Aşk zaman mı ister yoksa anlık mıdır?
Aşk... Ben böyle bir şeyin var olduğuna inanmıyorum! Asıl olan sevgidir ve evet sevgi zaman ister bir kişiyi tanıyarak onun zamanla ne kadar muhteşem biri ya da size ne kadar uyumlu biri olduğunu görünce ona bağlanırsın.
İlk Görüşte Aşk Mümkün. Zira Zamandan Kasıt? Karşı Taraftan Bir Beklenti mi?
Birseyler yasaniyor ama duygularimdan emin olamiyorum.. gercek oldugunu nasil anlayabilirim ki onu iyice tanidiktan sonra mi yoksa anlik miydi?
Bu belli olmaz zamanla olabilir bir anda sevdiğini sanarsın 1 dk sonra tam tersi..
Zamana ihtiyacim var yani doğru mu anladım
Yani..
Yavaş yavaş aşık olursun. Düşüne düşüne... Aşık olduğunu öyle anında anlayamazsın. Zamanla onunla ilgili her şeyi sevmeye başlarsın, gülmesiyle gülersin, mutluluğuyla mutlu olursun. Bir bakarsın aşık olmuşsun.
Ilk hoşlantı zamanla aşk bileyler paylaştıktan sonra Aşka dönüşür ama aşığım diyemessin bunu sonradan anlarsın kaybettiğin zaman
Cevap
21Cevap
Zaman ister anlık olan hevestir, ne demiş üstad "bendeki aşkı heves mi sandın uç beş gün sonra geçer mi sandın, lay lay lom galiba sana gore sevmeler hopaşinanay galiba sana gore seçilmeleri" :D :D (ulan harbi salak bir şarkı :D )
Birden aşığım diyen insan yalancıdır açık ve net :)
Bizler aşkın zamanını tutturamayanlardaniz ya be dakika gerisinde ya da beş dakika ilerisindeyiz
tabikide zaman ister zamana yayilmayan hiçbirşey uzun ömürlü olmaz.
zaman işi yalan sevgi zamanla olur aşk ise ilk görüştetir ama aşk kirli gönüllerde yer edinmez
Düşünerek aşık olamazsın. Aşk zamansız anlık ve geçicidir. Sevgiye devretmeli...
anlık aşk yoktur defalarca söylüyorum zamanla aşk olur.
Aşk zaman mekan tanımaz, bir anda vuru geçer ne olduğunu bile anlayamazsın.
elbette zaman olmadan insan aşkını nasıl yaşayabilir
Evet zaman ister karşındaki insanı sevebilmen için zamana ihtiyac vardır
Aşk zaman istemez. Yurek ister. Belki hiç bir araya gelemeyeceğini bilsen bile seversin.
aşk geçer sevgi kalır
tabi ki zaman ister.. sırf çıkmak aşk değildir
zamanla anlarsın , anladığında geç olmaz umarım
Aşk anlıktır bence sonrasıda sevgi gelir
Varsa zaman ister
Ama aşk yok ki
anlıktır bence simsek gibi cakar :)
Bence açlıktır, bir anda olur
2 3 yılda aşk duygusu bitiyor zaten ne zamanı
Anliktir
olur biter
Evet