evet, sevgilin dürüstçe aldattığını söyledi ve ayrılmak istediğini belirtti.
çamura yatar , ayrılmamak için direnir misin? yoksa insanca ayrılır mısın?
çamura yatar , ayrılmamak için direnir misin? yoksa insanca ayrılır mısın?
Merhaba arkadaşlar ya benim sevdiğim bir kız var adı meltem hani nasıl diyim kız çok tuhaf hani seviyorum onu çok seviyorum mesajlar atıyorum arada cevap veriyo arada vermiyo sonra bir çocuk vardı anasına küfür etcem şimdi neyse taha diye bu meltemle arası iyi arkadaşlar hani biliyorum sonra bende doğal olarak kıskandım ortada bir b*k yokken falan kızı sahiplenmeye kalktım üstüne üstlük gittim çocuğu dövdüm sonra kızda tabi doğal olarak mesaj atmamı istemedi 1-2 haftadır mesaj atmıyordum nerdeyse bugün dayanamadım kıza mesaj attım dedim ki " ya bak meltem harbi kafayı yicem. Biliyorum gözünde nasıl nefret ettiğini. Bunun farkındayım. l*n ama napayım gördükçe çıldırıyorum. Abi varya seviyorum la seni takıntı haline getirdim. * koyum nasıl böyle oluyor anlamıyorum. ya ben maymun iştahlıyım ya da bilmiyorum. Abi varya çok tuhaf bir daha yazma dedin yazmam dedim ama gene dayanamadım * . Çünkü gün geçtikçe kafayı yiyorum meltem. Olum çok tuhaf l*n bunu açıkla bana. Nasıl bir alınyazım var kaderime davamı açayım napıyım. Gene rahatsız ettim. Neyse her rahatsızlığın güzel bir yeri olsun. İyi akşamlar meltem. Of of " kız sonra bunun hakkında bişey demedi Napıyosun dedi ve öyle biraz konuştuk hani mesaj atıp konu açtığımda cevap veriyor bugün oldu bu mesaj olayıda benim bu aşamada napmam gerek biraz aydınlatın yoksa harbiden kafayı yicem.
sessiz kalırdım , yol verirdm , aciz gbi şiddet başvurmam , la benı benı nasıl aldatdın demem ..
cok düşünmedin sanırm beni eig secmek için :)
teşekkür etdim
cok coolsun :)
ayrılalım hain pislik kürekle dövmemi istemiyorsan kaybol!
sonrasında aylar süren ağlama ve ben ne salkmışım kanmışım nidaları..
Cok seviyorsam eminimki bir tokat atardim ama onun yaninda aglamazdim biterdi bidahada onume cikamazdi zaten
Cevap
48Cevap
Neden aldattığını ikimizden birinde ne eksiklik vardı bunu öğrenmeye çalışırım. Sonucu beni tatmin etmezse bu fiziksel birliktelik ise bende isterdim. Kendini daha iyi insan olmaya çalışarak affettirebilir bana. Tabi iyi bir insan olmadığını görürsem emeklerimin katını alır da terk ederim.
Ayrılırım. Ne kadar seversem seveyim, bir taraf ayrılmak istiyorsa ve aldatma varsa uzatmanın anlamı yok.
Direnmem, hatta saniye durmam, en azından bunu söyleyebilecek kadar dürüst olduğu için ona teşekkür ederim ve o andan itibaren o ilişki biter.
* git * piçi der ve ''sen benimle ayrılmıyorsun asıl ben seninle ayrılmayı düşünüyordum ve şimdi de ayrılıyorum'' der bir de tokatımı atarım içimde kalmasın ondan sonra terk ederim
Sakat bir durum. Hem pislik yapmis hemde kuyrugu dik tutuyor, kedi kopek olma durumunu engelliyor boylelikle :)
iyi halt yedin der davranışından ötürü plaket verirdim :D
Ben olsam ayrılırdım bazı ınsanlara bır ıkıncı şans verılır fakat ben bu durumda karşı tarafa bir ıkıncı şans vermezdım kendı çarene kendın bak der gıderdım
Zamaninda seni aldattim ozur dilerim dedim. Bunlari soylemeseydim bilmicektin hic bir zaman ama aramizda gizli sakli olmasin diye anlatiyorum dedim. Uzuldu ama ayrilmak aklimiza bile gelmemisti
Ayrılırım napayım kendisini başkaları ile harcamış adamı?
Tokat atmazsam içimde kalır. Önce okkalı bir tokat atar, sonra yeni denizlere yelken açarım...
sorardim bunu bana nasil yapabildin diye o soruma cevap verdigi andada tamam yolun acik olsn derdim
Başıma geldi 19 yaşımda falandım. Sonra ikimizden de tekmeyi yedi. Hatta bu sitede karşılaştık :)
ayrılırım insanca anlayışla karşılarım, hiçbirşey de demem tamam derim son birkez öperim sonra ayrılırım öpmeme izin verirse çok iyi olur vermez se de üzülürüm :(
yanaktan ha
Mecbur ayrılık affedersen geçmiş olsun devamli olur artık
karektersiz bir insanla birlikte olduğumu anlarım niye çamura yatayım.. onu çamura yatırırm
dürüstlük erdemdir. Evet insaniyet çerçevesinde ilişkimi bitiririm.
insanca ayrılırım dürüstçe söylüyor çünkü yok saklasa ve ben yakalasam işte o zaman çok fena şeyler yapabilirim
3 TANE ABİM 50 YAKIN ERKEK KUZENİM VAR BİZİM SÜLALE HER YERDE AŞİRET GİBİYİZ ANASINI AĞLATTIRIRIM ULAN
Çok öfkelensem de tepki göstermem, sessizce ayrılırım. Söylemesi de iyi çünkü
ayrılırım ama içime bir öküz oturur yani... nedense aklıma bile gelince kotu oluyorum ya ): aldatmak cok kotu yaa amann diyim
Kendisi kaybetmiştir. Umrumda da olmaz hani.. Hiç bir şey demeden ayrılırım hem de. Öyle sevgiliyi ben...
AyrılırIm tabii ki. Dürüst olmasının bir önemi yok onu yaptıktan sonra.
neden yaptın derim. mutlaka bende olmayan bir şey var ki ona gitti. nedenini öğrenir ayrılırım.
sktr git derim abi çok ağır suratıma söylese yapmayacağım şeyi yaparım yumruğu kodum mu ağzı burnu düz gider
Kızmaya bile değmez. Yol veririm gider ben hayatıma bakarım.
TABİ BUNUN SÖYLEYİŞ TARZINA BAGLIDIR YANI DEMEK ISTEDİĞİM SUDUR DALGA GEÇER GİBİ KALKIPDA BANA DERSE BEN SENI ALTATTIM AYRILALIM BENDE KENDI SAHSI ADIMA KENDISINE ORDA IKI KELIME KONUSURUM
Gapı orda o. ç seni bir daha benim çevremde görürsem bakkal Rüstem abiye tiktiririm derdim engellerdim
Durustce komaya sokar hastaneye birakirim medenice.
aldatan adam ayrılmak isteyemez çünkü ben zaten itiraf edince gitmiş olurum.
Hadı ya cıdden mı bende aldattım senı sen kac kere yaptın kız dogru soyle derım :D
önce yumuşak davranır onu hoş görebilecğimi söyler son bir kez iyice becerir sonrada ben onu s*ktir ederdim f*ck you...
sende yakında bu sözleri duymaya hazır ol Allah büyük eywallah der giderim. bitmiştir...
Agzini burnunu kirarim * git birdaha gözüme gözükme derim
ayrılırım tabi ki ama öyle sessiz sakin değil yıkarım başına dünyayı * çocuğunun
bir an şok yaşardım bende olan neyi varsa verir giderdim
Gözbebeklerine iğne batırıp suratına kızgın yağ döküp kovarım
Ayrılırım olur biter ne yapayım dürüstçe söyledi diye plaket mi verecem
Neden yaptın diye sorgularım sonra da bana yaşattıklarını yaşaman dileğiyle der ayrılırım.
Böyle seref yoksunu insana tükmük şamar felan atmaya deymez.. kullagina kahpe derim ceker giderim
bende seni aldattim ozurdilerim pisman degilim cok zevklidii
Durust oldun icin eyvallah ama yolun acik olsun derim
Belki ayrılırım belki ayrılmam. Bu daha ćok ona bağlı. Pişman olduğunu anlamam lazım.
ne diyecem..
haydi eyvallah derim..
* ederim hiçbir şey benden önemli değil :D
Ayrılırım direnmem ama anasını bellerim :)
Allah'a havale edip ayrılırım.
Tamamdır derim ayrılırım.
bb canım derim bdhada cevap vermem
Ayrilmak istedikten sonra napilabilir ki ayrilirim
Bende dürüstçe küfrederim biterr :)
Eyvallah der yoluma bakarim
Niye soyluyosunki gerizekali derim takmam pek
Alacağı cevap küfürlü olur, sgit falan
Ayrilirim tabi napcam
kimle aldattıysa öldürürdün onuda ikisinide
Konuşmaya değmez. Sessizce oradan uzaklaşırım.
sevme pozisyonuna göre yol çizerim
o kadar dürüst olsa aldatmazdı
* desem yeterince açıklayıcı olurmu?
çıkarken kapıyı kapat derim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar