Neden aldattın beni?

Saat gecenin 2 si ve ben onu dusunuyorum ayrilali 4 ay oldu bakın ben çok sevdim yani inanın bana her günüm onunlaydı beraber gitar kursumuza giderdik çıkışta oturur sarılırdık dertlesirdik fotoğraf felan çekerdik ama O benden ayrıldı ve derdide çok kiskanmam çok sıkmam mış çok kısıtlamammis benden bu yüzden ayrıldı 3 ay çıktık ve ayrıldı sonra birşeyler duymaya başladım onun sınıfından bana kardesim dediği biriyle birlikte olduğunu duydum ve bende o çocukla ayrı görüştüm bana dediklerinden sonra zaten bitmiştim meğer benimle çıkarken daha ikinci ayimizda onunla konusuyomus ben erkeklerle konusma derdim ve öyle sanıyordum konusmuyo saniyordum çocuk öyle deyince ne dicen ki orda onu öldürsen suç öldürmesen içinde bir hırs O kız onu seviyormuş sevsin bakalım ben sırf o yanlış anlar diye hic bir kızla muhabbet etmedim konuşmadim bende onu hic bir erkekle konusmuyor sanıyordum meğer kardeşim dediği biriyleymis... Bakalım ne kadar sevicek karsisindaki de onu benim gibi sevebilecek mi bana yardım edin neden oldu bu
Neden aldattın beni?