Avrupa'da biraz yadirganir, Türkiye'de sevgiliniz size bunu söylerse ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Bence ezikce değil, neticede tam rengini belli etmemisse kız karşı tarafın sorması çok doğal, basıma geldiği için söylüyorum. Buluşmadan ayrıldık, bana şöyle bir mesaj geldi, seni öpmek istedim ama yapamadim sanırım senden ılımlı bir tepki bekledim. Sen nötr olunca yakinlasamadim. Bir şansım var mi dedi. Hoslaniyordum ondan ama Tabi şansı yoktu bazı şanssız sebeplerden dolayı. Bence akışına birak.. Yasadgniz ortam sana ne yapman gerektiğini söyler. İçin rahat olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlik ezikçe. zaten ortam hazırsa öpeceğine hisseder kız ve eğer oda istiyorsa yaklaşır sana. maa ne öyle öpebilir miyim , elini tutabilir miyim vs... bağış yapıyoruz sanki çocuğa elini tutarak. Bizde istiyoruz sonuçta :)
211 Yorumla
ben 13 yaşımda demiştim. Olmaz demişti. 5-10 dk sonra yine sordum. Kabul etti. Ben baya kaptırdım kendimi ileri gitmedik tabi. Uzunca öpmüştüm... Hiç zevk aldı mı, hoşuna gitti mi de bilmiyorum. Pişmanım aslında. Bekaretimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Aslında iyi bir insan değilmiş.
00 Yorumla
Sen dersen olmaz kanka. Direkt öpmen lazım 😂
21 Yorumla- +1 yıl
aynen asfghj
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
64Cevap
+1 yılben itici buluyorum söylenince önemi güzelliği gidiyor. asıl olması gereken doğru anı yakalayıp bunu yaşamak. ilk çıktığım çocukla aramızda şöyle bir muhabbet geçmişti
- elini tutmak istiyorum tutabilir miyim? (mesaj attı böyle )
-elimi tutunca eline ne geçecek yazdım :D )
sonrada itici rahatsız edici geldiği için ayrılmıştım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı. https://youtu.be/RwmGdr4t0JQ
Bilemedim sevgililerimle hiç öpüşmedim, izin almadan öpmesini isterım bu saatten sonra 😊110 YorumlaOturmuş yemek yerken pat diye seni opeyim. mi. denilmez, bulundugunuz atmosfere bağlı olarak neden olmasın? Sonuçta kimse üzerine hayvan gibi atlanmasini istemez
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğerki çok seviyorsan oda seviyorsa bence bu ezikçe değil tam tersi aşkı büyütmektir kardeşim denemelisin güven bana aynı sorunla karşılaştım ve ezikçe değil :)
10 Yorumla
+1 yılPlanlı yaşamaktır, hafiften tırsmaktır. Evlenildiğinde durum "hadi bulaşıkları makineye diz de sevişip uyuyalım" ya da "yarın sevişsek iyi olur" halini almaktadır. Canım yanlış anlamazsam diline dilimi dökmek istiyorum sendromu da denilebilir. Denilir l*n aslında, niye denilmesin? Dilinin üstünde ne var bakiiim! :)
10 YorumlaHayvan gibi öpmeye çalışmaktansa bu soruyu sormak daha medeni bir hareket bence. Cevabım hayır olur o ayrı
12 Yorumla- +1 yıl
Ya seni kim niye öpmek istesin mk asdfg. Bayılıyorum şöyle kendini bir şey sanıp da ''öptürmem aslaa bheen'' havalarında takılan kızlara.
Böyle şeyler bana göre çok hoş değil seviyorsan sevdiğini öperek sarılarak göstericeksin böyle derse ve evet desem o öpücüğün bir anlamı olmaz ki habersiz öpmek daha içten bir hareket bence
10 Yorumla
+1 yılyoutube de bir video var o aklıma geldi hayytt canımmm benim seni varya yiyeeremm yiyeremm :D :D
dostum bir kıza seni öpeblir miyim? diyerek onu utandırırsın bunu gözlerinle söyle cevabı şakkadak verir sana ama kızı ürtkütme ceylan kaçarsa bulamazsın :D00 Yorumla
+1 yılEzikçe değil tabi ama zamansız ve sormadan daha iyi bence
20 Yorumla
+1 yılöyle sorarsa çok öpülmek istiyor olsam bile hayır derim çok ezikçe bir soru
33 Yorumla- +1 yıl
yok bir kıza öyle de atlamamalı tokat yer muhtemelen. Yavaş ve usalca yaklaşmalı ilk gözlerine bakmalı beline sarılmaya başlamalı falan
+1 yılEziksin. aslında tam tersini söylemen gerekli. kızın utanıp söyleyemeyeceği birşeyi ona bırakamazsın. söylese bile ezikce anlasılır.. o yuzden su taktikleri uygula:
"ya beni niye hala öpmedin?",
veya
"3 soru sorucam evet dersen seni öpücem."00 YorumlaBu tarz şeyler beyin eritir hocam. bir anda yapılır ve bedenin cevabı neyse öyle devam edilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. evet!!! hemde cok. kiz senden hoslaniyorsa birsekilde gosteriyordur. ve erkeklerin zeki olup anlamalari gerekiyo. o zaman opebilir. ama senden hoslanmadigini belli eden bir kizin dudaklarina yapisma yani ( ey genc) :P
01 Yorumla
+1 yılçok abaza bir şekilde sorulursa çok saçma ve itici gelebilir yani bilemedim ama ezikçe değil doğru zmanı bulunursa çok sevimli bile gelebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Öp gitsin o zaman 😂
+1 yılSöyleyiş tarzına ve hareketlerine bağlı aslında. Kendinden emin bir şekilde o an istiyormuşçasına dilinden dökülmeli sözcükler :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. kızlara bişiy sorma onların senden beklentisi onlar söylemeden onların tepkisini tahmin ederek ona göre davranman. Yani ne zaman nerde nasıl? davranacağını kendin biliceksin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sevgilim öyle bir şey söylese şaşırırım sanırım. Öpüyorsan öp yeri gelmişse insan hisseder zaten. Sormak neyin nesi.
10 Yorumla
+1 yılo kız da sana hayır öpemezsin ben seni öpcem dese.. hayal edemedin dimi? e tabi Türkiye'de bu zor :D
13 Yorumla- +1 yıl
ben sevgilime derim. benim sevgilim çok şanslı :P
+1 yılöncelikle sevgilime neden seni öpebilir miyim diye bir soru sorayım ki güzel kardesim anlamadım direk öperim yani icimden gelen birsey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılizin vermem, helalim olmadan izin yok...
avrupayı ne örnek veriyorsun ki hem , tanımadığını bile vakumlayarak öpen kızlar var oradalarda :/10 Yorumla
+1 yılEzikçe değildir. Aksine masum ve buram buram sevgi kokan bir istektir (kişinin karakterine göre değişebilir, sadece sizin için olduğunu düşündüğünüz biri için söylediklerimi ciddiye alın).
00 YorumlaBazı şeyler kelimelere değil eylemlere döküldüğünde hoş gözükür. Doğru zamanda doğru yerde öp. Sorma.
00 Yorumlasevgilim bana seni öpebilirmiyim dese üstünü soyunursan olur derim :)
10 Yorumlaezikce l*n tabi sorulur olum bu soru kıza hiç..! sormadan beklemediği anda opeceksin direk sonra yakından gözlerine bakacaksin bir kere daha nazikçe öpüp çekeceksin kendini sonra o kız sende zaten havada ask kokuları başlar
00 YorumlaSevgilim beni öpmek için neden izin istesin ki :) İyi günler
10 YorumlaBir kıza "Seni öpebilirmiyim?" demek, yetişkin bir insanın annesine "Tuvalete gidebilirmiyim?" demesi kadar saçmadır.
00 Yorumlaabi öpmek öyle izinlemi olur hissi birşeydir öpersin biter D::D
11 YorumlaTam gözgöze geldiğiniz anda tutcam boynundan dudağına yapışcan yavaşça belinden kavrayıp kucağına alcan sarılcan sırtından falan
07 YorumlaBoyle bir soruya cevap olarak "evet" desem tuhaf "hayir" desem yine tuhaf, ezikce degilde yani soru tuhaf😅
01 Yorumla
+1 yılYok hocam direk s... Bilirmiyim diyorlar bu zamanda sen geride kaldın.
10 Yorumlademede öpmede o zman ne ezik olursun nede başka bişi, adam olmuş olursun gözünde o herşeye bedel :)
01 YorumlaSaçma olur böyle bir soru sormak. Öpecekse öper erkek adam öyle sormaz. :D
00 YorumlaBu soruya tıkladığım halde kaybolmadı sayfadan. Günün sorusu mu bu?
Ezikçe değil.01 Yorumla
+1 yılEvet ezikçedir ben hiç bir kızı öpmem genelde onlar öper çünkü sınırları baya zorluyorum kızların erkeklere yaptığı süründürme olayını bende kızlara yapıyorum dayanamayıp çıkma teklifi eden bile var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKız öpülmek istenirse belli eder bunu sormak yerine biraz yakınlaşıp tavıra bakmak daha mantıklı olur çünkü her kız istese de evet öp demeyebilir.
01 Yorumla Yapıştır gitsin ya soracakmıydın birde o duruma gelene kadar Kızın yanında işi ne demekki istiyor yapıştırıp geçeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadi lardan onay almayacaksin
Yapacaksin suraya gidelimmi degil
Suraya gidelim seni opebirmiyim demiycen opucen
Olay by00 Yorumla
+1 yılIlk bunu demesi için sevgili filan bulmak lazım amaaann tonla iş
014 Yorumla- +1 yıl
Amaan uğraşıp napcan. Zaten erkeklerin hepsi aynı
- +1 yıl
Aaa iran man
- +1 yıl
:D bence ironman yapmaya çalışmışsın ama olmamis wjrdnekakf
- +1 yıl
3. Selimin nasıl bir hayatı var
- +1 yıl
Burdanda anlat
- +1 yıl
7-8 cümleyle özet gecemicek kadar aciz misin? Googleden baksam kayıp amcasına kadar yazar orda
Demesin direk opsun sonrada tokati yesin sordugunda bastan yer obur opunce yer 😄
00 Yorumla
+1 yılhiçte ezikce değil. . Bu kibarliktir izin istemektir. . optukten sonrasını garantiye almaktır:)
00 Yorumla
+1 yılÖpmek veya öpüşmek duygusaldır. Gözler ve kalp birbirinden izni almıştır zaten. Tekrar sorulmaz. Sorulursa aşka haksızlık olur.
00 Yorumla
+1 yılben olsa öpme derim o ne öyle ya. öpülcek bir durumsa zaten iki tarafta bunu bilir
01 Yorumla
+1 yılrezaletce.
kabul etmemesini kolaylaştırmış olursun. izin alınmaz uygun anda direkt öpülür.00 Yorumla
+1 yılO ne ya dal sigara otlanır gibi öpücük otlanmak.. Dal öpücük var mı?
00 Yorumlagururluca ama esnaf dayağına katlanmak gerekçesiyle..
00 YorumlaBu işler kaş göz işi o anda sessizlik hakim olur... sen öyle konsolonsluktan vize ister gibi istersen oooooo
00 Yorumla
+1 yılbir kiz erkege neden sormuyo seni opebilirmiyim diye :)))))))
00 Yorumlabence 'seni öpmek istiyorum' deyip direkt yumulmak daha güzel ve daha cool
00 Yorumla"yapma bir gören olacak" zamanı geçti, :) soranın utangaçlığına mı kibarlığına mı yüklenirsiniz?
00 Yorumla
+1 yılO soruyu sorana kadar öpseydin ohooooo samanlık seyran olurdu bile :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDenmez bence ya. Zaten öpücük geliyosa ortamın havası bir değişir anlaşılır =)
00 Yorumla Duruma gore degisir bazilari nazikce bulur bazilari op tabi la op op durman hata diyebilir
00 Yorumla
+1 yıldirek ben öperdim. bunun sorusu mu olur ya
42 Yorumla- +1 yıl
ahaha ;)
+1 yılBen bunu sordum saçmalama cevabını aldım sonraki 10 dakika resmen dudakları op beni der gibiydi
00 Yorumla
+1 yılBunu sormak saçma olur, yeri gelmişse direkt öpülmeli..
00 Yorumla
+1 yılcok ergence seni öpebilirmiyim , seve bilirmiym. elini tuta bilirmiym falan .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ben birşey demeden öpüyorum ortam uygun oluyor 😃😃😃😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yıleziklikle alakası yok. normal bir şey.
20 Yorumla
+1 yılsöylemekle uygulamaya geçirmek arasında bir fark yok bence.
hiç bişey söylemeden direkt öpmek daha mantıklı. iyi bişey mi kötü bişey mi size kalmış00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Valla ilk öpüşmem sevgilim tarafından gerçekleşti hazırlıksız yakalandım ama daha güzel oluyo onun başlatması
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem