Türkçe konuşan erkek bi' itici geliyor. Ben de sevgilimle İngilizce konuşmak istiyorum. İkimiz de anadil gibi biliyoruz zaten, sizce aramızda İngilizce konuşsak tuhaf mı olur?
Cevabın nedir?
+1 yılİki günde 40-50 şehit verdik, hanımefendi "Türkçe konuşan erkek itici" diyor. Sen bu millete de, bu milletin diline de kurban ol.
40 Yorumla
+1 yılcivciv yumurtadan cikmis da, ciktigi kabugu begenmemis. l*n dedemiz carik giyiyodu bu neyin havasi allasen
01 Yorumla- +1 yıl
of nalaka bee
+1 yılhi there i m an English teacher... i know that you dont believe me but if you wanna know me just message me learn more..
24 Yorumla- +1 yıl
i cant comprehend why some guys vote negative for my message.. i think they envy me..!
Soran+1 yılTheyre just jelllll 😂
- +1 yıl
they are illiterate
- +1 yıl
hsjshdjdjdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra türkçeye dönersiniz. Ben de rusça biliyorum üzerine birazcık türkçesi varsa hemen iş türkçeye geçer.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılAre you sure you can understand all the things going on, while everyboy is capable of fluent accent!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmmm Gizli kullanıcı is thinks she knows english well butt of fact as a matter she speaks very poorly. get out here.
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılas a matter ve of fact yer değiştircek yanlş yazdım. ))
Soran+1 yılGizli kullanıcı is thinks yeeahh yeahhh thats the fuckin grammar
Cevap sahibi+1 yılgo to jericho.
Cevap sahibi+1 yılThat's not grammar I dont' suppose.
Soran+1 yılStop google translating kdkskdkd it looks lame
Cevap sahibi+1 yılWould you mind close the door
Soran+1 yılOmfg 😂
Cevap sahibi+1 yılSen sadece İngilizce biliyorsun ben ise rusça İtalyanca İspanyolca ve ingilizce 4 dil. google translate yapmıyorum yapmış olsam kopyala yapıştır olurdu, sana gülmek için aceleden yazarken iki harfin yerini yanlış yazdım..
Cevap sahibi+1 yılu will obligation me by not doing thizz againnn ok get out here.
Soran+1 yılBebeğim is thinks dedin bitti zaten boşver kıyamam 😘
Cevap sahibi+1 yılgizli kullanıcı isim değildir ingilize İngilizce öğretme.
Cevap sahibi+1 yılGizlikullanıcı profildir şahıs değildir üniversiteden öğrendiğin İngilizceyle İngiliz vatandaşına İngilizce öğretiyorsun yaptığın ayıp.
Soran+1 yılTüm günüm İngilizce geçiyor tartışmayalım istersen :D
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/WZzjVQ.jpg
Ben dünyanın en lüks kürk firmasında satış elemanı ve mağaza genel koordinatörüyüm bu resmi şimdi çektim hangi mevkiide olduğumuzu ve aramızda ki seviyeyi tartışmayalım bence, üniversitelisin hala.
Soran+1 yılCanım mevkin umrumda değil bariz İngilizcen kötü işte of banane istersen kral ol 😄
Cevap sahibi+1 yılüniversite okuyorum oldum olacam büyüdüm büyüyecemle ömrünüzü bitirmeye devam edin.
Cevap sahibi+1 yılhayır sorun şu ki annem kanadalı. sen ise bir cahilsin.
Soran+1 yılYaa bu kadar üzüleceğini bilseydim susardım. Tamam süper İngilizcen var annen Kanadalı prenssin ok ok ok kdlsldls
Cevap sahibi+1 yılsee u round.
Cevap sahibi+1 yılen başta hata yaptığımı yazmama rağmen fuckin grammar diye bağırıp prim yapan sensin.
Cevap sahibi+1 yılörneğin alara veya ayşe thinks desek olurdu ama gizlikullanıcının devamına 'is'' gelir üniversite boşuna okuyorsun.
Soran+1 yılGizli kullanıcı is a cat desek olur ama IS THINKS diye bir şey yok yok yani kaç kitap okudum görmedim öylesini.
Cevap sahibi+1 yılKurduğum cümlenin anlamı zaten ironi, anlamıda zaten kalıp bir cümle, dolayısıyla yaptığım ek'de ironi. yani orada örneğin adın ayşe olsaydı ayşe thinks diye devam edecektim. fakat gizlikullanıcı 'yla dalga geçme amaçlı nesne olarak saydım sana bunu anlatmak zor olucak İngilizceyi esnetmeyi dene.
Cevap sahibi+1 yıldo you know what it means ; what hv u been 2 to? işte bunun gibi esnek cümle. bana anlamını yazarmısın yazdığım şeyin?
Soran+1 yılÖffff okulum İngiliççe sevgilim neyi test ediyorsun hala?
Cevap sahibi+1 yılbiz sevgiliz değiliz #uzakdurbenden yazma artık okul arkadaşın değilim senin.
Cevap sahibi+1 yılcevabını bilmediğin için ingiliççeye döndün aferim alkış
- +1 yıl
is thinks sjskdksjshsjsjsh
Cevap sahibi+1 yıl@kristensteww you're using that word incorrectly.
kim demiş o zaman ingiliz kadınlar neden türklere yaklaşıyorlar
00 YorumlaHiii girls 😎😎 Gercekten harika konustum gene.
10 YorumlaBaban evde hangi dili konuşuyor?
10 YorumlaAbim konuştu mu çok tatlı oluyor
00 Yorumlaİngilizce seksi bence
00 Yorumla
+1 yılDiline sahip çıkman iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Her türlü insan var yav
00 Yorumla
+1 yılbir insan bu kadar ezik olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılIstediginizi yapin kim karisir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. fransızca konusanlar Seksi
00 Yorumla
+1 yılwhat? ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıradan insan bana göre
00 Yorumlahi pretty.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibimi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi