Evlilik vaadiyle kandirildim :(?

Sevgilim 34 yasindaydi bense 26. en basta ciddi baslamak istiyorum yaşim geldi evlenecem dedi ailesiyle tanistirdi hatta bana eger evlilik dusunmuyosan nolur beni terket oyalama benim yaşim geldi de geciyo dedi artik cocuk istiyorum dedi tum akrabalariyla tanistirdi. her gun dugunden nişandan bahsettik gelinligimden tutun da evin mobilyalarina kadar konustuk ve ben bakireydim sonra benimle olmak istedi ben de evlenecegine inanip oldum daha sonra iliskimizi babam ogrendi ogrenince beni gelip istemesini soyledi ona fakat o bana evlenecek psikolojide degilim dedi ben şok oldum iliskimizin basindan beri ben evlilik konusunu acmazken sen actin cocugumuzun adini evimizi bile konustuk madem hazir degildin neden kandirdin dedim. seni kaybetmemek icin dedi seviyodum seni ve evliligi kullanma nedenim sen gitme diye dedi ve benim dunyam yikildi aileme rezil oldum cunku beni seviyo diyip aileme karsi durmustum sakinlestiricilerle yasiyorum yaşim olmus 26 ben artik kime guvenirim bir kaar adice kandirildiktan sonra kime inanirim nasil mutlu olurum :(
Evlilik vaadiyle kandirildim :(?