Kız sevgilim güçsüzüm diye beni terketti?

arkadaşlar öncelikle beş yıllık bir ilişkimiz vaar ve evlenmeyi düşünüyoruz. geçen gün ben ve kız sevgilimin arkadşları toplandık mekanda oturuyoruz. mevzu güçten açıldı masada kız sevgilimin erkek kankaası mert de vardı 3 senedir body yapıyomuş falan. bana baktı sen de baya tıfıl bir şeysıin dedi. kız sevgilimin yanında zoruma gitti bu söz ve bende seninki boş kuvvet ben senden güçlüyüm gel bilek güreşine ezerim seni dedim. kız sevgilim yapma der gibi bana baktı. mert kıs kıs güldü gel baklım dedik. bilek güreşi pozisyonu aldık ve mert beni yaklaşık 1,5 saniye yıktı bileğim çok acımıştı. masadaki herkes kahkahalarla gülmeye başldılr. kız sevgilime baktım gözleri doldu sonra herkesin içinde bana bu ne ya böyle nasıl erkeksin sen allh belanı versin mert gibi kaslı ve güçlü değilsin erkek dediğin mert gibi olur ayrılıyorum senden defol git buran dedi. sonra bir kaahkaha patlattı. herkes bana gülerken masadan kalktım ve eve geldim. moralim çok bozuk. kız sevgilimi çok seviyorum ne yapmalıyım? yoksa body yapıp merte yeni bir düello teklif ettikten sonra kız sevgilimden özür mü dilemeliyim?
Kız sevgilim güçsüzüm diye beni terketti?