Ulaşamayacağın bir kişiyi kovalamak mı? Yoksa ulaştığın kişiyi asla bırakmamak mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılulasamamak GOZDE BUYUTMEKTIR. cunku hicbir sey kendin de dahil ulasilirsin.
birakamamak TAKINTIDIR.
birakamamak diye birsey yok cunku.
ask, kaybetmekten korktugun icin aci cekmektir.
bugun iki asık arkadasimla sahilde kahve iciyoruz. ben de dahil hepimiz asigiz, sevgililerimiz var.
ve bir sey farkettim. hepimiz asik oldugumuz adamlarla ama kaygili ve korkuyoruz.
haliyle mutsuzuz da.
birisi dul arkadasimin 'ailesi beni kabullenmiyor kabullenmeyecek sonumuz yok biliyorum asikken mutlulugu yasamak yerine acaba ne zaman pes edecek diye bekliyorum, terk edecek kadar cesur da degilim'. diyerek agladi.
digeri, kendinden iki yas kucuk biriyle birlikte. haliyle kiskancligi had safhada. neyse ki icinden kiskaniyor adami bogmuyor. ama birgun benden genc birine gonlu kayarsa diye surekli tetikte ve gergin.
ben uc senedir sevgilimleyim. guven problemim var. duzelse de iyi bir adam donusse de bir tarafim hep 'acaba'diyor.
ASK MUTSUZLUKTUR.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk
Karşılıksız sevmektir
Güvendir
Affetmektir
Aşk duyguların en asil olanıdır
Vazgeçememektir
Belki de aşk bir göz kamaşmasıdır
Belki de bir gözyaşıdır sevdiğin için akıtılan
Ama şu bir gerçek ki
Aşk Aşktır
Anlatılmaz298 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık çok güzel anlatmışsın
- +1 yıl
@atiser
@unutulmazzz
Teşekkür ederim gençler :) - +1 yıl
Helal sana Aşkın dilinden anlıyorsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim tüm arkadaşlara 😊
- +1 yıl
Beğenen herkese çok teşekkür ederim görüşümü 😊
- +1 yıl
bu kadar söz söyleyen ve aşktan anlamayanlar ne olacak. alınma bak.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimine göre imkanlı ise ilişki, imkansızsa aşktır. Gel gör ki aşkın o kadar çok tarifi var ki ben başka, farklı bir tane söylüyorum o yüzden. Aşk bencilliktir. Her şeyi kendin için istersin aslında. Beni sevsin, benim sevgimi kabul etsin, ilgilensin, eğlendirsin, dertlerini bana anlatsın, ben, ben, ben, ben dersin hep. Onun için istediğin her şeyde sen de muhakkak varsındır. Ona başka türlü bir yolla mutlu olma fırsatı bile tanımazsın. Yaptıklarını sever ama buna rağmen yapmadığı az şey bile olsa onu onlarla yargılayabilirsin. Oysa bu arkadaşlıkta yoktur, sadece aşkta vardır. Onu ilahlaştırdığın için her yaptığı ufak hata gözüne dev gibi gelir çünkü. Aşk belki sabırdır ama asla tahammül değildir, sevginin aksine. Bu kadar atıp tuttum. Aşkı seviyor muyum peki? Aşka aşığım ama esas gerçekler de bunlar bence.
10 Yorumla
+1 yılbazen ulaşamak bazen ulaşmak bazende ellerinin arasından uçup gitmesine rağmen aklına geldikçe içinde birşeyleri kıpırdatan tam manasıyla bir anlam yükleyemediğin dünyanın en değişik duygusudur ne demiş cemal safi
var mı beni içinizde tanıyan
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim
Kalmasada şöhretimi tanıyan
Kimliğimi tarif etmek zor benim00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
195
Cevap
141Cevap
Bence aşk daha farklı bisey ulaşamayacağin birine aşık olurr insan ama o bir yerde aşktan çok takıntı ve hırstır bitebilir bir yerden sonra, ulaştiğin kişiyi asla birakmamak aşk sayilabilir ama oda aşk değildir aşk bence iki insanin aynı derecede birbirine bağlanmasidir yani biri koşsun biri kovalansin bu kovalayan için aşk sayilabilir ama kaçan için bir hoşnutluktur demek istediğim iki insaninda ayni derece duygularla biribirne bağlanması herhangi bir çekimle aşkın çekimi diyelim iki insanın birbirini sevmesidir gozunun içine sevgiyle saygiyla şevkatle bakmasidir aşk.
