21 yaşındayız eşimle.üniversite öğrencisiyiz.1 yıldır tanışıyorduk sonunda sevgili olup kısa sürede ayrılmıştık. o benden sonra kaç kişiyle olsada en sonunda bana döndü ve evleniyoruz ötesi yok dedi. ne onun ailesinin haberi var ne benim. şimdi onun öğrenci evinde yaşıyoruz. arkadaşları başka ev tuttular. bu olayı daha ne kadar gizleyeniliriz. evlilik çok güzel çok mutluyum ama aile rızası olmadığı için içimde bir burukluk var ne yapmalıyım bir akıl verin lütfen.
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBenim Kanka'min kardeşi Komşu kızıyla işi pisirmiş mercimeği fırına vermiş Hatta Çocukları olacağını öğrendiklerinde Kızla gizli saklı nikah kiymislar, Kız kilolu olduğu için ilk aylar Fark edememişler Hamile olduğunu Benim yeğenim'e sorduklarında Kadinsal bir şey takilmayın deyip Geçiştirmiş günlerce,
bir güngün,
Çocuk doğum yapacak diye Ev tutmus lar
Aileden habersiz İkisi de evli tabi.. Çocuk doğuyor 1 yaşına geliyor
Abisi sozlenecegi Gunun 1 hafta öncesinde Gerçekleri açıklamış
Aile sofra da otururken en küçük Evlat 19 yaşında
Konuşmaya başlıyor
Size bir şey itiraf etme vaktim geldi
Biz (?) şu kişiyle 1 yıldır evliyiz Aile şok tabi
Ve çocuk sözlerine devam ediyor
bir torun sahibi oldunuz
Aile şok üstüne şok
Çocuk devam ediyor
1 yıl oldu ve çocuk bir. Yaşında
Aile iptal aile ağzı açık
Çocuk devam ediyor Biz ev tuttuk Eşim hamilelik yıllarında İlk aylarında kilo sebebiyle fark ettirmedi bol elbise giydi Ama daha sonra Dayisinda kalacağı yalanını söyleyip Ev tuttuk ve Evlendik 1 sene dir gizli saklı bir hayatımız var Artık sizin de bilmeniz gerek diyen Birey ,
Annenin bayilmasiyla gündeme çiğ gibi düşüyor olay :)15 Yorumla
Soran+1 yılÜeyvahh 😒
- +1 yıl
Sadece aile şok olsa Köyde ki tüm akraba şok geçirdi
Babam Soruyor abi'me Oğlum (?) çocuğu olmuş Abim Olaydan haberi yok (aynı mahalledeyiz üstelik)
Neyse abim Soruyo ne çocuğu diyo
La oglum falanca kisinin oglu, çocuğu olmuş biz gordük çocuk maşallah çok tatliydi ama gizli evlenmişler O kötü olmuş
Abim iptal abim bile şoka girdi
Ben bile agzim açık kaldi Allah var cok anlayışlı ailesi o yüzden bir sıkıntıları yok şükür
Soran+1 yılBilmiyorum bizim nolucak
- +1 yıl
Sizinkisi de Şok olacak durum :)
Soran+1 yılEvet haliyle
En İyi Cevaplar
+1 yılHelal olsun iyi cesaret etmişsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılDelilik işte
- +1 yıl
Ben taktir ettim. Herkes yapamaz.
Soran+1 yılSonuçları kötü olmaz umarım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olur umarım.
Üzülmeni istemem.
Soran+1 yılTeşekkürler amin
- +1 yıl
Eig için teşekkürler :)
Durumu bir şekilde açıklayıp mutlu olacağından eminim :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Ya süpersin inan bunu yapmayı düşündük bizde. Senin adına çok sevindim. Eşin en büyük desteğin. Birbirinize her zaman destek olun, sevginizi eksik etmeyin. Zamanı gelince ailenle tanıstırdıgında;ailen eşini severse bir müddet sonra açıklarsınız. Gönüllerini alırsınız. Cesaretinden ötürü kutluyorum. Birbirinizi üzmeyin. Zamanı gelince torunları olduklarında her iki tarafta sizi affeder. Belki o zamana bile kalmaz affetmeleri. Mutluluklar dilerim tekrar.
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım sağ ol desteğin için dualarını eksik etme 😊
Soran+1 yılEttim canım 😀
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Öncellikle mutluluklar dilerim Umarım Evliliğiniz daim ve mutluluk getirir
Ama biraz düşünmen gerek seni bu yaşa getiren insanların seni gelinlikler içinde düğünle birlikte görmeleri gerekmezmiydi Çokmu zordu yani kapılarına gidip bu benim evleneceğim erkek izninizi istiyorum demek Belki reddederlerdi ama sen yapman gerekeni yapmış olurdun Bence böyle sadece bencilce davranmışsınız04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yanlış yaptık ve korkuyorum
Soran+1 yılTeşekkürler çok mantıklı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
31Cevap
+1 yılBen 2 haftalık evliyim aynı senin gibi karar verip evlendik işin içine yok şu adet yok bu adet girsin istemedik okuduğumuz şehirde evlendik şimdi aile evindeyim kimsenin haberi yok bakalım saklayabildiğimiz yere kadar. Beni tek üzen evet dediğim anda ben annemin ne ablamın yanımda olmayışı oldu gözüm aradı ikisini de içim hala rahat değil en yakın zamanda söylemeyi planlıyoruz. Tabi önce evden kovulma ihtimaline karşı para biriktiriyoruz ikimizde. Öğrenci evim var allahtan ve yarım dönemimiz kaldı umarım bir aksilik çıkmaz senin içinde benim içinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniden sonra eşinin işi garantiyse sana maddi anlamda sıkıntı çektirmezse ailen brz yumuşayabilir. ama çok tepki alırsın. öyle şeler çok önemli adamlar mürüvetini görememiş bir kere :D gerçi bzm ünidekiler çocuk yapıo gizli gizli artık mezun olunca diplomanın yanında hediyemi verdiler dicekler ne dicekler bilmiorum :D iyi cesaret ama :d
05 Yorumla
Soran+1 yılValla deli cesareti işte 😀
Cevap sahibi+1 yılbenim 5 yıllık sevgilim var daha evlilik konuşmuoz kız korkumuzdan :D ailemiz izin vermez diye :D kaçırsammı çocuğu napsam :D
Soran+1 yılKaçır kaçır sende delilik yap sonra sende buraya soru sorarsın 😀
Cevap sahibi+1 yılyok bacım ben iyiym böle 2 tane abim var. 007 james bond gibi annem var. vala mısıra gitsem bulurlar beni :D
Soran+1 yılOovv otur oturduğun yerdeo zaman :)
yanmısın kızım sen aılenın ıznı almadan kurdugun bır yuva zor ayakta kalır ama aılen nasıl tutucumu bıraz bagnaz bır aılemı eger oyleyse evlılık tazelersınız evlılık ıslemlerını yaptırıken konsurusunuz ordan bızım aılemız bılmıyordu evlendık formalıteden bır ımza atsak nasıl olur de konus anlarlar zaten sızı
06 Yorumla
Soran+1 yılAa çok şyi bir fikir çok teşekkürlet
Soran+1 yılYa henüz her şey toz pembe diye düşünemedik karıcım kocacımlar beraber yemek yapmalar beraber uyuyup beraber uyanmalar bunların sarhoşluğu içindeyiz
Soran+1 yılBundan iki üç ay önce annem ağzını aradı kızımızın hayatında biri olsa falan vs diye ona bile çıldırdı babam şimdi evlendiğimi duysalar
Huzurun yerinde mi?
Mutlu musun?
Eşine Güveniyor musun?
Sana layık birisi mi?
Seni Utandırır mı?
Seni kimseye Muhtaç etmiyorsa
O zaman aileni ara her şeyi anlat... Onlar sana ne diyeceklerini söylerler Eşinin de ailesini ara konuş onlar razı mı Evet ise sıkıntı yok... Allah yolunuzu açık etsin İnşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkürler amin
Anladigim kadariyla resmi nikah yapmışsıniz. Şimdilik işler yolunda gittiği için cicim ayları. Sorunlar ortaya çıkınca sevip sevmediği belli olur. Nikah resmi ise zaten ilk resmi işlemde aile bundan haberdar olur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😒
Soran+1 yılBir kere soyadım değişti
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı. Baban öğrendiği zaman sana sepet havası çalar bu dediğin yalnız yeşilçam filmlerinde olur dıye duşunuyordum al başına belayı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldık belayı
+1 yılniye böyle birşey yaptınız? kovalayanmı vardı iş izora sokmususnuz o engelleri asalım derken duzeltelım derken evlendıgınıze bın pişman etcekler sizi.. yıpranırsınız bır bırınızden sogursunuz yazııkk
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun kıskançlığı bana bakanlara bile katlanamaması nikahım altında olacaksınları...
- +1 yıl
ya arkadasım yol var yordam var. üsülü var herseyin
Soran+1 yılEvet
nasıl akıl verilir ki bu konuda bilemedim ne şekilde olursa olsun ailen öğrendiğinde verecekleri tepkiyi biliyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılReddeder kalbine iner diye korkuyorum babamın 😒
Soran+1 yılEvet dayanamaz 😒
Soran+1 yılDeneyeceğim artık bilmiyorum valla
Soran+1 yılAmin çok sağ ol
Oha çok heyecanlııı hep yapmak isteyip de yapamadığım şey oha seks de yapıyosunuzdur ne güzel😍😂 Ailesini düşünen adam hiçe sayıp evlemezdi hayatım geç onu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks mi haha neyse 😀😀 düailemi çok düşünüyorum ama bir anlık bir çılgınlıktı
biran önce ailelerinize acıklayın evli oldugunuzu demeseniz bile işte biri var ciddi düşünüyoruz falan
03 Yorumla
Soran+1 yılBundan iki üç ay önce annem ağzını aradı kızımızın hayatında biri olsa falan vs diye ona bile çıldırdı babam şimdi evlendiğimi duysalar
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılOlan olmuş biz ne desek boş allah bir yastıkta kocatsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ailenden kendine en yakın gördüğün kişiye söylemelisin en azından...
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşündüm bende
- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılOnunda kilifini uydurursunuz siz korkmayin ;)
O değil de Üniversite bitince çocuk seni s... etmesin resmi nikah mı? :O09 Yorumla
Soran+1 yılEvet soyadımda değişti resmi en ufak işlemde zaten ailem anlayacak
- +1 yıl
Yaptığının doğru olduğunu söyleyemem maalesef. .. :( Kesinlikle yanlış yapmışsın / yapmışsınız... NET... :( ana babanın hiç mi gururu onuru yok? :O :(
Soran+1 yılEvet büyük bir hata
- +1 yıl
Senin için ve herkes için HAYIRLI olsun artık yapacak bişey yok... :S
Ama ne olursa olsun bu sdaatten sonra sen ya da eşin olacak adam birbirinizi terketmeyin herhangi bir aile tepkisi ile karşılaşırsanız... Ailenize sormamışsınız ki ailenizin tepkisiyle ayrılın... NET.
Soran+1 yılYok biz zaten her şeyi göze aldık yani öyle aile lafıyla olacak bir şey değil sonuçta ayrılmak için evlenmedik bu bir kere dedik her zorlukla zorla beraber göğüs gereceğiz
- +1 yıl
Arkadaşım İnşallah terkedilen olmazsın :S Çünkü bizim akrabada da oldu kız okuren evlenmiş bir de çocuk yapmışlar aynı durum yahu sonra erkeğin ailesi kabul etmemiş çocuk Vanda akrabamızın kızı burada (İzmir) elinde çocuk resmi nikah var falan filan... 1-1 buçuk sene çocuk gelmedi sonra geldi şimdi İzmir de ailesiyle kavga edip buraya karısına sahip çıktı sonunda çalışıyor falan yani.. Demem o ki eğer ayrılık falan olursa sana daha çok ağır darbe oluyor ALLAH göstermesin de İnşallah sözünü tutar yani bırakmaz seni... :S Kesinlikle çocuk yapma gibi bişey yapmayın SAKIN :@
Soran+1 yılZaten çocuk yapma gibi bir düşüncemiz henüz yok önce okulumuz bitecek sonra iş hayatı falan derken ondan sonra düşünüyoruz çocuğu
- +1 yıl
Aynen ;) Ve dediğim gibi kızlar daha çok yıpranan taraf oluyor ayrılık durumunda :S İnşallah çocuk seni bırakmaz :S
Soran+1 yılÂmin inşallah
+1 yılYanlis yapmissiniz ailenize soyleyip evlenmeniz gerekirdi. Sevdikten sonra riza gosteririlerdi. Yapcak tek bisey var gidip korka korka utanarak soyleyin belki effederler. Aceleniz neydi be.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık delilik birde onun kıskançlığı
- +1 yıl
Anliyorum ama keske biraz daha sogukkanli. ve mantikli hareket etseydiniz. Neysr uzulme aileniz sonucta effederler merak etme ;)
Soran+1 yılİnşAllah ya
- Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılvay * ailen bunu kaldırabilecek bir potansiyeldeyese söyle eğer deilse zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemeyeceğim galiba
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla kucaklarina torun verirseniz hersey afedilir unutulur, cocuk yapin hemen😈
06 Yorumla
Soran+1 yılEşimde hemen istiyor ama çocuk bakabilir miyim hemen bilmiyorum
- +1 yıl
Valla baska turlu affetiremezsiniz aileleri 😏
Soran+1 yılEvet çok zor 😔
- +1 yıl
Elinizi cabuk tutun👍🏻
Soran+1 yılDeniyoruz teşekkürler :)
- +1 yıl
💐💐👍🏻
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Off çok kötü yapmışsın ya keşke böyle olmasaydı ne ile geçiniyosunuz peki
05 Yorumla
Soran+1 yılBurslarımız ve ailenin gönderdiği para çok rahat yetiyor şimdilik
Soran+1 yılBana aylık 400-500 e yakın burstanhariç onada 1 milyara yakın
Soran+1 yılŞimdilik iyi bakalım
+1 yılAilen Seni Ziyaret Amaçlı Gelmiyolarmı Hiç Geldiklerinde Direk Oldu Bittiye Getir :D
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum ya
- +1 yıl
Neyinden Korkucan Be Bizim Dayı Oğlu Herif Üniversitede Çocuğu Oldu :) Öyle ya da Böyle Kabulleniyolar :D Harçlıklarada Zam Demek Bu :D
Soran+1 yılBizim öyle olmaz
- +1 yıl
Ya Korkuyon Made Hiç Bulaşmıcaktın Birde Böyle Düşün Eğer Bu Halinden Mutluysan Ama İçinde Rahat Değilse Yapacak Bişey Yok Ölücek Değilsin Ya Öyle ya da Böyle Söyliceksin
Soran+1 yılEvet malesef
- +1 yıl
Veya Elini Biraz Çabuk Tut Erkek Arkadaşında Seni Seviyosa Gelsin İstesinler Sende Söyle Konuşuyoruz Bayağıdır Felan De Ama Evi Felan Katma En Azından Seni İstesin Nişan Felan Takın Sonra Yavaş Yavaş Alıştıklarında Söylersiniz ya da Belli Edersiniz
Soran+1 yılYteşekkürler
- +1 yıl
Yardımcı Olabildiysem Sevindim :)
Ilk icimden gecen "iyi halt yemissiniz "oldu
Evlilik gizli olurmu hic
Uni atesi iste...05 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık delilik işte onun içi rahat ta bende hep bir tedirginlik 😒
Soran+1 yılÇok yanlış biliyorum 😒
Soran+1 yılAmin inşallah
ah siz çok film izlemişsiniz nasıl bir cesarettir bu diyesim geldi :) mutluysanız gerisini boşverin bence iyi yapmışsınız...
011 Yorumla
Soran+1 yılDeli cesareti çok mutluyuz yenidedn doğdum ben diyor kocam 😊
Soran+1 yılAşkım abin beni çok dövmez dimi hürmeten dayak yemek farz olduda diyor 😊
Soran+1 yılMecbur açıklayacağız
Soran+1 yılBenimki şimdidedn başladı oğlumu halısahaya götüreceğim okula götüreceğim diye bakalım ben korunuyorum o bilmiyor ama ortalık bu kadar karışıkken çocuk işkeri iyice batırır
Soran+1 yılBeni böyle sev filmmi ki bilmiyorum? 3 ay oldu 😊
Soran+1 yılHadi ya onlarda mı ailelere söylemiyorlar 😊
+1 yıl@neder101 'in Dediği Gibi Olur Büyük İhtimal Umarım Olmaz Yazık YAZIK Çok Yazık.
09 Yorumla
Soran+1 yılallah büyüktür gaybıda o bilir nasipte neyse o
- +1 yıl
Şüphesiz ALLAH (C. C.) Büyüktür !
- +1 yıl
İmam Nikahı Yaptınız mı? :)
Soran+1 yılEe heralde yaptık olur mu hiç imam nikahsız evlilik
- +1 yıl
Kızın Ailesinin Haberi Olmadan Yapılan Dini Nikah Geçersizdir! Haliyle Z... Teyit Ettirebilirsiniz İstediğiniz Yerden. :)
Soran+1 yılHı hı öyle
- +1 yıl
Ben Yalan Yere Yazıyorum Sizi Kıskandım Çünkü.. :) www.sorularlaislamiyet.com/.../...bilirler-mi.html
Soran+1 yılYalan demedim zaten.
+1 yılailenize söyleyin bir an önce evlenmişsiniz zaten ayrılın diycek halleri yok ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBabam beni reddeder evlatlıktan 😒
- +1 yıl
bir şekilde kabul eder bence ya da babanı ikna edecek birine anlatırsınız onunla beraber açıklarsınız
Soran+1 yılMantıklı çok sağ ol
- +1 yıl
rica ederim
Çocuk yap ve kucağında babanın karşısına çık al bu senin torunu de :)
Ne l*n bu Türk sineması mi :)04 Yorumla
Soran+1 yılKalbine iner
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılHiç iyi yapmamışsınız... Yarın bir gün anne olacaksın... Kızın ya da oğlun sana bunu yapsa ne hissedersin? Bu yaşta birine ne diyebilirm ki başka?
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yaptığım yanlış ve affı çok zor
- +1 yıl
zorunuz neydi be kardeşim?
Soran+1 yılOnun kıskançlığı bana bakanlara bile katlanamaması nikahım altında olacaksınları...
- +1 yıl
onun ailesi biliyor mu?
Senden sonra adam kaç kişiyle olmuş sen kabul ettin aferin sana
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 kişiyle oldu onlarda 1 hafta 1 hafta sürdü sonra uzun süre ayrı kaldık barıştık sonundada
Soran+1 yılAmin sağ ol
+1 yılOkul bitmek üzereyse aileleriniz bilgisi dahilinde evlenin.
00 YorumlaBen de ayni durumdayim su an doyadimi sen soylemeden ogrenfiler mi peki ben de yapicam korkuyorum ogrenirler diyr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke kimligimi kaybettim diye gidip yeni kimlik alsaydın eskiyi ailene gosterirdin. yeniylede nikah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCakti ona buna doyurdu kendini en son dondu sana. Bu kadar saf olmayin artik ya :(
05 Yorumla
Soran+1 yılBen neyin ne olduğunu biliyorum onların hiç birini sevmedi brni sevdi
Cevap sahibi+1 yılKizim erkek sevmez kolay kolay zaten ! Anlamiyomusun doyurdu nefsini aldi alacagini yol verdi. Sende masum temiz birisin anlasilan sana dondu. Ileride goreceksin cinsellik icin seninle yetinmeyecek bu sahis.. Ac gozunu !
Soran+1 yılBilmiyırum mutluyum bakalım😔
Cevap sahibi+1 yılBenim hicbir seyim degilsin cok da fifi anlayacagin ama bu boyle yani. Insallah ben yanilirimda bana kufur edersin buradan. ama bazi seylerde belli ediyor kendini maalesef
Soran+1 yılHayat ya bakalım daha neler göreceğiz
Aile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı. Senin olmayan aklını..
07 Yorumla
Soran+1 yılYa akıl mantık devre dışı kaldı işte aşk 😒
Soran+1 yılAllah büyük bakalım neler olacak 😒
Soran+1 yılBilmiyorum bir hata yaptım diye duadan vazgeçecek değilim
Ailene döküleceksin başka yolu yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖdüm patlıyor 😔
aşk b*k bok! zamanı geçtikçe anlarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki 😔
Soran+1 yılEvet
+1 yılAile bilmeyince kotu canım yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne kötü
+1 yıldaha neyın akkılını ıstıyrsunkı evlenmssn artık
02 Yorumla
Soran+1 yılOff bir anlık delilik 😒
- +1 yıl
son pişmanlık cre etmez. gıt paşa gıbı aılene söyle
tarık akan bir filmi var aynı sizi anlatıyor ::D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet valla filmlerde olmuyormuş sadece
+1 yılYazık etmişsin kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😔
sorun olmazda..
maşallah mezhebine sağlık05 Yorumla
Soran+1 yılNamussuzluk yapmadım herhalde mezhebimde geniş değil sevdim o kadar
Soran+1 yılHayatta olmam dediğin her şeyi olabilirsin unutma
Soran+1 yılHerkese öyle ki emin ol ben asla sevgilim olmayacak dedim oldu ayrıldıktan sonra asla dönmem dedim döndüm evlenmem onla dedim evlendim
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an evliligin nasıl gidiyor
00 YorumlaOkul bitince evli evine köylü köyüne :sdsd
14 Yorumla
Soran+1 yılO ailesine söyleyecek hatta çocuk bile istiyor oğlumu okula götüreceğim diyor imam nikahı değil ayruca sadece resmi nikahımızda var
Soran+1 yılO da var imam nikahsız olmaz
Gidin biz evlndk deyin
01 Yorumla
Soran+1 yılOff çok korkuyorum bittim
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlatlıktan reddederler
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle annem affeder ama babam çok zor 😒
Cevap sahibi+1 yıls*çtın evlenmeden önce düşünecektin. Aileden önce hiçbir şey gelmemeli
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yıl21 yaş aile sorumluluğu için çok erken. 1- 1.5 yıl sonra da çocuk yaparsın sen gençliğin çöpe gider.
Soran+1 yılÇocuk yapmayacağız korunuyoruz.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aceleniz neydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yapmissiniz ailenize soyleyip evlenmeniz gerekirdi. Sevdikten sonra riza gosteririlerdi. Yapcak tek bisey var gidip korka korka utanarak soyleyin belki effederler. Aceleniz neydi be.
Gizli Üye(36-45)+1 yılailene daha fazla geç olmadan söylemelisin :)
00 Yorumlageçmiş olsun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol
Omg çok çılgınsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyizde acısı çıkacak gibi
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aileden gizli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum amamecbur söyleyeceğim
+1 yılSöylemen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum o kadar pişmanım ki
+1 yılAilene söyle-,-
01 Yorumla
SoranÇok korkuyorum 😑
ayrılın da görün :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatta her şey olabilir ayrılmamız çok mu iyi olacak bu kadar mı kötüsünüz.
Soran+1 yılEline ne geçecekki bunu istiyorsun bu kadar kalbin katı mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlısı olaun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklını skiim
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılİlerde neden bunu dediğimi anlarsın
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi