Ben bakim faliniza ama şunu belirteyim iyi bakan iyi görür kimin bilinç altinda ne varsa falda ona göre benzetir şekilleri neyse fala geçelim bir yol görüyorum zorluklarla dolu ama önü kapalı o yola hiç girmeyin canınız açır. Ve özünüzde iyi kalpli bir adam var ama dışarıya aşırı kibirli herkese hakkini veririm egosuna sahip bir kişilik buda yüreğindeki adam ile çelişen bir durum yaratıyor aşk hayatiniz iyi bir çok talibiniz var ama yüreğinizdeki bayan tarzi farkli bulurmusunuz sanmam kırdiklariniz o kadar çok ki o kirginliklar aslina ulaşmanizda önünüze bir engel olarak sunuyor hayat bu kadar... fala inanma falsiz kalma ;) sayin kibirlibeyy hayatinizda başarılar
Tabikide sorulara verdiğin cevaplardan ve birşey daha anladdm aptal insanlara tahammülün yok zor bir hayat yanlış anlama yakışıklı bir bey efendisin zekide biraz kizlarda sizin egonuzu yükseltmiş olsun onlar için sıkıntı
Dedim yaaa aptal insanlara tahammülün yok yaa bide ilişkin olmayabilirde bir kaç kez sana özürdileyerek söylüyorum asılan bayan gördüm ondan ben yeni açtım evet ama arada girip üyeliğim yok iken bakiyordum bazen karşıdakini o kadar aşağılayici cevap veriyordun ki çok sert o yüzden kibilisin ve bazendr o kadar güzel ve hayat dolu anlamlı sorularsoruyordun ki oda yüreği özü temiz bir adam gibi yani öyle neyse ben daha fazla zamanini çalmayım rencide etmen gereken insanlar vardır :)
Himmm anladim ben bir sorunla karşılaştım. İstanbul'da yaşamıyorum bilmem sadece 2 günlük orda bulunmuştum bir yer varmış çorba içmeye gidiyorsun denize karşı, güzel bir soruydu o an ne kadar huzurlu hissettigini hissettim bunu yapan adam nasıl bu kadar kırıcı olabiliyor diye düşündüm yani :))) haa bu arada evden bakkala gidemeyen kizlar varya aynı o kategoriye giriyorum ben yalnız aklı başında olmak için rahatça bakkala gitmeye gerek yok gerçekçi bir şekilde hayatı gözlemlemekte işe yarıyor :) ayrıca hayal kurmaya gelirsek sehrimde deniz yok zihnimde deniz kenarina oturup dalga seslerini dinleyip huzur bulmak güzel oluyor :))) evden bakkala gidemeyen kiz hayalleri işte
Biliyorum fark etimmm ne yapalim hayat şartları kimi çıkar hiç birsey anlamadan eve döner kimi çıkamaz dünyayı odasina taşır en yüksek dağa tırmanıp kahve içer. En ıssız ada insansiz olmanın mutluluğunu yaşar en ucsuz bucaksız okyanusu aşar en iyi yazarlarin hayatlarina girer bir gözünü acar odada tavana bakıyor.. haa bide bakkala rahatça çıkan varrr en iyi barda içer.. saçma arkadaşlıklar neyse sıktım daralttim mevzuyu gereksiz uzattim sen söylemeden ben uzuyorummm kibirli bey hayatta başarılar herşey gönlünüzce olsun
En İyi Cevaplar