Oğluma musallat mı oldular?

Merhaba arkadaşlar ben çok çaresizim. Oğlum 14 yaşında ben 35 yaşında bi anneyim. Şu son 1 aydır oğlumu tanıyamıyorum hareketleri bi tuhaflaştı. Çoğu çocuk gibi karanlıktan, yalnızlıktan korkan bi çocuktu. İkimiz aynı odada yatıyoruz. Bu aralar bana karanlıkta yalnız yatmak istediğini söylüyor. Şaşırıyorum gece lambasız uyuyamayan çocuk şimdi zifiri karanlıkta uyuyor. Sadece bunlada yetinmiyor. Tuvaletten ve banyodan yarım saatten önce çıkmıyor, nerdeyse her gece kabus görmeye başladı... Dün gece uyurken kapı sesi duydum bi baktım yatağında yok hemen kapıya koştum dışarı çıkarken yakaladım nabiyosun içeri gir dedim Aynen şunu dedi 'Of bırak gitçem.' kolundan tuttuğum gibi yatağına götürdüm. Uyandırmak istemedim tehlikeli olduğunu söylüyolar. Hemen kapıyı kilitleyip anahtarı sakladım. Gördüğünüz gibi bu saatte burdayım yine kalkmasından korkuyorum. Kendine zarar vermesinden korkuyorum sokak kapısını felan kitledim. Bunları sabah ona anlatıyorum ve hiçbisey hatırlamadığını söylüyor. Ne yapıcam bilmiyorum çaresizim ...
Oğluma musallat mı oldular?