Doğrucu olun, dürüst olun... Evlenir miydiniz bir kürtle?
Cevabın nedir?
niye evlenmeyelim? japonla evlenir miydiniz diye sorsan daha normal olurdu uzak bir kültür olduğu için. kürt ve türkler asırlardır birlikte yaşıyor. kültürünü bilirsin, dilini bilirsin, dinini bilir insanını tanırsın. hatta belki komşundur, bir akraban, çalışanın, işverenin ya da sıra arkadaşın... niye evlenmek için iki defa düşünülsün?
122 Yorumla- +1 yıl
helal be helal sızın sayenızde hdpkk yanlısı olmayan bzı kurtler ayakta durablıyoruz sızlerde dıslasaydınız bızlerı dost karde gormeseydınız musluman kurtler olarak hdpkk nın onunde ezılır gderdık
- +1 yıl
@arslan2161 Ben de Türk-Kürt evliliğine karşı değilim. sevdikten sonra , anlaştıktan sonra neden olmasın?
Dediğin gibi evlenilecek Kürdün hdpkk lı olmaması önemli.
En İyi Cevaplar
Ya nedir böyle saçma sapan sorular kurt le evlenirmisin derken bile bir aşağılama var
Ne maksatla sordun bunu eğer kürt sen ezik misin diye soracam yok eğer türk isen bırak artık bu faşist görüşlerini ülkede kan gövdeyi götürüyor hala insanları kutuplastiriyorsunuz yazıktır günahtır ya60 Yorumla
+1 yılSevdiğim kız kürt. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Ne zihniyeti bozuk insanlarsınız. Bırakın şu konuşma tarzını. l*n seni de yaratan aynı onu da. O şöyleymiş bu böyleymiş demeye hakkın yok. Onlar insan sen de insansın diyemiyecem ama. Irkçı tutumlar sergileyenleri insan olarak görmüyorum
10 Yorumla
evlenirim ama pkklı biriyle değil
www.kizlarsoruyor.com/.../a39925-siraya-kaynak-yapanlara-tepki-cesitleri
www.kizlarsoruyor.com/.../a39877-eski-iran-yeni-iran-farklari20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
77Cevap
Bu size bağlı.. Eğer yaşayış biçiminiz, değer yargılarınız karşı tarafla az çok uyuyorsa evlenebilirsiniz..
Örneğin ben aşırı Milliyetçi biriyim bir başkası dini boyutu önemsiyor gibi... karşınızdakinin değerleri ve önemsedikleri önemli arada uyum olduktan sonra evlenirlir
hayata bakış açıları farklı ise evlenilmemeli10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı geri kafalılar burada galibga yine ırk ayrımı yapmışsınız helal * insan insan olamadıktan sonra kürdü türkü cerkezi alevisi ne biliyim her nezikimi olursa olsun sizler halen anlayamadınız biz sadece yaratan güzel rabbimden gelen varlıklarız millettt neden halen bir et kemik sudan üreyen canlıyı ne güzel ırk ayrımına koyur sikim böyle ülkeyi insan olamadıktan sonra insana insan diyemiyeceğiz galiba insan olmayı ve yaşamayı öğrenemedik ve öğrenemiyeceğizde bu gidişleeee * ülkesi işteee geiri kafacılar ve ırk ayrımı yaparak sadece ülkeyi felakette süreklediğimiizi bile görmüyoruzzz yinede sokayım böyle bir ülkeye daha uyanamadık bu ülkede yinede * böyle ülkenin
00 Yorumla
+1 yılPeki Âşiret hakkında ne düsünüyorsunuz. Dogu da büyüdü o kisi mesela. Aşiret olmamasi imkansiz. Neler gördük o doguda. Birbirlerini tarla yüzünden öldüren. Tamam iyi insan olabilir. Ama ne malum gelip de asiret kavgasi yüzünden seni kacirmayacaklarini.. seni öldürmeyeceklerini. Ben evlenecektim ama bu korkuyla da asla yasayamazdim.. Ne malum bide hic evlenmedigini? Erken yasta evlenilmiyor mu orada. Gercekten ön yargili olmak istemiyorum ama bu isleri göz önünde bulundurmak lazim. Gelip gelip gitsin Kürt kizi alsin. Ha kendisi İstanbul'da büyüdü o baska. Ozm gitsin istanbuldan tanidigi kisiyle evlensin. Ama kendisi doguda büyümüs simdi de istanbuldan/yurt disibdan birisini istiyorsa bunun arkasinda muhakkak bir sey vardir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlari irklari yuzunden evlenirmiydin diye soru sormak :/
Madem boyle soru soruyorsun kurtle evlenmemem icin bir sebep soyle..80 Yorumla
+1 yılRabbim yazdıysa bozsun. Trabzonluyla - kürt :D
millet G. T üyle güler ham mına :D157 Yorumla- +1 yıl
aptalca düşünce
- +1 yıl
trabzonluya kurt evet urfaya kız aldık kardes trabzon ınsan olduktan sonra her yere kız verılır her yerden kız alınır senın gıbı cahıller ınsan olmadıgı ıcın ne kız verılır ne alınır ancak gottuyle gulunur sızın gıbılere
- +1 yıl
Hamsi beyinliye bak mk. Kalkmış 3 saniyelik beyniyle kendini üstün tutuyor. Senin dağda olan domuzlardan ne farkın kaldı şimdi?
- +1 yıl
sizin seviyenize inmicem. çapınız ne ki kalkmış altıma yorum atma hakkı buluyorsunuz kendinizde ama genede havlayın 1-2-3 :D
Bu biraz zor gibi. Türkü tercih ederim :)
Her kürtte bir değildir amaaaa Hdpye oy veriyorsa gözümde biter : :/100 Yorumlaçok kürt var çoğu türkten daha türk olan. emin ol insanlık. ben biraz ırkçıyımdır ama önce insanlığa önem veririm. vatanını benim kadar sahipleniyorsa vatanıma bir zararı yoksa sorun yoktur
65 Yorumla- +1 yıl
@Datcalee yanı demek ıstyrkı bak bem ısmım mucahıd kardes KURDUM DIYARBAKIRLIYIM ama ben senden daha cok TURKUM senden daha cok vatanımı sevıyorum senden daha vatan haınlerını bılıyorum demektır anladın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim için ırkının ne olduğu önemli değil. Önemli olan insan olması, İnsan olan birisi ile cehennemin sonuna kadar da giderim :)) Bir kısmı terörist diye bunu bütün kürtlere bağlayamayız. Yeterki HDP ve PKK yanlısı olmasın. Gerisi olur gider.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt olup olmamasi bir problem mi ki? Kürtler hırsiz mi içkici mi? Onlar da bizim gibi insanlar yeter onlari küçük düşündüğünüz. Yurt disinda yaşayan bir türk olarak sizin bu türk kürt ayrimina gülüyorum. Bazi Türkler Kürt kardeşlerimizi resmen hayvan haline getirmisler. Utanin bu halinizden. Sözüm bu söylediklerimi düşünenlere.
61 Yorumla- +1 yıl
Bende onlar gbi insanim ama benim gecekondu evlermde klimalar yz kis calismior cnku yok.. vergilerimi veriyorum elektirik su faturami oduyorum yesil kartimda yok olmasi icin birilerini silahla da skstirmiorm.. smdi gordunmu benim farkimi.. nedense hep bunlari yapanlar kurt kesiminin icinden cikiyor bana bir tane sehir gostersene bastan asagi kacakcilik yapan icinde kurt olmayan GOSTEREMEZSİN
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim kurt ve ben de Türküm lafta değil vatanıma canımı veririm Sevgilim de polis ama kurt doğuda yaşamamış ama batılı gibi yani her neyse ne doğuda da yasasa severdim. Kürt Türk laz Çerkez ayırt etmedim yani. Fasisttim önceden belki Rabbim benim boyle gözümü açtı.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem mumkunse ic anadoludan olsun benim gibi <3
72 Yorumla- +1 yıl
khal bulmaz senı posetcı mıhoo gelır sana ıc anadoludan :)
insanla evlenilir.. dıger seyler sadece teferruat olur..
83 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayal de kurdurtmuyon be abi S: Neyss :( ALLAH büyük ;) Sen oraqdayken bende gitmiş olurum orada haberimiz yokken görüşürüz :D
- +1 yıl
+1 yılİnsanları Irk , dil , din , millet olarak ayıranları ALLAH kahretsin...
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirim iyi bir insansa evlenmemem için önümde bir mani olmaz ailem dünden razı yani Kürt, Laz, Çerkez, Zaza, Gürci, Azeri diğer etnik kökenli olması önemli değil ben kişinin karakterine ve insanlığına bakıyorum.
