Bahsettiğin tarzda ki zenciler Amerika da oluyor, burada ki saat satanlar hem çikolatanda öte amele yanığı gibi oluyorlar hem de çirkinler kanka. Seni Amerikaya yollayalım orada bulursun. Tabi orada da talep çok fazla, Amerikalı kızlardan sıra gelirse :D Ya da Sana Arap şükrü mü bulsak o da çikolata bak :D
Bence de öyle, ben işin şakasındayım. Sen en iyisi TR De esmer bul kanka, bir seviş ne istek kalır ne merak zenciye :D elinden bu gelir ya da Amerikaya uç :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ya bırak
ahahahahahahahahhahahah çok güldüm
anlıyorum bacım seni ;
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUEHahahahahaha çok iyi ya videodaki zenci de çok iyi üfff üfff
:)
Erkeklere ilgim yok ,😂
Zenci denmez kro, siyahi denir.
Adam rap yapıyor ne krosu
ohoo sen daha olayı anlamışsın :D :D Hadi anam selametle :D
Kokuyolarmış galiba öyle diyolar
Bilmiyorum hiç gormedim bundan
Ahahahhaha
Bunu ben de aynını Arap kadınları iÇin duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Evet hayatım yerler seni çiğ çiğ 😁
zenci erkeklerin en çok neresini seversin?
Boynunu
@silipgidicem ya bi git ne iyisi iğrençler resmen
Ve çoğu zenci bakımsız pasaklı oluyor
Hayır
Off yerim
Beraber yiyelim
Afiyet olsun 😄
Geel
sen gercekmisun
Evet
bir şey sorcam
Sorma
zenci seni üzere guzelim
Zenci mi istiyorsun?
Evet
Bahsettiğin tarzda ki zenciler Amerika da oluyor, burada ki saat satanlar hem çikolatanda öte amele yanığı gibi oluyorlar hem de çirkinler kanka. Seni Amerikaya yollayalım orada bulursun. Tabi orada da talep çok fazla, Amerikalı kızlardan sıra gelirse :D Ya da Sana Arap şükrü mü bulsak o da çikolata bak :D
🙄🙄🙄iyyy Araplar çok çirkin
Bence de öyle, ben işin şakasındayım. Sen en iyisi TR De esmer bul kanka, bir seviş ne istek kalır ne merak zenciye :D elinden bu gelir ya da Amerikaya uç :D
Türk esmerle siyah adam bir mi ya ne kadar klas farkı var arasında biliyor musun 😄
Cidden ya kedilerini bu adamla bir tutuyorlar
Esmer ile zenci aynı değil off
@ceyda-shame klas farkı değilde cm farkı demek istedin bence
Yoo değiller
Öyle 🤤🤤🤤
Yok yok değiller 😂
Aynen
senin olsun
zenciyiz abi
Beyaz zenci derler
Sana saatçi lazım 😁
Zenci olmak isterdim