+1 yılGüzel konuşacağım, hoş konuşacağım, mükemmel kelimeler kullanacağım ama sabah sabah okuyanlar kaldıramaz. Ben de sevgilimi çok seviyordum senin gibi. Asla başkasına bakmadım, hep onu düşünerek hareket ettim ama o beni terk etti. Buna hep üzülürdüm ama şu an şümrediyorum halime. Bence fazla uzatmadan ayrılmalısın. Evet şimdi pişman olmuş olabilir ama bir kere yaptıysa birdaha yapma ihtimali var. Hem senin ona güvenerek yaşaman çok zor ve bu aranızda hep bir sıkıntı olarak kalcak. Ayrıca seni sevse kimsenin yüzüne bile bakmazdı. Ben de sevgilimden 7 ay ayrı kalmıştım fakat hiç kimsenin suratına bile bakmamıştım. O biriyle çıkmıştı ama... Neyse benim dert anlatmama gerek yok 😄 Hee dersen ki ama onun psikolojisi bozuldu seninle aynı durumda değildi ben de sana şunu derim arkadaşım;
Her psikolojisi bozulan biriyle yatarsa vay halimize. Ayrıca bizim buralarda psikolojisi bozulan intihar eder falan yani sizin oralarda durum nasıl bilmiyorum. Galiba psikolojisi bozulan biriyle yatıyor. Yani dostum psikolojim bozuldu falan bahane değil. Ayrıca evlenince ufak kavgalar olacak ve psikolojiniz bozulacak. O zaman nolcak? Allah korusun çok kötü şeyler olabilir yani. He birde ben sana soruyorum o zaman. Psikolojin bozulsa hemen bir kızla yatarmıydın? Birini severken bunu yapabilir miydin?
Ayrıca kızın zaten senden bu zamana kadar saklaması büyük bir saygısızlık. Yaptığı şey zaten saygısızlığın en büyüğü. şu an senin yaptığın da saygısızlık ama kendine saygısızlık. Uzatma abicim uzatma. Severken ayrılmak çok zor emin ol halini anlıyorum. İnan bana ne hissettiğini düşünebiliyorum. Fakat uzatma. Seni zerre sevdiğine inanmıyorum ve pişman olduğunada inanmıyorum. Kızlar şu dünyadaki en iyi oyuncular. Seven erkeğe iki gözyaşı dökerek pişman olduğunu söylemek bir kız için zor değil. Özellikle bu kız için. Bence kendine daha fazla saygısızlık yapmadan bitir ilişkiyi. Zaten yaptığı ne İslam ahlakına sığar ne Türk kültürüne. O yüzden kafana hiç takma ve çıkar hayatından. Hakettiğin gibi birini çıkarır inşallah rabbim karşına.03 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle dayı. Hakaret etme ona. İyi anlar aklıma geliyor. Ağlıyorum dayı. Bitti bitirdim. Bitirdi.
- +1 yıl
Ona asla hakaret etmek istemem. Ona olan saygımdan değil, sana olan saygımdan dolayı hakaret etmek istemem ama inan bana senin gibi biri bunu haketmiyor. Neyse yine de özür dilerim. Bitir bitir. İyi anlar aklına gelebilir. şu an seni cidden anlıyorum. Ben de aynılarını yaşadım ama ben terk edilmiştim ama sen daha kötü durumdasın. Ben ağladım gümlerce, senin halin daha beterdir şimdi. Düşünmek bile istemiyorum :( Sıkma canını. Seni sevse bunu yapabilir miydi? Sana soruyorum ben o zaman. Sen seviyorsun sonuçta, güzel seviyorsun ve hakkını veriyorsun sevginin. Sen ona bunu yapabilir miydin? Bu soruya evet diyebiliyorsan hiç üzülme, olduğu gibi devam et. Hayır yapamazdım diyorsan üzülmene sebep var mı? Güzel vakit geçmiş olabilir ama seni sevmediği gerçeğini değiştirmez dostum. Aklını başına al. Seni umursamayıp bunu yapan biri için bu kadar üzülmeue değer mi? Bu kadar umursama onu. Seni sevenle beraber ol. Seni seveni sev, kıymetini bileni sev...
Soran+1 yılAllah razı olsun. Haklısınız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
8 sene boyunca bana gostermedigi sevgiyi ayri kaldığı bir senede bir baskasina gosteren kariyi ben * ederdim. Bunu soylemek icin cok uzun bir sure beklemis. Bekaret bir tabu degildir bana gore pek fakat senin durumun bu konudan farkli. Bunu bilerek yasayamassin. Belliki sevgine degil iliskiye olan bagimlilindan faydalaniyor.
710 Yorumla- +1 yıl
Guzel anlatmissin. Arkadasa verilebilecek bu konuda en iyi cevap bu bence. Birde soyle bir gercek var tabi bilemiyorum kiz arkadasini tanimiyoruz fakat 1 yil ayri kalinca bunu yapabiliyorsa ki arada kesin bir telefon bile olsa gorusmeler olmustur demekki evlensen kavga etsen bir sure gorusmesen farkli seylerde yapabilir. Tabi gunahini almamak lazim. Zaten sana degil baskasinla ilki yasamasi ilginc.. tuhaf... diyecek bir sey bulunmuyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim @Genetik87 . olayin ozunde soyle bir durum var. Ayrilmis olup bir baskasiyla 1 sene biseyler yasanmasi normal bir durum. Bu konuda kizi suclamak dogru değil . Umidini tamamen tuketmis olabilir. Fakat o ilişkiyi bitirip kaldigin yerden bir oncekine devam ediyorsan ve bunu soylemek icin yillarca bekliyorsan cok buyuk bir artniyet var demektir. Kendi cikarlari icin bu cocugu yakmis. bir insana yapabilecegin en buyuk kotulugu yapmissin demektir. 8 senelik tum anilarin birden kirlenmesi kadar bir adama hicbirsey koymaz. Bu cocugun en az bir senesi cop şu an . Belki okuyordu belki evlilik hazirliklarindaydi. Daha baskasina hayir gelirmi bu cocuktan bir iliskide. dikis tutturamayan surekli daldan dala atlayan kadinlarin canini yakan bombos adamlar olur ya hani al iste onun base hali şu an bu cocuk. Dostum okuyormusun bilmiyorum ama bir abin olarak sana tavsiyem bu olaydan ne kadar hizli uzaklasirsan o kadar karli cikarsin. O kizla daha olmaz. Gec o hayali. Birak oldugu yerde kalsin
- +1 yıl
Haklisin @marvel12 . Bencede bitirmesi sart. Olmadi bir kac gunlugune uzaklas sehirden bir tatil yap dag evi vb bir yerde olabilir orada tut yasini belki uzaklasmak iyi gelir. Umarim bir an once silebilirsin. Unutma ki bu tur aciyi bu dunyada yasayan tek sen degilsin yasayanlarda var. O yuzden onlar ayaktaysa sen hayli hayli ayakta dik durabilirsin. Dunyanin sonu degil. Ama yasini tut rahatla
Soran+1 yılBitirdim dayı. Yolun ölümse benden uzak bir ölüm olsun dedim bitirdim. Hattımıda kırıp attım. Bu şehiride terk edicem. Beni burada tutan tek bir iyi anı tek bir olumlu bir şey kalmadı artık. Her yer iyi anıların üzerine çöken karanlıklardan ibaret. Yaşadıklarımı unutacağımı sanmam, ki unutamam da. Onuda unutacağımı sanmam ama yaptığınıda. Zor olan kabullenmektir. Bende kabul ettim. Şimdi kabul ettim gözlerimden dökülen yaşlarla yazıyorum bunları. Bitti. Bitti işte dayı. Ben bitirdim, oda beni bitirdi.
- +1 yıl
Sakin kalmaya calis. Dusuncelerden uzaklasamayacaksin epey bir sure. Onu da nasil atlatacaksin? Gir bir eczaneye kutu kutu prozac al. Onundeki 6 ay ihtiyacin olacak. Ruhsuz bir hale donusmen sart yoksa kafayi siyirirsin. Sen su durumdasin ya. Dayi da olurum * baba da olurum dede de. Takilmayacagim simdi hic. Birde sana altin ogut. Ne kadar salakca bir laf olsada civi civiyi soker kardesim. Ama mumkynse elin saf temiz kiziyla degil. Sehrini bilmiyorum ama istanbuldaysan cik dolas sokaklarinda barlarinda niyetli ilk kizi bul. Ne istiyorsa ver ne istiyorsan al. Bu oyle psikatriste gidip salak salak tavsiyelerle cozulecek bir dunya degil. Eylem gerekli. Yoksa isin yas. Hadi aslanim.
Soran+1 yılBen genel itibariyle sakin bir karaktere sahibim. Duygularımı, ne hissettiklerimi belli etmem dışarıya. Sessizim, içimde olup biter her şey. Düşüncelerimi ömür boyunca atlatacağımı sanmıyorum. Yürek acısına ilaç derman olur mu dayı? Bilemen mi. Düşünceye etki eder mi? İçsem ne olacak içmesem ne olacak? Her günüm dünün aynısı olacak. Ki ben o kadar güçlü bir karaktere sahip değil miyim dayı. Tek tabanca kalmak iyidir. Uzun süre işim olmayacak bu işlerle. Varım yoğum ibadet, işime gücüme vurucam kendimi... Her s. keceğim kadın bana onu hatırlatıcak dayı. Her gün yine başka bedenlerde onu mu skeyim? Ben affetim onu vallahi affetim. Allah afettsin.
- +1 yıl
Kimyasal reaksiyonlarla hayati algilayan bir hayvan turuyuz biz. o aciyi yureginde hissediyorsun ama isin kaynagi noronlarinin arasındaki baglantida bitiyyor. Araya bir norotransmiter attinmi seratonin gibi karsinda adam kesseler umrun olmaz. Su melankolinden ne kadar hizli cikip aksiyon alirsan o kadar iyi. Beni dinle.
Soran+1 yılUmduğumuzu ilaçtan bulacaksan hiç bulmasak daha iyi. Ben bunu kaldırabilecek güçte bir adamım dayıcım sorun yok. Biz ne kalleşlikler görmüş adamız. Dert etme sen :)
- +1 yıl
Arabesk ruh halini benimsemek istiyorsan senin bilecegin is. Guclu gorunmeye calisiyorsun ama geceler boyu goz yasi dokecegini ben biliyorum sende biliyorsun. Cok karismakta istemiyorum isine. Kenfi kararlarini sen vereceksin sonucta. Ama gordun baktin dayanamiyorsun dedigimi bir dene. Daha fazla kayvedecegin birseyin yok.
+1 yılDurumuna gerçekten üzüldüm ben bekerete önem vermem eğer seninle bişeyler yaşamadan önce olmuş olsaydı ve sen bakire olmadığı için üzülseydin tepkim farklı olurdu ama seni anlıyorum senin durumun çok özel çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşsunuz ayrı kaldığın sürede sen ilişkiyi tekil yaşamışsın yani senin için bitmemiş ve sen bu konuda bu kadar hasasken o nasıl hiç sayabilmiş diye sorguluyosun kendini belkide onu senden daha iyi kimse tanımaz o yüzden herkes gibi vay karektersiz demiyicem ya bu durumu kabullenicek ya 8 yılını yok sayıcaksın ikiside çok zor kararlar bu yüzden kendini sorgula ben bu durumu kaldırabilirmiyim çünkü eğer kabullenemezsen be devam edersen her hatırladığında kendine ve ona acı cektiritsin 2. Soru gerçekten bundan ötürü pişmanmı ayrılığın verdiği piskolojik bunalımlarla düştüğü yaşnışmı yoksa oluru olan bir durum mu bunu öğren yüzyüze konuşamıyacaksan yazmasını isteyebilirsin eğer gerçekten çok pişmansa ve senin sevgin bu durumu unutturabilirse devam edmenizi tavsiye ederim ama bunlardan birine acaba diyorsan yıpratmayın daha fazla birbirinizi ve kesinlikle evliliği erteleyin devam ediceksenizde sakın bir daha Sorgulama onu umarım hakkında hayırlısı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik bir durum olduğunuda belirtse, yahu peygamber getirse karşıma gene de devam edemem. Evliliğim huzurlu gitmeyecektir. Ki mantıklı düşünürseniz zamanla ilişki daha da hırçınlaşmaya başlayacaktır. Ve zamanla kafamda bir set oluşmasna sebep olacak. Bu git gide kendisinden tiskinmeme ve nefret etmeme sebep olacak. Ben 8 yılımı bir çırpıda silemem. Neden sileyim ki? İnsan sevdiğini nasıl unutur. Elbet seviyorum, elbet unutamam. Fakat kendime olan saygımıda kabul edemem. 10 yıl sonrasında kendimi görüyorum bu gün aldığım karardan kesinlikle pişman olmayacağımı biliyorum. Yapılması gerekende budur. Mantıken düşünürüm her konuda. Bu konuda duygularımla hareket etmedim, etmeyeceğim. Seviyorum ama yaptığını da kabul etmiyorum. Kendisini affettim. Yolu açık olsun.
- +1 yıl
Sen zaten kendini sorgulamış hiçbir şekilde kaldıramıyacağını anlamışsın ne diyim bilmiyorum. İkinizinde hakkında hayırlısı olur inşallah..
Soran+1 yılEvet, söylemiş olduğunuz gibi. Amin.
Kafasına sıkmaktan mı? Canım sen kendinden çok sevdiğin insana nasıl kıyıcaksın?
Adamlık kolay zamanda yanında olmak demek değildir, zor anında da arkasında olabilmektir, dayanıcak destek olabilmektir.
Ki ben bekaret kaybetmenin böyle
"Vurun Kahpeye" mevzusu olduğunu düşünmüyorum.
Ne değişti şimdi? Seni daha mı az seviyor? Daha mı az yanında oldu? Daha mı az değerli? Daha mı az senin için fedakarlık yaptı? Aldatmamış ki seni, çıkmış, ayrılmışsınız, olmuş bitmiş. Sonra barışmışsınız. Böyle çabuk harcamayın insanları...
Dediğim gibi, adamlık zor zamanında insanın sığınabiliceği liman olabilmektir.
İşler zora girdiğinde dönüp arkanı çekip gitmek, kafasına sıkmak kimsenin değildir.
Adam olabil, sevdiğine sahip çık.33 Yorumla
Soran+1 yılO sahip çıkması gereken değerlere sahip çıksaydı, ben her türlü sahip çıkardım. O yapılmaması gereken bir şeyi yaptı, bende yapmam gereken şeyi yapıyorum. 4 yıl berabersin, sonra ayrılıyorsun. Ardından başkasıyla yatıyorsun. Ardından tekrar barışıyorsun. Ve bu olayı benden 3 yıl saklıyorsun? Bana koyan yaşamış olduğu durumdan çok bunu benden saklamış olması. Ayrıca şunuda belirtmek isterim, adamlık kelimesini ağzına takanların bir çoğunun o.. luğu kabul ediyor olması çok komik bir ironi. Bunu yazarken ne kadar zor olduğunu anlar mısın bilmem? Ama durum bu. Benim miğdem bunu kaldırmadı. Ki kendisini de affettim fakat ilişkiyide bitirdim. Yattığı kişi sahip çıksın artık.
Soran+1 yılHayırlı günler diliyorum size.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılYardim derken hep birlikte zar mi dikelim kiz arkadasina ? Olan olmus seviyorsan devam et sevmiyorsan ayril
96 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim bir insan ile nasıl 8 yıl geçirebilirim? Zaten sevdiğim için kahrolmuyor muyum şu anda? Sence şu durumda olan birisine söylenmesi gereken bir üslup mu takınıyorsunuz...
- +1 yıl
Bu konuyu burdakilere acarak siz kiz arkadasinizin namusuna laf ederek iyi mi yapoyorsunuz? Her insan hata yapabilir biz size burada affedin bisey olmaz dedimizde affedecekmisin? Ya da asagligin tekiymis kiz arkadasin arkasindan saydirrsak iciniz soguyacakmi? Bunu kiz arkaadssinizla konusup halletmelisiniz
Soran+1 yılİnsanlar genellikle bazı durumlarda, yapacağı doğrunun ne olduğunu biliyor olsa dahi birilerinin bunu söylemesine ihtiyaç duyabiliyor. Bu konuda daha da duyarlı olunması gerekir. Evet kişisel açıdan bu durumu burada açıklıyorum. Fakat benim kim olduğumu kim bilebilir. Sarı çizmeli mehmet ağa... Evet kesinlikle her insan hata yapabilir. Hata yapabildiğimiz için insanız. Fakat bazı hatalar vardır ki geri dönüşü olmaz. Ne yapacağımı bilemez haldeyim şu an.
- +1 yıl
Yorumlari okudum cok uzuldum ondan baskasiylada olmamis kimseye el surmemissiniz yasadigin sok ve durum caninizi cok yakiyor bunu az cok anlayabiliyorum. Ona olan guveniniz sarsilmis durumda ben bu iliskinin yuruyyebilcegni sanmiyorum suphe aski oldurur ama ben ona guveniyorum beni seviyor (eminolmadigini solemissin asagdaki yorumda) ben de seviyorum ben yokken olmus ayrilmam onu uzmus derseniz de devam edin ya da bir sure zaman taniyin kendinize ama ben supheyle bu durumun asilcagni sanmiyorum umarim hakkinizda hayirlisi olur
- +1 yıl
başkasının altına yatıpta zevk çığlıkları atmakta hata olmuş, kızların yeni modası bu.
+1 yılKardeşim ben bir aralar bu konu yüzünden kafayı yiyecektim eğer seviyorsan kabullenmeye mecbursun birde ne olursa olsun birliktesiniz ve hayattasınız kızın öldüğünü bir düşün. burada senin yapman gereken tek adamlık kabullenmek bırakmamak olur sen bırakırsan başkası bırakırsan kız o* olur çıkar sen adamlık yap eğer oda seni seviyorsa ki pişmanmışta zaten takma dostum sevgi herşeyden üstündür dediğim gibi herşeye rağmen hayattasınız nefes alıyorsunuz al sevgilini tak koluna mutlu mutlu gez. mutluluklar dilerim kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kabullendiğim bir daha asla birinin olmayacak olması. Yolum karanlık. Kalbime bir duvar çektim kalın set çektim. Ne başkasını severim, nede sevdiğimle birlikte olurum. Bu acı bana yeter.
Çok b. ktan bir sürecin içersine girmiş bulunmaktasın. 8 yıl sev, 1 yıl ayrı kal hemen mervelere diye gitsin, orda kızlık bozdursun. İlerde evlilik olur belki her şey düzelir, belki her hatasını kabul edip, es gececiğine kendini inandırıp daha nice işler çevirir. Dünya dediğin +/- üzerine kurulu. Her bir yolun sonu farklı olasılıkların başlangıcı oluyor. Senin vereceğin kararda bu şekilde. Uzun uzun konuşmak, düşünmek lazım. Arabada sakinliğini koruyup, bir şey söylemeyerek iyi etmişsin. Bundan sonrası düşünüp doğru kararı vermene bağlı. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ayrıca konuşmak istersen dinlerim ve belki az biraz da yardımcı olurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Abilerim, ablalarım eksikliğini vermesinler. Baya yardımcı oldular nasihat dinledim ve bitirdim. Silkelendim.
+1 yılK. bakma sevgilin tam bir orusbuymus sana beni yap demis sen istememissin ve kac yillik iliskiye hice sayarak bekaretini vermis dua etki sana bunu soylemis.. bende 3yildir biriyleyim bende bekartmi ona verdim.. su an tek korkum ayrilmamiz ama bekaret icin degil.. baska birine nasil sarilirim baska birinin yatana giremem diye dusundugum icin bu kiz hic mi utanmamis ya.. eminimki sende ona sadik ilgili bir sevgiliydin be kiymetini bilmedi sakin aglamalarina zirlamalarina kanma birak kimle o halti yediyse onla devam etsin.. sen hayatina odaklan yeni bir sayfa ac ama baaka bir sehre giderek degil kacarsan kotu olur ustune giderek unutmaya calis
00 YorumlaGerçekten üzüldüm sana Allah yardımcın olsun. Tabi ki o 1 yıl icerisinde sevgilisi olabilir çünkü o kız kabullenmiş senin ona dönmeyeceğini. Baskasiyla istedigini yapabilir ama seninle baristiktan sonra bunu hemen soylemeliydi sana. Belki o zaman kabul ederdin bunca zaman sonra demesi tuhaf olmus. Kizida tanimiyoruz ama onuda dusunmek lazim belki korktu belki birakacahini dusundu. İnsaniz hata yapicaz illaki ama bence boyle kestirip atma biraz zaman ver kendine acaba bundan sonra hazmedebilir miyim diye bir dusun dderim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Eminim burada sana vaaz veren erkekler bayanların eline hiç erkek eli değmemiştir. Hepsi birer melek ahlak abidesi ve senin durumuna gelince tabi bu durumu kabullenmek zordur. Allah yardımcın olsun..
Hatuna gelince diyeceğim bir şey yok, tanımadığım insan hakkında konuşup kul Hakkı'na girmemek Lazım.. Bu Dünya'da hep bir şeylerle sınanıyoruz. Herkesin tonla hatası var. Mühim olan aynı hatayı tekrar etmemek..25 Yorumla
Soran+1 yılVallahi sevgimden ölsemde bu hatayı kabul edecek bir miğdeye sahip değilim. Ben hatayı kabul etmedim bitirdim. Fakat kendisinide affettim. Onu Allah affeder mi affetmez mi bilmem. Şayet rabbiminde affetmesini de isterdim. Herneyse ortamı duygusallaştırmanın bir anlamı yok. Olan oldu, hiç bir şey geri getirmez. Benim ağrıma giden bunu uzun yıllar saklamış olması. Bu çok koyuyor.
- +1 yıl
Hata olarak kabul görecek birsey degil namus
- +1 yıl
Ben size hatasini kabul edin afedin diye bir sey yazdigimi ifade ettigimi sanmiyorum. Allah`in kimi affedip affetmeyecegini biz aciz kullari bilemeyiz.. Hatun birine cok güzel bir iyilik ypmistir o iyiligi tüm günahlarinin silinmesine de vesile olabilir olmayabilir de bunu Allah bilir..
- +1 yıl
@FightForHono Sana kemik attigimi sanmiyorum. Siz Erkekler baskasinin kizlari ile her halti yapip sonra namus demeniz yok mu bitiyorum... islamda Flört etmek bile Zina`ya giriyor.. Ona bakarsan bu soruyu soran arkadasta günahkar namussuzluk yapmis oluyor.. Herneyse ya bana nee yiyisenler düsünsün.. Ben disari cikiyorum sizi iyi günler.
Soran+1 yılHanımefendi bende size böyle söylediğinizi söylemedim. Ayrıca Allahın affetmesini isterdim diye belirttim. Diğer konularda olay Allah'a kalmıştır. Ben bana yapılan her hareketi kabul ederdim bir şekilde fakat bu kabul edilemeyecek türden bir çizgi.
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene ayrilikta baska biriyle birlikte olmasiyla seni hice saymis. En azindan seninle yasanmisliklari varken ve geri donusu olabilcegini biliyorken yapmis. Ki bu 8 senede bir yakinlasmaniz olmamis ve kiz iki gunde gitmis baskasiyla olmus. Sizin yerinize koyuyorum kendimi. Asla affetmezdim.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen affettim. Haşa affetmek Allah'a mahsusdur. ne haddimize. Ben affettim. Onu Allah affetsin. Ben hakda istemiyorum başka bir şeyde istemiyorum. Zerre hakkımda geçmesin istemiyorum. Ona zararda gelmesin. Yahu yok olsun ha yok olsun. Uzak olsun, bensiz olsun. Bitti, bitirdim, bitirdi. Tutunduğum bir Rabbim var elhamdülillah. Rabbim kendi eksikliğini vermesin.
- +1 yıl
Yani aslinda boyle dusunmek de haklasin cok zor seyler yasamissin gercekten Allah yardimcin olsun
Her ınsanın yanlıs oldugunu bılsede kendıne dur dıyemedıgı zamanlar vardır elbet ama bu cok ayrı bırsey. Sana gelınce eger kabullenıceksen bu durumu tamamen sılıp atman lazım kafandan cunku ılerde hergun aynı yastıga bas koyucaksın onunla her yakınlastıgında veya sorunlarında yuze vurucaksan senı uzucekse ılerdede bitir ama herseyden önce ıyı dusun hayat senın hayatın ki bazen olacaklarında önune gecemıyoruz umarım dogruyu bulursun..
01 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı yok bunu yapamam, kafama yastığa koyduğumda aklıma gelmemesinin imkanı yok. Benim ağrıma giden uzun zaman bunu saklamış olması. Bu nedenle yukarıda belirttiğim gibi belki başkasını sevemem, sevmem ama kendisiyle de beraber olmam. Bu kadar aciz değilim. Bu nedenle bitirdim ilişkiyi.
+1 yılUzun bir süre arama. unut diyen yok. kendine gelmeye çalış. Belli ki onunda vicdanı rahat etmemiş ki söylemiş. 3 gun sonra kendine sor ben bunu affedebilirmiyim ayda ömür boyu unutup hala mutlu olabilirmiyim. Gerçekten seviyorsam affetmelimiyim. Ya o beni gerçekten seviyor mu? Sadece 3 gün sonra sorgula bunları. Su an ne fıkır al ne fikir ver. o durumda değilsin çünkü
04 Yorumla- +1 yıl
Ayda yazmisim olanları yazacaktim
Soran+1 yılBirde benim açımdan bak? Ya onun yaptığını ben yapsaydım?
Birde kendini benim yerime koy? Ne düşünürdün...
Ben insanların fikirlerine göre hareket edebilen biri değilim, böyle olsaydı yaşamanın ne anlamı vardı.
Hiç bir şey bu yaptığını affettiremez. Ki unutup yutsam dahi sonrasında sorun olacak. Dudaklarından döküldüğü anda zaten kararımı vermiştim. Güçlü olmam gerekir, bende güçlü bir karaktere sahibim elhamdülillah. Buda bana bir işaret. Bu yol onsuz olacak,, ki yol adına bir şey kaldığınıda sanmıyorum artık. Elbet unutamayız. İyi günleri hatırlarım, onu unutmam da mümkün değil. Gülüp, ağlayıp geçicez yapacak bir şey yok.- +1 yıl
Insanlarin fikirlerine hepimizin ihtiyacı var bunu ali veli ayşe fatma yapmış önemi yok. sevdiğin adama kadına ihanet ediyorsan. ki ayrıldığınız dönem olduğu ne malum. ya neyi tartisirsan tartış boş artık. geri barissan bile mutlu olamazsin bu kadar net! Önüne bak. yolunu çiz. bundan sonra iliskilerini bu kadar uzun tutma.
Soran+1 yılEyvallah.
+1 yılCanım kardeşim gerçek seven ve kendini esine saklayan adamın korktuğu an ı yasamissin unutmaki dünya fanı veren Allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayın barış Manço nun bu sözlerini unutma kardeşim veren Allah alır canı biz yüzümüzü döneriz sirtimizi döneriz ama sevdiğimizé silah cekmeyiz sen bir bitir kardes kendini bir topla otur sabahlara kadar sigara iç ağla eğer duzeleceksen iç ve ağla
05 Yorumla
Soran+1 yılUnuttuğum allah yolu bana açıldı kardeşim. Derdi veren Allah elbet dermanıda verir. Bakacağız yolumuza, yapacak bir şey yok. Uzun zamandır içiyorum ve ağlıyorum. Hiç bir şeyin faydası yok. Yol allahındır elbet ulaştırır bizi bir yerlere.
- +1 yıl
Yolun nerde olduğunu biliyorsan içme kardeş otur bir camiiye kimse olmayınca git tam orasına yat kubbeyi seyret iyi gelir
Soran+1 yılAynen abicim yapıcam onu.
- +1 yıl
Allah sabrını arttırsın Kardeşim. Hidayete eriş acıların dinecektir.
Soran+1 yılCümlemizin, rabbim iyi niyetlerinizin karşılığını verir inşallah. Dua edicem hepinize.
+1 yılBen sunu anlayamadim sen onunla evlendikten sonra sana bir sey olsa zaten evlenmissiniz sizden baska kimsenin haberi yok bu kizlik kaybetme durumundan, niye ortada kalsin evlilikten once mi kaybetmis sonra mi senle mi kaybetmis baskasiyla mi kim nerden bilecek. Sadece sizi ilgilendiriyor bu durum. Ve bence icinden geleni yapmalisin seviyosan devam et ilerde pisman olursun sevdiginin elinden tutmadigin icin ama diyosan ki hissediyorum artik kalmadi sevgi ya da onsuz yasayamam durumu yok o zaman ayril... Cok uzuluyosundur ama gecer emin ol. Ister 8 sene ister 1 sene onemli olan dogru kisi miydi. 8 seneyi cope atmamak icin devam etme, seviyosan cocugunun annesi yapmayi gercekten arzuluyosan devam et bence. Ve ona guveniyorsan. Karakteri duzgun biriyse bu yaptigini unutma ama kabullen kendinle baris onunla baris... Bu devirde yol arkadasi bulmak zor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Kardeşim sordun mu ne zaman oldugunu hem bu 8 yılını beraber geçirmişsin bak kızdan eminsen seviyorsan bekaret filan aşılabilir sıkıntılar bence önemli olan ruhların birlikteliği uyumu bakirliği bakireliği diye düşünüyorum biliyorum kolay değil ama sakince biraz düşün
00 Yorumlaİlişkileri sağlıklı kılan güven ve sadakattir. Nasıl ve ne zaman bu işin olduğunu bilmiyorum. Ama ben evlilik dışı birlikteliği kabul etmem. Etmedim. Her insan hata yapar ama bu hata değil düpedüz yanlıştır. Şayet sen kendinden eminsen o arkadaş ta kendi kulvarında birini bulsun derim. Ama sen de har vurup harman savurmuşsan layıkını bulmuşsun derim. Rabbim yardımcın olsun Ama evlenmeden sadakatsizlik evlendikten sonra daha beterlerini doğurabilir.
00 Yorumla
+1 yıl8 yılını çalmıs hayırlı olsun. Şimdi gelir namusu bacak arasında arama diyen o. rpular. bunlarda bakıre değilde neyse. daha fazla uzatma ayrıl gıtsın zaten sevseydi seni gerçekten böyle birşey asla aklından geçmezdi
bende aldatıldım yandığım tek şey boşa giden 5-6 senem. cidden deymiyor ya ayrıl gitsin hayatını kurtarmaya bak sen çok değil 1 seneye unutursun10 Yorumla
+1 yılunut dostum unut... tamam dersın sevıyorum dıye yıne gel dersın ama hata bu.. unutamazsın cok sevsen de sen o olanı unutamazsın dokunamazsın... hep aklına gelırr.. sen daha cok uzulursunn olan sana olur kardesımm... ıyı dusunn herseyı dusunn kendını oncelıkleee... kıı o ınsan SANA DEGER VERMIS OLSAYDII bu duruma getırmezdıı...
02 Yorumla- +1 yıl
KAFAYA SIKMAKMII... O NASIL KELIMEDIR NASIL bir KAVRAMDIR... SEN IYIMISINN.. NEDIR BIUIRI ICIN CANA KIYMAKK... BIDE AILEM VAR DIOSUN YAA aıle buu yaa anan baban... sen duymuomusun sımdılerde ana ocaklarındakı feryadıı... anasının elını opeyenler varr acılar var kardesss.. kendıne gelll... bı kız ıcınn ananı babanı bırakıp gıdıosann zaten dusunmee bıseee...
ac ellerını ALLAHA dua ettt.. - +1 yıl
KAFAYA SIKMAKMII... O NASIL KELIMEDIR NASIL bir KAVRAMDIR... SEN IYIMISINN.. NEDIR BIUIRI ICIN CANA KIYMAKK... BIDE AILEM VAR DIOSUN YAA aıle buu yaa anan baban... sen duymuomusun sımdılerde ana ocaklarındakı feryadıı... anasının elını opeyenler varr acılar var kardesss.. kendıne gelll... bı kız ıcınn ananı babanı bırakıp gıdıosann zaten dusunmee bıseee...
ac ellerını ALLAHA dua ettt
Kardeşim buradaki konu kız arkadaşının bakire olup olmadığı değil ki.
Konu sen yokken seni aldatmış olması.
Düşünecek bir şey yok. Hemen ayrılman gerekiyor. Çok ağır yazacaktım da, vazgeçtim...01 Yorumla
Soran+1 yılBoşver abicim. Çok da normalde ağır yazma. İyi günlerime küfür ediliyor gibi hissediyorum da üzülüyorum, ağlıyorum. Bitirdim. Kendime saygımı kaybedemem. Ki saygıda kalmadı da ortaada. Düşündüm, yeteri kadar. Asla mutlu olamam gelecek için ne kendisiyle nede kendisi olmadan. Allah bir yol göstericek. Hayır ola hakkımızda.. Hayır ola. Hayır.
+1 yılErkeklerin yapisinda olan bir sey bu hep dusuneceksin kafani kurcalayacak. Bence onunla bir omur gecireceksin iyi dusun. Hergun ayni yatagi paylasacaksin. Senin onun ilki olmadigini bilerek kabullenerek yasayabilceksen devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim, miğdem el vermedi.
Çok seviyorsun ama sana ihanet etmiş :/ Sakin kafayla düşün bence hayat senin hayatın kimsenin kararını etkilemesine izin verme
11 Yorumla
Soran+1 yılKararımı en başında vermiştim. Sadece duygularımın ağır basması yüzünden kararımdan caymamam adına abilerim yardımcı oldular. Allah razı olsun hepsinden. Onun için sıkıntı yok. Biz farklı yollarda yürüyen farklı insanlarız sonuçta. Güçsüz bir insan değilim ki, bunu yutayım. Ben bu kadarlık adam değlim!
8 yıllık ilişki dediğine göre en az 26 yasinda olmalısınız. 8 yıl boyunca birlikte olmadiysaniz sorun senedir. Hiç karşıya b*k atma, orda kusur arama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbi neyin kafasını yaşıyorsun ya sanki ben erkeğim ya da başkasıyla evliyim filan dedi.
Hırpalamasaydınız birbirinizi olan olmuş bir zarmı senin 8 senedir ilişkini sana kafasına sıkacak kadar bitirecek. Komik olmayın nolur ya.00 Yorumla - https://www.youtube.com/watch?v=lCili_ev_uM
kalbini kırmamak için idare etmiş belki sevmiş ama neyse öğrendiğine şükret. Çok önemli değilse devam et ne oalcak :D03 Yorumla
Soran+1 yılBirileri söylemişmidir bilmem ama. Bu yorumunuz ile iğrenç bir karaktere sahip olduğunuzun farkındasınızdır umarım? Terbiyemi hele ki şu durumda bozmak istemiyorum. Umarım insanların acılarıyla dalga geçmenin ne kadar ağır bir günah olduğunu daha da fazlası insancıl bir yaklaşım olmadığının farkındasınızdır umarım.
+1 yılKardeşim bu ne seni sevmediğini gösterir ne de başka saçma düşündüğün şeyleri. Bir sene ayrı kalmışsınız, bunun suçunu kendinde ara? Üzgün zaten, üzgün olmasa nasıl olurdu onu düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılan kendisidir. Ben değilim.
- +1 yıl
İyi teselliyi bacaklarını ayırarakmı arıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast yaparken mi bozmuş yoksa sana ihanet mi etmiş? Başkasıyla mi yapmis
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıllık ayrılık sürecinde psikolojik olarak etkilenmişti. Psikolojik haplar kullanıyordu. Birisiyle yapmış bunu. Kendimi bununla avutmak istemiyorum. Şu anda sevgisinden bile emin değilim. Şu dünyada sevgisinden emin olduğum 2 insandan birinin sevgisinden emin değilim artık.
Cevap sahibi+1 yılAdama ne koyar.. Kendimi yerine koydumda.. Çok kotu birşey kardeşim.. Allah kimsenin başına vermesin.. Ama suda bir gercek o zar yüzünden mutsuz olmaya değmez.. Kaldirabilirsen dene belli seviyorsun
Soran+1 yılÖldüm dayı. Ben öldüm, bittim. Kaybettim kaybedeni benim. Mahfetti beni. Diri diri gömdü. Kendime saygım kalmadı. Yediremiyorum bu gün düşündüğüm şeyleri onun hakkında düşünüyor olmak. Olmuyor Ne günahım vardıda bu hallere düştüm? Çok mu günahkarım. ya da çok mu kötü bir insanım. Ne zor, ne acı. Gözlerine bakmaktan utandığım ellerin olmuşta bunu en son ben öğreniyorum. Hemde söz yüzüklerini şimdiden aldığım günün hemen evvelsi günü.. Benim hak ettiğim mutluluğum bu mu olacaktı? Bunun gururunu böyle bir durumda mı yaşayacaktım.
Cevap sahibi+1 yılBir ayrilik 2 tarafida duman eder senden cok o kız acı çekecek.. Senin yine vicdanın rahat ama onun hep bir keskesi ve pişmanlığı olacak. O 1 yılda neden psikolojik ilaçlar aldı sebebi Sn misin. Bak bitirmek en kolayı. Unutursun muhabetine girmişler bütün yorumları okudum benimde 3 senemi çaldılar. Senin 8 seneni. Onun için onun yaşadığı şehirde inv okuyorum şu an b*k gibi orasi karma karisik her yer son 1 senedir hayatıma bir cok kadın sokmayı denedim ama asker arkadaşından farkımız yoktu unutulmuyor kardeşim gerçekten asiksan unutulmuyor unuttum diyenlrr kendini kandiranlar ya da aşık olmamış kişiler. Bak o ilaçlar insanı farklı boyuta sokabiliyor
+1 yılhazmetmesi cok zor değilmi kardesim yani sen dokunmaya kıyama o elin oğluyla yani gerçekten lafın bittiği yer
00 YorumlaNe yardımı, napak yani geçmiş olsuna mı gelek, para toplayıp yeniden mi diktirek.
İstersen yeni, sapasağlam, ambalajı üstünde bir kız mı ayarlıyak.
Eskiyi getirene yenisi yarı fiyatına.20 YorumlaHerşey o değildir şöyle düşün davul belki patlamamıştır ama tokmağında değmediği yer kalmamıştır anladın mı ne demek istediğimi bakire olupta ruhu o... olanlar da var
00 YorumlaAllah gönlüne göre verir, ayrılmalısın. Bunun psikolojisi, hatası, kazası yok. Seni haketmiyor bence. Yoluna bak, dünyada sonsuz acı diye bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim, bitti, bitirdi. Dermanı veren allah derdinide verir elbet.
+1 yılSenin gibi erkek kaldımı ya gerçekden üzüldüm bu duruma ama biliyormusun eskisi gbii olmayacak ayrılmanız en doğru karar olacakdır. bu ilişki artık yürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuzun için teşekkür ederim. Kararımı düşündüğünüz yönde verdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunu bile bile bu iliskiyi devam ettiremezsin. Daha fazla uzulmeden tamamen bitirin.
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış karar ama 8 sene içinde olmyan şey 1sene içinde olmuş ben olsam ilişkiyi bitiririm durust olmadığı için cunku artık ona nasıl guvencen
02 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim. Ve sebebi yaşamış olduğu olaydan daha çok bunu uzun zaman benden saklamış olması.
- +1 yıl
Doğru karar vermişsin bu kadar ucuz olmamalı namus
+1 yılZor bir durum kardeşim ama sakin ol belliki bir hata yapmış vede pişman en azından bunu söylemiş sana bence ilişkinizde hersey yolundaysa bunun dısında ve sen onu sevıyorsan onun yanında ol derim
00 YorumlaSen naptn o ayrılık sırecınde kanka? Ya da senın herhangı bırıyle ilişkin olduysa kendını bıtek bununla avutabılıtsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç bir insana, sevgili sıfatını taşıması adına yaklaşmadım. Hep onu düşünerek hareket ettim. Hem kendisinin etken olması hemde dini açılar itibariyle asla yapmadım bunu düşünmedim bile. Alçaklık olurdu bu. Ne diyeyim ki. Ne günahım vardıda bu başıma geldi.
Soran+1 yılZaman bana ilaç olmaz. Atlatamam...
gerçek sevgi varsa eğer aptal bir zar bu kadar önemli mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim bırak o kızı.
başkası onu sabaha kadar inletip zevk çığlıkları attırmış.
zaten bu düşünce işe evlenseniz bile hep aklında olacak.
o yüzden biran önce bırak onu.02 Yorumla
Soran+1 yılDayı okuyamadım... kalbime saplandı sözlerin. okurken düşünemedim dayı. mahfoldum.
- +1 yıl
valla kardeşim seni üzmek için söylemedim ama gerçekler bunlar.
sen ona dokunmaya kıyamazken başkası inletti boşalttı.
o yüzden bırak derim ben
Birde şöyle düşün... Ya soylemeseydi ya evlenince ogrenseydin?
05 Yorumla
Soran+1 yılYine aynı duyguları yaşıyor olacağımdan eminim.
Soran+1 yılAbi nasıl güveneyim kadınlara? Başkasıyla dene demek çok kolay evet ama yaşaması çok zor. Hiç bir insana yaklaşamam. Kaybettim. Bu günün kaybedeni benim.
Soran+1 yılKendi anılarımı nasıl unuturum? Onu unuturum unutmasına da. Ya yaşadıklarım. Yaşadıklarım nasıl unutulur, nasıl unutturur dayı.
Vaziyetininaz çok anlayabiliyorum empati kurunca korkunç bir durun lakin kafaya sıkmak lafı hiç olmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen hüzünle ne yapacağını bilemiyor insan bu nedenle cinnet geçiriyor. Ki cinnet geçirme durumu insan olanın yaşayamayacağı bir durumdur. Bende bu anımdayım halen (tam).
allah yardımcın olsun dost çok zor bir durum zamana bırak üzme kendini derim
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman derdime ilaç olur mu dayı. Varsın bu kız olsun varsın başkası. Derdime ilaç olur mu dayı allah aşknıa söyle. Nasıl olur. Ben ne yapacağım. Yaşama ümidim elimden alındı. İsyankar olmamak için diretiyorum. Bir yerde tutunabilecek bir dal için. Ne yapacağım dayı. Bitmiş bir adamım. Tükendim. Mesele kız değil. Yaşadıklarım, kendi yaşadıklarımı nasıl silerim. Onu silerimde yaşanmışlıkları nasıl silerim dayı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şüphe adamı öldürür kardeş bir karar vermen lazım oda muhtemelen ayrılmak
03 Yorumla
Soran+1 yılŞüphe edilecek bir durum yok ki dayı. Ya kızın kafasına sıkıcam ardından kendimin. ya da kendi kafama sıkıcam. ya da onu bu duruma düşürenin kafasına sıkıcam. Benim elim varmaz onun kafasına sıkmaya. Allahından bulsun. Ne kadar zor bir durumdayım allahım. Dün uğrunda öleceğimin, bu gün ölmesinden söz ediyorum.
Soran+1 yılÖnüm karanlık. Ben her şeyi Allah'a havale ettim. Elimden hiç bir iş gelmez. Olmuyor. Bu acıyla yaşamayı öğrenmem lazım. Bitti benim için kendisi. Ama bir daha asla bir kadını hayatıma sokmayacağım.
- Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılDevam etmelisin, önemli olan seninleyken böyle bir hata yapmaması.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok komplike bir açıklama olmamış bu... Benimleyken neden böyle bir hata yapsın ki zaten bu zamana kadar benimle değilmiydi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmalısın arkana bile bakmadan bunu başarmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsam ne olacak? Ayrılmasam ne olacak? Her şartta unutamayacak olan değil miyim? Bu durumun kazananı var mıdır? Bu durumda kazanabilir miyim ki? Her şekilde kaybettim... Kabul etsemde etmesemde kaybettim. Öldüm, bittim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen bakirmisin de kızın bakire olup olmamasına kafayı takıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç bir insana, sevgili sıfatını taşıması adına yaklaşmadım. Hep onu düşünerek hareket ettim. Hem kendisinin etken olması hemde dini açılar itibariyle asla yapmadım bunu düşünmedim bile.
O kız sana layık değilmiş. Onu kendiyle başbaşa bırak ve hayatına devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bakire olmayan birini kabul etmem çünkü ben bakireyim..
Sen bakire değilsen ayrılma. Ama sen bakir isen ayrıl..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hata yapmış belli ki pişman yoksa sana durumu anlatmazdi ne yapsaydı sana yalan mı soylesydi kızın kişiliğinde bitiyor herşey bence sana kalmış.
02 Yorumla- +1 yıl
başkasının altına yatıp zevk çığlıkları atmana ın neresi hata acaba?
yeni savunmanızda pek saçmaymış. - +1 yıl
@frikiktengol nasıl galyana getiriyorsun ortalığı zevk çığlıkları felan nebiçim adamsın olm sen :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/4k54p4.gif
You were on a break!00 YorumlaBu devirde hangimiz bozuk degilizki mk seviyosan devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama sanırım kendime olan saygımı da kaybedemem. Gurur değil. Saygı. Ki bu durumda belki ömrüm boyunca biriyle bir daha asla beraber olamam. Güvenemem. Yapamam bunu belkide. Bunu yapıyor olmamda büyük bir hata özellikle tüm insanları aynı kefeye koymak gibi. Ama bana şu anda en acı veren sevdiğim insan hakkında bu fikirlere sahip olmam. Yediremiyorum kendime.
+1 yılBak kız arkadasin bir hata etmiş ama siz ayriyken belki öyle olmasini oda istemedi bilemezsin biraz toparlanan ve uzaklaşır biraz iyice düşün tart kafanda
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir sebep böyle bir olayı yapma hakkı tanımıyor ona. Empati kurdum. Birde o açıdan baktım duruma. Hayır kesinlikle hayır. Sevgisinden ölüyorum ama hayır hayır hayır. Asla tekrar barışmayacağım. Bitti.
- +1 yıl
Haklisin sen seni kandirdigini düşünüyorsun aldatmanin krizi erkeği yok bende ole düşünürdüm sanirimm umarimm iyi olursun iyileşir yaralarin
Soran+1 yılAmin, inşallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende var eşeklik kız yap demiş yapmamışsın gitmiş baskasına yaptırmış sen daha mal mal bekle
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu bu kadar basit mi ya bu? Nasıl insanlar haline geldik biz? Nikah olmadan nasıl böyle bir şey yapılabilir? Yahu erkeğim ben! Yapıcak olsam kimse beni kötülemez. Ben onu düşündüm. Bir bayan nasıl olurda böyle bir durum yaşadıktan sonra ailesinin yüzüne bakabilir? Böyle bir şey olabilir mi ya? Benimle yapmadı diye başkasıyla mı yapmak zorunda? Bu şekilde düz mantıklı fikir üretilir mi kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılöyle yapmış abi işte hele düşünsene bir belki ilk tanıştığınızdan beri bakire değil senin ile iken bir sürü kişiylede yapmış olabilir 8 senedir
Soran+1 yılOf of of.. Okuyunca bile birden kalbim sıkışıyor.
Cevap sahibi+1 yılEn temizi ayrıl kızdan ayrılırkende ben bir ömür şüphe içinde yaşıyamam diyeceksin kız kapalı kapıyı açtırıp kandırmış seni açık kapı olsaaa oooo neler neler
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seviyorsan sorun etme tek sıkıntı baştan söylememesi
00 Yorumla
+1 yılBirsey yapma, seviyorsan onemli olan bekareti olmamali
12 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ne diyeceğimi bilemedim kanım dondu resmen Allah yardımcın olsun 😟
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bizimledir...
Napalim kizin zarini mi dikelim tobe tobe aldatmis seni iste ayril gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi insanlar olmaz olsun a... mk.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 yıldır senden bisey goremeyince gidip başkasına vermiş.
00 YorumlaAboo Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCümlemizin.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bakir misin peki? Asıl soru bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmamasını anlarım da bu ne mk?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ne?
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ayrıl alçak kız hainlik etmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılO hainliği kendisine yapmak istedi. Benide derbeder etti. Mahfoldum. Kendimi öldüresim geliyor. Onun yaptığı hatayı çekmeye ne hakkım vardı. Ne yaptım. Günahım neydi suçum neydi. Kadınlara nasıl güvenicem, daha da fazlası ona nasıl güveneceğim. Ne yapacağım. Allahım yardım et.
Soran+1 yılDayı varsın başkası olmasın hayatımda. Girmesin. İstemiyorum. Bitti benim için.
Biraz modern ol yahu! Ne var bunda.
00 Yorumla
+1 yılÇok seversen değer verirsen kaybediyorsun.
00 YorumlaCok zor bir durummm Allah yardımcin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin cümlemizin.
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım