Almanyada dogma buyumeyim
Eyer yanlisim varsa ama dediyinize gore var kusura bskmayin.
Ilk okuluda okudum universiteye gidiorum ama almanca konusuluo burda turkce deyil !
Ah canım... Sevgimizi romantizmle beslemezsek o sevgi yerini sıradan ve yapay bir ilişkiye bırakır. Gerek erkekler gerekse biz kadınlar bu konuda maalesef oldukça yetersisiz Karşılıklı yenecek bir akşam yemeğinin hayatınıza katacağı anlamı tahmin bile edemezsin.
romantizm, her zaman hediye almak değildir, iyi düşünülmüş bir akşam yemeği de değildir, bir tatil ya da bir yat gezisi hiç değildir. romantizm, karşındaki kişinin ruhunu, beklentilerini ve yüreğini iyi okumaktır. bu yüzden büyük zahmetlere girmeden sadece güzel bir cümle, güzel bir bakış ve sıcak bir tutuşla da romantik olunabilir. bana süpriz falan yapmıyo diye düşünme hiç pekte alakası yok çünkü. Bak evlenmeyi düşünüyomuşsunuz hadi şimdi gezip tozuyosunuzdur belki ya evlenince ? aman seviyo nede olsa diyip boşveremezsin ki hangi çağda yaşıyoruz ? biraz mantıklı düşün en mantıklısıda onunla konuşmak. ama baktın laftan anlamıyo seviyorum diyosan da yapcak bişey yok.ayrıca seninde olman lazım. ol bakalım zaten karşılığını alacaksın yavaş yavaş alışacak o da. Ama ne romantizmiymiş seviyoruz işte, öyle veya böyle gidiyor ya!” diyerek hiçbir yere gidemez ilşkinz Emekle büyütülmeyen tüm ilişkiler maalesef küçülüyor ve bir gün bir mezar boşluğu acısıyla son buluyorlar.
ne alakası var ayrılmakla. bazı insanlar sevgisini gösteremezler. seni bırakmak istemiyorsa seni sevdiğini burdan anlayabilirsin. sevmeseydi seninle işi olur muydu bir sor kendine? ailenle tanışmak ister miydi? ya da şöyle diyim belli ki 3 yıl sürdüğü için de ciddi bir ilişki bu. sence devam ettirir miydi bunu? sonuçta almanya da bir sürü başka kızlar var. ama o seninle beraber sana sadık. ne romantik insanlar var sevgililerinin arkasından başka işler çeviren. senin gibi düşünen insanlara tek şey diyorum bende de aynı şey vardı bir ara çünkü. rahatlık batıyor bize. sevgilimizin sadık olması, güvenilir olması batıyor sanki. ne güzel bulmuşsun gül gibi adamı. ilişkinizi bilmeyen başkalarını dinleyip mutluluğuna gölge düşürme. sen romantik şeyler yap bakalım bu ara. birden bire ona bir hediye al. güzel bi yerde yemek yiyin. kesin o da dönüş yapıcaktır bunlara.
Okurken beni anlatiyorsun sandim :) Bazi erkeklerin sevgisinin hediye paketi eksiktir. Ilgisini, sevgisini parlak jelatinle paketleyip sunamazlar. Mesela ben de dogum gunu, yildonumu boyle tarihleri bile hatirlamam, cicek ya da hediye almam ama bu onu sevmedigim anlamina gelmez. Unutuyorum ya da ne gerek var simdi yahu diyorum. Sacma geliyor. Eger beyfendi rol yapmiyorsa, yapisi boyleyse degismez. Belki bikac defa zoraki alir ama sonra yine eski haline doner. Kendimden biliyorum. :)
Ufff yaaa bana dioki nerden cikdi romantik sevdasi
vay lan ben böyle işin içine.Seven adam bulamıo mıllet bunuda seven var romatık degl die istemıyo allahnızdan bulun arkadaş ne diyim Sapık tecavüzcü şerefsizin teki gelir bi çiçekle tav olursunuz adam kalpten gönülden sever romantık degl dıe begenmessınız.
