Kankamla öpüştüm nasıl oldu anlamadım?

8 ay önce spordan çıkmıştım kar yağıyordu yoğun setler sonrasında yanıyordum resmen dar kesim vücut hatlarımı belirten bir atlet ile çıktım spordan. Kardeşim dediğim bir çocuk ile kız vardı muhabbet ediyorlardı kızı ilk defa orda gördüm sonra faceden ekledi konuşmaya başladık itirafta bulundu çok güzel fiziğin vardan muhabbete girdik benden iki yaş küçük ama abi diyor sonra bir bakıyorum seni seviyorum herşeyimsin gibisinden dengeli bir konuşmalarımız oldu herkesden kıskanyor beni sahipleniyor felan beynim durdu nasıl bir kız diye :) 8 ay böyle şudur budur geçti dünde işden çıktım gece 2de buluştuk oturduk sahilin bir köşesine moreli bozuktu destek oldum tutma ağla rahatla dedim sarıldım bırakmadı beni sonra baktı gözlerimin içine dudaklarıma yapıştı o nefesini hissedişim o tutkusu çok farklı geldi temizden 20 dk öpüştük sonra ise durduk biran tuhaf oldum oda oldu çekip gidiyordu tuttum ne oldu diye bende dedim ateşle barut yan yana durmaz olmadı sayarız unut dedim rahatladı hiç bir şey olmamış gibi evine bıraktım ne yapmalıyım dellendim valla kendimden utandım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Gelişme-Bugün kadiköyde çalışmakda olduğum spor merkezine geldi ordan evine geçtik yemek yedik film tatlı felan opuşme konusunu açtı dudaklarının tadını halen hissediyorum felan dedi biran baktım ufak ufak soyunmaya başladı tepki vermedim çırılçıplakdı tişörtümü çıkardı yine tepki vermedim. Sonra dur dedim o günkü bir hataydı seni kardeşim gibi görüyorum dedim çıktım dondu kaldı öylece
Kankamla öpüştüm nasıl oldu anlamadım?