Sevgilime küfür ettim?

Normalde imkanı yok yapmazdım bunu ama sürekli olmayan şeyler için paronayaları için kavga ediyoduk beni çok seviyo biliyorum ama kıskançlığından güvenmiyoda onuda biliyorum olay şu ramazan bayramında bir arkadaşım whatsappda grup kurmuş ve herkesi eklemiş rehberinde ki bende dahil neyse ama hiiç bir alakam yok gruptaki sohbetle zaten direk çıktım neyse bende whatsapp üzerinden ekran görüntüsü almıştım bak bir sen varsın güven diye ya o derece herkesi sildim içi rahatlasın diye bir o grup ismi kaldı bide kendisi başka kimse yok. sonra sen zaman gelsin o gruptaki numaraları incele kız numaralarını bul ee bunlarlamı konuştun sen benimi aldattın diye kendi kendine yargıla heryerden bas engeli.. sonra mesaj atmış sen böylesin falan filan benim tabi hiç bişeyden haberim yok o sıra balık tutuyorum. sonra ne cevap var ne mesaj ulaşamıyorum saatlerce aradım yargısız infaz yapıyosun dinle beni diye açıklama yapcam tık yok sinirlerim tepeme geldi o grubu kuran arkadaş dahil sevgilimde dahil herkese küfür ettim ağır küfürler, dayanamadım bir an. hem olmayan kurunutu bir olay yüzünden saçma salak laflar yedim hemde saygısız küfürbaz bir adam oldum ne yapmalıyım sizce bir akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
http://i.hizliresim.com/rV0YOa.jpg olay burada başlıyo.
Sevgilime küfür ettim?