8 yıllık kız arkadaşım b-akire değilmiş, yardım?

Merhaba arkadaşlar. Şu saate kadar uyumadım. Bitmiş tükenmiş vaziyetteyim. Küllüğüm dağ gibi oldu. Düşünmeden edemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kafasına sıkmaktan kendimi alamıyorum...

Kız arkadaşım adlı mahlükat benimle tam 8 yıldır beraber. 8 yıllık süre içerisinde sadece 1 yıl ayrı kaldık. Bu süreçte sanırım be-karetini kaybetmiş. Bunu bu gün beraberken arabada seyir halindeyken her şey iyiyken birden bire ben kötü bir şey yaptım diye ağlamaya başlayarak anlattı. Dinleyemedim, başımdan kaynar sular dökülür gibi oldu. Yutkunamadım. Tek söz edemedim. Kendisini eve bıraktım, ki nasıl gittiğimden bile emin değilim. Bir şey söylemeyecek misin dedi bana. Söylenecek bir şey bırakmadın. Zamanı geldiğinde söylerim dedim. Karakter yapısı olarak hep sakin buzdolabı deniliyordu bana. Şimdide sakinliğimi korumaya çalışıyorum fakat içimde fırtınalar kopuyor... Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Kahroluyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarca tırnaklarımla kazdığım ilişkim bu gün bu halde. Hep bana beraber olmak istediğini belirtti, ailenin yüzüne nasıl bakarsın, bunu kaldıramazsın. Bu yükün altına girmek istemem. Emaneten yaşıyoruz, taşa takılıp ölebilirim. Tek başına kalabilirsin dedim. Ardından birbirimizi hırpaladık 1 yıl ayrı kaldık. Elimi bile sürmedim kimseye. Nasıl olurda onun yerine bir başkasına koyabilirdim ki? Sorunlarımız üzerine psikiyatrik destek aldık ve tekrar barıştık. Bu gün tam 3 yıl geçti aradan.
Güncellemeler
+1 yıl
1 ay önce kendisine artık vaktin geldiğini ailelerin tanışması gerektiğini belirttim. Bunu belirttikten sonra görüştüğümüz vakitlerde yanımda ruh gibiydi, sessizdi. Anladım bir şeyler olduğunu. Bu gün eve gittiğimde ağlayarak durumu anlattı. Çıkıp camlara vurasım geldi yapamadım. Hep duygularımı gizledim, bu günde öyle. Ama en kötüsü başıma geldi. Kafama sıkıp, onu ayıbıyla baş başına bırakmaya vicdanım el vermiyor. Sanırım en kolayı bu olurdu.
8 yıllık kız arkadaşım b-akire değilmiş, yardım?