Arkadaşlar sevgilim bana benimle mutlu olmadığını söylüyor . ''bensiz mutlu olucakmısın diye soruyorum . dediği laf ''ne senle nede sensiz olmuyor zamana bırakalım'' ne yapmam gerek .s.s.s.s
Cevabın nedir?
Sevdim, çok sevdim, hep onunla olmak istedim. 5 sene peşinden koştum. Sonunda beraber olduk. İnsan zannediyorki sevgi herşeye bedel. Maalesef, olmadı olmuyor. Sevmek herşeyin üstesinden gelmiyor. Beklentiler boşa çıkıyor çoğu zaman. İnsanın elindende gelmiyor birşey. Gerçektende ne senle nede sensiz diyor. Açıklaması da, seni başkasıyla kabullenenmem, hep benim kal, seni seviyorum ama karşılık bulamıyorum. Eğer benim beklediğim mutluluğu başkası bulursa ben yıkılırım demek onun söylediği. Vaz geçemez ama mutlu da olamaz. O hayatın içinde sürünüyor. Yapacak birşeyi yok.
28 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldı ve beni unutmayı çok istiyomuş
- +1 yıl
ona nefret edebileceği ne yaptım ben allahım
- +1 yıl
Belkide öyle geri gelirmi peki
- +1 yıl
pişman olun istiyorum gelsede dönmem :)
En İyi Cevaplar
+1 yılRahat birak cocugu baska bisey yapmana gerek yok seviyosa o pisman olup doner zaten ama suluk gibi yapisirsan iyice sikilir bunalir ki tahminim oyle yapiyosundur Turk kizi degil misiniz hepiniz ayni ...sunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı bok değiliz abisi. Mesaj attığım yok .
+1 yılpardon da senleyken zaten mutsuzmuş sensiz mutlu olucakmış onu diyor işte ne diye irdeliyosun harbiden öyle mi sordun canımm :)) zamana bırakalım diyosa zaten bitmiştir seni oyalıyo zamanla unutur nede olsa diyo ne senle ne de sensiz diyomuş bide :)) ahh annemm bırak gitsin hiç boşa konuşma bile ona.. :) zaten bitmiş heralde sakın üzülme sakınnnnn hiç güçlü oldukça daha mutlu olursun
01 Yorumla- +1 yıl
He valla ya
Bence artık acık acık söylemelisin bırakacaksa bıraksın kalıyosa da kalsın cocuk oyuncagı degil bu işler uzun zaman sonra ben sıkıldım gidiyorum derse ne düsünürsün peki giden zamanına üzülmez misin?Bence baska birini arıyor gibi geldi sen yedek degilsin seviyosa seviyodur ya da sadece ergenliginden yapıyor acık olmasını soyle
03 Yorumla- +1 yıl
Oldu bitirdi :)
- +1 yıl
Aynen .s
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
+1 yılkesinlikle böyle bir adamı bırakman gerek neden biliyormusun? adam seninle sadece cinsellik için beraber. o yüzden ne senle ne sensiz demiş. bunun anlamı budur nereden biliyorum bende zamanında söyledim sevmediğim ama beraber olduğum kızlara ama şimdi büyüdüm artık sadece sevdiğim insanlarla beraberim kimsenin günahını almıyorum ve çok mutluyum. mutlu olmak istiyorsan direk ayrıl. sana layık biri biryerlerde emin ol
012 Yorumla- +1 yıl
derdi ilşiki değil böyle konuları konuşyrz sadece ben çok hata yapıyorum sevgisini haketmyor banada güvenmiyor kendime bağlayıp mutlu etmek istiyorum
- +1 yıl
o zaman ilişkiye gireceksin.ama amatörce değil. filmlerde falan gördüğün şeyleri yapacaksın o zaman tasmayla bile bağlarsın. tecrübe konuşuo raadol sen
- +1 yıl
Öyle bişeyi ben izin versem bile o yapmaz benimle ciddi cünkü ç
- +1 yıl
hahahhaha. sen bi izin ver bkıyım küçüğüm ;)
- +1 yıl
Asla öyle bişey olması imkansız zaten düşünse 3 yıl içinde isterdi ve sktrp gdrdi :)
- +1 yıl
anlaşıldı siktrp gidicek =) anlamadınmı çocuk vermiyosun die senlede sensizde olmuyo demiş. eylem farklı cevap yine aynı :D
- +1 yıl
istemiyoooo diyorum arkdaşım derdi o değil benim hatalarım .S
- +1 yıl
derdi o değil diyo hala ya. yavrum ben erkeğiyim. bize bize öğretmeyin ;)
- +1 yıl
Ya İstese gelir benden ister dimi bana kıyamadığı için prof olmak için kız aramaz yapıp bırakıp prof olup benle evlenmek için bilmiyosun ?...
- +1 yıl
istiyemiyo işte çocukcağız
- +1 yıl
ozaman*ip gider . ki gitti zaten
Yaşı genç sanırım, yada çocuk ruhlu ya da terazi burcu,
belki de başka tadlar da arıyordur
( bu bir hata değil, son derece insanca birşey ona kızma)
açıkça konuş eğer böyle ise ayrılın bence yoksa ikiniz de sürünürsünüz.08 Yorumla- +1 yıl
Yada ben sana söyle soriyim bi kız seni nasıl mutlu edebilr
- +1 yıl
+terazi değil yay burçlu :D
- +1 yıl
çekicilik var bende arda yalan söylüyorum ve güvenini sarstım
- +1 yıl
Hiç bişeyi kabullenmi herşeyi 4*4 istiyo herkes hata yapar her hatayı ayrılığa götüryodu vetamamen bitti
- +1 yıl
kimseyi istemiyorum ,hayırlısı :)
+1 yılGereken cevabı vermişler bence bırak gitsin dönmesinede izin verme açık kapı bırakma mutsuz ise mutsuz eder
013 Yorumla- +1 yıl
Gitti zaten.
- +1 yıl
O zaman bitmiştir artık geleceğe dönmek gerek. başarılar
- +1 yıl
geleceğimi ona göre ayarlamıştım bok etti herşeyi
- +1 yıl
Ne demek ne yapıcam yaşayacaksın onsuz bir gelecekle yaşayacaksın en güzel ceza dimdik ayakta durmaktır. Ağlayacaksan sessizce ağlayacaksın küçük şeylerden mutlu ol ve yeni bir gelecek inşaa etmeye başla
- +1 yıl
Deniceeem Canım gerçekten yanıyo ama ayrıldığımız saniyeden beri hiç kimseye hissttirmedim
- +1 yıl
Deneme Yaşa Başka çaren yok geçmiş acı verir gelecek hep umuttur
- +1 yıl
Of aklım almıyo yemin ediyorum. Hiç bişeyi analayamaıyorum
- +1 yıl
Daha sakin dinlen kafanı dinle sana söz verebilirim bir gün gelecek külleri bile kalmıyacak ve kendine hakaret ediceksin ozaman aptalım diye
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Hadi bakalım güzel haberler bekliyorum senden
- +1 yıl
Zaten burdayım artık face twtter msn tel gibi herşeyimi kapadım .
- +1 yıl
Ozaman mutlu mesut mesajlarınıda görücez demektir
- +1 yıl
Duruma göre :(:((:(:(:
Seninle mutlu olmadığını söyleyen kişi senin mutsuzluğun oluyorsa eğer, sen kocaman bir hiç olursun! kendine bunu yapma bence ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Onu istemiyorum ama gelse yine koşa koşa gderim ama dediğin gibi o benim mutsuzluğumdu canım yanıyodu onunla çıkarken 12 kere ayrıl barış ilşki toplanamadı
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSen ayrılmalısın hemen, yoksa o seni bir kenara atacak ... Bence birinden yeşil ışık bekliyor, senden komple ayrılmak için. Onun için sen ayrıl hemen
09 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldı bile
- +1 yıl
Geçmiş olsun ... :((((((
- +1 yıl
Nabıcam şimdi.
- +1 yıl
Artık düşünme onu, sen hayatına devam et, onu düşünerek, onunla kurduğun hayalleri düşünere hayattan geri kalma... Bana söylemesi kolay ama yapman gereken bu ...
- +1 yıl
Yapıcam güçlü biriryim mutlu gibi gözüzkebilirm
- +1 yıl
gibi gözükme ! mutlu ol... seni istemeyen biri için üzülmeye değmez ...
- +1 yıl
Onu mutlu edemeyen bendim ama hep kendimi suçluyuyorum
- +1 yıl
kendini suçlama bence... mademki mutlu değildi lafı dolandırmadan ayrılacaktı... seni oyalamaya hakkı yoktu, "ne senle ne de sensiz " sözüyle... Sen onu mutlu etmek için elinden geleni yaptıysan, buna inanıyorsan, o da seni bıraktıysa bil ki onun kafasında başka birisi var. o sadece seni oyalamış... Cinsellik yaşamadıysa seninle bu da seni terk etmesi için bir sebep ama söyleyemez işte...
