Olmamis moruk afedersin ama... Neyse olmamis keske hic yazmasaydin ama su da var kiza bagli bu mesaja sevinecek biri de olabilir o kisi bilemiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kardeşim bir erkek mantığıyla düşünecek olursak ki benim de görüşüm bu yönde. Harika bir mesaj olmuş. Ama gel görelim ki kızlar çok farklı şeyler istiyomuş bu tür şeylerde.
Zor bro. Anlasam şu an sevgilim olurdu zaten. Yaşım 19. bir keresinde bende böyle taparcasına birini sevmiştim. Aynen bu şekilde yalın ve ciddi bir konuşma yapmıştım. Her teneffüs gözlerini benden alamayan kız beni resmen yerin dibine soktu. Odur budur tektabanca takılıyorum. Flört aşk vs. ihtiyaç olarak görmüyorum. Günün birinde ekonomik gücümü bulursam görücü usülü basar nikahı evlenirim. Temiz.
Sizinle seninle uyumsuzluğu bitirmiş bro. Bide çok güvensiz konuşmussun kızlar kendini yönetecek erkek ararlar sen yönetilecek biri gibi konuşmuşsun ağırlık sıfır
Bir arkadaşınla da konuştum demen saçmalık olmuş kızın senle tanışmadan bunu bilmesinin ne gereği var, iki sizinle tanışmak istiyorum. sana olan ilgimi farketmişsindir sizinle sana ya sizinle size de ya da seninle sana de o uyumsuzluk çok çirkin kaçmış. Bide tanışmak için izin isteme istiyorum deme tanışalım de bu kadar kasam ya bide o ssondaki yalvarma nedir ya amacım seni rahatsız etmek değil aman ben tanışmak istiyorum ama sen istemezsen susarım nerede güven burada kısa ve net bitirmeliydin işi çat çat söylemeliydin böyle kıvırmadan cümleleri
En İyi Cevaplar