Fit vücutlu dar tshirt-pantolon giyen erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz sizce çekici mi?
Dar tshirt
Dar tshirt
Sınıfta bir cocuk vardı hoca grup yapınca hep bizim gruba koyardı oda böyle tişortler giyiyordu ne kadar güzel vucudu var diyordum ama vucut gelistirmis olma olasiligi hic aklima gelmiyordu bir gun havizda fotograf koyunca anladim simdi ben bunu niye anlatiyorum diye düşünüyorsundur bende bilmiyorum :D dar tisortlerde iyi hoş duruyor bazilarinda
Evet hoş duruyor. Nasıl ki güzel bir fiziği olan bayana mini etek yakışıyorsa, fit bir erkeğe de dar t-shirt yakışıyor
Bizim iş yerinde binada var üçlü tshirtler salaş pantolonlar öyle darki içine nasıl girmişler hayret edersin. Herşey meydanda. Onlara bakıp ibret alıyoruz
Ne yalan söyliyim çok fit bir üst tarafım var. Üçgenin ta kendisi eskiden dar giyerdim ama artık rahatsız oluyrm giymekten.
kızlar 2 dk rahat verin adama
Cevap
12Cevap
Edepsizlik, vücut hatlarını sergilemenin manası yok, herkesin memesi kendine. Asla dar giymem, atletsiz hiç giymem.
Çekim kuvveti varsa çekicidir. Bir dozeri bile çekebilir. Artık onun yanında kadın ne ki...
tshirt iyi duruyorda cokk dar pantolon gıyen erkekler cok ıtıcı bence ya :S
Vucutlu erkeklere acayip yakısıyor kıskanılası bir vucutları var zaten 😏
Eğer fiziği iyiyse güzel durur ama çok dar pantalonda güzel durmuyor bence
Kirolar vicutlariyla kiz tavlayacaklarini saniyorlar
bılmem onu gıyen kızlara sormak lazım onlar ne hıssedıyorsa erkeklerde hısseder :)
salaşmı giyelim kötü durur o zaman dar fit alıyorum bende
Bazı erkeklerin meme uçları gözüküyor çok çirkin ve komik bir görüntü bence :D
erkekler dar tshirt giyerde dar pantolon komik görünür
Sadece tişötle çekici olunacağını sanmıyorum :)
Vucudu fit ise guzel durabiliyor bazen
Itici diğil ama çekici mi bilmem.
Bazıları evet bazıları hiç değil
erkek adam dar şeyler giymez.
Vücut var giyiyor
Brnce iğrenc
Güzel bnc. -,-
Hoş durur
Kırolar.
evet
Sexiler
Yakisana yakisiyor