sizce bir kızın olmazsa olmazı nedir ? ne olmalıdır ?
Secicilik
Karekter
Güzellik
Zeka
Diğer (Belirtin) - Nefes alsın yeter :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkekler kızlarda akıllı olanını arıyorum der sonra akıllı bir sevgiliyle anlaşamayabilir.çünkü akıllı kızdan hiç bir şey kaçmaz,tüm hakkını savunur.ama doğal güzelini ve safını bulunca belki ona fazla laf anlatacaktır olsun zaten bişeyler öğretmeye hevesli erkek bilgisini paylaşmaktan mutluluk duyacaktır.akıl arayıp güzellik aramıyorum diyende estetikle ve makyajla güzelleşmiş kadınların peşine düşebilir,çünkü bakım için çaba harcayan kadın onları cezbeder.
kız dediğinin kısa saçı olmaz kız lan bu kısa saçlı kız mı olur cildi pürüzsüz olacak fizik mükemmel olmasa da kilosu pek fazla olmayacak zeki olacak tamam güzellikte önemli ama ciddi söylüyorum bunu hem erkekte hem kızda dikkat ettiğim ilk şey ve tek şey kişilik hani bu ağır başlılık ya da eğlence falan değil mantıklı konuşması boş konuşmaması espri anlayışının iyi olması
yalnız benim anlamadığım bir nokta var secicilik derken neyi kastettin
Başka zeki olacak öyle bir şeyden anlamayan sadece tükettim yapabilen kız ile ne benle konuşabilirim
karakter olmassa olmaz bi özellik güzellik allahtan ama karakterini sen güzelleştirebilirsin
Cevap
7Cevap
Karakter ! Sadce kızın değil insanın olmazsa olmazı olmalıdır !
güzelliğin bu kadar ön planda olması sıkıcı.. karakter ve zeka olmadıktan sonra playboy kızından fark ne? sonuç olarak sadece güzeller ve güzellikleriyle ilgi çekiyorlar.. bir kadının ya da bir erkeğin en seksi yeri beynidir..
valla benim için olmassa olmaz saygılı olsun yalansız olsun haksızlık yapmasın ytr bu üç şey..
ne zaman aptal olacağını ne zaman zeki birini oynayacağını bilmekk
anlaşıldı erkekler için sadece güzellikten geçiyo olmazsa olmazı ilginçç
önce karakter. güzel ama kişiliksiz. böyle bir bayanla gerçek anlamda ciddi düşünebilecek olan varmı?
Diğerin açıklaması buysa, bir daha "diğer" diyen diğer olsun namıssızım.
zarafeti ve dişiliği (giyiminde, konuşmasında, bakışında erkek gibi olmaması)
kız erkek her insanın olmaz sa olmazı mutluluğun anahtarı ve sembolü paradır bana göre
kendine güveni olmasi lazim!
Zeka varsa diğer sıklar hapı yutar abicim :)
karakter,zeka,(ruh,his,kalp)
Rimel çanta saat ve topuklu ayakkabı
Güzellik olmazsa olmazdır :))
kenedeni sevmesi ve kendine güveni
masumiyeti ara sira da olsa bi kiz masum olmali
karakter önemli
Karakteri olmazsa olmaz
Sevgilisi!
karakter yeterli :)
Güzelliktir.
Karakter tabiki:)
zeka ve karakter