Ne olur cevap verin çok merak ediyorum. Artık erkekler daha değişik. Bakınca bir dedemi ya da babamı göremiyorum. Daha esine yardım eden, Çalışan kadın istiyorlar. Ama bence tam tersi olmalı. Erkek kadını koruyucu olmalı. Eve parayi erkek getirmeli. Kadın da erkeğin sözünden cikmayip itaat etmeli, namusunu korumalı. Kadın erkeğe karşı gelmekten korkmalı. Var mı böyle kadın ve erkekler?
Cevabın nedir?
"Eve parayi erkek getirmeli. Kadın da erkeğin sözünden cikmayip itaat etmeli, namusunu korumalı. Kadın erkeğe karşı gelmekten korkmalı." bu yazdığından biraz daha hafif. Korkmaktan ziyade biraz çekinmeli. Kadınların ağır iş yapmasını doğru bulmuyorum. Ama yorucu olmayan işlerde çalışabilir. Bir erkeğin işten eve geldiğinde evinde iş yapmaktan perişan olmuş bir kadından çok mutlu mutlu kocasına yemek hazırlamış bir kadın bulması o erkek için çok önemli. Bazı erkekler bu durumu uçlara taşıyıp karısını hizmetçi yerine koyuyor onu da doğru bulmam. Evde belli bir denge olmalı kadın kendi görevini erkek kendi görevini yerine getirmeli. Ayrıca kadın ile erkek baş başa kaldıklarında birbirlerinin eksiklerini söylemeliler ancak başkalarının yanında yanlış da olsa birbirlerinin yaptıklarını savunmalılar. Bana arada bir geri kafalı diyenler çıkıyor anlamıyorum bu yazdıklarım bence bir evliliğin mutlu gitmesi için idealdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten kadın erkeğinin emekleri karşısında bunları zevkle yapabilir. belki ev işleri hemen bitip evde boş boş oturmaktan sıkılıyorsa günde part time çalışabilir. tabi çocuklar olana kadar. çocuklara bakmak ağır gelebilir.
En İyi Cevaplar
ben kendimde görüyorum bunu. isteyen geri kafalı diyebilir böyle geri kafalılıktan da gurur duyarım, hoş onlar dedi diye geri kafalı olmam ya. bir de zaten ne varsa geçmişte var. onlarda bundan dolayı boşanma diye bir şey yok zaten. inşallah karşıma böyle düşünen biri çıkar.
013 Yorumla
Soran+1 yılçok kıskanç, karısını görüp gözeten, karısının gözünü kortutabilecek, söz dinlemezse kızacak, hem böyle koruyup kollayıp bir de evin çocukların geçim derdiyle dertlenecek bunu karıya belli etmeden.. benim dediğim eski kafalılık bu. akşama kadar çalışıp gelecek, kadında ev işleri ve yemek yapacak çocuk bakacak ve kocası gelince onu mutlu edecek. kimin görevi zor bilemedim.
Soran+1 yılburada bu soruya kızların yazdığını görsen ben de çok şaşırdım. bak benim üniversite de çok sevdiğim bir hocam türkiye de feministlikle ilgili bir yerde başkan mı o bile bazı görüşlerime katılır. itaatı sevdiği için içinden gelerek yapmalı der. herkes sevdiğine itaat etmek ister.
Soran+1 yılGizli kullaniciyim. Birde hiç araştırmadan teklif ediyorsun. Eski kafalı erkek böyle mi olur?
Soran+1 yılBiriyle tanışmak için sormadım merak ettim.
Eskiden kadınlar korkardı evet dayak yememek için adamın eline baktığı için adam kapiya atsa dedikodulardan korktugu icin adam biraksa elalem neder korkusuyla dul olmak ayipti eskiden cunku simdi calisip kendi parani kazanip kimsenin cefasini cekmemek varken neden evde popo buyutup koca eline bakmayi dusunursun ki sen tekmeyo vurdugu an baba eline bakmaya mecbursun hele de cocuk varsa umarim herkes gelişir
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır yine mesleği olsun fakat evlenince çalışmasın. hem zaten evin yükü ona yeter. eğer koca onu boşarsa ya da kocasının başına birşey gelirse kendi ayaklarının üstünde kendi dursun ama böyle bir kadını boşamak istiyorsa erkek de o onun yanlişi. çünkü onun görevlerinden biri değil bu. koruyup kollamalı dedim başta da.
+1 yılCanım benim eski kafalılıkta da bir derece var.. Eski kadınlar dayak yiyip susarmış.. Ben susmam.. Evliyim ve çalışmıyorum diyelim.. Eşimin maaşı 1200 kira 600 bebeğim var mutfak masrafı bez mama elektrik su doğalgaz eşimin işe giderken ki yol parası.. Hadi geçin.., eski devirde geçim bu kadar zor muydu..
09 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca okutulduğun için ekmek paramı kazandğm için cahil kalmadığım ve kendi ayaklarım üzerinde durduğum içinde gurur duyuyorum kendimle. Yarın bir gün elin oğlu tekmeyi bassa sap gibi ortada kalmam, mçalışır çocuğumu kimseye muhtaç etmem..
Soran+1 yılgerekirse çok çalışsın çünkü eve para getirmek onun görevi. İkisine de görevler düşüyor. Kadın da görevini bilse dayak yemez bence. Bir de eski evlilikler daha uzun sürüyor. Elbet böyle de uzun süreli vardır ama tam bir aile ortamı olmuyor bence. kadın çocuk ve ev işleriyle mi uğraşsın yoksa çalışsın mı? Erkeğin bunları yapması çok komik olur.
- +1 yıl
Napsın taksiye mi çıksın, sokağa mı çıksın çalsın mı... Hayat şartları hakkında ne biliyorsun... Ben babamı görmeden büyüdüm. Hep çalışırdı... Keşke her istediğimi alacak kadar çalışacağına yanımda olsaydı... Erkeğe bu kadar çok yüklenmek yerine hayat müşterektir desene.. Hadi o adam kaza geçirdi felç oldu... Senin işin deneyimin hiç, biliyim yok.. Çocukta var. Yardncı olcak kimsede yok.. Napıcan.. Mesleğin olsa çalışır kocanı tedavi ettirir çocuğunu okuturdun,., herkes kollarını açıp sana iş ekmek mi veriyor, herkes sana yardm, için kapıya mı dizildi.. O benim elimden tutsun ben bir omur sırtımda taşırım kocamıda çocuğumuda.. Zira o benim için her şeyi yaptı her zaman.. Bende onun için değil ailem için çalışmışım çok mu.. bir orgu örüp satsan eline mi yapışır..
- +1 yıl
Ayrıca bn bir öğretmen kızıyım annem de çalıştı.. Hem öğretmen hem anne oldu.. Ben ailemden yrsımlaşmayı gördüm.. Doktor öğretmen olsan hayat kurtarsan ya da hayat kurtaracak çocuklar yetiştirsen zor mu.. İlla ataerkil mi olsun herşey., her yerde erkek egemenliğimi olsun.. Bu kadar geri kafalı olma. Alnım açık başım dik.. Namusumla çalıştım namusumla evlendim.. Bununla da gurur duyuyorum..
Soran+1 yılben de zaten okumamış birisi değilim. zaten kocama birşey olursa diye okudum. hatta puanım tıpa bile yetiyordu ama ben boğaziçi'nde matematik öğretmenliği okumak isrtedim. hiç olmazsa evimde özel ders veririrm diye. ki öğretmenlik kıza en çok yakışacak şeydir. annenizde olduğu gibi. belki başka bir mesleği olsaydı annenizin böyle olmazdı. babanızı görememişsiniz ama ikisini de çok az görebilirdiniz. çocuğu annesinden iyi terbiye edecek biri olamaz.
Soran+1 yıldoktor olmama sebebim de zaten nöbetler ve çok çalışmak istemediğim içindi. hem de yorucu bence.
- +1 yıl
Ee hani çalışmayacaktı kadın.. Tüm sorumluluk erkekteydi... Bakmak zorundaydı.. Hani tezin ne oldu..
Soran+1 yılCalismayacagim zaten. Hele çocuk olursa hiç çalışmam.
- +1 yıl
Evde niye kaldığın belli ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılben şahsen...
kadının kendi ayaklarında durabilecek yeteneği ya da elinde bir mesleği olmasını isterim...
ama çalışmak zorunda olsun istemem ben yetmeliyim ( ama ben ölürsem kendi ayaklarında üstünde durabilsin )
ama son dediğine katılmıyorum... kadın erkekten korkmamalı !
gerekirse bana ağzımın payınıda vermeli.
yanlışımıda söylemeli.
iitaat de çok yanlış bir kelime köle değil eş istiyoruz çünkü.14 Yorumla
Soran+1 yılben itaat derken köle olsun demedim arada bir konuda karar alırken beraber tartışsınlar uzlaşma olmassa erkeğin olsun son söz. çünkü bence kadınlar çok duygusal ve çocukça. erkekler daha doğru kararı verebilir.
- +1 yıl
o konuya bağlı bence.
gün gelir kadın haklı çıkar.
her erkek haklıdır demek saçma...
ve erkekler aksine geç olgunlaşır ve mantığı ile değil şizofreni düşüncelerle karar aldığıda olur.
o yüzden mantıklı bir yol kadının dediğine yakın bir orta yolda buluşmak olur :)
Soran+1 yılzaten erkek kadının görüşünü dinleyip onu da haklı bulabilir. ona danışıyor sonuçta yoksa ona demeden kendi kendine karar alsın demiyorum. sadece son karar erkeğin olsun. yoksa karısını üzsün demek değil dediğim.
- +1 yıl
peki inş :) istediğin gibi biri çıkar karşına ne diyeyim...
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun güncelleştirilmiş versiyonuyum. Sevdiğim kadını ölümüne kıskanır, sahiplenir ve korurum. Tabi her şekilde yanındayım da o benim hizmetçim degil yardım edeceğim tabi ki ayrıca yıllarca okumuş, uğraşmış dolayısıyla çalışmak isterse en doğal hakkidir tabi çok fazla erkeğin olduğu yerlerde değil ayrıca iş çevresini de tanıyacağım gerekirse ben müdahale ederim zaten 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak ben hizmetçi olarak demedim. kadının yapmak zorunda olduğunu da demedim. sadece kadın erkeğin bu çabasına karşılık bir ikram olarak itaatini yerine getirmesini savundum.
- +1 yıl
Hizmetçi demiyorsun itaat. etmekten bahsediyorsun bu temelli kölelik anlayışı. Hayat müşterektir.
Soran+1 yıltamam erkek kadına kendini balkondan at desin o da atsın :D
+1 yılBöyle düşünecegine ; ikimiz de çalışırız , işlerimizi beraber yapar , birbirimize saygılı oluruz ; kadın erkeğin kölesi değil ne demek itaat etmek diye düşünsen pek sorun kalmayacak ama neyse.
11 Yorumla
Soran+1 yılbiri çalışır biri de işleri yaparsa daha hoş olur.
Eskiden paranında ınsanında kıymeti vardı..
Simdi ikisininde kıymeti kalmadı..
Geçim zorluğu ve teknoloji insanları ve ortamı cok değiştirdi..
Kötüye gider ama asla iyiye gitmez..01 Yorumla
Soran+1 yılevet kötüye gidiyor.
1 yılEskiden karı koca ilişkisi böylemiydi. Adam garı diye seslenince kadın hizaya gelir ne derse yapardı. Şimdi öyle mi. Karı karı değil adam adam değil. Eskiden adamlar karısına kızardı döverdi ama çokta severdi. Şimdi millet birbirinin arkasından peşkeş çekiyor. Ah nerde o eski günler
00 Yorumla
+1 yılÖff hala senin gibi dar görüşlü hala kalıplara itaat eden insanlar var mı? Kadın kimseye itaat etmez, etmemeli. Ve bunu söyleyen hemcinsim. Üzücü.
Yok olmanız dileğiyle...01 Yorumla
Soran+1 yılasıl yeni nesil yok olması dileğiyle. tamam kızlar okusunlar ama bu kadar havalara girmesinler. ben öyleyim şahsen. kıza hiç yakışmıyor. daha hanımefendi olmalı kız.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çalışarak da namusunu koruyabilir. Bütün sorumluluğu erkeğin üzerine yüklemeyi yanlış buluyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılelbette koruyabilir fakat bu durum dedikodulara ve şüphelere daha çok sebep olmaz mı? bir erkeğin aklı eşinde kalabilir. kıskançlıklar kavgaları meydana getirebilir. öğretmenlik falan neyse de mühendislik mimarlık gibi çok erkekle çalışılan bir ortamda bu durum zordur bence.
- +1 yıl
Sana katılmıyorum. Bikere dünyanın her yerinde erkek var sırf kıskançlık olmasın diye onlardan nereye kadar kaçabilirsin ki. Ozaman otobüste yanına bir erkek otursa o durum da senin hesaba göre yanlış anlaşılmaya ve dedi koduya sebep olabilir.
+1 yılBen dedemden nenemden ne gördümse onu yaparım..
Aydının erkeklerını bılmeyen varsa sorsunla..02 Yorumla
Soran+1 yılefelerrr.
- +1 yıl
Eyvallah..
+1 yılEski kafalı, gerizekalı insanlardan nefret ediyorum.
İnşallah bir salağın kölesi olursun, sabah akşam döver. Senin kafandaki biri öyle yapar zaten.01 Yorumla
Soran+1 yılben suçluysam hafiften döver. ki bir kadının işleyeceği en büyük suç da namusunu koruyamamak. dır dır yaparsam kızsın sadece. siz beni anlayamadınız. asıl evdeki mutluluğun formülü bu. şimdiki kadınlar erkeğin sabrını sınıyor bence. bir iki derken en yumuşak erkek bile ne hale geliyor ve sonrasında boşanmalar oluyor.
+1 yılerkek bakmalı tamamda devir zor tek maaş olunca ağız burun kıvırıyosunuz paramız yok diye o yüzden kadın da namusuyla çalışsın yoksa 10 milyar maaşım olsa isterse evde otursun derim bende
02 Yorumla
Soran+1 yılbence erkek bira daha fazla çalıssın. kadına ev işlerinde yardım edeceği sürede bir iş daha bulur kadında görevini yapar adamda. hem ortaklaşa yapılan işte kavga da olur. erkekler fazla temiz iş yapacaklarını sanmıyorum fıtrat meselesi.
Soran+1 yılirem9816
Sen kafası çalışan öyle bir kadını bul bana ben dediğinden fazlası olurum merak etme :D
04 Yorumla
Soran+1 yılevet maalesef öyle kadında yok. herkes eşitlik derdinde. ama benim görüşümde bence çok adilce. eve para getirmek o kadar kolay değil. hele de işçi falansa, gerçi öğretmen mühendis olsa bile kaç kişiden azar işitiyor kim bilir, özellikle üst kademeden insanlardan.
Soran+1 yılsen anlamadın galiba... ben böyle durumda kadının sesi biraz daha az çıkacak şimdikilere oranla. gerisi hep erkeğin elinde. kadın biraz daha yumuşak olursa erkeğin işi çok ama çok zooorrrrrrrrrr.
Haklısın yok buda eğitimden kaynaklıyor olsa gerek gençlik çok kötü yerlerde saygı sevgi sadakat kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes görevini unutuyor. aynı eğitim almaları da birbirine benzetiyor.
+1 yılBöyle bir kadın varsa eğer sipariş verecem. Yoksa eğer de tanıdıoğın varsa bana yönlendir kör topal misali kabul edeyim
05 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı iyi bu tip kadınlar?
- +1 yıl
Bana göre istisnaları tenzih etmek sureti ile yeni nesi
- +1 yıl
Nesil kızlarından daha iyi olduğu kesin
Soran+1 yılhaklısın...
- +1 yıl
Eyvallah
Sen cidden boyle mi düşünüyorsun.
Gel evlenelim cabuk seni kaptırmak istemiyorun033 Yorumla
Soran+1 yılevet böyle düşünüyorum ama senin böyle olmadığına eminim.
Soran+1 yılBen zaten matematik öğretmeniyim. Evde özel ders vereceğim.
Soran+1 yılçayı kaç şekerli içerim tahmin et...
Soran+1 yılBilemedin. Sevmek caydir sevilmek şeker. Benim gibiler çayı şekersiz içer.
Soran+1 yılHahahaha :D fazla şeker kilo yapıyor.
Soran+1 yılsebep?
Soran+1 yılilahi sende. belki dünya çirkini şişko biriyim.
Soran+1 yılolmazzz maalesef :( ben zaten kimliğim belli etmek istesem olsa gizli kullanıcı olarak yazmam... çünkü eski kafalı kızın burada işi ne... eski kafalı kız da görücü usülüyle evlenir..
Soran+1 yıliyi uzun uzun tanıt kendini kararını ben vereyim...
Soran+1 yılburada anlat...
Soran+1 yılpeki madem.. mesaj atamıyorum...
Soran+1 yılgizli olduğum içinmiş... ancak burada anlatabilirsin...
Soran+1 yılbilmiyorum kullanmayı bir soru sordum.. başka birşey bilmiyorum... burada adını söylemeden anlat istersen kendini..
Soran+1 yılevet...
Soran+1 yılöyle olmasa gizli kullanıcı olmam ama...
Soran+1 yılniye buraya yazmıyorsun :( :(
Soran+1 yılirem9816
Gizli Üye(36-45)+1 yılDilinden bal damlıyor derler ya hani. Parmaklarını bal kavanozundan çıkarıp öyle mi yazıyorsun sen bunları. 😇👍👍
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahah. böyle erkekler eskide kalmış :( ben öyle bir kız olsam bile.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var öyle erkek ne yazık ki..
06 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki mi? bence erkeğin sorumluluğu daha çok.
- +1 yıl
Sorumluluğu daha çok evet haklısın. Ama şimdi bu senin dediğini yapıyorum yardım ediyorum sevdiğime mesela. Onu üzmüyorum anlayışlı oluyorum. Ama kız bunu kulanıp tepene çıkıyor. İlla acı çektirip dövmek mi ya da küfür etmek mi lazım? Ben kendım yakıştırmam bunu kendıme eğer ben acı çektirecek ve mutsuz edeceksem ve kazancaksam kazanmayayım daha iyi.
Soran+1 yılbence tepene çıkıyorsa döv. şımartmaya gelmez. ben olsam bende şımarırım. erkek erkek gibi davransın.
Soran+1 yılbir gün bıkmaz mısın tepene çıkmasından artık. sevgin ve saygın da biter bir müddet sonra.
+1 yılHayir. Varsa da, olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılama kadınlar daha çok rahatlamaz mı geçim derdini erkeklere yükleyerek.
- +1 yıl
Ama bu geçim derdini beraber hall ederlerse, heç erkek hem kadın rahatlamaz mı?
Soran+1 yılrahatlamaz bence. çünkü kadının derdi de erkeğin derdi de farklı olmalı. biri çocuk yetiştirme derdindeyken diğeri de para getirme derdinde olsa daha hoş. yoksa dertler aynı olunca daha çok birikir.
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. ben eski kaflıyım da böyle erkekelri sevmezler
06 Yorumla
Soran+1 yılemin misin? asıl böyle erkekler daha zor durumdalar. şimdiki erkekler daha rahat. eski erkekler uğraşları karşısında bütün gün işte yorulup sadece akşamları biraz huzur buluyordu eşinin yanında. şimdi erkekler o kadar takmıyor nasılsa kadında çalışıyor. evi geçindirme derdinde değiller.
Soran+1 yılvalla hata ediyor kızlar. kızların başına ne geliyorsa da bu yüzden geliyor zaten. onlar çok zayıflar ve korunmaya ihtiyaçları var. evlenene kadar bu görev babanın, evlendikten sonra da kocasının.
Soran+1 yılacizlik değil cumhurbaşkanının bile korumaları var. yani korunmak kendini güvende hissetmek mükemmmel birşey. attığın her adımı doğru atıyorsun. seni yönlendiren bir var onun sözüne uyarsan. ki öyle bir erkek yok.
Benimki 24 yıllık dağa eskitemedim😅
03 Yorumla
Soran+1 yılne yani her gün daha mı çok modernleşiyor? :D aman şeytan kulağına kurşun.
+1 yılUyumayı seven kız temsili :)
01 Yorumla
Soran+1 yıluyumak mı çocuklar olunca uyku görecek mi göz acaba :D
Eskiler eskiden güzelmiş şimdi zaman çok hızlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet erkek yetişemiyor. kadında madem öyle benim görevleri de beraber yaparız. erkek ev işlerine yatkın değil. sonra güzel aile tablosu bir bakıyorsun kavgalarla geçiyor. sonra boşanma..
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Diyorsunnn!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılevet. bir yanlışım mı var?
+1 yılVar tabiki benim!
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle diyor ama benim çevrem mi bir tuhaf.
- +1 yıl
Neden tuhaf
+1 yılevet var
02 Yorumla
Soran+1 yılben inanmıyorum.
- +1 yıl
Olabilir :)
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi