Benim boy 1.85 esmerim böyle şişko filan değilim 82 kg'luyum vucud çalıyorum. Sadece saat dövme ve yüzükten bahsediyorum. Çok zengin filan değilim ama pırlanta rolex saatim var bitane bu yüzügün ufagından pırlanta var. Sizce güzel bir tarz mı böyle erkek için. Şişkoya takılmayın tarzı söylüğyorum :D
3500 lira maaş alıyorum. Evi peder yaptı mercedes a200üm var. Kenardada baya bir çeyrek altınım var. Saatim bu değil tabiki ama 6.700 dolara ikinci el olarak americadan getirdim. Sorun var mı bayan siz sadece soruma cevap verseniz yeterli :D
"zengin değilim ama pırlanta rolex' im var." cümlesindeki çelişkinin allahına takıldım. bir swatch' tan bahsetmiyoruz. 😂😂bunun dışında problem yok. iyi akşamlar.
rolex dediğimiz saat dünyanın her yerinde anında nakite çevrilebilen bir üründür. orta halli birinin bileğinde görmek pek mümkün değildir. düşün ikinci elini bile abd' den 20 milyara getirtmişsin. bileğinde bunu taşıyan adam ya zengindir ya da "ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya" dedirtecek cinstendir.
yok be kuzum, denize gittim. semaverde çay demledik. bir yandan da karpuz kestik. tabii bunların hepsini armani bikinim üstümdeyken yaptım. prada terliklerim bir ara kum oldu, louis vuitton çantamdan hemen yedekleri çıkardım. çok zor bir gündü nete girecek vakit mi vardı aşkım! neyse gece uzun, özlemişlerdir sevgilimle maceralarımı. @kopukucurtma5
Gidin az ötede oynayın ya. Biraz hayellerinizi kovalayın işçi sınıfı diye sürekli ezmeyin kendinizi. 2 aylık maaşıunızda olsa prada seviyorsanız prada alın. Kendi kendinizede gelin güvey olmaktan vazgeçin :D
yok ya köyümden çıkamıyorum, ne hayal kuracağım. yazılışlarına bile googledan baktım. 😂😂😂 900 tl maaşımla 5 tl' ye çakmalarını alırım. okunuşlarını da öğreneyim bari.
bak sen öyle deyince okuduğum bir yazı aklıma geldi. çıplak ayaklı çocuklar... heidi de kasıtlı şekilde ayakkabasız tasvir edilmiş, isviçre' nin karanlık yüzüne dikkat çekmek için. çok şaşırmıştım, bir ara netten oku. @kopukucurtma5
emporio armani saatime baktım da epey geç olmuş. gerçi bir rolex' in yanında paslanmış teneke gibi kalır, kesin yanlış gösteriyordur. aghdaghsagds @kopukucurtma5
Niye rolex oldumu iş bitiyor mu? Kendinizi hangi gökdelenin tepesinde görüyorsunuz. komünist manifestonu okuyup kendinizi solcu.2-3 tane kitap okuyup entelektüel mi sanıyorsunuz kendinizi. Bide beyinden dem vurmuş hey allahım ya :D
Sordugum hiç bir sorunun cevabı yok. Ben birşey diyorum siz farklı birşey. Beyin kalıplaşmış at gözlügünü takmışsınız ben ne soruyorum sen hala kol saati diyorsun. 2 gram beyninle kimseyee bilmişlik taslamayın kısaca o kurugötünüde al git burdan rica ediyorum :D Madem öyle ne diye açıklama geregi duyuyorsunuz basın gidin kitap okuyun kendinizi geliştirinn 2 saatir açıklama çabası niye :D
sus kız allahsız gomünist😂😂😂 kızım kolundaki saat değil, rolex. söylemezse başımıza taş yağar. bak şimdi bu sigarası yakarken falan foto çekilip instagrama koymuştur etiketler arasında rolex yoksa ben de bir b*k bilmiyorum. @kopukucurtma5 😂😂😂
seni hayata döndürmeye calisiyoruz mübarek hayal aleminde nereye kadar yasayacaksin iyilikten de anlamiyor insanlik ölmüs yaziklar olsun yürü kiz o kurugötünü kaldir da gidelim hvssdgjjhh.
Osho zeka'yı tavsiye ederim belki ufakta olsa yardımcı olur :D İnstgram kullanmıoyrum senin gibi boş insanların işi o kim ne yapmış nereye gitmiş ne beğenmiş ne sıçmış
haklısın ks dururken instagramda zaman harcamak, hiççç! burada değişen, gelişen belki de gerileyen dünya üzerine yazılmış makaleleri okuyordun sanırım. 😂😂😂
Aklına takılan bir soru varsa fikir alıyorsun. Sorusu olan varsa cevaplıyoruz. Tez anti tez sentez canım. Doğrudur belli zaten. Ayrıca ne yüzsünüz ya hadi bir yolun gidin artık :D
En İyi Cevaplar