20 Yorumla
+1 yılinsan olduktan sonra sevdikten değer verdikten sonra neden evlenmeyeyimki dayımın eşide kürtmüş kuzenimde kürt bir kız ile evlendi kısmette ne varsa onu yiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Azerbaycan Türkü Alevi bir Ailenin kiziyim ama sunu söylemek gerekirse kürt biriyle evlenmem Ailemde birakmazdi ve evlenmemde din acisinda kültür acisindan ve yasak bu hor gürülürüz diye
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltamam doğru ve dürüst oluyorum :)
''hayır'' evlenmezdim :)70 Yorumla Kürt türk alevi suni çerkez laz zaza v. s v. s Kardeşim aptal olmayın bunlar Türk milletini ayırmak için koparmak için içimize atılan fitneler, benim İçin hiç sıkıntı değil Helal süt emmiş biri olsun ne olursa olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
21 yasına gelmıssın fıtne dıyorsun ahmak fıtnenın ne odlgunu nasıl atıldıgını bı ogren bu fıtne dedıklerın sende daha cok dınını yasıyorlar senden daha cok musluman senden daha cok turkkturler turkum dye gottunu kaldırma ben KURDUM ama sende daha cok TURK senden dah cok vatan sevdalısıyım haddını bıl
- +1 yıl
Sen önce bir okumayı ögren ondan sonra benimle muhatap ol zerzavat ben kürtlerimi kötülüyorum demek istediğim bu olaylar Şeyh sait döneminden günümüze uzanan bir olay Sen kürtsün bak ayrım yapyıorsun bunun farkını algılamaayacak kadar aptalsınız işte kolayca kandırıla bilen ahmaklardan bir farkınız yok biz Kürdü ile Çerkezi İle Lazı ve Zazası ile Hep tek yüreğiz anlata biliyormuyum kardeşim bizi birmizimize kırdıırıyorlar Alevi sunni dediler Türk Kürt dediler Daha bnları anlamayacak kadar kapasitesizsn o senin sorunun Ben bu vatan için seve seve feda ederim Oturduğun yerden tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma Ön yargılı olmanız yüzünden bu haldeyiz şimdi ahmak kim kardeşim.
+1 yılKesinlikle evlenmem...
Eğer senin de düşüncelerin profilindeki resimden yanaysa öyle bir şeye kalkışma bile.41 Yorumla- +1 yıl
Hahah yanlış resme bakmışımm sen gizlisinn:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ewlnmem cunku senlrce ic ice yasadigm cocklk arkdsm vardi gozumde 4.4insanlgnda oyle insanlgda ama ben atutrk diyorum oda Abdullah Öcalan diyr. Ne kdar olsada böyle olayda tarafini belli edyor. Ama iylerde cok var hc br zaman ayrim yapmadm ama ne kdarda olsa yine o trafi tutyrlar benm kafama yatmdi yatmzda orf adet bana uymaz
40 Yorumla
+1 yılabi insan değil mi eğer beni seviyorsa samimiyetine inanıyorsam evlenirim neden evlenmiyim. Hem farklı kültürleri tanımayı seviyorum :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evlydim zaten. Eski eşim Yarı Kürttü. Hatta dedesini Erzurum da çok kişi tanır Kürd Ali diye. Yani çocuklarımın ikisi de yarı Kürt.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl@greeneyes abi demiş ki ;
''insanla evlenilir.. dıger seyler sadece teferruat olur..''
Nan abi hep mi içimi okursun :S ;) :)
@soran aynen öyle ;)13 Yorumla
+1 yıleger ınsansa kurt gıbı kurtse pkk savunucusu veya vatan haını degılse bunun kurdu turku olmaz ok yeterkı vatan bayran dın sevdalısı olsun canım ok
00 YorumlaEvlenirim arkadaşım ayrımcılık yapmak niye bütün kürtleri bir tutmayın hatta böyle kürt türk diye ayıran salak zihniyete karşı durmak gerekirken ayrımcılık neden tarihler boyunca kurtuluş savaşında canakkalede kürttürk ayrimi varmiydi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. İnsanlığı önemli benim için ırkı değil.
Ama şöyle de bir gerçek var aradaki kültür farkı çok derinse evlenmezdim.40 Yorumla
+1 yılÜlkücüyüm
Vatanını seven
Vatanına ihanet etmeyen biri olursa evet
Diğer türlü asla30 Yorumlaaileye çok bakarım eğer eski kafalıysa evlenmem ıstemem ayrılabılırım, neden dıyeceksın cunku kürtlerde aile çok buyuk faktör oynuyo öyle aileyi boşver dıyıp atamıyosun huzurun bozulur
20 YorumlaHuyu huyuma uyuyorsa, seviyorsam dini-ırkı ilgilendirmez
30 YorumlaEvlenem kafamızın uyacagını düşünmüyom. Kafamız örf adetımız uymaz. Çünkü evlılık bambaşka bir olay. Sadece bireyler degıl aılelerın anlaşmasıda önemlı.
50 YorumlaNe "önemli olan insanlık" diyeceğim ne de "Asla uzak dursun" diyeceğim. Bilmiyorum daha önce böyle bir durumla karşı karşıya gelmedim. Ne yapardım fikrim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan insanlık ama ruhlarına işlemiş hepsinin kürtlük o üzden kürt ün iyi olanı mezarda olanıdır..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet.. karsimda insan gibi insan olsa evlenirim asiksam evlenirm.. turku kurdu yok
30 Yorumla
+1 yılDedelerimiz aynı ekmeği yemiş zamanında.
Evlenirim tabiki.00 Yorumla
+1 yılNooooooo demiyeyim şimdi büyük konuşurum başıma gelir ama evlenmek istemem diyeyim
40 Yorumla
+1 yılEvlenirdim ne var her kürt pkk lı değildir. Ailemde de Kürtle evli olan kuzenlerim var. Suç mu? Ben seviyorum şahsen hdp ye oy vermesin yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Irkçı erkekler eksilemiş 😀 insan olun ya sizin yüzünüzden bu haldeyiz
- +1 yıl
tebrık edıyorum kurdum ama cogu turkten daha cok turkum ırkcı erkek olsun bayan olsun yanımızda yerı yoktu vatan haını kurt olsun turk olsun yanımızda yerı yoktur eywallah
- +1 yıl
Öyle 😊
Trabzonluyum evlenmek istemem sevsemde evlenmem o sevdayı kalbime gömerim
42 Yorumla- +1 yıl
trabzondan urfaya kız aldık demekkı hepsı senın gıbı degıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özellikle Kürt olsun isterim
92 Yorumla- +1 yıl
ben kürdish :D
- +1 yıl
jı kere
Pkk'ya bakisi onemli. Kurt-hdp-pkk bunlar birbirine endekslendi...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama evlenmek istemezdim. Hem ailem de izin vermez
40 Yorumlatürkle evlenmem kürtle evlenırım tabisi
93 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
kurtmusun yakıstrmadım eger kurtsen onlar bız kurtle evlenmeyız demelerının nedenı ırkcılık fasıstlık ayrımcılık bızım yamamız gereken bu degıl farklı olmalıyız rabbım kımı neyız yazdysa odur bızı ınsan olan ılglendırır hayvandan assagı kalır yanı olmıyan ırkcılar degıl
neden olmasın o da insan aynı şeyi senin için düşünsünler istermisin Kürtte olsa Türkte olsa Laz da olsa evlenirim insan olsun yeterki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam izin verir de annem vermez. Bende doguluyum ama kürt değilim.
40 Yorumlaİyi biri olduktan sonra ırkı dini önemli değil. Yeter ki bana Pkk'yı savunmasın
10 Yorumla
+1 yıleğer iyi insan ise neden evlen miyim? babam kürt ile evlenmeme karşı değil annem karşı ama..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ankaradan öte istemiyorumda bakıcaz artık rabbim ne yazdı
10 YorumlaMidem almaz asla... benim tanidgm kurtleri goz onunde bulundurursam..
50 Yorumla
+1 yılSorunca hayır. Ama sevgi aşk güven herşeyin üstünden gelir elbet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim amcam şehit oldu. Evlenmem
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyine eksiliyosunuz? Amcam öldü siz nerden bilirsiniz bu acıyı geride kalmış 2 evladı. Bunalıma girmiş ana babayı siz nerden bilirsiniz. Kardeşi kardeşe öldürüyorlar demeyin hemşerim , benim Askerime polisime doktorumu sırtından vuran amcami öldüren bir kardeşim yok. Şimdide gelip her kürt bir değil demeyin. Bir olsun olmasın. Bizim aile k*rt giremez!
- +1 yıl
senın gıbısıne zaten kurt gıremez senı turkten saymazlar ırkcı derler sana senın tek amcan olmuyor kurt olup ta askerde sehıt dusenlerde varken helede herkesı aynı kefeye koyuyorsan merak etme sana kurt gırmezzzzzzzz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürdüm eli ayağı düzgün dindar doktorum. Rahatim tabi. Benim suçum ne?:)
60 Yorumla
+1 yılmüslüman ise olabilir.. ama onların içinde ermeni tohumu çok...
40 YorumlaTabiki kaderde varsa buna nasıl engel olabilirsin ki
00 Yorumla
+1 yılEvet seversem evlenirim.
90 YorumlaNiye Kürtler insan değil mı.! Bırakın artık su ırkçılığı.!
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyelim abi ne kadar aşağılayıcı bir soru bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun büyük lokma ye büyük konuşma asla
00 Yorumla
+1 yılEvet hemde cokk.. ama iste ailer sikintii cikariyoo teror yuzunden...
20 Yorumla
+1 yılneden evlenilmesin insan değillermi bunlar. Rabbinin yarattığı her insanla evlenilir.
00 Yorumla
+1 yılPkk lı deilse ewet.. pkk lıysa işim olmaz verse yapıp mutlu bile edilmeyi haketmiyor hain
00 Yorumlagönül evlenmemek ister ama nasipde ne varsa da önüne geçilmez
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026