Once ilgini ceker. Her yerde her ortamda gozlerin onu arar. Onun oldugunu gorunce icin kipir kipir olur. Daha sonra gozlerinin onu aradigi ortamlara degilde onun oldugunu bildigin ortamlara girersin. Hoslanmaya baslarsin. Eve her gittiginde bir sarki esliginde onu dusunursun. Ve bunu her gun yapmaya baslarsin. bir daha ki karsilasmamiz da ne konussam, şunu da soyliyim, şu konuyu da konusiyim diye kendi kendine provalar yaparsin. Gun gectikce hoslanti aska donusur ve asik olursun. Gecmis olsun :D
Önce hatunu görüyorsun sonra hoşlanıyorsun tanışmak için onca şebeklik ediyorsun kız da egosunu tatmin etmek için hayır diyor erkekte üstülemiyor sonra kız ondan hoşlanıyor erkekte ona bakmıyor kız yüzünden ilişki de bitmiş oluyor kız degil misiniz hepiniz aynısınız sevgili yapmak için taklalar atarsınız buluunca da nazınız başlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlgini çeker, uzak durmak istesende kalbin söz dinlemez ve tanışırsın, tanımaya başlarsın aklında yer edinir ama henüz pek fikrin yoktur hakkında, bir flört dönemi başlar, daha fazla zaman geçirirsin, konuşma süreleri gittikçe uzamaya başlar, gülersin bazen ağlarsın, kavga eder barışırsın, kırılırsın telafi eder, zaman geçer gider.. aşık olmuşsundur, aklın fikrin ondadır artık, kıskanırsın bazen, böyle geçer gider.. bir bakmışsın canından çok sevdiğin bir gün.. el olmuş. evet içime oturdu bu kısım.
Asik olmadan once uyku duzenin normaldir, aşık olunca birkac saat uykuyla yetinmeyi bilirsin. Aşk bitince butun uykusuz kaldigin zamanlarin acisini cikartir gibi surekli uyursun...
Herkesin görüşü farklıdır. O nedenle benim söylediklerimle diğer üyelerin düşünceleri uyuşmayabilir. Bence; aşık olmak öncesinde sevmek ve hoşlanmak fiillerini barındıran ve gelişimleriyle atlanan birer süreçtir hepsi.
Önce karşısındaki insanın bazı özelliklerini beğenip hoşlanılır. Daha sonra yakınlığın artar ve beğendiğin özellikleri de sevilir. Bazı insanlar bu sürece gelince kalır bazıları da aşık olma sürecine geçiverir.
Önce dikkatini çeker. Sonra onu her gördüğünde heycanlanirsin Sonra onu her gördüğünde mutlu olursun. Daha samimi olmak istersin. Sonra başkalarıyla görünce sinirlenirsin. Her gece onu dusunursun ve en son onsuz yapamazsın 😏
Ben bir kez aşık oldum. Herhangi bir evreden geçtiğimi hatırlamıyorum abi. Aşk bu. Bir anda olabiliyor her şey. Tamam ben ilk görüşte aşık olmadım fakat dördüncü veya beşinci görüşümde olmuş olabilirim :D
En İyi Cevaplar