Cevap
33Cevap
romantik olmadın diye sevğilin senden ayrılıyora bu insan seni cinsellik ve eğlenmek için senle beraber olmuş yani seni sevmemiş seni sadece kullanmak için senle beraber olmuş romantik olunmuyosa saygı duyarım başka şekilde vakit ğeeçirmeye bakılır spor doğa gezisi sohbet edilir illa romantik olunucak diye kaide yokk
Cinselllik anlaminda deyilll ama superz cicek bocek demek isdedim
O kadar kusuz hacı oğlunda da olur :P güzelsin bak çok erkek bulursun ama onun gibisini zor bulursun sen çiçek al götür biraz laf vur "sen mi kız sın ben mi, senin bana sürpriz yapman gerekir" de gülümseyerek "sıra sende bana bir sürpriz yapmanı bekliyorum basit bişey olmasın" de kesin bişey yapar ama bu son sürpriz olabilir bundan sonra hep onu hatırlatır "yaptım ya" der sürpriz yapan erkek masallarda var Türkiye'de zor bulunur idare et bence :)
..bak aşk ta sevgide böyle pazarlıklar olmaz..kıymetini bil ve yaşa..herzaman elindekinin kıymetini bil...eğer ayrılcaksan bunun değil daha ciddi sebeplerin olsun...KAYBEDİNCE ÇOK GEÇ OLABİLİR...SEVİYOYORUM DİYORSA SEVİORDUR...UYGUN BİR DİLLE İKNA ETMEYE ÇALIŞ..
Değiştirmez. Bende de var bir tane aynından. Odun olunca insan kız, erkek fark etmiyor, normalde böyle şeyler erkeklere atfedilir ama yıl dönümlerini hatta doğum gününü bile karıştıran biri kız da olabiliyor, odun odundur yani. Atsan atılmaz, satsan satılmaz, böyle kabulleneceksin. Ne yapalım odunları seviyoruz. :)
Ya tatli sozler soylrr okadar odun deyil guler sarki acar romantik filan hani okadar deyil kendisi amaaaa gul hiiic almadi simdiye kadar yada supriz yapip ysnima gelmedi sadece ben onu biraktigim zamsn ayrildigim tamanoyl gelio supriz yapip affedirmek icin ama yinede cicek hic almadi almio
Yok neden ayrilayim ki! Romantik degilse degildir. Herkesten ayni olmasini bekleymessin. Sen onu oyle sevdin oyle kabul etmelisin. Hem sen biraz romantik ol, belli et romantik sevdigini zamanla belki ondada ilerleme olur ;) olmassa da olmaz, ozman da sen olursun boylelikle birbirinizi dengelersiniz.
değiştire bilir ama seni seviyomuş sende seviyosan bence romantikliği bırak derim zaten zaman geçince o kendi yapmaya başlayacaktır yada tam tersi sen yap belki oda kendini buna mecbur hisseder ve neyse işte çiçek falan alır yada ne yaparsan karşılık olarak oda yapmayı deniycektir
yalnis fikirin romantik olmamasi icin seni bu kadar seven birinden ayrilmayi dusunmendir,peki romantik birini buldun diyelim,sevgisi tam olmadikdan,yalanlari ortaya cikdikdan,ayrilalim dedikde tamam dedikden sonra neye yarar!
ya aynı sorun bendede var benımde 3 yıllık bı ilişkım var ve bızde yakın zamanda nışanlanacaz. ve erkek arkadaşım hiç romantık değil hemde hiç. tamam ınsan bıyere kadar sabredıyo ama bıyerdede kadın ruhu ıster yanı romantızmı yaradılışımız boyle
ayrılırsan yanlış yaparsın bence . şu böylesine sadık dürüst birini bulduysan öp başına koy . romantik olupta başka meselelerden canını sıksa daha mı iyi
bu kadar seven,dürüst birinden sırf romantik değil diye ayrılmak doğru değil..
evlenince zamanla istediğin kalıba sokarsın yavaş yavaş...hiç acele etme derim :)
o çocuğa iylik yap ve ondan ayrıl her şey güzelken sırf romantik değil diye ondan ayrılmayı düşünüyorsan kötü bi günde ALLAH korusun felçli falan olurda yatalak olursa kim bilir neler yaparsın senden iyi bir eş olmaz gibi görünüyor...
Hanımlar romantizim isterler
odunlarla takılırlar :) örnek :)
adam gbisini bulmuşsun romantik değil diye ayrılıcaksın. siz kızlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz gerçekten. romantik olmasını sen sağlayabilirsin zor bişey değil bu onu incitmeden kırmadan belli edersin romantik olması gerektiğini.
sana sadık bi erkek bulduguna dua edıcegıne bunlarımı dusunuyorsun?
hadi ama yapma bunu sana sadık yalan soylemeyen bırını bu devırde buluyosun ve sadece sen bu yuzden ayrılmak ıstıyosan sevmıyosun demektır bu yuzden seven bı ınsan ayrılmaz cunkı
cocugun duygularıyla oynama bence adam neysem oyum demıs sana basta zatn ?
yada sen bı ergensın uyduruyorsun
Aldatması daha iyiyse sıkıntı yok. Hiçbir insan 4-4lük olamaz. Ama bu 4-3lük müş ;) kızlarlar görüştüğünü görmedin(1), aldattığını görmedin(2) , yalan söylediğini görmedin(3)
herkes romantik olamaz 3 senedir onu böyle kabul etmişsin zaten. seni sevdiğini belli ediyorsa çiçeğin pek bir önemi yoktur
Ayrılmak! içinde olmadan bişey demek zor bekara karı boşamak gibi olur ne demse, ama romantik olmak iyidir herzaman olmasada arada bunu hissettirmek lazım yoksa radaki sevgiyi azaltabilir
romantik olup da gözün arkada kalacağına bırak odun olsun senin olsun :) nescafe değil ki 3ü1 arada olsun insan işte illaki eksikleri olur :)
Madem sen onun kiymetini bilmion..Iyi ayril ozaman..
Allahimya..illede bi kusurmu arayacan onda..yani bole bi ayrilik sebepinide ilk duyuyom..
romantik değilse asla birlikte olamam ben. romantizm anlamında çok fazla beklentileri olan biriyimdir çünkü. yoksa çok hayal kırıklığı yaşarım. buna da tahammül edemem artık bir süre sonra.
oo sende çok şey istiyosun romantik değilse idare et zorla olmaz ki bu sana sadıksa bi sorun yok romantik olsa ama sana sadık olmasa daha mı iyi olurdu ayrılmayı filan unut gidin ailelerinizi tanıştırın
Ben sevgisini göstermeyen kızdan romantik olmayan kızdan ayrılırmıyım ımmmm... ayrılmam onun üzerinde çalışırım nasıl söyleyelim romantik olması için uğraşırım falan fıstık işte ya
türkçe neyse idare ederde bi kadın her zamna ister kendisine süpriz yapılmasını şımartılmayı ama busebepten ayrılınmaz bence
sanıyorum ilkokula bile gitmediniz, türkçeniz sizi ele veriyor, sanıyorum kitap okursanız sorunlarınızın çözümüne ulaşırsınız
Yeni yazdigim yrumu oku xukarda anlarsin ! ;))
Yok tam tersine partnerimin de romantik olmamasini dilerdim,ben de oyle seyleri hic sevmem cunku.
yok be güzelim bir sürü insan var yaaa benim erkek arkadaşım
çiçek almam günah değilmi dalında güzel yazık bitkilere diyor...
sen düşün artık..
bu düşünceden kurtul bence insan romantik değil diye sevgilisini bırakmaz. seviyorsanız birbirinizi bu sorun yaratmamalı
amannn hep aynı seyı ıstıosunuz yaa. ne var su romantızmde anlamam kı. eglencelı hayat dolu adamlar ıdare edın kardesım
He he aynı benimki ya , takmıyorum ben 3 sene oldu , değişmez bu saatten sonra , romantiklikten ziyada olan şeylerle yetin bence..
Ya bilmiom kavga edioz hep su romantiklik yuzunden ben cok inadciyim dediyim olana kadar cabalarim ama bu konuda nereye kadar alisdirmam lazim mecbur
önce seviyosun sonra değiştirmeye çalışıyosun. saçma.
evet ayrılırım bi erkek olsam bile kadındada romantıklık olması gerekir
Kadın dediğin az romantik olsun erkekte aynı şekilde
Odun sevmim
ayrılabilirim duygusuz birini sevebileceğimi sanmıyorum
romantik olmayan evlilikler ya mutsuz ya ayrılıkla biter
yanlış yapıyosun önmeli olan seni sevmesi romantik olması şart değil yani
kız olsaydım isterdim tabi değilse ayrılırmaya kadar da yolu olurdu.ama erkek için hiç önemli bir özellik değil kafa dengi olsun yeter :)
sen bence belanı arama gül gibi adam işte , romantiklik birden olmuyor seviyorsa tamamdır :)
romantik değil diye bırakacaksan eğer bu senin ayrılmak için bahane aradığın anlamına gelir.
benimde sevgilim öyleydi bn ona sürekli odun die baskı yaprdm işe yarrdı.d
yok daha neler a... :) böle bişe yok yaw
Romantik olduğu için ayrıldım. :(
Anaaaaa o niyee :o pismanmisin ?
Değilim.Her şeyin fazlası sıkar.Ben biraz odunum romantizme hiç gelemiyorum.
bulmuşsunda bunuyorsun diyorum
kız arkadaşımın odun olması iyi...kafa ütülemez...
bu romantiklikte moda oldu, uymuyorum mk zorlamı.
ayrılmam romantikleri sevmem
ben romantik olduğum için benle ayrılmıştı :D
Bahane gibi bişey olur bu
ayrilmam cunku ben de pek romatik sayilmam :)
romantik olunmaz romantik doğulur
Ayrılırdım abi.Yağmuru sevmeyenle olmaz mesela.
hayr ya cok sacmaa
aslaaaaaaaaaaaaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar