Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum!

Arkadaşlar benim sevgilimin çok yakın olduğu bir dostu arkadaşı var erkek.Çok iyi de vakit geçiriyorlar birlikte amaolay o değil.Sevgilim insanları kırmak istemeyen türde bir insan ve arkadaşıda sevgilimi bu yönden kullanmaya çalışır gibi hissediyorumki hislerimde yanılmam.Ayrıca bu yakın arkadaşı biz ne zaman bir arada olsak sürekli zırt pırt telefon açar ve sürekli bizim bir arada olmamızı engelliyor.Yani mesela biz bir gün buluşma sözü versek o zıpçıktı gibi o gün bir bahane uydurup buluşmamızı engelliyor.Birde normalde biz sevgilimizle kendi özel eşyalarımıza ve alanımıza saygılı insanlarız ama bu yakın arkadaşı sevgilimin özel eşyalarını kurcalıyor.Deli olucam ya!Bu çocuk yüzünden ilişkimizi rahat yaşayamıyoruz.Ben bu çocuğun derdi ne anlamadım.Zaten birde dengesiz önce kendisi beni yok saymaya çalıştı sonra benimle tanıştı.Bu çocuğun derdi ne ya?Sınır oldum valla!Bana yardım edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu cocuk gay falan degil ama olay su ben sevgilimin ne kadar ozguvenini yerine getirip yakin arkadasina posta koydurtuyorsam o da bunun farkina varip artik sevgilimin kendini kullandirtmiyacagini farkediyor.Acikcasi sevgilim ne kadar benim himayeme girip akillanmaya basliyorsa bu da onun isine gelmiyor.Bir nevi aramizdaki guc savasi.Kotu bir ornek olucak ama Hurrem ile Ibrahim Pasa gibi yani.Fakat ben zalim biri degilim o ayri.
Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum!