-Aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun Medeni hali serefsızdir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O ihanet ederek sana suç işledi. Sen ihanet edebilecek birisine güvendiğin için hem kendine, hemde onun sana ihanet etmesine yol verdiğin için, ona karşı suç işlemiş oldun. Yol vermekten kastımı üç şekil üzerinden değerlendirmelisin. Kasıt 1/ sana ihanet edebilecek makamı ona vermiş olman, kasıt 2/ ona bu konudaki tavrının ciddiyetini anlatamamış olman, kasıt 3/ cinsel yönden onu boş bırakman. Kasıtlar bunlar, 1. kasıt haric diğer kasıtların sende olup olmadığını bilemem. Durumu kendine göre değerlendirirsin. He bu arada seni suçlamıyorum, ona ikinci bir şansı verirsen kendine ikinci bir suç işlemiş olursun onu diyorum
Kişilik bozukluğu dur
Allah belasını versin der susarım. yüzüme aldattığını söyledi ve ben o şerefsiz yüzünden aylarca depresif takıldım klasik hikaye.. neşe dolu herkesle iletişimi harika olan ben evden sıfır makyaj özensiz kıyafetlerle dolaştım hele ilk haftalar birisi nasılsın dese gözlerim doluyordu çok canım acıdı ilk defa sarıldığım insandı o kadar temiz o kadar masum sevdim ben onu sonrası mı? aylar sonra yaklaşık 5-6 ay sonra felan aldatmadığını öğrendim. gerçi aldattığını ilk öğrendiğimde de onu kaybetmek istemedim ama ayrılmıştık felan çok karışık olaylar ama kısacası hayatıma sıçtı.
ben inanmadım ilk söylediğinde güldüm hatta kahkaha attım ama sonra öyle bir inandırdıki beni masadan ağlayarak kalktığımı görmesin diye arkamı dönerek konuştum peşimden gelme diye sayıklanarak gitmeye çalıştım..
Onu sensiz bırakmak, sessiz kalıp tek bir cumleye bile değmedigini göstermek en iyi intikam 💃
o bensiz çok mutlu zaten ama beni öyle bir kandırdı ki sensiz senden daha çok acı çektim diye... o kadar masum olmıycam intikam alırken ben o masumluğumu onu severek, beni aldattığını sandığımda bile ondan vazgeçmeyerek harcadım. benden sıkılmış o yüzden yalan atıp ayrılmış sanırım aldattığını söylerse ondan vazgeçerim sanmış. ben herşeye rağmen vazgeçmemiştim beni terkeden bir adama muhtaç gibi yaşadım onca zaman
Cevap
18Cevap
insanları her zaman kendi vicdansızlığı ve duygusuzluğu ile başbaşa bırakırım.. öyle ki insan en büyük kötülüğü kendisi kendine yapar.. hakikatte bunu yapan cinsi ne olursa olsun karakter yoksunu zayıf insanlar biliyorum ki asla mutlu olamayacaklar...
www.internethaber.com/.../...08-at-12.42.50-pm.png bedel mi dedin
vimpir.com/...l-kendini-ickiye-veriyor-1648-I2.jpg Aldatanı bilmemde aldatılan böyledir galiba.
Evli olduğu halde başkasıyla fingirdeşenin linç edilmesi uygun görülmüştür hacı.. Evli değilse, yine şerefsiz yine şerefsiz.. Yapılacak hiç birşey yok
Böyle bir şey olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=QaXV6ozHC6wİhanetin bedeli aynı şeyi onunda yaşamasıdır. Diger şeyler bu acıyı anlamasını sağlamaz.
Boyutu yoktur ihanet karşıdakinin canini hep yakar. Bende ne eksikti de ona gitti düşüncesi yaşanır.
Ben bu dünyada ki her şeye en güzel cevabın umursamamak olduğuna inanıyorum
İhanetin bedeli cinayettir.
Bana ilaç değil silah getir doktor.
Şahsen benim. sevgilim bana ihanet etse hiçbirsey olmamıs gibi devam eder sonra uygun bir vakıtde çakar simdi. s git orspu derim
ihanetin bedeli ölümdür alın kellesini!
o kadar değil tabi de ihanet asla affedilmemeli
İhanetin bedelini olgunluk karşılar.
İhanetin Mazereti Olmaz.
Bicak arti dayak
Bedel odetmemek. Bu kadar dusmeyin
ihanetin cezası 100 kırbaç olmalı :)
Her zaman.
Geri Dönüşü olmaz ölüm gibi giden gelmez derim
hammurabi kanunları geçerlidir benim için
Ya büyük çoğunluk bende ihanet ederim diyor. Ancak aldatilan sevilmiyorsa ve aldatilinca kendiside aldatiyorsa. O ilk aldatanda karsidakine değer verip sevmiyorsa. Zaten kendininde aldatmasi canini yakmaz bence sadece gururuna dokunur.
peki @Son_baahaar
Benim akrabagim birisini çok sevdi ciktilar. Anca ogln hep aldatti. Ayrildilar kiz ilaclrla ayakt durdu. Ardan 2 yil gecti kiza dondu ama kiz istemedi. Simdi kızın peşinde köpek
yani? @Son_baahaar
Yanisi su. Aldatilan değil aldatan küçüktür herzaman. Adatmak kisilik problemidir. Kısasa Kısas yapma bekle sabret. Ileride zaten dönecek eşek gibi. Diyelim dönmedi tek erkek o değil hayat boylede geciyor. Ileride seversen birini eğer bu senin aldatmanda duyulursa san A guveni olmaz. Sen suanda çok haklısın. Birçok dusunc geçiyor beyninden ama sinirine hakim olmaya çalış zor ama çalış. Emin ol kazanan sen olcaksinn
yahu ben kimseyi aldatmadım da aldatılmadım da şu an sevgilimde yok. sen olayı çok yanlış anlamışsın :D @Son_baahaar
😁 sanirim
Şerefsizliktir aldatmak...
Ayrilik bence
dayak kesinlikle
haklısın
Olmalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar