6 senelik ilişkim bitti onu çok özlüyorum 😢😦?

6 sene dir beraber dik herşeyi yaşadık çok güzel dik biz ikili olarak tabi bir ayrıl bir barış çok oldu çok aramızı bozdular o başka kızlarla konuştu ben başak erkklerle ama sadece öyle sine buluşma falan yok olmadı bende hata yaptım ama bedeli niye bu kadar ağır neden askerdeyken bekledim hasta oldu başında bekledim maddi manevi yanındaydım oda benim 6 ay ayrı kaldık belkide fazla sonra ben tam düzenimi kurdum. O geldi yanıma işime kapıma kadar olmuyo sensiz dedi affetm barıştım çok iyidi 1 aydır fazladır yine ayrıyız sebepsiz kavga ettik mesaj da telefonda bitti sonra bikaç kere mesaj da normal konuştuk ama o kadar mevzu şu arkadaslrna o 6 ay ben herkezi sildim çünkü benden ona ondan bana haber geliyordu moralim bozulu yor du bir kız kankası var ilk okuldan bu kızla ben bikaç sene önce tanıştım özellikle onu sil hersyi diyodu ona çünkü haber hep gidiyordu sonra benim kimseyle derdim yok deyip eklem kız bana derdin ne numaranı ver aricm seninle konuşmam lazm ddi yok burdan de dedim işte o düzenini kurdu konuştuğu muzu deme istmyr o gecn bana ddi öyle konusmssnz diye bak yoluna sevse hersyi yapardı ddi bak 6 senedir ilişkiyi yaşayan bendim sen degl sn anldnmi karşıma bilmeden ise dedim
Onu çok ozldm sadece mesaj da konusyrmki halbuki kapıma kadr gelip evlenlm diyen oydu noldu 1 ayda nasl buluscz bunla çok ozldm onu😢😢
6 senelik ilişkim bitti onu çok özlüyorum 😢😦?