10 YorumlaAşk, kendinde olmayanı, belki de olduğunu sandığını başkasında bulabilmektir.
Bulduğunu kaybettiğin an yaşadığın kayıp, umutlarının öldüğü andır.
Umduğunu bulmadığın an tattığın his, zamanlarının kaybının sende yarattığını anladığın hayalkırıklığıdır.
Karşındakinin arzuladığından başkası olmadığını anladığın kırgınlığın, aşk acısıdır.
Hislerine tercüman olan insan, senin onu kaybetmene izin vermeyen insan, ümitlerinin karşılığı olan, istediğinden haberdar bile olmadığın tutkularının karşılığını ve kendini sana veren insan,
seni sana rağmen seven insan gerçek aşktır.
O yüzden de, ulaşamamak da bırakamamak da tam anlatmaz aşkı.
Ulaştığın insanı kalpten sevmektir34 Yorumla- +1 yıl
helal olsun çok güzel
- +1 yıl
@unutulmazzz çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk ulaşılmazlığı temsil eder, ulaştığın zaman aşk sona erer işte o an hala daha o insanla bir ömür boyu yaşayabileceğine inanırsan, hala o insanla gülebiliyor o insanla ağlayabiliyorsan, onsuz hayatın bir tadı yoksa, o insanı sevmişsin demektir. Asla bırakmamak sevgiyi temsil eder. Tekin olmaz aşkın işi...
Aşk iki insanı birbirine bağlamak için bir misafirdir sadece.84 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
O ne güzel bir anlatım şeklidir, taa ki benim yaşadıkarımı hatırlatıyor ve hala ki; yaşıyorum çabalıyorum o bilmeden.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim @ÖmreBedeldirAŞK :)
Acısıyla tatlısıyla aşkı yaşamak çok güzel. Acısı bile güzel aslında farkında olmadan acısını bile seviyoruz. Aşk ve sevgi duyabilen bir kalbin olduğu için şanslısın. Ben de tecrübemle aşkın tanımını bulmuş birisiyim, ama tabiki herkese göre bu tanım farklıdır.
+1 yılAsk karsilik beklemeden delicesine sevmekdir..
Ask gerekdiginde herseyi göze alabilmek dir..
Ask kendi gözünden bile sakinmandir..
Ask cagresiz kalmakdir..
Ask bir Insanin hayatini hem mahvedebilecek hemde dünyanin en mutlu insani yapabilecek güce sahipdir..
Ask vazgecmekdir. Sevdigin kisi daha mutlu olabilsin diye.. Onun icin ondan vazgecmekdir.20 YorumlaAşk
...
Gözleri görmeyen birisine gökkuşağını anlatmak gibi birşey aşkın tarifi. Anlatmak istersen kelimeler yetmez yeni kelimeler türetsen dahi onlar da yetersiz kalır aşkı anlatmaya. Hani derler ya "Yaşamadan bilemezsin" diye, aynen öyle birşeydir aşk. En büyük mutlulukların ve en büyük acıların yaşandığı bir duygudur. Aşk tarifsizdir arkadaşım. Aşk, tarifsizdir..10 YorumlaAşk bir kişi de tutuklu kalmaktir. Çoğu insanla konusurun bir kişiye baglanirsin. Yıldızlar sanki sana parlar güneş senin için dogar. Kendini bilmezsin onu ezberlersin. Aşk anlayamadığını kelimelere sigdiramadigin değil midir? Çözülmez. Gözün görmez. Bazense babanizin "Ne bu leylalik aşık misin kızım sen" diye takilmasidir :))
00 Yorumla
+1 yılAsla bırakmamak tabikide zaten kovaladığında bir süre sonra bikar yorulur yakalarsın önemli olan ondan sonrası bırakıp bırakmamak önemli olan hepsi bu eğer ki bırakırsan sa hepsi boşaymış diye üzülürsün onca zamana yazık yaNi
10 YorumlaAşk teslim olmaktır. Tüm benliğinden, arzularından, mutluluklarından hatta üzüntülerinden bile vazgeçmektir. Sende bilinçli olarak eksik bırakılan duygudur. Aşk bulutların üstüdür ama senin ulaşabileceğin yer ancak bulutlardır. Aşk zordur. En iyisi teslim olmak...
İçimden geldi.00 Yorumlabıçak yarasına benzer acısı geçse bile izi kalır
çirkini, güzel;
yanlışı, doğru;
kötüyü, iyi;
günahı, sevap;
eğriyi, düzgün;
düşmanı, dost;
hayali, gerçek, sanmaktır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Aşk sevmek sevilmektir
Ulaşamıyorsan yine denemek ve olmuyorsa vazgeçmektir
Aşk karşılık bulmuyorsa bırakmak gerekir daha peşinden gidilirse ancak acı verir10 Yorumlabenim için aşk ulaşamamaktır. çünkü ben ulaşamadım. zaten ulaştağın zaman sanırım bırakmazsın kolay kolay. kolay ulaşanlar ise kolay bırakabilir diye tahmin ediyorum. belki de aşk diye bişey yoktur kendimizi kandırıyoruzdur. bu devirde kim dağları deler. kim çöllere düşer ki :/
00 Yorumla
+1 yılUlaşamadığım ve zor olan herşey dikkatimi çeker. Aşka da inanmam zaten ama karşılıklı olmayan bir aşk görmedim. İnsan karşılık bulmadığı sürece ya takıntı ya da hayranlıktır. Bir çok kez aşık olduğumuzu sanarız ama sadece bir kez, bir kişiyi sever insan. İki kalp bir olur ve ömür boyu sürer.
00 YorumlaAşk ummadigin anda sevmek güvenmedigin anda güvenmektir.. ask bazen hayal kirikligina ugramak bazen sevdigini affetmektir.. bazen sevdigini soyleyemessin asik olursun gozlerine bakar sevdigini anlatdin.. kisacasi gercek aski buldunsa bir omur mutluluktur
00 YorumlaAşkın iki tanımı vardır.
Bu
i1.imgiz.com/.../...yragi_7552199-00_1920x1080.jpg
Ve bu
www.9sn.net/resim/2009-Kawasaki-ZX-10R-Ninja.jpg00 YorumlaUlasamayacagin bir kisiyi kovalamak tir ulaştığında da sıkıca sarılıp birdaha bırakmamaktır... aslında aşk karşılıksız sevgidir o seni sevmese de onu unutamamaktir ondan vazgecememektir galiba kavusamayinca aşk oluyor...
00 Yorumla
+1 yılBırakamayacağını düşünerek sevmek.
Ulaşamayacağını bilerek unutamamaya çalışmaktır.40 Yorumla
+1 yılİmkansızlıkdır.
7,5 Milyar insandan Birini Seviceksin Aşık Olucaksın Ve Bu Duyğular Karşılıklı Olcak
Zor İş Be Dostum :)
İki Seçenekden Birini Seç Diyorsan Ulaşamadığını Kovalamakdır Yakalaman İmkansızdır :D00 Yorumla
+1 yılÜstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi? Üstat da;Evet demiş.. Adam peki demiş, -Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi? Üstat da cevap vermiş
-Peki siz bardak kırıldı diye hiç su içmekten vazgeçtiniz mi?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk Düz bir duvardır.
Tırmanmak için SEVGİ gereklidir.
Zirveye ulaşmak için sevdiğinle bırakmadan tırmanmaktır.
Zirve karanlıktır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk bir insanı iyi kötü herşeyiyle istemektir çok yoğun bir duygudur ama uzun sürmez zamanla biter. Ulaştığını asla bırakmamakta sevgidir, sadakattir. İnsan gençliğinde aşık olur, olgunlaşınca sever güzel olan sevmektir insan huyunu suyunu sever ömürlük devam eder ama aşk çok başkadır iyi kötü bakmadan aşık olursun sonra bazı şeyler gözüne batar yürümez biter
00 YorumlaAşık Veysel’e sormuşlar “Aşk nedir” diye. Aşık Veysel Gülümsemiş.“Seversin, kavuşamazsın aşk olur...” demiş. Bunu diyen bir aşık. Bence kulak vermek gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk sevipte kavuşaMamak yani tek taraflı seversin olmaz iki tarafta birbirini sever yine bazı nedenlerden dolayı olmaz bu aşk işin kısası bir şarkı vardı hani
Yalan dostum aşk diye bir şey yok
Aşk dediğin üç günlük eğlence...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılUlaşamamak tek taraflı, platonik bir histir. Mutluluk getirmez.
Bırakmamak tutsaklıktır. Mutluluk getirmez, özgürlüğü de götürür.
AŞK "ulaşmak" ve ulaştığını "bırakamamak"tır.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİki ucu boklu değnek... Aşk; Odun sobasına benzer... Uzaklaşırsan üşürsün, yakınlaşırsan yanarsın. Ortasını bir türlü yakalayamazsın... Ama o sıcaklık insanı cezbeder.
00 Yorumla
+1 yılAşk, bir balık için gökyüzü,
Bir kuş için suyun altıdır.
Her gün altında kurduğun hayal,
Her gün üstünden uçtuğun gizemdir.
(Ulan dur yaa, 5 dakka kendime aşık olup geliyorum *-*)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBence aşk yeri geldiğinde ulaşamamaktadır, yeri geldiğinde bırakamamaktır. Ama bu kadar şeye rağmen yanında huzur bulmak, her gördüğünde daha da sevmektir.
00 Yorumla Karşılık alamadığın sürece o korkunç bir sevgidir , üzerine yoktur. Ne zaman ki sevgine karşılık alırsın aynı hisleri beraber dolu dizgin yaşarsınız işte o zaman adı aşk olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşık Veysel'e aşk nedir diye sormuşlar. Kavuşamazsın aşk olur demiş.
Bu misal kavuşunca eksilir aşk, yerini belli çok daha güzel duygulara bırakır ama aşk yavaş yavaş tasını tarağını toplar gider.00 Yorumlahayalinde birini yaratıyorsun, ve o olmayan ve onun yerine koyduğun kişiye hastalık derecesinde tapıyosun, ulaşırsan fiziksel, ulaşamassan zihinsel aşkı yaşıyorsun.
00 Yorumlaİkisi de aşk ama... Ulaştığını tuttuğun eli bırakmamak adamlık ulaşamayacağını kovalamak ise salaklık bence yani...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğazına kadar boka batmak aşk, ne kaçabilirsin ondan ne kalabilirsin yanında.. İçindeki aptal mutluluk, Yüzüne yerleşen ani bir gülüş kadar zamansız, Ağlarken ağız dolusu kahkaha atıp kendi küfürlerini yutmaktır aşk, nefret ederken sevmek, Aynı anda hem ulaşmak hem kaçmak istiyorsan, yazdıklarını sen hariç kimse anlamıyorsa aşıksındır işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yürek verilen bir kişiyi ölümüne sevmek ve takip etmektir taki birlikte mutluluğu yakalayıncaya kadar.
00 YorumlaUlaştığın kişiyi asla bırakmamak hani derler ya iyi günde kötü günde yanında olmak diye işte işin sırrı o ☺
00 YorumlaSahi aşk ne?
Bence aşk onu ondan önce düşünmektir. Onun hayatı daha iyi gitsin diye çaba göstermektir. Onu onsuz da yaşayabilmek onun mutluluğuyla mutlu olabilmektir. Onu sahiplenmektir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk budur
https://i.hizliresim.com/rVWlyP.jpg00 YorumlaAşk esarettir.
Sevdiğin insana mahkum olmaktır.
Herşeye rağmen vazgecememektir.
Aşk imkansız ise aşktır.
Ten tene değerse, aşkın bittigi andır.00 Yorumla
+1 yılAşk hesap işi değil nasip işidir. Aşk sanmaktan çok yanmaktır. Aşk arayış değil adanıştır. Aşk namaz gibidir niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılGönül kimi seviyosa aşk onda güzeldir. İster ulaş ister ulaşma. Ama berabersenizde herşeye rağmen bırakma.
00 Yorumla
+1 yılAşk sonsuz olan kişiye duyulması gereken sevgidir. Fanilere harcayıp gereksiz yere kendimizi üzdüğümüz olaydır
00 Yorumla
+1 yılAşk ulaşamadığını kovalamak elde ettiğinde bırakmamaktır.. çoğu zaman imkansızı isteriz elde edince soğur bırakırız... bence bırakmamaktır.
00 Yorumla
+1 yılaşk er geç gelecek ihaneti görmezden gelmek , başını başka tarafa çevirip beklemektir sadece. Aşk gerçeklere kör olmaktır veya kimsenin göremeyeceği gerçeği yaratmaktır
00 Yorumla
+1 yılher ikiside aşk. ulaşamayacagın birinin peşinden devam ediyorsan aşıksındır. ulaştıgın halde bıkmadan sıkılmadan onlaysanda aşıksın.
00 Yorumla
+1 yılAşk her ikisi de değildir. Bir kördüğümdür aşk. Yaşadığında değil yaşayamadığında aşktır. Çünkü o zaman anlarsın sadece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Belki sözdür aşk oluşur üç harften
Şair Ve Yazar Kitapla debelenir Tanımı Çok Basit Bana Sorsa Nedir?
Aşk Bir Kördüğüm İpini Kes Yeter Çözmeye Kalkarsan Ömrün Biter00 YorumlaSeversin kavuşursun adı sevgi olur.
Kavuşamazsın adı aşk olur.10 YorumlaAşk ulaşamıycağın halde sevmektir buda sadece insana acı verir.
10 Yorumla@atiser her önüne gelene göz kestiren biri olarak cevaplasın soruyu
13 Yorumla
+1 yılyanında olduğun kişi sadece olması gerektiği gibi birisiyse eğer yanında durma ilgini çekenin peşinden koş ;)
00 YorumlaBırakmamak... sarıp sarmalamak... bir olmak... tam olmak
10 YorumlaUlaşamadığına aşk dersin :) Ama ulaştığında hevesin kalmaz çünkü hayaller farklı hayatlar farklı ama tavsiyem ulaştığınıda bırakmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılAşk b*k yoluna götürür deliler gibi sevdim herşeyi yaptım uğruna güm diye terketti ne oldu ben üzüldüğümle harcadığım heba ettiğim onca zamanla kala kaldım
10 Yorumla
+1 yılaşk malesef ki ulaşamayınca bırakamamak bırakamayınca ulaşamamktan ibaret
20 YorumlaAşk ulasilmaz olunca adı aşk oluyor bu yüzden ulasamamaktir
00 YorumlaAşk ulaşamayacağın birini kovalamak ama sevgi ulaştığın kişiyi asla bırakmamak.
00 YorumlaBence aşk ulaşamayacağın kişiyi kovalamaktır. Eğer ulaşırsan, ulaştığında bırakmamak ise sevgi...
00 YorumlaNolursa olsun kabullenmek ve birakamamak gözün kör olur affediici olursun birakamazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Ulasamiyosan zamanla takintidir. birakamiyosan sevgi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşk;bazen ulaşıp kaybetmek, bazen hiç ulaşamamak
ama hep iliklerine kadar kanamak😌00 YorumlaKendimi kasmam yüz verene ilgi gösteririm yüz vermeyene ben hiç bulaşmam
00 YorumlaUlaşana kadar kovalamak, ulaştıktan sonra bırakmamak...
00 Yorumla- Devamını Gör (276)
Devamını Gör(321)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım