Merhabalar Herkese 🌸

Sence bir insanın bir insana edebileceği en büyük ihanet nedir?
Yalan, aldatma, arkadan iş çevirme, iftira atma gibi gibi
Merhabalar Herkese 🌸

Sence bir insanın bir insana edebileceği en büyük ihanet nedir?
Yalan, aldatma, arkadan iş çevirme, iftira atma gibi gibi
Bence ihanetin her türlüsü kötüdür.. yani ölçüm yapmıyorum burada.. arkadaştan eşten dosttan gelecek hür türlü ihaneti affetmem ve bir daha güvenmezdim.. mesela yalan konuşmak arkasından konuşmak veya verdiği sözü tutmamak.. aldatmak.. vefasızlık yapmak bunların hepsi benim için ihanettir.. ve bende yeri yok
Bir işin içinde yalan varsa yalandan dolayı aldatma da olur iftira da atılır. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi bir başkasına yapmam ancak çok kez hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden hayal kırıklığına alıştım diyebilirim
Aldatmak ayrılmaması gereken mevzuda ayrılırsa senden sana karşı sapıklık ederse hakkında olmayanı düşünüyor ise bana karşı başkasını savunuyor ise say say bitmez vardır daha
Cevap
19Cevap
Sırtından bıçaklamak aptal yerine koymak duygularına ihanet etmek vefasız ve nankör olmak
Sahip olduğu tek şeyi elinden almak
Arkamdan iş çevirildi iftira atıldı bence kuzenim yalandan bana merve abla dedi aldatma var her türlü
İhanetlerin en büyüğü kişinin kendisini hiçe saymasıdır.
Yapılanla söylenenin uyuşmuyor olması, bunu içeren herhangi bir davranış yeterlidir.
Normal görünün birseyin bir süre sonra rahatsız etmesi
En büyük ihanet beraber yol yürüdüğün insanın, seni o yolda bir başına bırakması.
Yalandan hiç haz etmem. Karşımdaki insan ne koşulda olursa olsun bana karşı dürüst olacak
Aldatma ile iftira başta olmak üzere dediklerinin hepsi.
iftira gerçek ortaya çıkana kadar masumlar ölüyor
"Vazgeçmek" kendine ihanet etmek en büyüğü sanırım
Vatan hainliği, aldatmak, iftira atmak ve sözünden dönmek.
Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük ihanet "hayal kırıklığına uğratmasındır"..
Kesinlikle vatana ihanet
Aylarca aptal yerine kondum ya , yalanlar , iftiralar , ihanetler. En büyük ihanet
2. Şansı vermek kendime yapabileceğim en büyük ihanet
içinde başka bir erkeğin ya. rrağı varken kocasına telefonde seni seviyorum demesi.
Sırrını ifşalamak
Hepsi bence..
Aldatılmak. İkinci olarak da yalan söylemek.
İnsana iyi gelmeyenle muhatap olmaya devam etmek
Aldatma dışında hiç birini yapmam.
Yalan
Aldatma
İftira
aldatmak aşkom
Hepsini saymışsın gibi
Bu yazdıklarının hepsi ihanet bence.
Nankörlük yapmaktır
Aldatmak diyorum.
Çok şey sayılabilir
Sevdiğim insanın elimden alınması