- +1 yıl
Bencedee.
+1 yılSevişelim diyor... Bırakmaman için onunla sevişeceğini düşünüyor...
05 Yorumla- +1 yıl
bu şekilin dışında nasıl mutlu edebilrm .s
- +1 yıl
Onun mutluluğunu değil, kendi mutluluğunu düşünmelisin... o seni nasıl mutlu edeceğini düşünüyor mu ki, sen bana bunu soruyorsun?
- +1 yıl
o beni hep möutlu ediyor ama ben edemiyorum
- +1 yıl
Bence kendini kandırıyorsun...
- +1 yıl
Hayır ya gerçekten böyle
+1 yıleski sevgilimi gördüm sanki. emin ol onsuz daha mutlu olucaksın..
01 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah
+1 yılbi' nevi ilişkiye ara verelim diyor..
yani seni sevmiyorum, seni artık istemiyorumun daha kibar ve daha az üzen hali..05 Yorumla- +1 yıl
Hayır bunu konuşma geçtikten sonra seni çok seviyorum gibisinden konuştu sadece benim hatalarımı düzeltmekten kendisi mutlu olamıyormus ben ayrılığı depğilde onu mutlu etmek için ne yapabilrm onu soruyorum .s
- +1 yıl
cinsellik yaşa, mutlu olur..
- +1 yıl
o konuda bi sıkıntısı yok ,
- +1 yıl
yaşıyo musunuz.. bunun haricinde dahada mutsuzsa yapacağın bşy yok..
- +1 yıl
Hayır yasamıyoruz sadece benimle böyle birşey düşünmüyor.
sevmiyor seni acı ama gerçek neden dersen ne zamanı ya insan sevdiği olmadan nefes alamaz ağa :)
01 Yorumla- +1 yıl
:/
biraz pusuda bekle ve hiç ilgilenme onunla bakalım neler olacak .
11 Yorumla- +1 yıl
Dedeğini yaptım ayrıldı
+1 yılZamana birak en guzeli. Zamana birakman en guzeli zaten. Hersey belli olur o zaman.
15 Yorumla- +1 yıl
Bencede :)
- +1 yıl
Simdi obur tarafta sunuda dusunuyorum eger seninle mutlu degilse niye hala beraber seninle?
- +1 yıl
çok seviyo
- +1 yıl
Evet sevyorsa mutludur demek sevmiyorsa mutlu degildir. Ben boyle derim.
- +1 yıl
puf
Bir süre hiç konuşma uzak dur yazma bile o zaman anlar değerini...
15 Yorumla- +1 yıl
benden dahada uzaklaşmazmı .s Onun sevgisine layık olmayan benim ama .s
- +1 yıl
sevgide problem yok ,çok kısıtlıyo aşırıda kıskanç söznden çıkıyorum arda .s neler yapabilrm
- +1 yıl
teşekkür ederim sonunda sen anladın :)
Derhal bırak gitsin. Burnunun sürtünmesine ihtiyacı var. Geri geldiğinde de kolay kolay affetme. Hayatının hatasını yaparsın benden sana söylemesi.
05 Yorumla- +1 yıl
Hep bekleyen ben oldum o hep gidip geldi hep sustum içimde fırtınalar kopuyordu ama gönlümün konuşmasına izin vermedim hep sustum hep gitti gidip geliyo ben sadece bekledim bekliyorum
- +1 yıl
az önce duvarına Bu dünyada piç olucan ki mutlu olasın mk böyle yazmış :(
- +1 yıl
Aptala şey işte
Benimle mutlu olupta bir kaç gün önce ayrılan bir sevgilim vardı benimde :) Bırak gitsin ne zaman çözüm nede başka bir şey..
03 Yorumla- +1 yıl
Şerefsizlerr.
- +1 yıl
Dediklerini okurken gözlerim doldu. Dediğin gibi olsa keşke herşey
+1 yıltakma canım bırak gitsin başkasını bul o zaman köpeğin olur işte kıymetini sonradan anlar
23 Yorumla- +1 yıl
Onunla yaşadığım ilkleri bi başkasıylada yaşayacak kadar güçlü değilmki.s
- +1 yıl
yaşamıcaksın zaten maksat onun aklının başına gelmesi
- +1 yıl
Dahada nefret etmezmiki ya .s
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. goooooooong ayrılık çanıydı diğerini anlamadıysan :/ diye
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrılsa çoktan ayrılırdı neden bukdar dayansınki bana
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
tamam
adamı bıktırmışın galiba :).. meşhur bir söz var da söylemek istemiyorum aslında içim kalkıyor artık ama yinede duramayacağım
bırak gitsin..dönerse senindir.. dönmezse zaten hiç senin olmamıştır013 Yorumla- +1 yıl
gitti. dönerse benim.
- +1 yıl
Sizce onun koydu kurallara göre yaşamaya devammı etmeliyim ?
- +1 yıl
Yani onun düşünceleri uygulayıp onu düşünmücem sadece onun dedği tarzda yaşayıp bundan muıtluluk duyucam
- +1 yıl
Okulda sacın bağlı olsun ,Otobüsle git gel yürüme sakın (arada yürüyodum) Arkadaşalrınla dışarı çıkma e v okul ve benle buluşucakın kuralları bunlardı bunlara nasıl düzenlicem
- +1 yıl
Deemedim işte hep uydum çalıştım ama o hiç azıyla yetinmedi herşey 4*4 lük olsun istedi ve buınlardan bi tnesi eksk olnca hata olrk saydı kavga çkrdı sonra mutlu olamyrm dyp defolup gtti.
- +1 yıl
Yaşamak isteyen kim , diş ağrısından kıvranıyomuş eşden dostan duydum benim burda canım acıyo
- +1 yıl
Amin kardeş
sende zamana bırak o zaman tıpış tıpış gelecek sana eminim
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :)
- +1 yıl
erkeklerin ben of .s
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla- 01 Yorumla
- +1 yıl
:)
+1 yılBnce sikilmis sendennn boswer ayril hic mesaj atma donerse senndir zaten umrunda bile olmasin
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldı zaten tel. kapadım face falan hepsini bana ulaşabileceği biyer bile kalmdı
- +1 yıl
Sen mukemmelsinn salla gitsin
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
boyle devam ett illa atacak telefonu yanındataşıma dısarı giderken felan evde kalsınnn :)) illa atacakkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişeyler bittiyse artık tekrar yerine gelmesi çok zor oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
:(
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cepte dur, canım isterse mutlu olurum.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
bence okkalı bir dayak istiyor o...
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyleee bee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıkmış demekki senden uzatma ayrıl derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldı zaten
Cevap sahibi+1 yılo zaman hiç tınlama. Başka erkeklerle arkadaşlıklar kur ama sevgili olma. Biraz ksıkansın seni bakalım kaybednce nasıl anlıyor değerini
Kararsız insanlardan nefret ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
eh be bende bende
Sıkılmıs senden ayrılık canları calıyorr.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır çok seviyor bunu biliyorum ben hatalar yapıyorum ve o beni ilişkimiz sürecinde düzeltmeye çalıştı ve yorulduğunu söylüyor
- +1 yıl
nasıl kendme tekrar bağlıcam
senden ayrılıp ayrılmamakta kararsız..
07 Yorumla- +1 yıl
onu kendimeee nasıl bağlicaaam
- +1 yıl
Ya benii anlamıyosunuz benim istediğim o nasıl mutlu olur ne yaparsam mutlu olur nasıl dfavranırsam mutlu olur
- +1 yıl
ayrıldık gerek kalmadı
- +1 yıl
haklısın
+1 yılAcaba şimdi ne durumdasınız çok merak ettim?
00 Yorumlatripcan mısın
01 Yorumla- +1 yıl
yok abi ya herdediğini yapıyorm daha ne bekliyodu bilmiyorum .
Bence siz ayrılın.
03 Yorumla- +1 yıl
Aşığız abi ayrılık değil mutlu etmek için yapılacak bişeyler söyleyinn
- +1 yıl
Bizi herkes körfezde parmakla gözteriyolar nekdar yakılşıyolar gibisinden oyüzden benede aşka bak :)
usanmıs senden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrahatlığa alışmış:D
01 Yorumla- +1 yıl
of ulan of
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrilin o zaman
07 Yorumla- +1 yıl
3sene boru değil
Cevap sahibi+1 yılisterse 5697546947839485348954839583945893458 sene olsun
- +1 yıl
kolay değil işte
Cevap sahibi+1 yılhicbisey kolay degil.