkadaslar cidden cok bunaldım artık arkadas cevreme karısıyolar onlarla tanıstırdğım halde hiç bi arkadasmla görüsmeme izin vermiyolar dısarı cıkcam diyorum hayır diyolar en ufak lafımın altından bin tane anlam cıkarıyolar ve özellikle annem yüzünden psikoljm bozuldu ikidebir hiç bişey yapmadığm halde beddua ediyo insallah sen benden beter olursun diyo ben elimden geldiği kadar kalbnı kırmıyorum ama cok sıkldm telefonu elıme alıyorm kımle mesajlasıyon diyo dısarı cıkıyom yıne kımle bulusacan diyo izin vermiyo smdi bi sevgilim var cook seviyorum annemle babamın bu tavırları yüzünden nasıl onlara söylicem bilmiyorum sevgilimn ailesi bni biliyo..diğer anne babalara bakıyorum hiç böyle değiller annem ısrarla kapan diyo artık dinden de soğutuyo benı..ikidebr kendi sohbet cevresne yönlendiriyo git namaz kıl diyo ilerde cok pişman olacaksın bu gunlernı mumla arıycksn diyo sankı geleceğı biliyomus gbi konusuyor..herseyını bana anlat diyo söylediğim gibi bağrıyo bana herkese anlatıyo herkesn icinde kücük düsürüyo hep salak yerine koyuyolar benı..artık daha fazla dayanamıyorum nasıl kurtulacam onları cok seviyorum ama artık sıktılar :((
Ailemin baskısından bıktım..! Artık evde kalmak bile istemiyorum..