AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Başkalarına tavsiye verirken mantığımla hareket ederim. Konu ben olunca hisler ön planda
eskiden kalbimden geçeni yapardım fakat sonuçlarından pişman olduğum için şu an kalbimide hissedemediğimden mantık diyorum
Her zaman kalp... bugün mantıklı gelen yarın gelmeye bilir. Ama bugün ne hissediyorsan yarın yine onu hissedersin. Kalpten bişileri göndermek çok zor
şu an öyle bir durumdayim ki ne yaparsam yapayim kalbime yeniliyorum, sevgi olunca kontrol onda oluyor tabi mantigimi da arka plana atmiyorum ama kalbimle hareket ediyorum..
Duruma göre değişir
Zamanında hep mantığımı dinledim. Sonra anladımki hep mantığı dinlemek hata yapmama sebep oluyor.
Şimdi ise ortaya karışık haraket ediyorum.
Bende aynen senin gibi düşünürüm hep. Bu akıl bize mantıklı olalım , düşünelim diye verildi.
Kalp. Çünkü ben kalbimi değil aklımı dinlediğimde hata yapabiliyorum. Ama kalbimden geçen doğru çıkıyor genelde.
Mantıkla karar vermek daha doğru ama ben pek yapamıyorum ya hep kalbimi dinliyorum ama bazen bu çok da iyi olabiliyor :)
Mantiga ragmen kalbte biseyle varsa istiyosun iste inkar etmenin luzumu yok bir kutu cikolata al seni reddets cikolatalari afiyetle yiyecek ve kalbinde sana karsi sevgi olusacak nasil taktik ama :D
kalp eğer doğru kişiyse
mantık evliliği asla yapmam
bana göre mantık daha önemli kalbinle gitsen üzülen sen olurusn
Mantığımla hareket ederim. Çünkü duygularla hareket ettiğinde zararı bazen seni bile aşıp çevrendekilere dahil dokunuyor..
duygular ve kalbi aynı yere koyuyorum zaten.. mantık daha iyi canın yanmaz kalp cok güzel eglendirir sevdirir mutlu eder ama sonrasında daha cok acı cektiriyor.. yıllardır mantığımı kullanıyorum o yüzden
Bir tane kıza sarkayım dedim kız mantığımla hareket ederim dedi yani beni reddetti ama çok iyi kalbi var aslında ama onu kitleyen şey İran'lı sevgilisi çünkü onu trafik kazasından kaybettikten sonra hayatı mantık üzerine kurmuş😔😔😔😔
duygularımla hareket ederim.
kesinlikle yanılmam hepsi çıkar
Terazi burcu 6. his
bazen mantıkdışı olabiliyor
kalplerde boş
akılda bazen yanılmalarda olabiliyor
hislerime güveniyorum ben :)
Kalbi boşver beyin kalp kırılgandır. Güçlü olan beyindir
Kalp, duygular... Üzülceğimi bile bilsem duygularımla hareket ederim ben sonunda hüngür ağlayıp hıçkırarak ya ama ben bunları haketmiyorum diyo bile olsam her zaman duygularıma yenik düşüyorum
Genelde kalbimi dinlerim. En azından içim rahat eder..
mantık herşeyi daha güzel yapar kalbimizi dinlediğimiz bir çok şey canımızı acıtır.
akıl ve mantık olmasa aşk dahil hiç birşey olmazdı ki aşk ve duygular sadece aşk ilişkilerini vs ilgilendirir ama mantık ve akıl herşeyde vardır girip çıkmadığı delik yoktur
mantıgımla hareket ederim bazı istisnalı durumlar var tabii
insan huzur bulmak istiyorsa mantığın peşinden gitmelimantığına uyanı zamanla seversinde
Kalp bin onun için atıyorsun mantığın aklın kalirmi ister istemez kalp oluyo
artık sadece hayırlısı dıorum kalp kırık mantık bıtık duygularsa ağır yaralı aşka dair ne varsa acil serviste bende.
Aklımla duygularım uyuşursa mantığım bir yolunu bulur ikisini de afaroz eder
Duruma göre degişiyor bazen aklım bazen kalbim
bazende hiçbiri diyorum
En güzeli duygularınla yaşayıp aklınla hareket etmek.
"Mantık ile ilerlicem bu sefer"
dedim hep
Cevabı atan kalbim verdi gene
İnsan bir kere kalbiyle gittiği yola ikinci kez kalbiyle gitmez. Kalp susar Mantık yaşar...
Gecenin bu vakti hiçde mantıklı bir soru değil :)
Hislerimi mantığıma uydurmaya çalışıp mantık derim :)
Sürekli kalbimi dinlerim. Sonucu ne olursa olsun :)
Hislerim de hiç yanılmam ama mantık tercih ediyorum uzun süredir
Bence birbirne bağlamak lazim duygular da olmali ama mantığını bırakmamak gerek
Eskiden kalp derdimde artık demiyorum mantık ve akıl tabiki
Kalple yapılan çoğu şey seni zarara götürür tabi istisnai bir durum yoksa.. Bence kesinlikle aklıyla ve mantığıyla hareket etmeli insan.
Mantığıma güvenirim ama duygularimla hareket ederim. Sonrada üzülürüm. Çünkü ben mazoşistim.
Hepinizi satın alırım dedi para :)
''Para'' diyorum ben :) hepsini boşver :)
Dediğin gibi duygularla hareket etmek üzücü sonuçlara yol açabilir aksine mantıkla hareket etmek tedbirli olunduğundan bizleri daha sağlıklı sonuçlara götürür.
Günden güne hislerim, mantığıma doğru hareket ediyor.
Önce kalp sonra akıl ikisi bir bütün... Sadece akılla yaşarsan hissisleşirsin, robot olursun ama önce kalbinle karar verip akılı peşine takarsan mutlu olursun... Formül bu.
Gerçekten aşık olursan mantığını istesende kullanamazsın, aşık olmamışsınız henüz
Hepsinden miktarınca. Bunlardan birisi dengesiz olursa , sıkıntı yaşar insan. Hepsi dengeli olmalı
Bu devirde akıl olmalı kalp hep hata veriyor sonradan
genelde mantıkla hareket ederim ama cogu zaman kalp yürek vede beyin tetikliyo beni
herzaman için mantık
çünkü diğerleri ile geleceğin hakkında sağlıklı kararlar veremeyebilirsiniz
Mantığıma güvenirim. Hislerimin bir halta yaradığı yok.
Kalp
beyin
kalp
beyin
sus len
bilmiyorum ya :(
kalbiime :D ama yeri geldiğinde ikiside lazım olur :D
Her zaman mantıkla hareket ederim ve sonucunda da asla pişman olmam. Ancak işin içine kalp bir kere karıştı mı mantığa asla izin vermiyor.
İşte bütün mesele düşüncesizlikten iradene ne kadar sahipsen o kadar kontrollü olursun çünkü bahsedilen iki organdan sadece bir tanesi yeteneklidir diğeri vücudumuzdaki kanı pompalamaya yarar
Kalp üzer, akıl üzülmenin kaynağına iner sorunu irdeleyip çözer. Duygular gelip geçer, mantık ise sana doğruyu yanlışı gösterir genel geçer bir şey değildir.
Mantıklıyımdır. Hislerim de çok kuvvetlidir. Mantığımı hislerime harmanlarım.
kalbimle seçim yaparım ama mantığıma güvenirim amma velakin hiç mantığımı kullanmadım
İstersem aşkımda gebereyim mantığıma yatmıyosa o iş bitmiştir
Ruhu kullanin, akli veya kalbi degil. Cunku akil unutur kalp durur.
Düz mantık hayat kurtarır. Elimde olsa duygularimi ve kalbimi söküp atarım.
kalbim ile şeçim yapıp mantığımla hareket ederim nokta :)
2 sinide dene tarafini sec dediler kalbimi sectim dogru kararlarda aldim kaybettimlerim varsa oda kiskancliktan aman benane
Aklını kullanırsan duygunu bastırıp mantıkla cevap verirsin burada soru kalpmi akılmı olucak oda kişiye kalmış bana göre akıl :D yalnızız ama olsun