Arkadaşlar Artık insanın iştahı kalmıyor ne yersen ye çıkıyor suratta özellikle alında eskide alnımda cıkmazdı görüntüsünden cok kafayı yastığa koyamıyor insan , baş ağrısı yapıyor saçma sapan tam alnımın yanında çıkıp duruyor bazı izler var artık akne haline gelmiş yok mu lazer tedavisi ya parası neyse kökten kurtulcam ama herkes akne falan geçtikten sonra peeling işe yarar o da izleri götürür diyor deneyen var mı acaba bazı kişilerden ozon tedavisi falan duydum ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum dermatoloğa gittim antibiyotik yazıor saçma sapan yok krem falan fıss artık bunlar yaa kaç yaşına geldik iki cips ye bira iç cıkıyor ya hiç bişi yemeye gelmiyor sürekli yüzümü yıkıyacam bilmem ne aylarca kullandığm ürünler oldu hiçbiride bi halta yaramadı bıktım ya acaba güzellik merkezlerinde lazer tedavi var mıdır ki yaptıranınız var mı?
Cevabın nedir?
ARKADAŞIM BIRAK LAZER TEDAVİSİNİ GÜZELLİK MERKEZİNİ AKNE BİR HASTALIKTIR ANTİBİYOTİK ETKİ ETMEDİYSE TEK ŞANSIN VAR İÇERİĞİ İzotretinoin İÇEREN İLAÇ KULLANACAKSIN EN MEŞURU ZORETANİN İLK İKİ AY ZOR GEÇER AMA SONU İYİ OLACAK GÖRECEKSİN MUTLAKA DOKTORA GİT AKNE YEMEYLE İÇMEYLE ÇIKMAZ BUNU MUTLAKA KAFANA KOY AKNE BİR HASTALIKTIR YÜZ DEKİ GÖZENEKLERLE ALAKALI KİMİN GÖZENEKLERİ DAR KİMİNİN GENİŞ DAR OLANLARDA AKNE ÇOK ÇIKIYOR SANA TAVSİYEM STRES YAPMA STRES AKNE SEBEBİ DİREK HORMONLARINI ETKİLİYOR VÜCUDUNDAKİ SEBUM ORANI ARTIYOR KISACASI YOK ONUYEDİM ÇIKTI BUNU YEDİM ÇIKTI KASMA KENDİNİ AKNENİN YEMEYLE İÇMEYLE ALAKASI YOK BU KANITLANMIŞTIR YAPILAN ARAŞTIRMALAR ORTADA MUTLAKA DOKTORA GİT
02 Yorumla- +1 yıl
Anladm hocam , zamanında Roaccutane kullandım ben 6ay kadar hani o ara azalma oldu ama dudaklar falan fenaydı ya çekilmicek gibi yani o derece kuruttu falan saç dökülmesi yaşadım zaman zaman o yüzden onları kullanma taraftarı olmadım e onuda araştırdım zamanında 1yıl kullanan bile var kullandığım zaman bişi yoktu diyorlar zamanla bırakmışlar 1yıl geçince gene cıkmış eskisi gibi boşuna karaciğerin ömrünü yemekte istemiyorum doğrusu nebilim sen kullandın mı peki zamanında yada kullanıyor musun
- +1 yıl
ilk etapda kılasik antibiyotik tedavisi tedarox benzamin ısotrexın jel verdi doktor 1 ay bunu kullandım hiçbir işe yaramadı ardından gittiğimde zoretanin verdi doktor belirgin yan etkileri dudak kuruluğu göz kuruluğu burun kuruluğu bepontel kırem kullandım kuruluğa iyi gelsindiye arasıra kalp atışlarında hızlanma oldu doktor kontrolünde kulan derim tedavi uzun bir tedavi 1 ay da bir kantahlili yapıyorlar ben 4.ayda sonuç aldım ama bazısı 6ay hatta 8ay tedavi olan bile var doktora danışderim
bende çikiyo hepsi beni sinirdiyo kanatiyorum ama geçmesi daha fazla zaman aliyo ve izi falan kalmiyo arada bitane krem varmi$ kurutuyomu$ onlari ondan almayi dü$ünüyorum.bide salla gitsin ye istedigini ye iki sivilce yüzünden insan i$tahinida bozmamali diye dü$ünüyorum ve günde iki kez falan yüzünü o sivilcelere kar$i olan jeller mi neler var onlarla yika bide tül ile ovala az acitiyo ama çikmasini %60 engelliyo fazla olmuyo irenç görünmüyo sonra yani için birazda olsa rahatliyo yani ^-^
05 Yorumla- +1 yıl
Tül olayı nasıl oluyor ya ilk defa duyoyorum arada imex sabun var onunla yıkıyorum
- +1 yıl
Traş köpüğü fırcası ile yıkadığım zaman oluyor bir tane elimde murad ın ürünü var temizleme jeli onu öyle bir deniyim dediğin gibi işe yararsa biodermanın buyuk boy olanı var onu alırım onla yıkarım hergün artık napıyım
- +1 yıl
Tamam denerim imex sabun var onunla yıkamaya devam ederim olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler