İnsana en çok sevdiği zarar verirmiş...sizce bu söz ne kadar dogrudur?
Düsüncelerinizi alayaim :)
Düsüncelerinizi alayaim :)
kesinlikle dogru bi söz..banada en cok sevdigim insan zarar verebilir, cünkü onu cok seviyorum ve ona cok güveniyorum, ondan herhangi bir kötülük beklemedigim icin, sevgisindende adim gibi emin oldugum icin, bana zarar vermis olsa beni cok ama cok kirmis olur..cünkü herkesten beklersin ama sevdiginden beklemezsin.. fazla icli disli olmadigim biri bana zarar vermeye kalksa sinirlenir ederim ama kesinlikle fazla takmam kafama cünkü bana yakin olmayan bana zarar veremez..o hakki vermem o sahisa..
evet iste durum budur..beklemiyor insan..helede bir kadinlar sevdigimizi genelde korumak hep güzel seyler yapmak isteriz ama erkekler bazen daha gaddar oluyor sanki..tabiki bu tür kadinlarda var ama daha cok erkeklerde
evet cok haklisin.. odunlar iste :D
Yaptığı hata veya ne onu üzdüyse çok büyük bir şey olmasa da sevdiğinden beklemediği bir şey olduğu için daha çok canını yakar.Ben böyle yorumluyorum yoksa sevdiğinin hatası herkesinkinden büyük hatalar değil sadece bize daha zor geliyor onun yapması.Takmadığın dikkate almadığın birinin hata yapması sorun olmaz zaten umursamazsın.sevdiğin biri yapınca üzülüyorsun sevdiğin üzmüş oluyor.Benim düşüncem bu.
Şöyle de bir istatistik var.Kişinin tanıdığı biri tarafından öldürülme ihtimali tamamiyle yabancı olan biri tarafından öldürülme ihtimalinden 22 kat fazla imiş.Kısaca herkes sevdiğini öldürür.
Oscar Wilde'a katılıyorum.
Reading Zindanı Baladı
Ama herkes de gene sevdiğini öldürür,
Bu böylece biline,
Kimi bunu yüklü bakışlarıyla yapar,
Kimi de okşayıcı bir söz ile öldürür,
Korkak, bir öpücükle,
Yüreklisi kılıçla, bir kılıçla öldürür.
link
Ezel havasi esti sanki :D güzel yorum
Elbette öyle. Sevdigin zaman acı cekmeye başalrsın cünkü ya hayal ise gercek degilse diye
Cevap
10Cevap
çok doğru...karşındakine verdiğin değer ne kadra sa.. onun yaptığı hatanın acısı o kadar büyüktür.. hayatımızda fonksyonu olmayan insanlar ne kadar canımızı yakabilirki.. ama sevdiklerimizin anlamı var bizim için.. yaptıkları ufacık bir hata bile can yakmaya yetiyo..değeri kadar can yakar insan
evet çok doğru bir söz. sevdiğimiz insana güvendiğimiz zayıf yönlerimizi gösterdiğimiz için onun bize yanlş bir şeyi daha çok ağrımıza gider..
cok dogru
Sevdiğim bir söz vardır.
Cehennem yolu, iyi niyet taşları ile örülüdür.
@AlevinKizi, onu bilmiyorum da avatarın kalbe zarar vallahi billahi
maalesef doğru...tehlike beklemediğimiz tarafımız korumasız kaldığı için oluyor herhalde...
Eee imtihan bu ya.İnsanı en çok dostu , eşi , dostu üzer.
Doğrudur. Çünkü hiç bir insan kusursuz değildir ama sevdiğin insana güvenirsin, yapmayacağına eminsindir vs. Ayrıca sevdiğin insanı seni bilir, tanır, zayıf yönlerini bilir.
insan* olucak o
Bunu alan bunu da aldı:
''Birini, dövecek kadar sevebilmek/değer vermek''
Insan sevdigine zarar verirmi insan sevdigine kiyamaz:)
ve sevdiğinden gelmeyen ilgi öldürür insanı...
Hiç bir şekilde katılmıyorum.İstemeyerek zarar verebilir ama bile bile kimse sevdiğine zarar vermez.
konunun kritik yanida aslinda bu,böyle insanlarda var yani katilsanda katilmasanda
ben kaplumbağama hiç zarar vermiyom ama :ı
nazı geçiuo ya sana çektirir durur
bazen öyle olmuyor değil..
insana en çok zararı kendisi verir.
bence vermez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar